TantraTanárnő, 39+ éves, 165 cm, 89+ kg, Budapest, XIII.

+36/70/205-25-64

TantraTanárnő 39+

+36/70/205-25-64

Budapest, XIII., Csak nálam
 • H8-23
 • K8-23
 • SZ8-23
 • CS8-23
 • P8-23
 • SZ9-23
 • V9-23
2019-09-22: K O R A I - M A G Ö M L É S , M E R E V E D É S ingadozás kezelése, POTENCIA, LIBIDÓ erősítése, 2,5 órás MASZTURBÁLÁS betanítása, 100%-os GARANCIÁVAL !!! lingam-masszázzsal segítve

ADATOK

165 cm, 89 kg, mell 135 cm, derék 110 cm, csípő 130 cm, Nőiesen telt alkat, Félhosszú, Barna haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 18 felett
 • Kizárólag komolyan gondolkodóknak KIFEJEZETTEN SZEXUÁLIS PROBLÉMÁKRA !
 • Csak nálam
 • Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 92764
 • Mai: 278
 • Tetszik: 561

Bemutatkozás

MASZTURBÁLÁSI technika BEAVATÁSA történik orgazmus kontrollal, KIFEJEZETTEN SZEXUÁLIS PROBLÉMÁKRA !!! Lehetséges HÍMVESSZŐ-LINGAM-MASSZÁZS. 100%-os GARANCIÁT VÁLLALOK !!! SKYPE.HU-on is oktatok! Vivi vagyok. INGYEN BESZÉLGETÜNK, telefonköltségek nélkül! HONLAPOMon részletes tájékoztató: www.tantratanarno.hu BEAVATLAK A TANTRIKUS MASZTURBÁLÁS SZABÁLYAIBA (2,5 óra gyakorlat), így megszabadulsz a KORAI MAGÖMLÉS, libidó, merevedés, potencia problémájától, mégpedig az idegrendszer szintenkénti áthangolásával, mivel a rossz reflexek és energiahiány egymásra épülnek, rétegesen jelentkeznek, speciális edzést igényel, erotikával nem korrigálható. Ha már eleged van a semmitérő jól hangzó reklám szövegekből és a kárt okozó bogyókból, a lehúzós filozófia tanfolyamokból, a haszontalan lelkizésből, a szakemberek sajnálkozásából, a masszázsok eredménytelenségéből, a tehetetlenségedből és a kudarcaidból, akkor a módszeremmel KIVÉTEL NÉLKÜL RENDBE JÖSSZ! Vigyázat!!! Neves szakértők, orvosok, szexológusok, pszichológusok azt állítják, hogy érzelem és lelki világ alapú a szexuális képesség működése. NEEEM!!! Energia és reflex alapú a szex, az energiát fel tudjuk tölteni, a rossz reflexeket meg tudjuk szüntetni. Kivétel nélkül MINDENKINÉL MŰKÖDIK érintésre, ha edzel a betanítottak szerint! MIT IS VÁRUNK egy igazi mély kötödéssel járó szerelmi kapcsolattól? Tartson a végtelenségig, legyen életre szóló. A felhőtlen kapcsolatok alapja a test (szexualitás), a szellem (értelem), a lélek (szeretet) harmonikus együttállása mindkét félnél. A napi szintű eufórikus szeretkezések átélése stabilizálja a kapcsolatot, és erősítik az egymás iránt érzett érdeklődés állandóságát. A szexuális életmódváltás megalapozza a boldogságotokat egy életen át. Mi is a TANTRIKUS SZERETKEZÉS képessége? Ez valami keleti hókusz-pókusz érthetetlen filozófia? NEM. Ez színtiszta SZEXUÁLBIOENERGETIKA, érzelmektől, pszichétől, erotikától függetlenül tudáson, tanuláson alapuló kifejleszthető képesség. A TANTRA (mi felfedeztük fel a valódi működést): ENERGIA- FELSZABADULÁSA, kiáradás, azaz a SOROZATOS ORGAZMUS KÖZELI ÁLLAPOT (OKÁ). A testedet elöntő forróság érzése, a KUNDALINI ENERGIA, és ennek sorozatos átélése. A szó magában foglalja a szerelmi kultúra azon létező legmagasabb szintjét, a végtelen gyönyörködés képességét, amelyre mindenki felfejlesztheti magát kortól, nemtől függetlenül. Az együttes gyönyörködés igénye, a szorgalom, a kitartás, némi megértés, orgazmus kontroll betanulása (tökéletesen betanítalak), a szervezetünk rejtett működésének megtapasztalása megalapozza a valódi, életre szóló élvezeti képességünket. Iskoláim: Általános vegyész vagyok (+1 év egyetem), Bioenergetikai és Természetgyógyászati tanfolyamok, 9 Kineziológia tanfolyam, Reiki

