Flórika, 28+ éves, 165 cm, 54 kg, Budapest, XIII.

+36/70/666-28-87

Flórika 28+

+36/70/666-28-87

Budapest, XIII., Csak nálam
 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
2020-09-26: Csak nálam!!!!!!

Amit szeretek

 • Masszázs (klasszikus)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Vibrátoros játékok
 • Kebel szex
 • Közös fürdés
 • Közös porno nézés
 • Közös maszturbálás
 • Lábimádat
 • Aktus
 • Szüzesség elvétel
 • Tánc
 • Csúszka masszázs

ADATOK

165 cm, 54 kg, mell 80 cm, derék 65 cm, csípő 85 cm, Normál alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Sötét barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 21 és 99 között
 • Légy ápolt, kedves és pontos, hogy én is az maradhassak!
 • Csak nálam
 • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 84577
 • Mai: 261
 • Tetszik: 3816

Bemutatkozás

Üdv Kedveseim! :) Várom minden kedves régi és új vendégem hívását, aki ki van éhezve egy tartalmas, hamisíthatatlan, felejthetetlen kikapcsolódásra. Akik már megtiszteltek a bizalmukkal és meglátogattak, azok pontosan tudják, hogy maximalista vagyok, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal megpróbálom felülmúlni önmagam. Szeretem a szexet, az igényes, vad erotikát, ami garancia arra, hogy nálam nincs megjátszás, a velem töltött idő teljesen ki van használva. Ha arra vágysz, hozzád bújok, mint egy doromboló kiscica, viszont szét is tudlak tépni, mint egy oroszlán. Lakásom a belvárosban található, teljesen felszerelt és igényesen berendezett. Kizárólag számkijelzéssel fogadok hívást, levélben sem érdemes érdeklődni, ugyanis azokra nem mindig van időm válaszolni. Csókollak titeket : Flórika:):):)

 • 2020-09-16: Akár azonnal tudlak fogadni! :)
 • 2020-08-15: 06706662887
 • 2020-08-11: Vad Erotika Csak velem !! Egészen késő hajnalig elértek...!!Csókjaim Flórika..:)
 • 2020-05-04: Vad erotika!!

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2020-09-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, megnéztem az üzenőfalán mikor fogad, hozzá igazítottam az időmet és már hívtam is.

Lakás: A lakás barátságos, ízlésesen berendezett. Fürdőszoba nagyon rendben, minden meg volt, ami ilyenkor kell.

Külső: Szuper jó Nő! Képei magukért beszélnek, pont úgy néz ki amit nemrég töltött fel az oldalára magáról. Na jó, azért a valóságban sokkal szebb.

Hozzáállás: 1 órát voltam. Minden kívánságomat teljesítette, végig a kedvemben járt. Szeret mosolyogni, pozitív hangulatot tud varázsolni kis édes Flórika !

