RubiSwallow, 32 éves, 163 cm, 55 kg, Budapest, X.

+36/20/800-55-01

RubiSwallow 32

+36/20/800-55-01

Budapest, X., Csak nálam
  • H-
  • K11-16
  • SZ11-16
  • CS-
  • P11-16
  • SZ11-16
  • V-

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Popószex
  • Aktus

ADATOK

163 cm, 55 kg, mell 75 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 35 és 80 között
  • Minden úriemberrel szívesen találkozom , kik igényesek ,...egy felejtethetetlen idő eltöltéséhez ,csak velem , és csak érted ...
  • Csak nálam
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 658172
  • Mai: 260
  • Tetszik: 4112

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Kizárólag intelligens, igényes 35 év feletti uraknak szeretnék örömet szerezni ...... ;) Kedd, Szerda, Péntek, Szombati napokon 11:00 - 16:00 óra között lehetséges velem találkozni. Kérlek SMS, WHATSAPP vagy TELEGRAM üzenetben keress meg a további részletek és időpont egyeztetés céljából. 06208005501 ( SMS , WHATSAPP vagy TELEGRAM ) Köszönöm Várom megtisztelő jelentkezésed ! :)


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on. Gyorsan, kedvesen válaszolt mindenre. Könnyen, hamar egyeztettünk.

Lakás: Könnyű parkolás, fürdő teljesen felszerelt, diszkrét hálószoba.

Külső: Pont, mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos, intelligens. Remek beszélgető partner is.

Együttlét: Ami az adatlapján van, vállalja is. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok a találkozónkkal, sőt... Szerintem még találkozunk. Köszönök mindent!

Rubi4

Drága Kstsk :) Nagyon szépen köszönöm magam, illetve férfi társaid nevében az értékelő szavaid. Örülök, hogy én is, és a lakásom is elnyerte tetszésed. Természetesen vállalom azt amit az adatlapomon feltüntetek, hiszen nem szeretek zsákbamacskát játszani :) Na meg azért is azok vannak bejelölve, mert szeretem is őket :) Én azt vallom nem csak a tettekkel , de a beszélgetéssel is megkell ismerni a partnerem, hiszen sokszor a szavak árulkodóbbak mint a tettek. Egy alkalom oly kevés megismerni valaki vágyát, megismerni az elvárásait, érzéki és érzékeny pontjait. S a test a testtel való kommunikáció egyik legfontosabb része, az egymásra hangolódás. Melyhez elengedhetetlen mint úgy az érintés, mint a szavak. Ameddig nem sodródsz újra felém, addig is vigyázz magadra és sok egészséget kívánok. Puszi


2024-04-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Rubival sms-ben egyeztettünk időpontot,három nappal előtte. Majd természetesen még aznap reggel is irtam Neki,megyek,nehogy azt gondolja nem megyek. Egyébként világosan tájékoztatott mindenről.

Lakás: Már fél órával hamarabb megérkeztem a helyszinre,mert gyalog közelitettem meg a Kispesti metróállomástól és hagytam egy kis időt hátha eltévedek. De nem,szépen megtaláltam az utcát,majd a közelben lévő tónál élveztem a tavaszi napsütést. Közben már azért egy picit izgultam,ilynekor ha először találkozom valakivel,mindig izgatott vagyok.
A megbeszélt időben aztán be is jutottam,a lakás pici de tökéletesen megfelelt.

Külső: Rubi gyönyörű. Szeretem a természetes lányokat. A zuhanyzás után,mikor lekerült róla is a ruha,akkor már láttam hogy bizony jó helyre kerültem. Kedvencem a popsija lett,hát gondolkodnom kell,hogy láttam ilyen formás popsit élőben. És azok a szemek.

Hozzáállás: Rubi egy vadmacska,picit izgultam is az elején,hogy meg fog enni reggelire vagy ebédre? :) Lehet igy is lett,de közben végig nagyon kedves volt és arra koncentrált hogy jól érezzem magam Nála. Hát a hozzáállását tanitani kellene az egyre inkább elszaporodó olyan lányoknak,akik a semmiért szeretnének valamit. Gyémánt a kavicsok közt,igy is fogalmazhatnám.

Együttlét: Na hát a kezdeti izgimet,amit észre is vett a kis rosszaság,sikerült eloszlatni egy lágy de mégis mélytorkos franciával,amit mivel már jó hat hete nem voltam senkinél,kiélveztem egy darabig. Majd gumit kértem és hátulról támadtam. :) Itt már elémt árult gyönyörű teste,világbajnok feneke,volt hogy csak csókolgattam mert nem tudtam betelni vele. Majd rákérdeztem a popsiszexre. Megszemlélt és azt mondta,talán még pont jó a méret. Sikositás után elkezdtem benne mozogni,ez valami csodás érzés volt,hogy egy ilyen Nőnek a popsijában lehetek. Pár perc elteltével igy lett végem. A popsiszex annyira jó Vele,hogy újra át szeretném élni. Egy kis beszélgetés után,én kényeztettem egy darabig,de ez most csak olyan ismerkedős francia volt,legközelebb elkaplak rendesen Rubi. :)
Na a második kör egy kb negyedórás francialecke lett,golyónyalással,mélytorokkal és mivel már nem engedett ki a szájából,térdelve a torkába élveztem,amit el is tüntetett egyből. Ezután már csak arra volt erőm,hogy az utolsó öt percre elnyúljak,kész a vadmacska kivégzett.

Elégedettség és Ajánlás: Ez itt most Rubi neked szól. Hát köszi hogy megismerhettem egy szuper csajt,természetesen jövök még mert egy-két póz kimaradt,persze csak ha jöhetek. :) Remélem hogy Te is azért egy ici picit jól érezted Velem magad. Maradj mindig ilyen.
Köszi Rubi

Rubi4

Drága Zozo36 :) Soraimat szeretném azzal kezdeni, hogy megköszönjem értékelésed. Az írásod ugyan olyan mint a jellemed. Kedves, udvarias, céltudatos és lényegre törő. A megismerkedésünk pillanatában már érezhető volt rajtad, a magabiztos mégis félénk férfi. Egy percig sem kételkedtem abban, hogy ne kapnék meg tőled minden tiszteletet, figyelmet és törődést. A megérkezésed első perceiben tényleg kicsit bekapcsolt nálad az "izgulok" állapot. Viszont szerintem ez teljesen természetes. Hiszen első találkozás, első érintések, első ölelések, és első csók. Ki az aki ilyenkor teljesen felszabadult? Hiszen még én sem, és bennem is van mindig egy kis izgatottság. Hiszen nem ismerem a porcikáid rezdülését, ki kell tapasztaljam azokat az érintéseket, amiket szeretsz és élvezel. Szerencsére kettőnk közt igencsak erős volt a kémia, és igen hamar megleltük egymás finom pontjait. Amit ha nem is teljesen 100%osan de sikeresen tudtál kamatoztatni. S ahogy te magad is írtad, ez egy amolyan ismerkedős kis francia volt felém a részedről. S "psszt" el ne áruld senkinek, finoman is esett. Kicsit reménykedtem, hogy még egy picit maradj ott, érezni és élvezni akarom a gyengédséged. Viszont tudom jól, hogy még megannyi élményben tudjuk egymást gazdagítani, így azt is tudom, hogy csúcsra fogsz te még engem puszilgatni ott lent :P. Igen, ezzel az egyik kérdésedre is választ adtam, várlak szeretettel. :) Ameddig nem jön el újra a kettőnk egymásnak lopott ideje, addig is kérlek vigyázz magadra. :) Hatalmas ölelésem és puszim neked :) U.I.: Remélem sikerült nem csak engem, de a beszélgetésünk alatt szóba hozott ízvilágot is megismerned :)


2024-04-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom

Rubi4

Drága Ale101010 :) Szeretném megköszönni értékelésed, és hogy gondoltál rám. Bár megvallom őszintén neked, igaz van az a közmondás, hogy a kevesebb néha több, viszont így nem csak a férfi társaidat hozod kellemetlen helyzetbe, hogy vajon mi is történhetett, de még engem is. Hiszen az egyszavas gondolatkifejezésből sajnos én sem tudom kit tisztelhetek személyedben. Természetesen szíved joga a rövid-tömör fogalmazásnak :). Remélem azért ha itt nyíltan nem is, de privátban esetleg felfeded magad előttem :) Kifejezetten kíváncsi lennék rá, hiszen ahogy az adatlapod is mutatja, régi motoros vagy az oldalon, és én lettem azon kiválasztottad kire leadod első értékelésed. :) Amit tényleg nagyon köszönök. Remélem felfeded magad előttem :) Puszi.


2024-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ez kicsit régebben történt, de minden flottul ment.

Lakás: Nekem nagyon közel volt

Külső: Nagyon szép, pontosan az ideálom.

Hozzáállás: Kezdeményező volt végig.

Együttlét: Franciára mentem hozzá, amit várakozáson felül kivitelezett. Ahogy írtam, már kicsit régebben voltam nála, de még a mai napig beindulok ha rá gondolok.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott. Ritkán írok értékelést, de Rubinál pont amiatt is döntöttem így, mert annyira érdemes meglátogatni. Csalódás kizárt!