 • 2019-06-30: MASZTURBÁLÁSI technika BEAVATÁSÁVAL történik orgazmus kontrollal, KIFEJEZETTEN SZEXUÁLIS PROBLÉMÁKRA !!! Lehetséges HÍMVESSZŐ-LINGAM-MASSZÁZS. 100%-os GARANCIÁT

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2017-12-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már nem emlékszem pontosan 3 vagy 4 éve vettem fel a Tantra Tanárnővel egy ismerősöm ajánlására, aki megadta a mobil számát a kapcsolatot.

Az ismerősömmel beszélgetve a saját szexuális életünkre került szó, elpanaszoltam, hogy amiért eléggé idős vagyok +75 év, szeretnék még teljes életet élni és elmondtam neki,hogy problémáim vannak a szex terén, ekkor adta meg a telefonszámot.

Egy darabig gondolkoztam, hogy mit tegyek, végül felhívtam, a telefon hívásra rögtön jelentkezett. A kölcsönös bemutatkozás után, ismertettem hogy milyen problémáim vannak és ki ajánlotta, feltett egy pár kérdést, amikre őszintén válaszoltam, egy kicsit gondolkozott majd elfogadott, hogy foglalkozik velem. Röviden elmondta,hogy komoly munka vár rám, kitartásra van szükségem, az előírt edzés terveket szigorúan be kell tartanom és ez a foglalkozás szex mentesen történik.

Lakás: A lakás megfelelő, szép és tiszta, a célnak megfelelő. A parkolást nem vettem igénybe, mindig tömeg közlekedéssel jutottam el Hozzá. A fürdőben fürdőkád állt a rendelkezésre, hideg-meleg víz,állandó víz vételi lehetőséggel.

Külső: A külseje egy negyven-ötven év körüli nőnek megfelelő, igényes öltözékben, tiszta, jó illatú megjelenésű személy, az arca szép, teltkarcsú alakú.

Hozzáállás: Az első találkozón, (ezek kb három órát tartanak) a bemutatkozás után rögtön letegezett, majd az anyagra tért, aminek ismertetése és betartása szükséges a terápia sikeréhez. Még egyszer elmondta, hogy milyen nehézségek várnak rám, de ha már a telefonba igent mondtam már nem visszakozhattam és elfogadtam amit mondott nekem. Az elméleti oktatás után, amit szemléltető ábrákkal is alátámasztott, következett a gyakorlati része ami nekem különleges élmény volt. Ezeken a találkozásokon mindig újabb és újabb dolgokat mondott, amiket be kellett tartanom és újabb gyakorlatokat mutatott meg amiket otthon szorgalmasan kellett gyakorolnom.

Együttlét: Az elméleti oktatáson és a gyakorlatok végzésén kívül, kézi masszírozást csinált, kb tizenötször voltam nála.

Elégedettség és Ajánlás: A múltkórjában amikor újra időpontot kértem Tőle, megkérdeztük egymástól, hogy vagyunk, ekkor rákérdezett, hogy érzem a szexuális életem milyen állapotban van. Én őszintén válaszoltam, lehet hogy túl sokat mondtam el Neki, olyasmit amit nem kellett volna, éreztem, hogy megharagudott rám, ezt meg is mondta nekem. Úgy éreztem megszakad a kapcsolatunk. Még az nap írtam egy emailt Neki, amit teljes egészében leírok ide.

KEDVES TANTRA TANÁRNŐ!

Szeretném megköszönni NEKED, hogy megadtad a lehetőséget, hogy újra férfinek érezem magam. Nélküled, a Te segítséged nélkül most az impotensek világát élném. A türelmes hozzámállásod meghozta az eredményt, újra tudok szeretkezni, ami eddig nagyon hiányzott az életemből.

Nem gondoltam, hogy a mai beszélgetésünk így végződik, remélem, hogy továbbra is jó viszonyban maradunk, ha valamiben tudsz majd segíteni remélem nem fogsz elutasítani. A mai beszélgetésünk után egy pár megjegyzésedet komolyan fogom venni és változtatok a pillanatnyi viszonyomon, a védekezést szemelőtt fogom tartani.