Együttlét: Miután letudtam a tisztálkodási protokollt Flórika már az ágyon várt. Maga mellé invitált, hogy helyezem magam kényelembe. Lekerült róla az a szexis fehérnemű és mellém kuporodott, hogy közben szemkontaktus lehessen és kezdetét vette, egy kellemes, szenvedélyesen izgató előjáték. Miközben beszélgettünk, kezével jólesően simogatta, izgatta a 'velem egykorút' és környékét, néha el-eltüntetve hosszabb-rövidebb időre a pici szájacskájában.
Közben az én kezeim sem 'tétlenkedtek', kellemes érzés volt simogatni tökéletes szeplő és anyajegy mentes, bársonyos bőrét, cirógatni kemény cicijeit,
felfedezni szűk babapuncijának 'TITKAIT', miközben folyamatos szemkontaktust tartottunk, és beszélgettünk buja és ismerkedős dolgokról.
Ilyenfajta előjátékban még soha nem volt részem, pedig igazán kellemes, jóleső érzés volt, ahogy felcsigázott a végletekig, olyan szintre bekeményítette 'véreres barátomat', hogy azt hittem menten szétdurran, a vérbőséget már nem lehet tovább fokozni. Egy idő után kértem, hogy forduljunk kölcsönösbe,amit készséggel teljesített.
Huncut mosollyal mondta, hogy nyugodt lehetek, van némi múltja így kordában tudja tartani 'ezredest', csak akkor lesz végem, ha kérem, (vagy gondolom, ha Ő úgy akarja).
Látva (tapasztalva) ténykedésének áldásos, tovább már nem igazán fokozható eredményét,
újabb huncut mosollyal kérdezte: 'jöhet a gumi?',
HÁÁT... PERSZEE... IGEEN..., újabb 'huncut' mosoly, és egy szempillantás alatt a szájával felvarázsolta a 'védő öltözetet' és kérdőn a szemembe nézve várta 'óhajomat', hogyan helyezkedjen, mire vágyom
A kutyust kértem, hogy megcsodálhassam még formás popsiját, foghassam csinos darázs derekát is. Elképesztő, mennyire sima, tökéletes bőre van még a hátán is, egyetlen-egy anyajegy sincs rajta.
Észbontó érzés volt, ahogyan forró SZŰK puncija befogadott, szinte azonnal erősen nedves, sikamlóssá vált, és felvette a kellő méretet. Mivel ezt nem lehetne sokáig bírni,
a 'jóból megárt a sok' alapon, megkértem, hogy fejezzük be 'misztibe'.
Mint egy 'JÓ TÜNDÉR' már fordult is a megfelelő pozícióba, hogy teljesítse, KÍVÁNSÁGOMAT.
Csinos lábacskáit a vállamon puszilgatva jött el számomra a 'kirobbanó vég'. Türelmesen hagyott lenyugodni, majd gondoskodóan levette rólam a megtelt 'munkaruhát', és óvatosan, finoman letisztogatott.
Sajnos egy picit kifutottam az időből, de nem csinált belőle kérdést, megértő kézlegyintéssel letudta. Ezért itt bocsánatot kérek, mert semmi képen sem akartam vissza élni vendégszeretetével.

Elégedettség és Ajánlás: Odaadom de nagyon vigyázzatok rá !!Én nagyon jól éreztem magam vele. Csinos,vagány nőci a kellemes erotikus perceken túl,derűs pilkanatokat is szerzett nekem.Remélem a következő randinkat már erről a gondosan előkészített pontról indítjuk,ahová most eljutottunk. Nagyon szépen köszönöm ,Flórika ,hogy megismerhettelek ! pussy


2019-09-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Simán.

Place: Célnak megfelel.

Looks: Csinos.

Attitude: Nagyon kedves, értelmes, figyelmes lány.

Act: A puncija fantasztikus!
Nagyon jo francia.

Satisfaction and Recommendation: Remekül éreztem magam


2018-11-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos módon korrektül működött. Hívtam felvette es a megbeszélt idő pontban rendelkezesemre is állt.

Lakás: Tetszettek az újítások az uj fény technikák stb. Voltam már de mégis mintha új helyen lettem volna.

Külső: Amit vártam. Amilyen a képen is. Vadító sexy ruhában várt. Már a látványtól szetrobbant a gatyám!!!

Hozzáállás: Regi barátként fogadott ezzel leküzdve a gátlásaimat! Fantasztikus egy óra volt ami gyorsnak elrepült sajnos.

Együttlét: Csodálatos vákumtechnikája 5p alatt meghozta gyümölcsét :D De kényeztető simogatása gyorsan harci üzemmodba rakta ferfiassagomat es ujra tüzelő képes lettem!!!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki nem csak élvezni akar hanem jól akarja érezni magát!!!!


2018-05-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sejtelmesen, titokzatosan vette fel, címet elsőre nem adott nekem!De másodszorra amikor hívtam, látta nem komolytalan telefon betyár vagyok és korrektül tájékoztatott mindenről!

Lakás: Telepi környezet, panel lakás... Meglepő módon, teljesen másra számítottam, a panel rengeteg közepén! Átlépve a küszöböt el tűnt minden ami a panel feelingre emlékeztetne és egy night klubban erezhettem magam, ruddal, fényekkel... Amultam és bámultam percekig!

