Martina, 35 éves, 165 cm, 60 kg, Budapest, IX.

+36/70/159-10-13

Martina 35

+36/70/159-10-13

Budapest, IX., Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-09-13: Szeptember 19-22 között várlak. Ha lehet előre jelezd. Köszi.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös fürdés (ha megkérsz)
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Csúszka masszázs

ADATOK

165 cm, 60 kg, mell 95 cm, Normál alkat, borotvált punci, Rövid, Fekete haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Nálam - Nálad
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 23520
  • Mai: 2497
  • Tetszik: 934

Bemutatkozás

Üdv az oldalamon. Kérlek olvasd el,ígérem rövid de lényeges lesz. Gyengédség, érzékiség, vadság és szenvedély...! Hidd el nem vagyok mindennapi mint ahogy az sem amit kaphatsz tőlem!!!!!! Az első lépést viszont Neked kell megtenned! HÍVJ! Kérlek látogatási szándékodat jelezd előre. Roma vendéget NEM fogadok. Kérlek tartsd tiszteletbe! Köszönöm

  • 2024-09-13: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-03-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk

Lakás: Rendben volt minden, tiszta és rendezett

Külső: Nagyon tetszett, nagyon bejött az arca, a mellei, a lába...igazi szexi csaj.

Hozzáállás: Kedves volt végig

Együttlét: A franciája nagyon jó, változatos, élveztem minden percét. Szexben is jó, jó nagyon a puncijában lenni, oda is élveztem el.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon tetszett, jól is éreztem volna magam, csak egy dolog árnyékolta be. Kb 5-8 perc francia után gumit húztunk, alig szexeltünk és már azt kérdezte hogy akarok elmenni. Miután beleélveztem, maradt kb félóránk, de semmi kezdeményezés, hogy lehetne esetleg még valami és elég tartozkóan is helyezkedett el. Ha kicsit jobban ráállna hogy hasznosan töltsük az időt, akár egy hosszú vagy két rövidebb menettel, törzsvendég lennék, mert amúgy nagyon tetszett. De az is lehet hogy csak én fogtam ki rossz hangulatban.


2023-02-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már negyedszer voltam Martinánál, de az értékelési időkorlát miatt nem tudtam értékelni. Általában a kért időpont előtt egy héttel levélváltásban megállapodunk a találkozóról, majd az előző napon telefonon megerősítem a szándékomat. A találkozó napján a ház elől hívom a kapun történő beengedéshez.

Lakás: A lakás egy újépítésű házban van, több szoba van, de Martina általában egyedül tartózkodik benne. Volt olyan eset is, amikor áramszünet miatt a lift nem üzemelt, de a második emelet lépcsőn is könnyen elérhető. A fürdő jó felszereltségű, többféle tusfürdő, nagyméretű törölközők és szájvíz is található benne.

Külső: Külsőleg a képeknek teljes mértékben megfelel. Az arca a diszkréció miatt van kitakarva, de egyébként bájos, szép arca van. Vékony, sportos testalkata van. Számomra a kedvenc testrészei a formás, méretes mellei és a jól izgatható puncija.

Hozzáállás: Nagyon kedves, több témában jó beszélgető partner is. Mindig egy órát vagy valamivel többet töltünk együtt. A vendég kéréseit normális keretek között maximálisan igyekszik teljesíteni.

Együttlét: Francia kényeztetés, kölcsönös francia majd aktus misszionárius, doggy és lovagló pózban. Minden pózban nagyon ügyes és nagy átéléssel teljesíti. Szerintem a kedvence, ha hosszú ideig kényeztetik. Ilyenkor többször eljut a csúcsra, illetve folyamatosan csúcsközeli állapotban van. Emiatt az aktus közben is sokszor könnyen van orgazmusa. A francia kényeztetés fogadása mellett az általa adott franciában is nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Úgy gondolom, hogy kölcsönösen nagyon jó élményeket okoztunk egymásnak. Természetesen ajánlom, szerintem a csalódás kizárva.


2023-02-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon simán elértem, fél óra múlva már élvezhettem kedvességét.

Lakás: Új építésű társasház, kifogástalan. A lakás tiszta, szép, fürdőszobában minden szükséges kellékből bőven van.

Külső: Nagyon csinos, szép arcú lány hibátlan testtel.

Hozzáállás: Maximálisan a kedvemben járt, megkérdezte, mit szeretnék, de bármit kértem menet közben (pl váltsunk figurát), simán azonnal belement és mindent élvezett.

Együttlét: Sokmindent kipróbáltunk, mindenhogy nagyon jó volt vele. Nagyon érzéki a lány és ez izgató. Fantasztikusan csókol és a franciája valami isteni . . .

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek . . .


2023-02-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyik napról a másikra időpont foglalással.

Lakás: Új épitésű lakás patent,fürdő szintén jó.Parkolás az épület előtt fizetős.A háznak van portaszolgálat,de nem zavaró.

Külső: Széparcú, jó testű,aképeknek megfelelő, van egy két kiló plussz de nem zavaró.Kedvencem az arca és a puncija.

