Vivien, 22 éves, 160 cm, 44 kg, Budapest, XI.

+36/70/145-69-69

Vivien 22

+36/70/145-69-69

Budapest, XI., Csak nálam
  • H8-19
  • K8-19
  • SZ8-19
  • CS8-19
  • P8-19
  • SZ-
  • V-
2024-09-19: Extravékony,fiatal Lány vár Finom Puncival és Popóval :)

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel

Amit nem szeretek

  • Domina játékok
  • Kamerázás helyszínen
  • Webcam szex
  • Fotózás

ADATOK

160 cm, 44 kg, mell 80 cm, derék 59 cm, csípő 80 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 75 között
  • Légy ápolt és kedves és nálam felejthetetlen élményben lesz részed :)
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 424851
  • Mai: 1855
  • Tetszik: 1069

Bemutatkozás

Szia kedves Úriember ! :) Én egy fiatal,Extravékony kedves Lány vagyok barátnő feelinggel! Elhülyülök veled ,de a szexben önmagadért akarlak! Imádom a kölcsönös élvezeteket és finom puncimmal, illetve szűk popsimmal elvarázsollak majd! A diszkréció elvárt és részemről is alapvető. Ha szeretnél velem eltölteni egy forró és kellemes órát/fél órát/másfél órát, keress bizalommal ,el leszünk egymással:) Kényelmes , tiszta hangulatos szobában fogadlak .Kellemes időtöltésre, jó szexre de oszd meg velem a vágyaid és valóra váltom :) Próbáljunk ki mindent amit csak megálmodtál eddig . Nem okozok csalódást , keress bizalommal szâmkijelzéssel :) Finom Puszi: Vivi

  • 2024-09-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-09-10: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-09-04: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-27: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-12: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Kényelmes lakás, ismert környék.

Külső: Szép test, szép arc. Legjobb a cici :)

Hozzáállás: Laza, aranyos. Mosolygós.

Együttlét: Amit lehet, azt csináltuk. Ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom.

vivii000

Szia Édes! Köszönöm és várlak vissza szeretettel! Puszi :)


2024-07-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, kétszer hívtam másodjára elértem és kaptam is időpontot, kicsivel késöbbre.

Lakás: A diszkréció miatt nem részletezném, de rendezett, tiszta minden van bekészítve, látszik hogy odafigyel mindenre.

Külső: Eszméletlen, szószerint, egy nagyon szép csajszi, elbűvölő az arca, és gyönyörűek a szemei, a teste pedig tökéletes, az a típus aki ad magára.

Hozzáállás: Kezdeményező, és jó érzéke van az emberekhez ez sugárzik róla, viszont fontos a korretség azt kapod amit adsz, ezen kívül rugalmas is, és kértem egy külön kis aprósagot és nagyon tetszett ahogy kezelte, alkalmazkodó volt es abszolult partner, ez sokat emelt a randin számomra. Emelett kedves, vicces, inteligens, olyan akinél nem csak a külső de a belső is rendben van.

Együttlét: Tudja mit csinál, van érzéke a férfiakhoz, sajnos nem sikerült végigprobalnunk mindent amit szerettem volna, de ameddig jutottunk az nagyon élvezetes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Az elegedettség maximalis, es biztosan visszamegyek egy ismétlésre, illetve pótolni ami elmaradt, csak ajanlani tudom, ha nőkent tekintetek rá, akkor szuper lesz a randi.

vivii000

Szia Kedves Úriember! Köszönöm a dicsérő szavakat és szeretettel várlak vissza! Puszillak:)


2024-07-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen telefonon

Lakás: Célnak megfelel , mindennel felszerelt szép kis lakás

Külső: Bomba test , gyönyörű arc !!

Hozzáállás: Nagyon kedves vad csajszi

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes volt !!!

Elégedettség és Ajánlás: Biztos , hogy vissza megyek , felejthetetlen élmény !!! Ajnánlom!!

vivii000

Szia Édes! Köszönöm az értékelésed és szeretettel várlak vissza! Puszillak mindenhol!


2024-06-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egy külön telefonos hölggyel.

Ezzel kapcsolatban az utolsó fejezetben bővebben leírom a gondolataimat.

Lakás: XI. Kondorosi lakópark.