Külső: Ami iszonyatosan meg fogott, az a vad állat, perverz feje, Kéjes pillantása! Eleve imádom az ilyen típusú lányokat aki nem piszkafa, hanem van mit tépni rajta :)

Hozzáállás: Együttműködő, segítőkész! Meg voltam elégedve! Fürdőben tusfürdők tomkelege...korrekt!

Együttlét: Hát.... izé... Szégyen nem szégyen de a vad állat külső hozta a hozzá fűzött reményeket, olybá hogy 5p alatt szét is robbantam!!!!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek bátran tudom ajánlani, aki azt akarja hogy szedjek szét darabokra, egy hangulatos nightklubban!!! :D


2018-03-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, azonnal fogadott

Lakás: A szokásos, sok tükör, igényes szoba, kultúrált környezet

Külső: Ezt úgyis tudja mindenki :)

Hozzáállás: Abszolút kiszolgáló, beszélgetést kezdeményező, irányító típus

Együttlét: Az titok....:)

Elégedettség és Ajánlás: 10/10, biztosan megyek még.


2018-02-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: egyszerűen, könnyen, telefonom, egy órán belül nála voltam

Lakás: Kényelmes, a célnak megfelel, sok párnával az ágyon, és rengeteg tükörrel.

Külső: Tökéletes, bár jobb szeretem ha valaki teljesen meztelen, de így is fantasztikus volt.

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező, igazi vadmacska.

Együttlét: Én ezt megtartanám a mi titkunknak, de azért az elárulhatom: Tudja, hogy mit csinál, és nagyon ért hozzá.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek csak ajánlani tudom

flovers

Kipsza!! Okés! Legközelebb tárt karokkal, és ruha nélkül ,fogadlak..:) ;) ;) Köszönöm drága rám szánt boldogórát...:) Csókjaim.. Flórika...:)


2018-01-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pikk pakk...mar megvolt a szimpátia

Lakás: Lakás célnak tökéletesen megfelelt...parkolót én messze találtam csak, dehát belváros!

Külső: Tökéletesen mint a képeken max kicsit kisebb...mondjuk én 190 cm vagyok! Testalkata nagyon dögös, igazi lovaglásra termett segg...imádja is mozgatni...kedvenc testrészem a dereka!!!

Hozzáállás: Konkrétan megerőszakolt...egy óra alatt 2 szer is kivégzett, még ő mondta, hogy maradjak!

Együttlét: Szopott mint a gép amiről le kellett állítsam, majd galád módon beleült hátulról és elkezdett twe twerkelni...amitől azonnal belesültem!!!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, de szerintem csak azzal ilyen kedves aki szipmatikus neki...ami tök jogos!

flovers

Hello drága!! Először is köszönöm neked a megtisztelt rám szánt időt, és a vad erotika együttlétet ;)fergeteges élmény volt az tuti!.dunyhaboy..Természetesen várlak mihamarabb vissza egy újabb szexcsatárra! Addig is Hatalmas ölelés :) Csókjaim.. Flórika..

jegeskávé

Eszméletlenek a beszámolói Flórikának, csak az a zavaró, hogy nincs natúr francia..

flovers

Üdvözöllek Jegeskávé! Hm ügyes remek az észrevételed:):) Elöször is köszönöm a hozzászólásod.. Nos mint ahogy láthatod te is.. még szép,hogy van az a rétegcélközönség akik kimondottan pont ezt kedvelik.Ez a réteg nem azon agonizál mivan feltüntetve és mi nem..Az felhív..stb..ha nem, tovább lapoz..na de viszont,te itt jössz be a képbe neked szintén ugyan ezt bátran ajánlom..Vagyunk egy jó páran az oldalon nem vagyunk egyformák mindenki mást képvisel ami épp az erőssége ..szebbnél szebb parnerhölgyekre lelhetsz amit te hiányolsz, kevesled más hirdetőknél megtalálod. Én max csak drukkolni,tudok fogok neked..:):):);) Jó magam viszon maradok az aki vagyok,továbbra is,ha nem zavar... F...