Rubi4

Drága b4sh4rgeeb :) Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám ennyi idő után is, és megosztottad a férfi társaiddal a velem megélt élményed. Kérlek ne nevess ki, de 3x ugrottam neki a nevednek kiolvasni :D Gondoltam is magamban, na még a neve is megforgatja ajkaim közt a nyelvem :P Örülök, hogy ennyi idő elteltével is olyan mélyen benned maradt az emlék a velem való finom játékokról, hogy még most is képes vigyázzállásba állítani a tábornokot a boxerben :) Ameddig a elhalványuló emlékeid vágya nem vezérel felém, addig is vigyázz magadra. Hatalmas puszi neked.


2024-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Üzenetet írtam neki. Hamar és nagyon kedvesen válaszolt. Leegyeztettünk mindent és sikeresen találkoztunk.

Lakás: Nagyon kellemes, hangulatos lakás. A fürdő felszereltsége minden kényelmet kielégít. Többféle tusfürdő, szájvíz, mindenki megtalálja az ízlését.

Külső: Vékony, de nagyon formás teste van, nekem nagyon tetszik. Szép az arca, főleg a pajkos macskaszemei, az a tekintet nagyon beindított.

Hozzáállás: Nagyon kedves és közvetlen, igazi barátnő fíling. Sajnos csak egy órára tudtam menni hozzá, de szívesen töltöttem volna vele sokkal többet.

Együttlét: Gyorsan lezuhanyoztam, már várt a szobában egy szexi ruhában, ami hamar lekerült ahogy rólam is a törölköző. Finoman simogatta a szerszámom, csókolta a nyakam, majd az ágyhoz húzott ahol elkezdett kényeztetni. Fantasztikus látvány volt ahogy előttem volt nagyon szép feneke azonnal simogatni kezdtem. Fantasztikus a franciája élvezi is csinálni. Kértem, hogy cseréljünk, mert szeretném én is kényeztetni. Nagyon finom volt, remélem sikerült örömöt szereznem neki egy kicsit. Utána megint kényeztetni kezdet a fantasztikus szájával ( tényleg nagy jó!!!). Majd felöltöztetett és kutyusban kezdtünk el örömöt szerezni egymásnak. Többször vissza kellet fognom magam, hogy ne durranjak el. Amikor már nem bírtam tovább kértem, hogy segítsen, amit örömmel megtett. A szájában mentem el, gond nélkül eltüntetett mindent az utolsó cseppig. Se erőm, sem energiám nem marad több, így az ágyban fekve beszélgettünk, majd zuhanyoztam és fájó szívvel eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam vele, biztosan megyek még hozzá. Hogy ajánlanám-e? Szívem szerint nem, mert akkor ki tudnám sajátítani magamnak ? Nekem nagyon bejött, ha valaki egy normális, kedves és közvetlen nővel szeretne találkozni, akkor menjen el hozzá. Szerintem nem lesz csalódás. Köszönöm a fantasztikus órát, remélem hamarosan tudok újra menni. Tényleg igaz, hogy a jó dolgokra várni kell ?

Rubi4

Drága Arniee! Először is engedd meg, hogy szavaimmal kifejezzem köszönetem az értékelésed végett. Őrülök, hogy ennyire elnyertem én is, és a lakásom is a tetszésed. Megérkezésedkor annyira megszeppent voltál, hogy hirtelen én is zavarban éreztem magam. Majd a köszönés után átnyújtottad a nekem szánt kis ajándékod, amit ugyancsak köszönök. S tudod, mint ahogy akkor is mondtam neked, a szenvedélyes erotika rejtelmeit mozgató mozdulatok olyanok, amiket nem lehet elfelejteni, akár csak a biciklizést. S hiába maradt ki nálad hosszú ideig az életedből ezen élvezeti faktor, tetteiden nem lehetett észre venni. Hiszen a gyengédséged, a finomságod, számomra is felejthetetlenül finom élményt nyújtott. Szóval, ne harcolj az önbizalmaddal, mert nincs okod rá. :) Egyszerűen csak légy olyan, mint akit én megismertem személyedben, és hidd el nem fogsz csalódást okozni egyetlen egy nő társamnak sem :) S még valami, amit ugyancsak mondtam személyesen, ne fogd vissza magad. Ha jönni akar, hadd jöjjön, hiszen ha visszafogod , magadnak ártasz. Nos talán szavaim nem is tudnám mással zárni, s mint hogy várlak vissza szeretettel, nagy öleléssel, és fergeteges lepedőgyűréssel :) Addig is csókom kisérjen pajkos fantáziáidban :)


2024-01-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár hónnappal ezelőtt voltam vele, de csak most jutott eszembe beszámolót írni, smsben írtam neki

Lakás: Rendezett tiszta, diszkrét, célnak tökéletesen megfelelő

Külső: Mint a képeken, gyönyörő Nő, bomba alakkal

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, kezdeményező, barátságos, pedig én kissé zavarban voltam az elején de ez percek alatt elmúlt neki köszönhetően

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes, franciája eszméletlen. Több pózt kipróbáltunk, kutyusban lett végem

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, életem egyik legjobb élménye volt

Rubi4

Drága zoltanm10 ! Engedd meg, hogy megköszönjem értékelő szavaid. Mindig örömmel tölt el, ha oly élményeket tudok mutatni, adni amely ennyire lebilincselő volt/lesz számodra/számotokra. Örülök, hogy nem csak jómagam, de a lakásom is elnyerte tetszésed. :) S az hogy zavarban voltál, azzal nincs is semmi gond, hiszen ez teljesen természetes ilyen helyzetben. S reméljük mihamarabb megtudod élni velem élményeid, és gazdagodhat a velem töltött élmények sokasága :) Ameddig erre várnod, várnunk kell, addig is vigyázz magadra. Hatalmas ölelésem és "cuppantósom" fokozza fantáziád addig is :)


2023-12-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon megörültem, hogy Pesten van. Érthetően tájékoztatott mindenről.

Lakás: Parkolás egyből a ház előtt. Gyönyörű tisztaság, minden rendezett.
Fürdő rendben, minden amire szükség lehet megtalálható.

Külső: A képek mindent elárulnak, nincsen zsákbamacska. A valóság sem lesz más mint mint amit az oldalon látni. Nekem nagyon bejött az biztos.

Hozzáállás: Intelligens, kommunikatív. Végig jó kezekben éreztem magam. A szexben simulékony és nagyon odaadó.

Együttlét: 1 órába ami belefér azt kipipáltuk.
Francia oda vissza, 69 majd több póz.
Kétszer is kicsavart egy óra alatt.
Megérte azt a sok év várakozást!

Elégedettség és Ajánlás: Rubi egy tündér, én biztosan megyek még ha Pesten lesz. Bátran merem ajánlani, az ő simulékonysága páratlan. 10/10

Rubi4

Drága Thebachelor ! Szeretném megköszönni, hogy gondoltál rám és megosztottad élményeidet a többiekkel. Örülök, hogy ennyire pozitív élményben gazdagodtál és részesedtél velem. Mi tagadás tartalmas órácskát töltöttünk együtt. Illetve a pihenésképen eltöltött beszélgetés is intenzív és tartalmas volt. Jókat mosolyogtam a történeteiden, és az életbe betekintett kis történeteken. S nem mehetünk el az mellett sem, ahogy a gyengédséged és figyelmed a nő irányába összpontosít. Hiába van kint hideg zord idő, bent a lakásban izzott a levegő. Kis felpörgetett Duracell nyuszi módján de mégis kifejezetten figyelmesen és gyengéden éríntettél. S nem túlzok ha azt írom, olyan érzésben volt részem, mint fagyinak a férfi nyelve alatt, olvadtam :) Szavaimat azzal zárom, hogy tudod hogyan érsz el, és reméljük nem kell újra hosszú éveket várnod, hogy újra és újra átéld velem és átélhessem veled a mi kis palackba zárt titkunkat :) Addig is vigyázz magadra. Puszi :) Ui.: Előre is kellemes Ünnepeket kívánok neked.


2023-11-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szexre éhezve keresgéltem megfelelő partnerem mikor egyszer csak ráleltem, gyors katt a profilra és már az első pár megtekintett képe után éreztem , hogy igen ő lesz az , vágyakozva néztem tovább a képeit és a végéhez érve , reméltem , hogy lesz értékelés is mert számomra az fontos , hát volt értékelése sőt rengeteg van neki , legalább egy tucatnyit el is olvastam és akkor már nem csak éreztem ha nem tudtam is , hogy a tökéletes szexpartnerem leltem benne!
Azonnal ráírtam wahtsuppon , hogy szeretném a 12:00 ás kiírt szabad időpontot lefoglalni és eltölteni vele egy minőségi órácskát , hamar választ kaptam sőt mivel vidékről kocsiztam le hozzá és kicsit szűkösnek láttam a 12:00 ás érkezésem kértem , hogy toljuk ki félórávall ha lehetséges és neki sem gond , rugalmas és megértő volt , így belegyezet ! Tökéletesen alakult és adót volt minden már csak le kellet kocsiznom hozzá !