Külső: Álomszép. Arcra, testalkatra egyaránt. Pont annyi fognivaló van rajta amennyi kell. Mellek érzékeny tabuk de gyönyörűek, popsi/punci pedig szerelem első látásra.

Hozzáállás: Példaértékű, ugyanakkor őszinte. Kedvesen elmondja mit nem szeret (mivel senki sem egyforma) illetve mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezd magad. Természetesen a minimum az, hogy jófejként viselkedj vele szemben. Ismerkedős egy óra lett volna.

Együttlét: Kölcsönös francia az Ő örömére (no meg persze az enyémre), natúr francia, majd a három alappóz különböző variációi, nevezetesen lovagló, misszi, kutyus. Fenekét is kinyalhattam, nagyon finom volt. Nem tudom eldönteni melyikben a legügyesebb mert valójában mindegyikben világbajnok (lovaglóban pláne). A vég kutyusban ért, előtte kigyönyörködtem magam benne hátulról puncisimogatás közben. Nagyon jól éreztem magam benne, és az a fenék...

Elégedettség és Ajánlás: Vivien egy rendkívül szimpatikus lány, ha normális vendéggel áll szemben akkor maximálisan azon van, hogy kihozza a találkozóból a legtöbbet amit lehet.

És most egy szösszenet a telefonos egyeztetésről...

Akikor telefonon beszélünk, rendszeresen megcsinálja velem a következőt: megbeszélek egy időpontot mondjuk valami óra 00 percre, ott vagyok a megbeszélt időre, percre pontosan hívom a bejárat elől TÖBBSZÖR is, nem veszi fel, majd mondjuk 3-4 percre rá visszacsörget. Addig ott állok telefonnal a kezemben mint egy káró, nagy betűkkel rám van írva, hogy miért vagyok ott, minden arra járó jóóóól végig is néz rajtam, erre miután sikerül végre megint kapcsolatba kerülni vele azt mondja, hívjam vissza 2 perc múlva... Eleve mire felérek kb 3 perc, tehát alsó hangon veszítek az időmből alsó hangon 5 de akár 10 percet is.

Miért kell ezt játszani RENDSZERESEN ?

Nem vagyok percvadász, az órát is úgy intézem, hogy a randiról mindig korábban eljövök, hogy hagyjak nekik is némi időt regenerálódni, de könyörgöm, magyarázza már meg, miért?

Miskolc1018

A 3 csillag az összesítésnél természetesen nem Viviennek szól hanem ennek a jelenségnek.

vivii000

Szia Kedves! Elnézést, hogy 4 percet kellett várnod legutóbb, de a barátnőm pont kisérte ki a vendégét, én pedig tusoltam! Ezért a barátnőm engedett fel telefonon! Puszillak és várlak mielőbb! :)


2024-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző nap hívtam, de sajnos nem lehet másnapra időpontot foglalni. Így ma reggel újrahívtam és pár órával későbbre sikerült találni egy jó időpontot. A telefont nem ő kezeli, a hang a telefonban nem volt olyan kedves, inkább kimért és tárgyilagos.

Lakás: Nagy lakás, rendezett, tiszta. Nem egyedül van a lakásban.
A fürdőben kádban lehet tusolni.
A szobában az ággyal vigyázni kell, nem mindegy melyik szélét terheli az ember.

Külső: Pici, vékony, gyönyörű nö. Nagyon szép az arca, sokat mosolyog. Haja két fonott copfban. Az a 40kg igaz lehet, de a termetéhez képest nagy cicikkel rendelkezik, amelyek formája és tapintása első osztályú. A bimbókkal vigyázni kell, nehogy kiszúrják az ember szemét. 😉 A feneke is eszméletlen, mind a szemnek, mind a kéznek. A nézése és a mosolya elbűvölő. Punci is nagyon szép, kis picike kisajkakkal és csiklóval. Sajnos nem volt teljesen csupsz, de én sem.

Hozzáállás: Végig kedves, mosolyog, aktív.