Még egyszer köszönöm a segítségedet, amivel jó útra térítettél a hozzáállásodat, a türelmedet és kedvességedet.
Köszönök mindent!

Egy rendetlen tanítványod azért elfogadta az útbaigazításodat. Ettől arra felé is komolyan veszem az általad megadott edzés tervet.

Kézcsókom NEKED, adja a fennvalló, hogy sikerüljenek a terveid!

István

Erre a levélre jött egy békülékenyebb levél és ajánlat, hogy csak fog foglalkozni velem és amikor gondolom egyeztetünk az időponton.

Ajánlom mindenkinek akik ilyen problémával küszködnek, ez egy lehetőség, élni kell vele!


2017-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen felvettük a kapcsolatot. Minden infót megbeszéltünk, sőt a tantráról még pár perccet ecsetelte nekem mint kezdőnek a dolgokat, hogy működnek az energia áramoltatások és társai :)

Lakás: Kényelmes lakás, célnak megfelelő. Fürdő rendben volt. Parkolás is megoldható jól.

Külső: Szép arca van ,barátságos és bölcsességet sugároz.

Hozzáállás: Nagyon kedves és segítőkész. Azon van, hogy megtanítsa a tantrát és igazán jó fej :)

Együttlét: Tantra gyakorlása. Libidó erősítő gyakorlatok . Háromszor voltam Tantratanárnőnél igen kellemes élmény volt és hála neki már van barátnőm és boldog kapcsolatunk és szexuális életünk van. Örök hála drága :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom akinek libidó problémája van vagy valamilyen szexuális probléma. Velem is csodákat tett. Egyszerűen igazi tündérke.


2017-06-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon minden gond nélkül, elsőre felvette.

Lakás: Panel, semmi különös, a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Vivi szép arcú, de nem igazán ez a lényeg, mert nincs szex.

Hozzáállás: Segítőkész és nagyon türelmes, ez nagyon is fontos, hiszen oktatásról van szó.

Együttlét: Először szűk egy éve, hosszas keresgélés után akadtam rá TantraTanárnőre. Előtte próbálkoztam szexuálpszichológussal is, mindenfajta eredmény nélkül. Az ok nagy egyszerű: bizonytalan volt a potenciám. Hol működött a szerszám, hol nem, ha működött, akkor is kontroll nélkül - vagyis teljesen random élveztem el, általában igen gyorsan, gyenge merevedéssel. Erre egy kapcsolatom is ráment, majd már féltem ismerkedni. Végül Vivinél kötöttem ki. Ő az elején leszögezte, hogy szex nincs és nem is lesz, helyette edzenem kell magam, a potenciámat. Több alkalommal töltöttem el nála 2-3 órát, amíg megismertette velem a potenciaerősítést, rávilágított, miért gyenge a potenciám, hogy mit és hogyan kell tennem, hogy kellően kemény legyek és saját magam irányítsam az elélvezéseimet. Ő felügyelte eleinte az edzéseimet, emellett szigorúan otthon is kellett folytatnom lehetőleg mindennap. Nem volt rövid a folyamat, de a gyógyulás útjára léptem, azóta lett egy új kapcsolatom, a páromnak is tanítgatom a tantrát. Kiegyensúlyozottá vált a szexuális életem. Ettől függetlenül azóta is két-három havi kontaktban vagyunk (telefonon), beszámolok neki, hogy mennek a dolgok, és tanácsot kérek, hogy min és hogyan lehetne javítani.
Nagyon sokat köszönhetek neki, bátran ajánlom mindenkinek. Elismerem, eleinte tartottam attól, hogy a szexmentes oktatás miatt nem lesz kellően hatékony, de amint kicsit megjött az önbizalmam, és mertem ismerkedni, azonnal kiderült, hogy a módszere hatásos. Havi 2 orgazmusom van nagyjából átlagosan úgy, hogy hetente 3-4x szexelek. Próbáltam többször elélvezni, de olyankor éreztem, hogy esik vissza a potenciám, így figyelnem kell ezekre. De ez semmi gondot nem okoz a szexuális életemben, sőt, a sok orgazmus közeli állapot csak jobbá tett minden egyes alkalmat.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló problémái vannak.


2016-02-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, azonnal felvette, azonnal tudtunk időpontot egyeztetni. Nagyon szexi a hangja.

Lakás: Panel, célnak tökéletesen megfelelő.

Külső: Teltkarcsú, mint a képen is látható.Én kedvelem az ilyen testalkatot, a hatalmas cicik nagyon izgatóak.