2017-09-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: IT WAS EASY AND FAST. I DID NOT SPEAK WITH HER, BUT FLORIKAS FRIEND. SHE TOLD ME THAT FLORIKAS ENGLISH IS NOT THAT GOOD.
ANYWAY I WENT TO SEE HER.

Lakás: EVERYTHING WAS COOL THE BATHROOM IS FANTASTC , AND U CAN FIND THERE EVERYTHING U NEED.

Külső: SHE IS EXTREMELY SEXY ,JUST LIKE IN THE PICTURES. AND LET ME TELL U HER ENGLISH IS OK, BECOUSE SHE IS STEEL LEARNING IT.

Hozzáállás: SHE IS VERY NICE AND KIND ALSO SHE HAS A GOOD SENCE OF HUMOR.

Együttlét: WELL ,SHE IS RIGHT ON THE -SPOT, AND I LOVED IT. U CAN IMAGINE ,SHE IS NOT DOING A SCRIPT. SHE DID AN EXCELLENT BLOW JOB, AND THE WHOLE INTERCOURSE WAS A Big WOW!!!!! AFTER WE FHINSHED FLORIKA TOLD ME THAT SHE HAS A FRIEND ,WHO WANT TO SHOW ME. I SAID THAT OK. WHY NOT..SO THIS OTHER GIRL CAME IN SHE HAD PERFECT ENGLISH AND WE CONTINUED 3some....

Elégedettség és Ajánlás: WOW!!!ABSOLUTLY I RECOMEND HER, AND ALSO THE OTHER GIRL. SORRY FOR FORGET HER NAME.

flovers

Hi Thender It was great to have you here. You are also have a great humor and you were very nice. I hope we can se you again soon. Have a nice way back to your home. Much Love Flórika and Eszter


2017-09-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette,mindenröl tájékoztatott és röktön tudtam is menni.

Lakás: Jól volt felszerelve,berendezve,rengeteg neonfénnyel ellátva

Külső: Mint a képeken,akinek tetszenek,azok nem fognak csalódni.

Hozzáállás: Nagyon jó volt Flórika atmoszférája, engem is sikerült feldobnia a jókedvével,és ismét lenyűgözött a stílusával és dumájával,pedig már voltam nála.

Együttlét: Jobbat nem is kivánhattam volna,rendesen szétszedett,igazi kis vadmacska,bemutatott a szőke,kerek popsijú barátnőjének is, aki szintén beszállt,s még felejthetetlenebbé tette az aktust.Filmbe illő volt a fekete és szőke páros.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kielégített a kis csapat,mindenkinek csak ajánlani tudom aki a leírt élmények részese akar lenni.Remélem még ezernyi közös élményünk lesz Flórikáékkal.


2017-07-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: She immediately picked up the phone,gave me details for everything.I was able to go.

Lakás: The apartment was furnished modern and aesthetic,made me feel as i was in another dimension.The shower looks amazing,it has everything.

Külső: Like on the pictures.Who likes them wont be disappointed.

Hozzáállás: Florika invited me with hugs and a big smile on her face.
Shes a big talker chick,the goal was to get the quest relaxed and not wasting the time.

Együttlét: After our shower Florika came in like an energy bomb throwing the towel away and she jumped on me.

Elégedettség és Ajánlás: I received everything i wanted and i hope I`ll feel this good the next time as well.

Her company is a good experience and her girlfriends are very kind too.This is a great team and I will visit them soon as well.


2017-07-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, korrekten tájékoztatott a lehetőségekről.1 óra múlva már nála voltam.A fogadtatás első osztályú volt .

Lakás: .A Lakás igényes és modern. de őszintén? Nem a lakásra koncentráltam.

Külső: külsőleg gyönyörű volt pont mint a képeken kerek popsi tenyérbe illő mellek..