Együttlét: A képeken látható hálós valamiben fogadott. Kis csevely után el fürdeni.
Vissza a szobába, majd kibújt a fogadószettből és dobtam egy hátast. Eszméletlen cicik. Percekig eljátszottam velük kézzel és szájjal, nem tudva betelni velük, cirógattam, majd közben elkalandoztam a fenekéhez, kitapinthatóan remekbe szabott.
Megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e először, majd a pozitív válasz után végigdőlt az ágyon, felhúzta a lábait és feltárult elöttem. Elkezdtem óvatosan a környékét, majd a kisajkakat, aztán a csiklót is. Nagyon aranyos búgó hangot ad ki. Lassan tempót váltottam, aztán úgy tűnt, hogy elment, de inkább csak imitálta. Nem baj, aranyos, hogy táplálja az illúziót. A megfelelő polcra kerül, de mégis jól esik.
Utána ő kezdett el engem kényeztetni. Itt is jótt a búgó hang, lehet még ez a finom rezgés is emeli az élményt. Jól csinálja, se nem erős, se nem gyenge, nekem pont jó. Nem tűnteti el teljesen, de engem ez nem érdekel. A határon megállítottam és gumit kértem. Ezt szerencsére én tehettem fel. Sok lány ráhúzza, mint Petrocelli a zacskót a parkolóórára, ami nekem nem igazán jön be. Nem is értem ez honnan jön nekik. Én még úgy tanultam a múlt évezredben, hogy hagyok ek kis helyet a végén és legörgetem.
Szóval gumi fel, majd lovagolt egy kicsit. Nagyon nem találtam a helyem, nem tudtam mozogni rendesen, szegény még a fejét is beverte a háttámlába. Átjógáztunk misszibe, itt nagyon jó, látni a szép ciciket, amit lehet gyűrkészni. Láb fel nyakba, így is egy kicsit, nagyon jó. A roppant formás popó miatt nem akartam kihagyni a kedvencemet, megkértem, hogy térdeljen az ágy szélére. Itt vigyazni kell, mert a matrac bizonyos helyen megbillenhet. Én állva mögötte, felváltva markolászva az isteni ciciket és feneket. Meg-megálltam, hogy nyújtsam az élvezeteket, de aztán elengedtem. Lenyugodás, kihúzás, tisztálkodás, majd fürdés és elköszönés

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó élmény egy gyönyörű és isteni testi adottságokkal megáldott nővel.

vivii000

Szia Édes! Köszönöm az értékelésed és sok szeretettel várlak máskor is! Puszillak:)


2024-03-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Külső: Nekem tetszett a leányzó
Szexi fiatal test vékony 🥰

Együttlét: Natur francia lágy,kölcsönös francia,sex 3-4 pozíció és durranás.

Elégedettség és Ajánlás: Tervezem még hogy meglátogatom.

vivii000

Szia Kedves! Köszönöm az értékelésed. Szeretettel várlak vissza! Puszillak:)


2024-03-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, kicsöngött, de picivel később visszahívott.

Lakás: Sztenderd, újszerű lakás a fehérvárin.

Külső: Szép arc, formás cicik és popsi, tündér kinézet, alacsonyabb hölgy.

Hozzáállás: Mosolygós hozzáállás, teljesen normális:)

Együttlét: 1. Első a szokásos menet, NF, majd klasszik puncis élvezetek
1/2. Masszás, olyan félprofis, nyugtató.
2. Második menetben pedig pici lovaglás, gyönyörű feszes cicikkel való játszadozás, majd popsi hátulról.
Picit finoman érdemes a popsit kezdeni, de bemelegítés után lehet gyorsítani :)
Méret limit állítólag számít, de átlagos vagyok így ezzel nem volt gond.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élveztem az együttlétet, köszönöm Vivi.

vivii000

Szia Kedves! Köszönöm az értékelésed és szeretettel várlak máskor is! Puszillak:)


2024-03-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, kb 2 óra múlva nála voltam.Megfelelő tájékoztatást adott, hogy melyik épületet keressem.

Lakás: Új építésű, többen vannak, de jól kezelik.

Külső: Gyönyörű mindene!Természetes rajta minden, a szája van egy picit feltöltve.

Hozzáállás: Egy órára mentem, kétszeri lehetőség van.Maximálisan együttműködő mindenben.A csók az nem volt, gondolom a nagy korkülönbség miatt.