Lakás: A parkolás szerintem gond nélkül és ingyenesen megoldható ! A lakás ugyan csak minden célnak megfelel és teljesen rendben van ! A fürdőben is megvan minden amire csak szükséged lehet és még válogathatsz is , hibátlan!

Külső: Nekem már a fotókon is extra dögös és szuper szexi volt !
Számomra ő hibátlan és minden testrészét imádtam !
Kiemelem két testrészét , az első az arca, ami abszolút megbabonáz mikor rám néz , különleges és egyedi szépséggel és vonásokkal rendelkezik és ehhez párosul még két csodaszép szempár ! Számomra abszolút favorit 😍🥰
A puncija volt számomra a második gyönyör forrása , nagyon jól nyalható és finom nem tudtam vele betelni , amolyan soha véget nem erős számomra , bárhol , bármikor. bármeddig képes lennék kényeztetni !🫠🤑❤😘

Hozzáállás: Első alkalom volt sajnos és csak 1 órát töltöttem vele , többre lesz szükségem legközelebb 😉
Nagyon kedves lány , abszolút közvetlen és beszédes , mosolygós érti a viccet szerintem nagyon jó fej !
Szerintem kellő képen kezdeményez , és nagyon odafigyelt rám mindenben, köszönöm😘

Együttlét: Ide nem részleteznék , mert mindenki mást szeret mást vár el , és mást igényel !
Tartalmas együttlét volt imádtam minden pillanatát !
😘😘😘😘😘😘

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom magamnak naponta többször😂😂😂
Ez részemről páratlan volt és igazi minőségi együttlét 👌😍😘
Remélem te is jól érezted magad velem???🫠🫠🫠🫠
Hamarosan újra tali 😍 Millió puszii te kis démonka 😘😂😂😂😂😂

Rubi4

Drága Zolics81 :) Mindig azon gondolkodom, hogyan kezdjem el írni a megtisztelő és kedves értékelésre a köszönetemet kifejező válaszom. Nem szeretném, ha valaki sablonosnak érezné az írásaimat, de tényleg nem tudom máshogy kezdeni, s mint hogy nagyon szépen köszönöm. Nagyon örülök, hogy ilyen jó hatással és benyomással voltam rád. Egy nőnek mindig is szívet és lelket melengető ilyen szavakat olvasni, hallani. Megérkezésed pillanatától már igyekeztél az udvariasság felsőfokát megtartani és a kölcsönösséget mint odafigyelés, és mint élvezeti oldalon is. Aranyos kis "felturbózott búgócsiga" voltál. :) Annyira cukin próbáltad leplezni, hogy legszívesebben növesztenél magadra még 3 szájat, és mindenhol mindent is egyszerre falnál kóstolnál. :) Kis bohókás jellemed is nagyon élt. Egyszóval nem kell aggódnod, hiszen én is jól éreztem magam veled :) S mivel az együttlétünkre nem szerettél volna kitérni, így én sem fogom kipletykálni, hogy nagyon finoman tudsz kényeztetni, és hatásosan eredményesen is cselekszed azt. Upszi, lehet mégis kipletyiztem :P S tény egy órába nem lehet belezsúfolni mind azt amit a vágy szeretne, de hiszen az élet szép, az órák adódnak , így a lehetőség az új és újabb kalandra is megadatik :) Szemeim csillogásának pillantása vigyázzon rád a következő kalandunkig :) Addig is vigyázz magadra a hosszú úton. Puszi ??


2023-10-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon sms Ben válaszol

Lakás: Tiszta rendezett jól felszerelt fürdőszoba, szóba tiszta rendezett.

Külső: Kimondottan szép arcú a szeme nagyon bejött nekem imádom minden porcikáját.

Hozzáállás: Nagyon kedves igazi barátnő jellegű. Nekem nagyon tetszik és bejött első találkozás volt vele de én biztos hogy vissza járó vendége leszek.

Együttlét: Kezdés 69 volt és én imádtam.Először volt lehetőség popsi szex szuper volt vele.Elő szájba élvezés volt nekem de be jött nekem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom minden kinek aki szeretne egy igazi barátnőt.Én biztos hogy vissza menyek hozzá.🥰

Rubi4

Drága Martinez :) Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad élményed a többiekkel. :) Köszönöm dicsérő szavaid, és természetesen köszönöm és örülök, hogy ennyire elnyerte tetszésed mint jómagam és lakásom is. Ahogy írtad, első alkalom és első találkozásunk volt, és bízom benne nem is az utolsó. :) Örülök, hogy olyan dolgokat tudtunk megélni, és olyan dolgokat ismertél meg velem, ami eddig kimarad az életedből. Mindig is szeretek úttörő lenni valaki életében , aki velem éli meg a szexuális élményeinek új és újabb részleteit. S láss csodát, veled ez most két dologban is sikerült, és kifejezetten örülök, hogy ennyire tetszett és izgatott téged (is) . Tudod, ha nem említetted volna azt, hogy első alkalom lesz a popsi szex kipróbálása, akkor fel sem tűnt volna. Hiszen finoman, gyengéden és lágyan csináltad. Oda figyeltél, hogy ne csak neked, de nekem is élvezetes legyen . Figyelmes és gyengéd mozdulataid nekem is megkoronázta a közös együttlétünket. S nincs okod magabiztosság hiányban szenvedned, mert amint oda kerül a sor, hogy teljesíts az erotika világában, bizonyítvánnyal lehetne bizonyítani, hogy ötösre tudnál vizsgázni. Egyszóval, több önbizalom és kevesebb kételkedés önmagad felé. :) Mind ameddig nem láthatlak újra vendégül, addig is kérlek vigyázz magadra. Hatalmas ölelésem és csókom cuppanjon minden porcikádon. :) U.I: Ne felejtsd el megosztani velem a kész művet magadon :)


2023-08-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WHATSAPP-on írtam neki, gyorsan válaszolt elküldte a fontosabb infókat, majd időpontot foglaltam.

Lakás: Parkolásal nincs gond van hely bőven, lakás szép tiszta fürdőbe van minden ami kelhet. Viszont a szoba az nagyon ott van nagyon hangulatos ledvilágítás halk zene nagyon tetszett.

Külső: Vékony én középhosszú fekete haj szép arc nem tudok belekötni semmibe. Szerintem nagyon dögös!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, kis cuki hangja van. Próbál a kedvedbe járni odafigyel rád.

Együttlét: Egy órára mentem. Az ajtóban fogadott fekete egyberuhában. Lányos zavaromban elég nagy zajt csaptam én mindenhova tényleg csak nagy hangzavaral tudok megérkezni (cipőkanálra tessék vigyázni a fogason nekem sikerült leverni).
Gyors zuhany után a szobába várt, gyors ledopta a rucit az a test úristen gyönyörű nő. Hát én nagyon zavarba voltam próbált megnyugtatni nekem ő volt az első rosszlány meg is jegyezte, hogy nyugi nem műteni foglak. Franciával kezdett. Szép lassan sikerült felálítania férfiasságomat a franciája nagyon érzéki és lágyan lassan csinálta nem szaretne senkit kivégezni elsőre. Kipróbáltuk 69be is utána gumihúzás és kutyusba folytatjuk, de szép lassan a kicsike leengedte magát valamiért pedig nagyon szép látvány volt hátúlról is.
Ezért gumi le utána francia következett egy kicsit sajnáltam nagyon megdolgozott nehezen mentem el. A kézimunkája nekem nagyon izgató volt, így a végén csak összejött és a szájába végződtem.
Utána mellém feküdt kicsit beszélgettünk ezután felajánlotta a fürdést, de nem éltem vele. Felöltöztem és elköszöntünk ölelés puszi.

Elégedettség és Ajánlás: Lehet nem látszott rajtam, de én nagyon jól éreztem magam csak izgatott voltam próbált lazítani, ennyire sikerült.
Köszönöm kedveséged és figyelmességed!
Csak ajánlani tudom nagyon kedves kis cuki hangú vidám lány, akinek bejönnek a vékony lányok az biztos nem fog csalódni nagyon jól néz ki élőben is nem csak a fotókon.

Rubi4

Drága MICHAEL1989 :) Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad élményed férfi bajtársaiddal :) Örülök, hogy ennyire pozitív élménnyel gazdagodtál nálam. Ne izgulj, nagyon cuki voltál a "kislányos" zavarodban :) S mint kis elefánt a porcelán boltban, olyan voltál, de hiszen nem is csoda, annyira zavarban voltál :) Nekem tetszett, és aranyosnak láttam, gondoltam. A cipőkanál az meg olyan, hogy azt még én is le szoktam verni, pedig én tettem oda, és mégis :D S hidd el teljesen felesleges izgulod, mert nincs okod rá. Erős karakán férfi vagy, akire ha az ember rá nézz, tekintélyt sugározz. S ez igencsak imponáló tud lenni egy nő számára. A karjaid körbe ölelésé biztonságot sugározz. :) Az meg hogy, a kabátban nem úgy viselkedett mint ahogy szeretted volna, ezen ne csodálkozz, nincs hozzá szokva, Majd idővel szépen lassan megszokod, és már fel sem fog tűnni, hogy rajtad van, egyszerűen csak át engeded magad az élvezeteknek :) Ahogyan mondani szokás, gyakorlás teszi a mestert :) Legközelebb már hiszem sokkal könnyedebb leszel, és az izgulási faktorod is jóval lejjebb fog menni, ami kifejezetten pozitívan fog hatni rád :) Ne felejtsd el, fejben eldől, testben megvalósul :) Várlak szeretettel legközelebb is :) Puszi neked :)


2023-08-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sms

Lakás: Célnak megfelelő.