Hozzáállás: Flórika elvonta a figyelmem mindenről, és ehhez egy Heni is párosult . Ennek a két cserfes leányzónak nem lehet ellenállni. Flórika egyből kezelésbe vett Henit pedig csak nyaltam, faltam ahol értem .Fantasztikus élmény volt! , utólag csak örülni tudok ,hogy Flórika rá beszélt a 2 lányos actionra biztos ,hogy erre még benevezek ....ajánlott kategória ..

Elégedettség és Ajánlás: Fiúk aki még nem probálta ki két lánnyal az még idén nyáron húzza ki a bakancs listájáról.

flovers

Szia! Köszönjük, a látogatásod mi is jól éreztük magunkat veled, várunk máskor is..:) Pusszantás..:):):) Flórika Heni..


2017-06-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonom felhívtam,egyből felvette,kedves mély búgó hangja volt.mindenrol korrektul tajekoztatott,es egybol mehettem :)

Lakás: a lakás nagyon hangulatos,egy igazi kéjbarlang,amihez rend és tisztaság párosult. könnyű a parkolás a ház előtt. A fürdő teljesen felszerelt,modern,és minden igényt kielégít.

Külső: szebb mint a képeken. nagyon jó genetikával van megáldva,sokat ad a higiéniára,tenyerbeillő cickói vannak,a fenekén is van mit fogni :)

Hozzáállás: nagyon kezdeményező és dinamikus volt az első perctől kezdve.ellenállhatatlan,szexi ruciban fogadott...csábos mosollyal az arcán.

Együttlét: minden képzeletemet felül múlta,határozott és irányító volt.teljesen át tudtam magam adni neki.

Elégedettség és Ajánlás: ajánlott kategória,teljesen korrekt volt :)


2017-05-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült elérni, nagyon kedves, aranyos hangja van.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő.

Külső: 5-ből 5 csillag, mint a képeken.

Hozzáállás: Teljesen korrekt és kezdeményező, kezdeti szégyenlősségemet azonnal oldotta.

Együttlét: Ez maradjon kettőnk között, de annyit mondhatok: felejthetetlen.

Elégedettség és Ajánlás: 100%-ban elégedett. 0%-ban ajánlott (csak nekem kell :DD) ;)


2017-05-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Régebben volt kis egyeztetési probléma, de ismét megpróbáltam és most sikerült egyeztetni.

Lakás: Nagyon hangulatos. Mindenhol hangulatfények vannak. A szobában tükör amiben nézheted az egészet. Tágas nagy puha ágy. A fürdőben a zuhanynak is fénye van. Tusfürdő választék széles. Szájvíz és eldobható pohár is található. Törülközőt kaptam elején és végén is.

Külső: Nagyon dögös. Van mit rajta fogni, de nem rossz értelemben. Ha valamit ki kell emelnem akkor az a feneke lesz. Már mikor a fürdőhöz mutatja az utat is a ringását nézi az ember. A mellei is pont tenyérbe illőek.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező. A vendég kedvében jár, kínált üdítővel, kis csokigolyóval. Búcsúzásnál is ölel bújik. TP-t ugyan írtak, de én nem tapasztaltam semmi ilyet.

Együttlét: A barátnő feeling jelző itt nem úgy értendő, hogy kedves aranyos meghitt szeretkezés, hanem olyan tüzes barátnő amiről az ember titokban álmodik. 1 órát voltam nála. Hogy mi történt nehéz visszaemlékezni rá mert kihozza/felszabadítja az emberből az ősi vad ösztönt és arra eszmél, hogy keményen dugnak és csak hergeli tovább az embert míg végül mint valami démon kiszívja az emberből az erőt a végére (jó értelemben)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom annak aki nem maszatolni akar hanem szeretné kiélni ezt a vad oldalát (de nem erőszakosat!). Még biztos megyek vissza hozzá.

flovers

Helló édes! Nagyon szépen köszönöm, hogy el látogattál hozzám egy élmény volt..drága :) Várlak vissza mihamarabb Gokart a vad erotika világában.. Csókjaimat küldöm neked:) Flórika:)


2017-02-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Oldal azt mutatta 'most felveszi', ugy is lett. Egy óra múlva már ott is voltam.