Együttlét: Franciával kezdtük, hangosan jelezte, hogy tetszik neki.
Nem sikerült a csúcsra juttatnom sajnos.... majd legközelebb! :)
Gumit kértem, azután kértem, hogy üljön bele, majd hátulról fejeztük be.
Pihenés, majd egy kis masszír majd francia, nagyon oda figyel ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek ez a cuki kis hölgyet! :)

vivii000

Szia Édes! Köszönöm a kedves szavakat és szeretettel várlak máskor is! Puszillak:)


2023-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
vivii000

Szia Kedves! Köszönöm az értékelésed és szeretettel várlak máskor is! Puszillak:)


2023-12-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző nap hívtam, mondta, hogy csak aznapra lehet de fél kinectől be lesz kapcsolva. Hiívtam f9-kor, 10-től már nála voltam

Lakás: Szokásos lakóparki lakás, a fürdőszobát nem ártana kicsit renoválni, de mivel nem volt vételi szándékom, ezért ez nem túl lényeges

Külső: Vivien szép lány, gyönyörű cicik, jó alak, apró termet, tehát nagyon bejött.

Hozzáállás: Nagyon kedves, igazi barátnős érzés.

Együttlét: Franciával kezdtünk, magy 69-ben folytattuk. Amikor Wgy érezte akkorszemből ráült és első körnek hamar vége is lett, majd az élet dolgairól dumcsi egy kellemes masszázs közben. Utána a második kör sem tartott sokáig doggyban. 50 perc sem volt, de nem maradt hiányérzetem :)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolut ajánlott, tervben van nekem is.

vivii000

Szia Kedves! Köszönöm az értékelésed és szeretettel várlak vissza! Puszillak:)


2023-12-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan és egyszerűen ment, kedvesen tájékoztatott mindenröl, és pár órával későbbre meg is beszéltük.

Lakás: Lakás tökéletesen megfelel a célnak, új építés, rendben van, ismert környéken... Parkolni általában lehet, nem feltétlen a ház előtt.

Külső: Gyönyörű, már az ajtóban pozitív meglepetést okozott, egy igazi kis tündér nyitott ajtót.

Hozzáállás: Nagyon korrekt, nagyon kedves, előbb azt hittem kavarás lesz, mert a telefonhoz képest némi pontosítás történt, de teljesen rendben volt.
Szokásos egy órára mentem, mondjuk egy picit késtem és a tusolás is elhúzódott, felajánlotta hogy módosíthatunk fél órára, mert eleve kevesebb időm lett végül, megköszöntem a lehetőséget de nem éltem vele mivel én késtem, szerintem így korrekt.

Együttlét: Elnyúlva az ágyon egy kellemes franciával kezdtük, amiböl repetát is kértem :)
Majd védő felszerelés után kérdeztem, hogy akkor mit szól megpróbáljuk popsiját vagy méret miatt nem ?
Újabb pozitív meglepetés, igen, de csak lassan és finomam...

Szép lassan sikerült is, így folytattuk, minimális tempó váltásokkal, nem is kellett sok idő, végem is lett...

Sajnos a késés miatt nem nagyon maradt idő másra, nade remélhetőleg legközelebb

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, remélem még találkozunk.

vivii000

Szia Édes! Köszönöm a kedves szavakat és szeretettel várlak legközelebb is! Puszillak:)


2023-12-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetettünk

Lakás: Tiszta lakás kényelmes nagy ágy

Külső: Egy igazi törékeny tündér

Hozzáállás: Első pillanattól kezdve nagyon kedves

Együttlét: Nagyon ügyes mindenben. odafigyel mindenre.

Elégedettség és Ajánlás: Ritkán talál az ember ilyen kincset.

vivii000

Szia Kedves! Köszönöm az értékelésed és szeretettel várlak vissza! Puszillak :)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Nyíregyháza, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H7-20
  • K7-20
  • SZ10-20
  • CS7-20
  • P7-20
  • SZ7-20
  • V7-20
Ari 49+

Ari, 49 éves, 172 cm, 65 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H6-23
  • K6-23
  • SZ6-23
  • CS7-23
  • P7-23
  • SZ7-23
  • V7-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 68 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
AidaSwinger 28+

AidaSwinger, 28 éves, 165 cm, 55 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H11-20
  • K11-20
  • SZ16-22
  • CS16-22
  • P11-20
  • SZ11-20
  • V-
Szenvedélyes CsókVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-20
  • K6-20
  • SZ6-20
  • CS6-20
  • P6-20
  • SZ6-20
  • V6-20
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H-
  • K11-24
  • SZ11-24
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24

(x) Külföldi munka ajánlatok