Hozzáállás: Martina kedves, vendégcentrikus,beszédes lány.Első randi,1-órás időtartam, múlt hét keddi nap.

Együttlét: Volt nfrancia oda,vissza ,utána pedig finom sex.Kedvence talán mikor én kényeztettem,és saját bevallása szerint kétszer is "felszaladt"a csúcsra.

Elégedettség és Ajánlás: A "foglalkozás"elérte célját nálam,minden normális mtársnak ajánlva.Martina köszönöm ezt a jól sikerült randit.


2023-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kétszer hívtam, minkét alkalommal azonnal felvette, először csak érdeklődte, aztán megbeszéltük a délutáni randit.

Lakás: A lakás tök új, elegáns. A bejáratnál portás, de nem szól. Parkolni könnyű, de fizetős. A zuhany is kitűnő, rengeteg tusfürdő vél, szájvízzel.

Külső: Gyönyörű melle van, szép a teste, kedvencem a puncija

Hozzáállás: Amit kértem azt csinálta, bár az ujjazást most nem akarta, de nem eröltettem

Együttlét: Úgy vélem nagyon élvezte a nyalást, aztán szuper franciát kaptam, kérésemre meglovagolt, nagyon jó volt, felajánlotta, hogy szájjal kivégez, ami jó ötletnek tűnt, de nem mentem el.
Szemből folytattuk és hamarosan a gumiban végeztem, szűk puncijának köszönhetően :-)

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm Martina!

lily0

Nagyon szépen köszönöm,hogy időt szántál és meg írtad az élményeidet. Puszi


2023-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Phoned in the morning, got a appointment within 2 hours

Lakás: Brand new apartment, one other worker inside but no problem

Külső: Nice face, slim body with big tits and nice nipples

Hozzáállás: I booked for 1 hour, after 5 minutes of blowjob it was time for rubber and she rode me. I cum after 1 minute. A massage before round 2, another blowjob and cum on tits.

Együttlét: A nice girl with good tits

Elégedettség és Ajánlás: Yes


2023-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sima telefon, délelőtt egyből elértem.

Lakás: Teljesen új lakás, úgyhogy ezzel nincs probléma. Tusfürdő, türcsi is rendben. Ágy normál, tiszta körülmények.

Külső: A cicik dominálnak Martinánál, lehet bennük elrévedezni :) Egy pontot levontam a pár plusz kiló miatt, a képekhez képest.

Hozzáállás: Itt sokat nem kell mondanom, mert teljesen pozitív volt a hozzáállás, hanghatások is voltak, ami számomra 30%-kal nagyobb inspirációt jelent általában :)

Együttlét: Első körben egy natúr franciás befejezés és második körben pedig doggie és miszi.
Nem volt gond a két misszió teljesítésével, fél óra alatt már végeztünk is :)

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom. Legyetek igényesek srácok, mert vissza szeretnék még menni :) (igénytelen lúzerek és a dagadtak verjék ki otthon inkább :))

lily0

Nagyon szépen köszönöm, v?rlak vissza. Pusziiii


2022-12-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző nap telefonon kerestem, kedvesen tájékoztatott. A találkozó előtt félórával megerősítettem a szándékomat. A lakás az Árpád hídi metrómegállótól 10 perc gyalogosan. A ház elől hívtam, ekkor megadta a lakás elérhetőségét.

Lakás: A lakás tiszta, rendben tartott. Az akció helye egy kis szobában lévő franciaágy, megfelelő kényelmet nyújt, a célnak teljes mértékben megfelel. A fürdőben többféle tusfürdő és nagyméretű törülköző található, illetve Listerin is van. Parkolás fizetős, de én tömegközlekedéssel mentem.

Külső: A képeknek megfelelő a testalkata, az arca a képeken kitakart, de kedves, bájos arca van. Kedvenc testrésze a szép mellei és a jól izgatható puncija volt.

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező volt, de hagyta magát irányítani is. Tartalmas egy órát töltöttünk együtt egymás örömére.

Együttlét: Natúr franciával kezdtünk, majd kölcsönös francia ujjazással és ezt követte az aktus lovagló pózban. Nagyon ügyes volt abban, hogy őneki is jó legyen. Szerintem az ujjazásnál és az aktusnál is érezhető orgazmusa volt. Kedvence szerintem a csikló izgatása és az ujjazás volt. Igazi csók nem volt, inkább csak szájrapuszi.

Elégedettség és Ajánlás: Meg voltam elégedve, hamarosan újra felkeresem.

lily0

Édeském nagyon szépen köszönöm. Pótoljuk a hiányosságokat. Puszi


2022-12-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Nem értem el elsőre, pedig aktív volt a "most hívj..." jelzés, de kb félórával később újra hívtam és felvette.
Kedves hang, készséggel tájékoztat. Rugalmas, kb 20 perccel később tudott is fogadni.