Lakás: Lakás rendben van, de a szoba az valami észbontó! Igazi bulihely. Mintha egy danceklubban kefélnél. Marha jó!

Külső: Már sokadjára (és nem utoljára) mentem vissza. Florika még mindig bombázó. Az a fajta nősténydög, aki ha csak a párnakat igazgatja az ágyon, már attól is bedurransz odalent. Imádom a természetes, gyönyörű melleit.

Hozzáállás: Florika nem tököl, egyből letámad és szétszed. Majd utána kellemesen eldumálgat veled.
Mindig 1 órát vagyok, és sose volt olyan érzésem, hogy nézné az órát.

Együttlét: Ahogy mondtam letámad, betömte a számat a csodálatos melleivel majd franciára vált. De még milyenre! Ahogy kell, hol lágy, hol durva, nagyon változatos.
És végig szemkontaktus! De olyan szinten hogy beleőrülsz.
Missziben mélyen a szenvedélyes szemébe nézni, miközben a mellét markolom - ha rágondolok libabőrös leszek.
Dogi kihagyhatatlan plane annyi tükör között. Szerintem szereti magát nézni közben ő is :)

Elégedettség és Ajánlás: Florikaval a szex simán csak Szuperfreno-frenetikó-maxikapitális! Visszamegyek az hótzáher ;) !

flovers

Helló Édes! Nagyon szépen köszönöm, a rám szánt drága időd és,hogy el látogattál hozzám... fantasztikusan jól éreztem magam a társaságodban.. Természetesen mihamarabb várlak vissza Joefeek...:) Fergeteges vad erotika világában... Millió Csókjaimat küldöm neked:) Flórika.


2017-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy olyan leányzó itt az oldalon, akivel itt az üzenőben és telefonon is többször
lehetett kommunikálni. SMS-ben is kaptam visszaigazolást. Minden olyan információt negkaptam tőle, ami egy olyan fickónak szüksége lehet, aki nem Budapesten lakik és nem tud egy órán belül megjelenni. Az első percekben a szokásosnál mélyebb a hangja, de egy idő múlva inkább izgató. Az emberfia igy biztos, hogy vele beszél és nem egy "barátnőjével".

Lakás: A parkolásról nem tudok beszámolni, mert tömegközlekedésivel érkeztem. Mondtam meki előre, hogy nem remegő térdekkel, hanem NŐI energiákkal feltöltekezve szeretnék hazautazni. Nagyon szivesen hazautazok remegő térdekkel, ha van talicskája, amivel eltol a Népligetig és felrak a buszra. A térkép jól mutatja, hogy a Lehel úton van Ő, a villamos közel áll meg, egy talán 10 emeletes ház, az első
emeleteken lakik, még gyalog is OK, ha a lift nem működne. A bejutásom gyors és
feltűnés nélküli volt.

Felújitott, többszobás lakás, bár barátnővel nem talákoztam. A randevú helyszine egy nagy szoba. Olyan dinamikus, diszkó jellegű, mint Flórika. Fényekkel, nagy támlás ággyal, ami a nagy küzdelmekhez szuper, tükrökkel és sztriptizrúddal. Tisztaság és rend volt, friss lepedővel. A fürdőszoba modern káddal és hangulatfényekkel.

Külső: Flórika széparcú, szépbőrű, kemény húsú leányzó. Szolizott. Kemény, tenyérbemászó keblei vannak. A felrakott képei teljesen valósághűek.

Hozzáállás: A telefonon tisztáztuk, hogy inkább "nagykabátban" nyisson ajtót, hogy helyesen tudjak gondolkodni és illedelmesen tudjak viselkedni. Ha nem igy lenne, akkor visszamegyek és átöltözök egy nehézbúvár öltözékbe és bugyborékolok neki. Ezért egy általános öltözékben nyitott ajtót, néhány puszi után bevezetett abba a diszkó szobába és röviden beszélgettünk. Kaptam kis kólát és néhány puszit.