Hozzáállás: Mivel csak problémás embereket fogad, magától értetődő, hogy ő irányít. Egyáltalán nem óranézős, sőt, ha van elég ideje, akkor szereti, ha tovább marad az ember.

A szó legszorosabb értelmében tanárnő, mindenre megtanít, ami a szex legmagasabb szintű gyakorlásához kell.

Együttlét: Rendszeresen járok, természetesen a "terápia" nem egyszeri alkalom. Végzem az erősítő gyakorlatokat, csak így van értelme, és igen, komoly fejlődést tapasztaltam. Nagyon nagy tudású, és rendkívül türelmes, érzékeny és megértő. Az első 3-4 alkalom szexmentes volt, addig csak úgynevezett edzésen vettem részt, erősítettem a libidómat és eltüntettük a rossz reflexeket. Mivel épp nincs barátnőm, így további 2 alkalommal voltam nála, szerencsére egyáltalán nem volt szexmentes :) Két fantasztikus együttlét volt, ahol neki csak az volt fontos, hogy elsajátítsam a hosszan szexelést, egymásra hangolódást. Szerencsére komoly fejlődésen mentem keresztül, így ő is nagyon élvezte az együttlétünket, az első alkalommal hatalmasat élvezett (a másodiknál egy picit elbénáztam sajnos). Nagyon várom, hogy újra mehessek, kezd hiányozni a két hatalmas melle és a tűzforró puncija.

Elégedettség és Ajánlás: Ha valakinek bármilyen szexuális problémája van, bizalommal forduljon hozzá, a legjobb kezekbe kerül!

TANTRATANÁRNŐ

Kedves Sámli! A kölcsönös TANTRIKUS örömszerzés a hosszú boldog kapcsolat titka. Nagyon örülök, ha a technikai részéhez hozzátehettem annyit, hogy ezen az úton el tudj indulni. Várom az újbóli találkozásokat, amelyben fizikailag újfent elmélyedhetünk, bár szívesen alámerülnék másképpen is... Nagyon köszönöm a beszámolót és azt, hogy őszintén mertél írni! Vivi


2012-02-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Lakás: lakótelepi lakás a flórián mellett a célnak pont jó,ingyenes parkolás
fürdő is rendben

Külső: szép arcú nagyon kedves,céltudatos,divatosan molett nem manökeneket kedvelőknek

Hozzáállás: kedves olyat tanít amire szükség van a szex komolyabb gyakorlásához és
bármilyen problémát tud kezelni.

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom azoknak is akik bármi problémával küzdenek nagyon megbízható

TANTRATANÁRNŐ

Szia Te Drága! Köszönöm a beszámolót! Számíthatsz rám! Puszi: Vivi


2011-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!


2011-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
Itt minden igaz

2011-04-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2011-01-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MÉZÉDES FINOMSÁG!:)StellaMilf 49

StellaMilf, 49 éves, 166 cm, 63 kg

Szombathely, Csak nálam

 • H6-24
 • K6-24
 • SZ6-24
 • CS6-24
 • P6-24
 • SZ6-24
 • V13-24
19 videó 6 értékelésPuncinyaló_Zsolt 32

Puncinyaló_Zsolt, 32 éves, 172 cm, 60 kg

Budapest, II., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
IM HERE FOR YOU!!!Effa 36

Effa, 36 éves, 170 cm, 62 kg

Budapest, IX., Nálam - Nálad

 • H8-19
 • K8-19
 • SZ8-19
 • CS8-19
 • P8-19
 • SZhívj
 • V-
Reginalove 45+

Reginalove, 45 éves, 172 cm, 61 kg

Tatabánya, Csak nálam

 • H8-20
 • K8-20
 • SZ8-20
 • CS8-20
 • P8-20
 • SZhívj
 • Vhívj
Új számom: 308775563Erika 35+

Erika, 35 éves, 165 cm, 53 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
LEGKÖZELEBB HÉTFŐN!!Adri 31

Adri, 31 éves, 165 cm, 59 kg

Budapest, XI., Csak nálam

 • H11-21
 • K11-21
 • SZ11-21
 • CS-
 • P-
 • SZ-
 • V-
HŰVÖS KLÍMÁS LAKÁSViktória19 19

Viktória19, 19 éves, 150 cm, 50 kg

Budapest, XIV., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
ESCORT!Letícia 24

Letícia, 24 éves, 165 cm, 52 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K-
 • SZ-
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3