Külső: Szép vékony, hosszú hajú lány,ami nekem nagyon bejön. Simán el tudnám barátnőmnek képzelni.

Hozzáállás: 1 órát voltam, kezdeményező és figyelmes volt.

Együttlét: Nekem ez olyan volt mint egy randi utáni szeretkezés. Oralisan kényeztettük egymást, mást nem akartam. Nekem a formás feneke, a tenyerébe illő cicije és minden testrésze 😁 tetszett a legjobban.

Elégedettség és Ajánlás: 100%-os ajánlás.

Rubi4

Drága Just_a_man ! Szeretném megköszönni értékelésed :) Őrülök, hogy elnyertem tetszésed. :) Mindig jól esik olvasni, hallani egy nőnek a bókokat :) Őrülök, hogy egy olyan nőt láttál meg bennem aki képes lenne egy barátnőt is betölteni :) Együttlétünk során oly sokszor hangzott el ajkaid közül vágyad , hogy már már úgy éreztem, régebb óta ismerlek. :) Nyitottságad és őszinteséged nagyban segített mind a kettőnknek abban, hogy a másik örömére tegyünk. S szerencsére ezt sikerült is :) Figyelmességed, és nem utolsó sorban finomságod nagyon jó érzést volt nekem is. S bár tudom, nem rendszeresen jársz felém, de remélem amikor utad erre vezérel, meglátogatsz. :) Addig is vigyázz magadra :) Hatalmas ölelésem neked. Puszi .


2023-08-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viber egyeztettünk, és könnyen ment.
Az oldalon az egyik időpontját amit kiírt előre lefoglaltam.
Örültem, hogy nála lehet, mert 2 napra mentem Szegedre, így biztosra tudtam menni, hogy találkozunk.

Lakás: Egy panel ami pont ennek a célnak megfelelően volt felszerelve. 4 féle szájvíz, 10-15 féle tusfürdő.
Rendezett tiszta környezet, és egy stílusosan előre odahajtogatott törölköző.

Külső: Ahogy a képeken vékony sportos.

Hozzáállás: 1 órát voltam.
Figyelmesen kérte mit szeretnék. Mondta ha valami nem jó szóljak. Közben is kérdezett mi az ami eszembe jutott mit csináljunk még?

Együttlét: Natur francia, amit egyből mély torokig vett.
Nagyon látszott, hogy élvezettel, és kedvességgel csinálja.
Sajnos aznap utaztam oda, fáradt voltam így, és fejem is kicsit már fájt. Így mikor gumit húztunk a lelkesedésem alább hagyott. Viccesen megjegyezte, ezt most nem szereti.. eddig semmi baja nem volt.
Majd a franciázással befejeztük, amit egyből le is nyelt, majd még folytatta...én kértem, hogy elég... :D
Utána beszélgettünk közben kedvesen megsimogatott párszor, és az órára nézve megegyeztünk, hogy második körre már nem jut idő.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam, ajánlom bárkinek, szerintem ő bárkinek jó partner, randi lehet. :)

Rubi4

Kedves Laci_28. Szeretném megköszönni értékelő szavaid, s hogy megosztod tapasztalatod másokkal. Örülők, hogy mint a lakásom és mint jómagam is tetszésedre tett szert. Ahogy személyesen is említetted és itt is szavakba foglaltad, a fáradságod kissé kihatással volt a szervezetedre, na de ne is csodálkozz :) Hiszen sok sok kilométer volt a lábaidban aznap. S mégis helyt álltál mint férfi. Imponáló kedvességed, és figyelmed titkon megvallva kicsit elvarázsolt. S tudod, nem csak a tetteid alapján, de a szavaid alapján is figyelmes úriember jellemed volt, amit köszönök. Reméljük legközelebb, már frissebben , fittebben érkezel, és a huncut hancúr hadúr, nem fogja magát megmakacsolni amikor páncélba kell öltöznie, és azon harcát is megvívja majd velem :) Én készen állok a csatára , szóval harcra fel :P S valójában szó szerint elrepült a randink, de hisz nem is csoda, a kellemes társaság mellett csak úgy szaladnak a percek. :) Mind addig, ameddig a következő harcunkat nem visszük lepedőre, addig is kérlek vigyázz magadra, és az egészségedre. Még egyszer nagyon szépen köszönöm szavaid. Hatalmas ölelésem és csókom hívjon csatázni :) Puszi U.I.: Remélem nem koptattad el nagyon a fürdőgatyódat csúszdázás közben, mert igencsak formás kis feneket bújtattál alá. :)

Laci_28

Kedves Ruby, Köszönöm szépen amit írtál :) Gondolkodtam még ott Szegeden, hogy megírom tetszett Viberen a csúszdapark tetszett. A 2 hosszú csúszda nagy élmény, bár az egyik végén ahol hirtelen megindul kicsit megütöttem magam. Mégis az a hagyma csúszda amit említettél volt a legfélelmetesebb nekem :D Azért másnap még az Anna fürdő is megnéztem könnyed lazításképpen :) A cukrászdát amit mondtál nem biztos, hogy megtaláltam. Sajnos elfelejtettem a nevét. Köszi még egyszer a közös órát.

Rubi4

Drága Laci_28 :) Örömmel olvasom, hogy Szegeden ily sok pozitív élményben gazdagotál , és csupa jó emlék köt ezen szép városunkhoz. S látod látod, mi sok nedves hely található felénk, ami igaz más és más de mégis jó élményeket képes okozni. Már-már habzsoltad az élvezeteket, és jól is teszed, hiszen élni tudni kell, nem csak benne lenni :) Ugye hogy tiszta félelmetes a hagyma? :D Na majd erőt veszek magamon, összegyűjtöm a bátorságom, és belevetem magam :D Vagy nem, de az biztos :D Ha nem is az a cuki volt, amiről beszélgettünk, nincs semmi gond, egy a lényeg finom volt (remélem) . Vigyázz magadra és ha felém sodródsz, remélem eszedbe jutok :)

Laci_28

Köszönöm Ruby a kedvességedet, és a sok élmény után még szeretnék visszamenni a Szegedre, szerintem még tartogat pár kellemes helyet, élményt számomra :)


2023-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel mindig VIBERen keresztül. Ő is ezt preferálja,nagyon kényelmes és így igazán egyszerű. Talán az egyetlen, aki szabad időpontjait már előre kiírja és meghirdeti. Már ez is sokat elárul, azonnal szimpatikus lett nekem.

Lakás: Emeletes társasház, a parkolás sem jelent gondot, jól megközelíthető. A lakás, mint egy mesebirodalom. Először és minden alkalommal elvarázsolt, olyan mintha álomból ébrednék. Tiszta, szép környezet, hangulatos LED világítás és fények. Igazán meghitt hangulatot teremt, nagyon vendég csalogató. A fürdő is tökéletesen rendben, minden megtalálható. Friss, masnira hajtogatott illatos törülköző. Igényes!

Külső: Már a fotók is felkeltették az érdeklődésem és személyesen sem csalódtam. Nem bizony! Vékony testalkat, barátságos, kedves mosolygós arc, igéző tekintet. Kedvenc testrésze? Ő maga teljes valójában. Szép a szeme, ajkai is finomak.

Hozzáállás: 100%-ban kezdeményező! Minden alkalommal megteremtette a barátnő feelinget. Egy órát szoktunk együtt tölteni.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes, igazán gazdag programkínálattal kedveskedik. Teljesen azonosul a vendéggel. Szerencsés vagyok, úgy érzem már elsőre szimpatikusak vagyunk egymásnak. Kiemelném a francia tudását, minden képzeletet felülmúl.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Ruby! Személyiséged kedves és elbűvölő. Csinos vagy és gyönyörű, valamint a lelked is SZÉP!Imádtam a közvetlenséged, levett a lábamról. Rövid az élet, ezért úgy érzem mindenkinek kijár a jóból. Csak igényes, intelligens férfi társaimnak ajánlom, akik szeretik a minőségi erotikát. Örülök, hogy találkozhatom Veled és remélem még sok-sok örömet szerzünk egymásnak!