Lakás: Helyszn tömegközlekedés nem vészes, metrótól kb 10 perc séta lehet de valamilyen busz is jár a közelben.
Újépítésű lakás. Parkolni nem nehéz, de fizetős, mint budapesten kb majdnem mindenhol.
Portaszolgálatos társasház, ezért kaputelefont nem kellett használni. A portás ugyan nem kérdezte hova megyek, de egyeseknek lehet ez probléma a diszkréció kapcsán.
Lakás azon kevés része amit láttam rendben volt. Ha jól értettem akkor ketten vannak, de nem találkoztam sem a barátnővel, sem "kollégával", így a diszkrécióra nem lehet panasz itt már.
Fürdő rendben van, sok tusfürdővel, tiszta és száraz törölközővel. A lényeges dolgok egy kis hálószobában történnek, ami a célnak tökéletesen megfelel. Martinával való együttléthez egy franciaágy biztosítja a feltételeket.

Külső: A kiírt kornak megfelelő, a fotók nagyjából visszaadják a valóságot. Minimálisan retusáltak, de nem azaz átverős kategória. A cicik valóban megfelelnek a képen lévőkkel - gondolom aki Martinához látogat elsősorban ez lehet a fő vonzerő, legalábbis ha magamból indulok ki :)
Arcot nem szívesen értékelek mert az elég szubjektív. Martina nem feltétlen az én esetem és nem is az a feltűnő jelenség, aki után megfordulnék az utcán, de kellemetlen meglepetés szerintem nem érhet senkit ezen a téren sem. Inkább girl (women) next door kategória. Kellemes fehérneműben várt, ami plusz pont nálam (ez szerintem annak a jele, hogy az adott hölgy készül a randira, nem csak egy futószalagon várja a faszikat.)

Hozzáállás: 1 órát maradtam. Ha jól értettem akkor még teljesen új a de ehhez képest szerintem kezdeményező és kommunikatív. Nem érezni rajta a kezdőkre jellemző visszahúzódó mentalitást. igyekszik a vendéget kedvében járni.

Együttlét: Ajtónyitás után gyorsan megbeszéltük, hogy zuhanyoznék, majd a szobába várt az említett fehérneműben. Rövid "ismerkedős" beszélgetés után megszabadult a melltartótól, és gyorsan a szájába került a farkam. Francia szerintem nagyon ott van, bőnyálas, változatos technikával szopott.
Nem sokkal később gumit kértem, és hogy kezdjünk egy bele egy lovaglós ügetésbe. Jól mozog, de nincs ellenére ha átveszem a tempó diktálását. Közben fölémhajolt, így a fantasztikus cicikkel az arcomba tudtam diktálni az iramot. Egy idő után javasolta, hogy váltsunk pózt, ahogyan sokan másoknak, valószinűleg neki sem a paci a kedvence, de jó pont, hogy ennek ellenére bőven élvezkedhettem ebben a pózban is.
Ezután szemből dugtam a kellemes puncit, változatos intenzitással miközben ő sem fogta vissza a hangját. Külön tetszett, hogy nem az a mű, pornós ordítvaélvezés volt, hanem valóban azt éreztem, hogy kölcsönösen jól érezzük egymást. Ha nem volt valódi akkor, viszont nem csak szeretőnek de sznésznőnek is nagyszerű Martina :)
Rivodesen ezt a pózt is cseréltük, és a klasszikus kutyus következett, ahol realizáltam, hogy a popsi is kellemesen formás, de eddig a cicik elvonták róla a figyelmem. Itt is lehetett tempósan dugni, közben a ciciket is kézbe véve ért a vég, nagyot élveztem a punciba (gumiba, értelemszerűen:)). Hagyott lenyugodni, majd kaptam cél eszközt tisztogatásra.
Sajnos második menethez már nem voltam kellően jó formába, de ez nem Martina hibája, hanem inkább az én állóképességemé. Maradék időben beszélgettünk kicsit, majd zuhany után búcsút vettem tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok, Martina mindent megtett, hogy jól érezzem magam, aktívan részt vett az együttlétben, ami kezdő "rosszlányoknál" különösen pozitív.
egy olyan nővel aki figyel a vendégre és a képen is látható fantasztikus cicikkel, szerintem mindenképpen ajánlott kategória.

lily0

Hálás köszönet. Pusz??


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Nyíregyháza, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H7-20
  • K7-20
  • SZ10-20
  • CS7-20
  • P7-20
  • SZ7-20
  • V7-20
Ari 49+

Ari, 49 éves, 172 cm, 65 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H6-23
  • K6-23
  • SZ6-23
  • CS7-23
  • P7-23
  • SZ7-23
  • V7-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 68 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
AidaSwinger 28+

AidaSwinger, 28 éves, 165 cm, 55 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H11-20
  • K11-20
  • SZ16-22
  • CS16-22
  • P11-20
  • SZ11-20
  • V-
Szenvedélyes CsókVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-20
  • K6-20
  • SZ6-20
  • CS6-20
  • P6-20
  • SZ6-20
  • V6-20
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H-
  • K11-24
  • SZ11-24
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24

(x) Külföldi munka ajánlatok