Átmentem a fürdőszobába a szokásos előkészületekhez. Mire visszamentem Flórika már egy necces, fekete combfixben, bugyiban és melltartóban várt, jó sminkelve, mert én azt szeretem.

Együttlét: Ez annyira felizgatott, hogy gyorsan óvszer fel, átforditottam a bepucsitós kutyusba, úgy, hogy nyitott legyen a szemérme. Hátranyúlt széthúzta az ajkait és dúrr a nedves pinájába. Itt mindjárt eszembe jutott Diderot, a francia Enciklopédista szava: "Ha egy nő és férfi túl közel kerülnek egymáshoz, akkor az erkölcsnek már nem jut hely közöttük". Na Flórika elkezdett szövegelni, ami 23 év alatt nem ajánlott hallani. Próbáltam lágy és kemény is lenni a kinai TAO szerint, hogy élvezkedni lehessen VELE minél hosszabb ideig az "Ezernyi szerető dőfés" technika szerint. Sikerült vigyáznom a segitségével arra, hogy ne ejakuláljak, hanem a NŐI energiáival töltődjel fel. Szóval az aktusunk egész hosszúra sikeredett. Alig maradt idő a búcsúra.
Mint azt Virág elvtárs mondta: "Az élet nem habostorta", igy gyorsan puszikkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: #

Egy olyan leányt ismertem meg személyében, akire nem a "vad erotika" a jó kifejezés, hanem dinamikus, energikus randevú. Aki a jó szöveget szereti és a kissé pornós stilust annak kiváló választás lehet.
Többszöri rendevú alatt még vadabb is lehet vele a szex

flovers

Szia! Először is nagyon szépen köszönöm, a rám szánt drága időd és, hogy végre személyesen is megismerhettelek. Nagyon jól éreztem magam veled..egy élmény volt ..drága Lajosom....:) Természetesen, mihamarabb várlak vissza, téged.. a vad erotika világában ... Forró Csókjaim, hatalmas ölelés..:) Flórika.

flajos2

TE kis bestia! Jó lenne VELED mindennap találkozni!!! Puszik Lajos

flovers

Lajosom!!!! Wáááhh csak rajta drága...Vad erotika világában !!Mi tart vissza ?Szívesen eltöltök veled akár mindennap..:):):) Forró Csókjaim, hatalmas ölelés...:);) Flórika.


2017-01-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Minden flottúl ment!Nagyon kedves es segitokesz volt mar a telefonba!

Lakás: Megerkeztem hozza ajtot nyitott mosolygott edes volt!Pacekos a lakasa tiszta es konnyen megkozelitheto!

Külső: A kulseje jobb mint a kepeken egy bombazo!Babas arc,formas test es feszes kemenyhusu!

Hozzáállás: Nagyon meg vagyok eleged a hozzaallasaval maximalis pont!

Együttlét: Nagyon tuti volt most is az eszembe van!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajanlom nagyon tuti!


2017-01-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Rövid időn belül tudott fogadni.

Lakás: A parkolás egyszerű. A lakás panelházban van, a berendezés pazar, igényes, mindenhol csillog, villog, világít valami.

Külső: A leányzó olyan, mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon kedves, beszédes.

Együttlét: Ügyes leginkább a társalgásban volt, kiemelném, hogy bár az adatlapján szerepel a KF, ő nem szereti, nem is engedte. Talán le kéne venni a palettáról. A franciát nagy beleéléssel kezdte, de hamar megunta. Az aktus során a bugyi nem került le, csak félrehúzta. Volt jobb.

Elégedettség és Ajánlás: # a többi felejthető.


2017-01-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: FLóri kezeli a telefont és részletesen tájékoztat mindenről. Többször hívtam mert volt, hogy a megbeszélt időpontot (ha úgy tetszik randit) le kellett mondanom. Minden esetben azonnal felvette a telefont és készségesen válaszolt.

Lakás: Panellakás, de baromi jó stílusban berendezett. Jó a színvilág, a fürdés után kellemes zene vár (hatalmas ággyal) illetve van egy rúd is gondolom arra az esetre ha valaki táncot kér a csajtól.