Rubi4

Drága Atiboy :) Engedd meg, hogy soraimat azzal kezdjem, megköszönjem értékelő szavaid. Oly sokszor hangzott el saját ajkaidból a dicséret mint rám s mint a lakásomra, hogy megszámlálhatatlan bóknak érzem. Hidd el nagyon jól esik lelkemnek és a nőieségemnek. Most is mint mindig, folyton azt bizonyítod nekem, hogy az udvariasságod, a kedvességed és az intelligenciád oly határokat ért el a tapasztalt életéveid alatt, melyet nem lehet tanítani. Egyszerűen belülről fakad. Nincs alkalom, s nincs találkozás, hogy ne lepnél meg valami cuki, csodás , kedves ajándékkal. S bár nem szoktam kiemelni, de nálad nem hunyhatok szemet az felett, hogy te szó szerint mindig elhalmozol velük. S hiszed vagy sem, egy kis apróság, egy kis apró mütyürke a díszek közé, avagy egy meglepi nekem mindig jó érzést nyújt. Olyankor mindig úgy érzem, kicsit több vagyok s mint egy zacskó tartalom ürítő rásegítő asszisztens :) Figyelmességed, gyengédséged, hogy mindig nézed nekem mi jó hogy jó, iszonyatosan imponáló. S nem csak a szavakban megemlített gondolataid, avagy az önzetlenséged árasztja belőled, hanem a tetteid is. Már már néha oly kezes báránynak érzem karjaid közt magam, s olvadnék, mint férfiasságod ajkaim közt. S ismersz, tudod, egyszerűen imádom mikor úgy ér a végkifejlett varázs. Boldogsággal tölt el a tudat, hogy a csúcsra tudtam juttatni férfiasságod. S már biztosan említettem, de reám ez oly hatással van, mint ringlispílre a feszültség. Felpörget, bepörget, megindít. Oh, de hát mit is írom itt ezeket, hiszen ismersz, tudod jól. Érzed rajtam. S remélem minél többszőr és mihamarabb újra érezheted. Ameddig ezen idő nem következik be, kérlek vigyázz magadra :) Még egyszer köszönöm, azt az önzetlen szeretetáradatot melyet nekem nyújtasz. Hatalmas ölelés és sok sok puszi cikázzon testeden is :)


2023-05-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen időpont egyeztetéssel történt, zökkenőmentes volt.

Lakás: Jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Lakás szép, tiszta. Fürdő fullos! Minden rendben van a hellyel.

Külső: A képek tükrözik a valóságot. Szexi, vastag, puha ajkai vannak, a szája a kedvenc!

Hozzáállás: 2 órát voltunk együtt. Nagyon kedves volt és odaadó. Mondta, hogy szóljak, ha nem jó valami, mondjam, mi szeretnék. Maximálisan kereste a kedvem. Szuper!

Együttlét: Zuhany után kis ölelkezés, pár csók, nyakra puszik, s már álltam is. Az ágy mellé állított, Ő az ágyra térdelt, és natúr franciát kaptam, de olyat, hogy szavak sincsenek rá. Lágyan, puhán, érzékien csinálta, a hegyétől a tövéig, majd vissza. Végig csókolta, nyalogatta, nagyon úgy tűnt, hogy imádja csinálni. Hanyatt feküdtem, s úgy folytatta. Az ajkaival és a nyelvével kényeztette a golyóimat is, majd lejjebb is, gát és popsi nyalás. Azta! Annyira érti, én nem találkoztam ilyen technikával. Nagyon sok pénzt el lehetne kérni egy olyan kurzusért, ahol ezt a tudást tovább adná, és sok nőre rá is férne ez a tudás. Volt lovaglás, kutyus, sajnos a popsi nem jött össze, mert vastagabb vagyok picit, de a francia vitt mindent, fenomenális!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, ha szereted a jó franciát! Ne habozz, csalódás kizárt! Köszönöm!

Rubi4

Drága Alkalmika ! Mint mindig, most is szeretném azzal kezdeni, hogy megköszönjem értékelésed. Örülök, hogy meglátogattál, és összességében elnyerte tetszésed mint a lakásom s mint én is :) Egy igencsak tartalmas két órácskát töltöttünk együtt, amiben törekedtünk mind a ketten arra, hogy a másiknak örömet okozzunk. S a kitartó ám de élvezetes tetteink, mind a kettőnknél meghozták a gyümölcsét :) Amikor megérkeztél hozzám, cuki volt a kicsit megszeppent jellemed , ami látszott rajtad. Viszont ahogy teltek a percek, egyre inkább engedted előtörni a benned rejlő férfit, ami a cselekedeteiden, a mozdulataidon érezhető volt. Fogalmazhatnék úgy is, egy endorfin bomba volt ahogy éríntettél. Kölcsönös, finom kényeztetésed is sugallta, a tapasztalat mint olyan, nagy rutinnal veszt részt életedben. Nagyon őrülök, hogy amit ajkaimmal is nyújtottam, az ennyire tetszett neked és már már elvarázsolt. S mint kicsit ajkam lett a férfiasságod "drogja". Kell a férfi életében az, hogy függőséget okozzon számára valami, és remélem jó úton haladunk afelé, hogy a tested "drogja" legyen a velem való érzéki , lágy, , kellemes és mégis szenvedélyes érintések :) Mind addig, ameddig utad nem sodor újra karjaim, és ajkam közelébe, addig is kérlek nagyon vigyázz magadra. Még egyszer köszönöm szépen szavaid, és még inkább köszönöm azt, hogy megismerhettelek Nagyon nagy ajakpuszim mindenhova :)


2023-04-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Titkosított SMS-ben! Zökkenőmentesen.

Lakás: Átlagos panel,de nagyon rendben tartva.Tetthely kényelmes jól van kialakítva.

Külső: Gyönyörű,a képek alapján is lehet sejteni hogy egy gramm fölös sincs rajta sehol,amit irigylek is nagyon. Szerencsésen találkoztak azok a gének...

Hozzáállás: Kedves,aranyos,barátságos,szívesen teljesíti a kívánságokat.Professzionális mindenben, egyetemi katedrán kellene tanítania mindent amit tud. Egy nemzeti kincs, a szegediek örülhetnek nagyon hogy köztük van. Én egy órát kértem első alkalomra,(amit ki is töltöttünk)de Rubiból ez kevés...Minden grammját hosszan ki kell élvezni,nincs nyafogás-fintorgás. Imádni való az egész lénye......

Együttlét: Nagyon "nőböl" van, és nagyon tudja hogy mit szeretnek a kanegerek...Csodálatosan leápol,ért hozzá hogy szédületes orbitális orgazmust váltson ki,utána egy darabig azt sem tudtam hol vagyok.....(nem győztem magamhoz térni)

Elégedettség és Ajánlás: Akik szeretik a vékony testalkatot azoknak érdemes csak miatta elugrani Szegedre.Nem szabad kihagyni az életünkből.Nekem ez a város nagyon kiesik,de azon leszek hogy még találkozzak Rubival.

Rubi4

Drága 19640618! Mielőtt nagyon mélyen belemerülnék a válaszomba, szeretném megköszönni értékelésed és dicsérő szavaid. Nagyon örülök neki, hogy elnyerte a tetszésed a lakásom és én is. Mindig is úgy gondoltam, hogy az udvariasság, a figyelmesség és az intelligencia  kortalan. És ezt te magad is bebizonyítottad számomra. A gyengéd figyelmed, amit egy nő érezhet, kaphat, az mind mind jelen volt és részese volt, mozdulataidnak. Tudod ezen fajta viselkedés egy nő felé, azt nem lehet úgy fogalmazni, hogy a rutin meg az évek. Ez zsigerből vagy jön vagy sem. A mozdulataid, az érintéseid, a kényeztetésed nem programozott, nem előre kigondolt, hanem egyszerűen belőled áradt. Nagyon jót mosolyogtam azon szavakon, mely " egyetemi katedrán kellene tanítani" . Ha ott tanítva lenne, nem lehetne különleges élményt nyújtani, hiszen akkor az ember már nagy vonalakban tudná mire számítson. S szerintem pont ez a lényeg, hogy csak sejthesse, fantáziálhasson róla, egész addig ameddig nem éli át, nem érzi és élvezi, addig legyen a fantázia korbácsa. De te sem írhatsz panaszt a tudásod a figyelmed és a gyengédséged végett, oly érzékien  érintettél, hogy olvadtam mint 3 tábla csoki az ajkaid között :) Mindaddig, ameddig utad nem sodor felém, kívánom legyen erotikában , egészségben és boldogságban gazdag óráid, napjaid. Várlak vissza nagy szeretettel, hatalmas öleléssel, és érzéki érintésekkel. Szavaim szeretném azzal zárni, hogy nagyon szépen köszönöm a gáláns ajándékaid .Csók


2023-03-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel sima volt, Viberen írtam neki, gyorsan reagált.

Lakás: A lakás teljesen rendben volt, tiszta, hangulatos zene.

Külső: Élőben szebb, mint a képeken :) A feneke tetszett a legjobban, iszonyat formás :)

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, leste mindem kívánságomat! :) Javasolt is dolgokat...😊

Együttlét: 69-cel kezdtünk, aztán kutya póz, végül hatalmasat élveztem a szájába. A második menetben a kezével kielégítette a férfiasságomat. Kipróltam azt is, hogy az ágyról lelógva szopja a fétfiasságomat, végül megint a szájába mentem el :)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, fantasztikus :)

Rubi4

Drága Predator87! Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad férfi társaiddal a velem töltött élményed. Sokszor kapok visszajelzést ez ügyben, hogy örömmel olvassák a hozzám ellátogató Urak szavait, s olykor olykor még irigykednek is, hiszen nem ők voltak, nem ők élték át. S bár a vadászösztönöd , újra és újra előtőrt belőled, de most a mi helyzetünkben te a préda voltál, és én a vadász, a ragadozó. S én vadásztam le merev kemény férfiasságod, majd jó ízűen fogyasztottam el az elejtett zsákmányomból előtörő nedűt. Mondhatnám azt is, hogy nyílt titok hiszen imádom :) Nem tehetek róla, ilyennek teremtett a szenvedélyem :P S ha elkülönböztetünk mindentől is, én tényleg azon nők táborát gyarapítom, akinek ez egy egyfajta endorfin. Ameddig vadászösztönöd, nem vezérel felém, hogy újra levadászhassalak addig is vigyázz magadra kérlek. Huncut nyelvem táncolja körbe férfiasságod (is). Hatalmas ölelés és puszi neked :)


2023-03-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ahogy kérte írásban, ami gyorsan ment.

Lakás: Kiváló, erre a célra berendezve, tisztaság felső fokon.

Külső: Brutál vékony, helyes lány. Már a nézése is tutajos.

Hozzáállás: Nagyon figyelmes és kezdeményező. Abszolút rám szánt minden percet és figyelte a reakcióimat. Imádtam, hogy a végjáték után sem engedett ki a szájából.

Együttlét: Nem részletezem, nagyon rendben volt. A szex koronázatlan királynője. Eszméletlen a technikája, felejthetetlen élményt adott.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi gyöngyszem, nagyon ajánlott, csak uraknak akik Nőként kezelik! A napom fénypontja volt, köszönöm!
Unforgettable!

Rubi4

Drága GGG ! Szeretném megköszönni értékelésed, és ha nem is bő szavakkal írtad, de a maximális elégedettséged kivehető volt belőle. Nagyon örülök, hogy maximálisan megvoltál elégedve úgy összegségében mindennel. Már nem is emlékszem, mikor írták vagy mondták nekem utoljára, hogy a szemem tutajos. Nagyon jó volt olvasni , megmosolyogtatta a lelkem amit nagyon köszönök neked. Bevallom remélem kicsit azért felejthető volt az élmény, de csak azért remélem ezt, mert akkor jössz újra feleleveníteni, átélni az élmények élményét, és meginkább fokozni tudjuk a pezsgést az erotika hullámhosszán. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen hosszú hosszú kilométereket megtéve tértél be hozzám, és ez valahol önbizalmat is táplál bennem. Na meg aztán ne felejtsd el, nincsen királynő, király nélkül, hiszen ez kifejezetten olyan kapcsolat teremtés, melyhez egy ember kevés, és úgy gondolom , minden porcikád sugallatából éreztem mit és hogyan szeretnéd. Viszont ameddig utad nem sodor újra karjaim közé, addig is kérlek vigyázz magadra , a hosszú megtett kilométerek alatt. Hatalmas ölelés és puszim áradata érjen el hozzád.


2023-03-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: SMS-ben kerestem fel és érdeklődtem.

Lakás: A lakás jól megközelíthető, parkolás szempontjából ideális és ingyenes a parkolás. Volt bőven parkolóhely 2-3 perces séta távolságban. A lakásba érve a mámor illata, nagyon kellemes illat. A fürdő patika tiszta, jól felszeret. A szeretkező poron, kényelmes, nagy.

Külső: Csodálatos, izgató, bájos arc. Isteni popsi, és csókolni való ajkak fent és lent is.

Hozzáállás: Leste minden szavam és kérésem, de tudja mit hogyan csinál. Ha a néma gyerek látogatna oda, akkor sem lenne probléma, mert szavak nélkül is ráérez, mit hogyan. Egyszerűen tökéletesen rá tud hangolódni a partnerére.

Együttlét: Immár második alkalommal sikerült el látogatnom Rubihoz. Mivel újra a bakancslistámra került a neve. Szerencsére a munkám miatt felé sodort a sors, így kihasználtam a kellemeset a hasznossal. Most sajnos csak másfél órám volt szabad, amit vele tudtam tölteni, de úgy gondolom kifejezetten tartalmas és kielégítő volt ez a másfél óra. Érkezésemkor hatalmas ölelés és két finom puszival fogadott. Egy igencsak szexi fehér body volt rajta. Kifejezetten illet az arcához. Pár perc beszélgetés után, a fürdőbe invitált. A már tőle megszokott fullon felszereltség fogadott a fürdőben. Szerintem ha minden végtagomat más és más tusfürdővel mostam volna meg, akkor se értem volna a sor végére. Lemostam az út porát magamról, majd sietve a szobába vissza tértem. Rubi ott várt, abban a szexi fehér ruciban. Oda lépett hozzám, átölelt és el kezdett ki bújni a szexiből. Finoman bele markoltam a fenekébe, majd mikor már mind a ketten teljesen meztelenek voltunk, újra magához húzott, és ajkam csókolta. Közben keze a már merevedező férfiasságomat simogatta. Az én kezem sem volt tétlen, és hol a melleit, hol a fenekét hol a punciját simogattam. Fel feküdtünk az ágyra, és ott folytattuk a csók és érintés művészetét. Lassan végig csókolta a mellkasom, és feje elindult a harcra kész pisztolyhoz. Ajkai lassan körbe fonták a hegyét, és egyre csak mélyebben kezdte eltüntetni. Mire észhez kaptam, már tövig ajkai közé engedte. Nem gyorsan, hanem szép lassan lágyan, erotikusan és iszonyat izgatóan kezdett franciázni. Ujjainkat összekulcsoltuk, és úgy érvényesítette a tökéletes franciáját. Majd egyik keze a zacsit simizte, és a fenekem izgatta. Iszonyat jó érzés volt, szinte éreztem, végem lesz hanarz. De tudtam vágyik az ízére, vágyik hogy elfogyaszthassa mert Ő az a nő aki tényleg szereti, nem csak színház, hanem rajong az évese iránt. Pár perc alatt végem is lett, s mikor érezte adagolom ajkai közé, ő kis mohón, minden cseppjét lenyelte. Még a kivégzés után, ahogy ő hívja, kínzó puszi az érzékeny szerszámra. Majd fel feküdt mellém, oda bújt és cirogatni kezdett, így mélyültünk el a beszélgetésbe. Nem tudom miért, vagy hogyan, de ahogy cirogatott úgy éreztem új erőre kapok. Megcsókoltam majd finoman a hátára fektettem. Elindultam lefelé nyelvemmel. Nem elkapkodva hanem szép lassan. A melleim keresztül a köldök és a Vénuszdombján át, eljutottam a csuporig. Édes illatos finom ízvilága magával ragadott, bele mélyültem a kényeztetésébe. Nem figyeltem a perceket csak élveztem az ízeket. Ujjainkat újra összekulcsolták magukat, és ahogy faltam nyaltam a csiklóját, egyre hevesebben mozgott a hasa, megfeszítette és még a kockákat is láttam rajta. Ugyanis fel fel néztem rá. Majd combjait kissé össze zárva, dereka el emelkedett az ágytól. Hasa megfedszült, és élvezetes sóhaj és teste megremegése közben ajkaim közé élvezett. Istenem azok az ízletes orgazmus cseppek amikor elélvez. Pár másodpercig még szorította kezem, majd össze zárta combjait, és kérte most hagyjam a csiklóját mert érzékeny. Utána hogy mi történt nem tudom, mert letámadott. Szó szerint úgy el kapta a szerszámom szájjal, hogy azt hittem itt a végem, az agyam fogja végig szívni a testemen, és a makkomon keresztül megeszi. Kérdezte szeretnék e behatolni neki, és persze hogy igen. Védőfelszerelés elő, és a kielégült puncijáv szép lassan rá ült. Rám hajolt és úgy mozgott. Közben hol az ajkam, hol pedig a nyakam csókolta. Kezeim fenekére helyeztem és csak élveztem ahogy lovagol. S mivel tudom, hogy a kutyus a kedvence, így kértem tőle, pucsitson fel az ágyon, hátulról is szeretném élvezni. Ahogy ott volt a szép rózsaszín puncija és a kívánatos feneke, kértem készítsük oda a síkosítót is, hátha :) mivel a méretem megfelelő popsiba. Eleinte szép lassan hatoltam a puncijába, de még gumin keresztül is éreztem, forró és még mindig kifejezetten nedves kielégült puncija szorítását. Sokat nem voltam benne, mert érezni és élvezni akartam a fenekét. Kérdeztem, át tehetem? Mondta, hogy igen. Kentem egy kis síkosítót, és szép lassan hatoltam a fenekébe. Lassan egyre mélyebbre toltam, és kicsit fokoztam a tempót. Éreztem mindjárt végem, ekkor megálttam tövig tolva a popsijában. Viszont ahogy mozgott a feneke, s már már nem is én "dugtam" az ő fenekét, az ő feneke "dugott" a pisztolyomon. Kész voltam teljesen ettől a látványtól és nem bírtam tovább. Egy második hatalmas orgazmussal járó olyan spermium kitörés haladt át rajtam, hogy még a combjaim is begörcsöltek. Szegény Rubinak úgy a fenekébe markoltam az élvezettől, hogy felszisszent kicsit, de nem haragudott, mert tudta érezte az agyam is el élvezett a fejemben. Lassan le húzta fenekét a pisztolyról, el távolította egy törlö kendő segítségével a védőfelszerelést, és nem is ő lenne ha nem kapta volna be utána. Annyira érzékeny volt, hogy menekülni akartam szája közeléből, de mivel görcsölt a lábam, nem éreztem a talajt, és ahogy hátráltam, zsupsz, dobtam egy hátast az ágyról. Szegény Rubi ijedten oda nézett, megijedt. Kérdezte jól vagyok e. Mondtam neki, nyugi vér nem folyik, csont nem tört, és nevetni kezdtem a földön fekve. Látta minden rendben és ő is nevetett. Oda lépet, és fel akart segíteni, de én magamhoz húztam és úgy csókoltam a földön. Pár másodperc után fel ültem az ágyra, megkínált inni. Mivel kész voltam mint a harmadikos mateklecke, annyi erőm nem maradt, hogy zuhanyozni menjek. Így felöltöztem, egy utolsó ölelés és finom csók, és fájdalmas távozás. Viszont azt tudom, vissza fogok még térni hozzá.