Külső: Rendkívül csinos; a fotók maximálisan fedik a valóságot. Nagy dumás a csaj, irtó menő a stílusa. A dumás részt pozitív értelemben kell érteni; nem az időhúzás hanem a vendég lazítása a cél.

Hozzáállás: Kezdeményező de ugyanakkor lesi a kívánságaid. 1 órát voltam vele és teljesen jól kihasználtuk az időt. Sőt, később megnéztem és még túl is léptük azt (magával az actionnel, nem az azt követő fürdéssel).

Együttlét: Szeret franciázni továbbá kommentelni azt, amit csinálsz. Ellentétben sok lánnyal, szereti, ha a cicit kicsit erősebben szorítják (mások azonnal pampognak).

Elégedettség és Ajánlás: Flórika nem nevezte magát barátnősnek, mégis, pontosan ezt kaptam tőle. 10/10, ajánlott, mondhatni kötelező!

flovers

Helló Édes! Nagyon szépen köszönöm,hogy el látogattál hozzám... Természetesen mihamarabb várlak vissza kedves zsitanhiro! Millió Csókjaimat küldöm neked:) Flórika.


2016-09-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Korrektül pontos felvilágositást kaptam.

Lakás: Hát ez egy fantasztikus élmény volt. A küszöböt átlépve egy új világba csöppentem. Fantasztikus fények zene...stb. már ez a látvány megérte ezt a körutat.

Külső: Pontosan mint a képen. Vadito nubiai Istennő teste elrepitett a gyönyör mennyországába. Gyönyörű mosoly érzéki simogatas és még vaditobb kényeztetés.

Hozzáállás: Én félénken léptem be az ajtón mert az a gyönyörű birodalom elvarázsolt es el bizonytalanitott hogy egy ilyen igényes nőnél teljesiteni kell. De ö észre vette ezt és át vette az iranyitast es vezetett. Így el fogott a nyugalom.

Együttlét: Elvarázsolt a simogatásával és a fantasztikus csókjaival. Iszonyatosan finoman kenyeztetett a szájával....alig tudtam tartani magamat.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom ha egy fantasztikus kéjutazásra vágynak.

flovers

Szia! Köszönöm ezt a meghitt commentedet Nichel Bolha én is.. ..nagyszerűen éreztem magam veled!...;) Remélem mihamarabb ismét a fellegekben, tele kélyutazással,a menyországba repíthetlek...:)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 47+

Stella, 47 éves, 166 cm, 63 kg

Zalaegerszeg, Nálam - Nálad

 • H6-2
 • K6-2
 • SZ6-2
 • CS6-2
 • P6-24
 • SZ0-24
 • V0-2
Sweetmango 40+

Sweetmango, 40 éves, 170 cm, 80 kg

Budapest, VI., Csak nálam

 • H6-23
 • K6-23
 • SZ6-23
 • CS6-23
 • P6-23
 • SZ6-23
 • V6-23
ESCORTSophia 20

Sophia, 20 éves, 170 cm, 44 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H-
 • K16-3
 • SZ16-3
 • CS16-3
 • P16-3
 • SZ16-3
 • V-
ESCORTDézi 19

Dézi, 19 éves, 165 cm, 46 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H16-3
 • Khívj
 • SZ16-3
 • CS16-3
 • P16-3
 • SZ16-3
 • V16-3
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP 22

Sidonia_VIP, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
SOS PuncinyalásPuncinyaló_Zsolt 32

Puncinyaló_Zsolt, 32 éves, 172 cm, 60 kg

Budapest, II., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
VÖRÖS PERVERZ DÖG:)Hesztia 43

Hesztia, 43 éves, 168 cm, 65 kg

Budapest, XI., Csak nálam

 • H12-19
 • K12-19
 • SZ12-19
 • CS12-19
 • P12-19
 • SZ13-19
 • V-
Only for gentlemen!Rachel 20+

Rachel, 20 éves, 161 cm, 54 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H10-24
 • K10-24
 • SZ10-24
 • CS10-3
 • P10-3
 • SZ10-3
 • V12-24