Elégedettség és Ajánlás: Szavaim alapján úgy gondolom, kifejezetten elégedett vagyok. Nem hiába fogok még vissza menni hozzá. Ajánlani természetesen minden férfinak ajánlom, de csak akkor ha tisztelettel tudsz bánni egy nővel. A franciáját tanítania kéne.

Rubi4

Drága Littledickhammer ! Először is nagyon szépen koszönöm a velem töltött időd megosztását a többiekkel is. :) Végig olvasva szavaid, újra felelevenedtek a randink alatt történt események. Igen, minden részlete, a finomságod , a gyengédséged, a kitartó finom kényeztetésed, és ha fogalmazhatok így, az udvarias popsi hadműveleted is. Iszonyat finoman tudsz bánni a testeddel, és törődve érinted a másikat. Odaadóan teszed amit teszel, a kényeztetésed, az érintéseidet, úgy mindent. Na de előttem van az is, amikor lehuppantál az ágyról. S megvallom az igazat, nagyon megijedtem elsőre. Atya ég , ide jössz és összetörőd magad, egyből ez volt bennem. Féltve tekintettem le rád a földre, mert te nem hallottad, vagyis nem azzal voltál elfoglalva, de nem volt kicsi huppanás a hangból leszűrve. Lenéztem rád, na mondom hívjam a papot vagy mi legyen. S ott fekszel a földön, kifacsart pisztollyal és nevetsz :) persze hogy belőlem is előtőr a nevetés. :D Még most is látlak a földön ha lehunyom a szemem :D Aztán amikor fel akartalak segíteni, te tudtad hogy old a bennem feltörő aggodalmat és ijedséget, a finom érzéki csókoddal :) Mikor elköszöntünk, azon gondolkodtam, biztos jól vagy e és minden rendben. Hiszen utána autóba ültél és sok sok km utazás várt rád. Ezért is örültem és nyugodtam meg teljesen mikor olvastam szavaid, hogy rendben és épségben megérkeztél. Köszönöm, hogy gondoltál rám, mert tudtad aggódom. Kívánom, ettől nagyobb baleset ne érjen téged sok sok éven keresztül. Természetesen várom a mihamarabbi találkozásunkat, és addig huppanás mentes erotikus szenvedélyes és kifacsaró élményeket kívánok neked . U.I.: újra jót kacagtam, ahogy szavaidat olvastam :)


2023-03-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem elősör voltam nála, viberen tárgyaltunk és nagyon közlékeny és segítőkész volt mint mindig.

Lakás: Az egész lakás, mind az illata, mind a hangulata az egész atmoszféra, ahogy belép az ember egyszerűen lenyűgőző. A fürdő patyolat tiszta és rengeteg tusfürdő, szájvíz és minden rendelkezése áll, hogy uraim tökeletesen előkészülhessünk.

Külső: A képek szerintem magukért beszélnek, egy igazi bombázó és gyönyörű nő, tényleg ő van a képeken de bevallom személyesen még elvarázsolóbb :) Kellemes kis fekete 1részes lenge öltözékben fogadott, egyszerűen megindító látvány tárul a szemed elé ahogy megpillantod.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező és kedvesebb mint azt el tudnátok képzelni. Egy igazi főnyeremény. Összesen 2 csodálatos órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Hát hol is kezdjem :)
Harmadik randi alkalmunkat sikerült összehozni, és még vélhetően nagyon nagyon sok lesz belőle. Kis extra meglepetéssel készültem számára, ajándék szinten, hiszen Ő volt az aki először beengedett magába és megismertette velem, hogy milyen csodálatos dolgokat is rejt magában a szexualitás világa. Szerettem volna ha én is eszébe jutok egy kedves meglepesés kapcsán, hiszen ő is nekem számtalanszor jár a fejemben :)
A fogadtatása rendkívül kedves és nőies, nehezen tudnék szívhez szolóbb kedves ölelést és puszikat elképzelni. Elkezdtünk beszélgetni, hogy felelevenítsük az elmúlt 1 hónapot melyet egymás nélkül töltöttünk, ami olyna jól sikerült, hogy majdnem fél óra elteltével jutottam csak el a füldőbe, hiszen Rubival csak úgy repül az idő :) Gyors zuhany, szerencsére a kezdeti szorongás és zavarodottság ami az első 2 alkalommal volt rajtam, már alig voltak jelen és magabiztosan tudtam Rubi elé lépni, hogy megkezdjük az együttlétet.
Ledobta magáról azt a kis egy részes fekete nagyon szexi rucit és a legendás franciájával kezdtünk. Csodálatos dolgokat tud művelni és olyan érzékien csinálja, hogy szeretnéd neki viszonozni a kényeztetést de tudod, hogy szinte lehetetlen.
Szeretem én is őt a nyelvemmel kóstolgatni, így kértem 69-ben folytassuk. Ő rám fordult és élvezhettem finom puncija gyünyürű látványát és ízét egyaránt, mennyei volt. Kérdeztem tőle lehetek-e kicsivel bátrabb mint a múltkor és elkezdhetem-e ujjazni, hogy érezzem milyen egy nő érintése belülről, szerencsére azt mondta persze ezt is meg kell tapasztalnom. Én félve behatoltam egy ujjammal, majd egy másikkal és közben próbáltam a nyelvemmel izgatni a csiklóját. Most először egy puncit ujjazva fergeteges érzés volt így megérinteni őt belülről. Nem akartam vad lenni és félve csináltam, de többször is megtörtént az együttlétünk során :) Amikor már rendesen harcra kész állapotban voltam kértem menjunk át kutyusba. Majdnem abban a pillanatban, ahogy felkerült a fekete óvszer le is lankadtam :( Rubi segitett gyorsan orvosolni ezt a problémát de újfent megtörtént :( Kértem kis szünetet és Rubit javasolt egy 10 perc masszázst, hogy el tudjak lazulni. Közben kis beszélgetés (és neki is mondtam valami olyasmi "baj" lehet nálam, hogy annyira jó érzés a lelkemnek a vele eltöltött idő, hogy igazából nem is szexelni akarok, hanem csak úgy örökké vele lenni :)) és ekkor már újra tettre készen álltam.
Szerettem volna ha neki is van egy kis jó a dologban, így megkértem feküdjön hanyadt és csak adja át magát nekem :) Az egész testét végig csókolva a feje búbjától, a nyakán és mellein keresztül, a hasán át egészen a combjai közepéig érzékien puszilgattam. A pincujához érve ismét hosszasan izgattam csiklóját és újra megujjaztam, amit szerintem még most is tudnék folytatni de ekkor már önmagától hadba lépett nemi szervem belé szeretett volna hatolni. Kértem misszionáriusba folytassuk. Elhelyezkedett és ami ekkor történt az volt számomra a minőségi együttlét csúcsa. Ilyen fekvőtámasz pózban kezdtem, a lábait szépen felfelé tarotta, tökéletesen hozzá fértem. Pár perc múlva magához húzott, így hozzám fért és puszilgattni kezdte a nyakamat. Cserébe én is az ő nyakát csókolgattam és a melleit, az arcát, mindent amit csak közben az agyam fel tudott fogni. Simogatta a hátamat, körmével érzékien kapargatta a vállamat. Egyszerre lélegeztünk, egyszerre lüktetett a szívünk, olyna érzés volt mintha 2 ember egyé válna. Nincsenek rá szavaim... arra a gyönyörre, amit közben éreztem. Tökéletesen azt a nőt testesíti meg amire egész életemben vágytam, mindent pont úgy és pont olyna érzékiséggel csinál, mint ahogy azt megálmodtam. Szerintem nekem ez lesz a kedvenc pózitúrám, mert így tényleg egymás lényében vagytok elmerülve.(Bár ki tudja még sok mindent szeretnék vele átélni :) )
Ezért is r.hadt nehéz megfogalmazni, miért nem tudok vele a csúcsra jutni szeretkezés közben és miért kell a kézimunka mindenképpen ahoz hogy elmehessek a végén, de nem is akarok rajta agyalni, mert idővel el tudom majd engedni ezt a gátlásomat is, biztos vagyok benne.
Igen közösen fejeztük be, miközben ő hol a golyszlikkal játszott, hol pedig a szerszámot vette a szájába, de a happy end nem maradt el. Jó rég óta vártam össze, mert tudtam Rubi nagyon szereti és nem akartam az nélkül hagyni, hogy megizlelné férfiasságom nedüjét, jött is neki rendesen :P
Ekkor már csak néhány perc volt hátra. Megkértem feküdjön le mellém, a kinyújtott kezemre tegye a fejét és csak merüljünk el egymás tekintetében, kis beszélgetés közben, ahogy egymást simogattuk és összekulcsoltuk ujjainkat. Ekkor Nyugodott meg a szivem és lelkem, hogy itt jó helyen vagyok, az ő kezei között nem csalódok és mindketten tudtuk lesz itt még sok sok közösen eltöltött idő.
Alig tudtam eljönni és már akkor hiányzott, mikor még csak öltöztem, többször is megöleltem és adtam neki puszit, és alig vártam a következő időpontot.

Elégedettség és Ajánlás: Édes Rubi!
Maximálisan és tökéletesen elégedett vagyok minden pillanatával, minden mozzanatával, az együttlétünknek. A vele eltöltött idő ajándék és felbecsülhetetlen értek az ember életében. Vele nem is szexelni, hanem sokkal inkább szeretkezni tudok. Az az érzékiség és gyengédség, mellyel megérint és nem csak a testedet, hanem a lelkedet is kielégíti. Az egész lénye és kisugárzása és ne felejtsük el a TESTE lebilincsel és magához láncol. (Itt jegyezném meg, ha még nem tettem volna, hogy brutálisan jó nő, egy olyan észveszejtően jó csaj, hogy a fülem ketté áll bármikor meglátom XD). Én bátran állíthatom, hogy abban az időben amíg nála vagyok és nincsen senki más csak mi ketten, engedem, hogy elragadjonak az érzelmek és tuti szerelmes is vagyok. Így törnek elő belőlem azok az érzések, melyeket ezelőtt senki nem tudott viszonozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem volt nála, nem tudja miről marad le.

Rubi4

Drága Rubi4Ever ! Megvallom, legalább 3x ugrottam neki a végig olvasásnak ,mert annyi de annyi mindent írtál le, bő kerek mondatokban, hogy azt sem tudjam, hol kezdjem és hol folytassam a válaszom neked. Igen immár a harmadik találkozásunk volt, de én még most is éreztem rajtad a bátortalanság jeleit, és a megfelelési kényszert, hogy kivételes férfiként tudj helyt állni. Annyira rám szerettél volna koncentrálni, mint lelkileg és mint testileg, hogy ez a magad belső énjében visszafolytást eredményez. Ne tedd, csak engedd el magad, add át magad , és csak kicsit légy önmagad figyelmére. Természetesen , örülök hogy engem is középpontba szeretnél helyezni, ami nagyon jó érzés mint a lelkemnek és mint a testemnek is . Jajj és már megint csak magad ellen beszéltél :) Mi az hogy szinte lehetetlen engem kényeztetés közben viszonozni :) Nem , nem lehetetlen, sőt kifejezetten szeretem érezni a combjaim közt a lefetyelő nyelvet . Viszont, én nem magamra, hanem rád koncentráltam, és koncentrálok. Hiszen kivételes személyiséged van, ami az életed során kialakult benned. Tudod, a feszültséget ha nem is mutatod ki, érezhető rajtad. És ez a merevedésed csökkenésén is észre vehető. Na de majd elsöpörjük belőled ezeket a csúnya gonosz kissebségi és megfelelési kényszerre adó gondolatokat. Nem mindenki viseli el, ha a hadúrra kabát kerül, hiszen ha nincs hozzá szokva feszéjezi. De idővel ezt is sikeresen fogod állni. Na de mondjuk amikor grillpipiben voltunk, ott nem volt semmi gond vele és veled sem :) Az meg hogy, még egyenlőre a kézimunka az eredményes nálad, azt magadban kell leküzdeni. Tudom sok férfinek jól esik a maszturbálás, de ha egész életeben mást nem ismertél, csak ezt az elélvezési formát, és elég rendszeresen ismertetted magaddal, nem lesz hirtelen változás. Viszont, alkalomról alkalomra észre veszem rajtad a javulást. A maszturbálás egészséges, ha egészséges kereteken belül tartja az ember. Na meg, ne fojtsd vissza magadban az élvezeti faktort, hiszen az is kihat. Ha jönni akar, jöjjön, majd lesz a következő. Ha pár perc alatt történik, sebaj, de még mindig egészségesebb s mint vissza tartani, hiszen utána nagyon nehezen sikerül, ha sikerül. Sokszor futottam már bele ebbe a hibába, hogy visszatatja az ember, utána meg szinte alig akar sikerülni. Nem szabad vissza tartani. Mert az az egyik legegészségtelenebb amit az ember tehet magával. Ez mint férfiaknál, mint nőknél is így van. Ne az időt figyeld, meddig bírod, hanem csak engedd el magad és élvezd amit kell :) S bár tudom, hosszú még az út előtted a teljes önmegismerés és a kiteljesedés útján, de ha fogalmazhatok így, fogom kezed s vezetlek. Vezetlek, mert olyan dög szerető rejlik benned, amit ha nem csalunk a felszínre, elfojtva marad, veszteség lenne. Na meg nem vagyok a magam ellensége, én is érezni akarom azt ami benned rejlik :) Egyre kérlek, ne stresszelj magadban rá. Mert az nem hogy segít, inkább árt az önbecsülésednek kis fejlődő Casanova :) Ameddig nem találkozunk, addig is vigyázz magadra, és használd a kezeidet csak ne olyan sűrűn, mert ha azt szokod meg, más élvezeti faktor nem fog olyan élvezeti élményt nyújtani :) Hatalmas ölelés és puszim csapjon a combjaim közé :)


2023-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Simán ment. Üzenetet írtam neki, hogy szeretnék vele találkozni és nem sokkal később jött a korrekt, kedves válasz a lehetőségről.

Lakás: Panel lakás amiben a fürdőszobában a bőséges tisztálkodó eszközök választéka fogadott. A szoba egyszerűen berendezve egy nagy ággyal.

Külső: Ő van a képen.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves, közvetlen volt. Nagyon tetszett, hogy ami az adatlapon van mindent külön egyeztetés nélkül szívesen, odaadóan csinálja. Ha egy listát kellett volna összeállatnom, hogy miket szeretnék, pont ezek lettek volna rajta.

Együttlét: A fürdőszobai felfrissülés után a szobába érve már várt. Rövid simogatás után csókolózással indultunk majd invitált, hogy helyezem magam kényelembe az ágyon. Azután elindult a 2 órás szeánszunk. A részletek nélkül, minden percében közel éreztem magamhoz. Imádtam kényeztetni , formás fenekét simogatni. Kellemes partner volt aki mindenben készséges volt.

Elégedettség és Ajánlás: A személyében megtaláltam azt a lányt akihez többször is szívesen visszamennék. (eddig erre nem volt még példa). Akit megtisztelt bizalmával biztosan jól fogja érezni magát és elégedettem fog távozni.

Rubi4

Drága Elemér2080. Először is enged meg, hogy megköszönjem értékelésed és szavaid. Örülök, hogy a lakásom, és én is pozitív hatással volt rád. :) Igyekszem mindig a lehető legmagasabb fokára emelni a környezetem, hiszen ez is nagyon fontos számomra. Mivel te nem tértél ki a két órás programunk részleteire, így én sem teszem :) Pedig a tartalmassága, az izgalmi szintje eléggé emelkedett volt :) Hiszen a kölcsönös kényeztetés , az aktus, és még sok sok mindent ami történt színesítette és fűszerezte varázslatossá :) Talán jobb is, hogy nem írtál listát, hiszen a spontán történésektől szerintem nincs jobb. Hiszen az ember tervez, ... de sokszor nem úgy jön ki a lépés, hogy azt végig is tudja vinni. Így amit a jelen hoz, a vágy gerjeszt, és a hevesség fokoz, szerintem ez a legjobb :) Egy randit sohasem koreográfia szerint csinálok, hiszen mindenki más és más, így mindenkinek más az ami jól esik :) Köszönöm tényleg, és nagyon jól esik azon bizalmad amit az utolsó soraidban írtál. :) Szavaimat azzal szeretném zárni , hogy vigyázz magadra az élet útjain, és remélem minél kevesebb rögös úton kell majd haladnod, mind a karriered és mind magánéleted során :) Hatalmas ölelés és puszim cuppanjon homlokodon :)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 56 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok