PiciDóri, 27 éves, 160 cm, 47 kg, Budapest, XIV.

+36/30/579-51-97

PiciDóri 27

+36/30/579-51-97

Budapest, XIV., Csak nálam
  • H8-18
  • K8-18
  • SZ8-18
  • CS8-18
  • P8-18
  • SZ8-14
  • Vhívj

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Kölcsönös francia
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Popószex
  • Kényszerfrancia

ADATOK

160 cm, 47 kg, mell 75 cm, Vékony alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Félhosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 163006
  • Mai: 38
  • Tetszik: 1798

Bemutatkozás

Kedves rosszlány vár! :)Sziasztok! Dóri vagyok, A Fogarasi úti Tesco-tól pár percre várlak egy nagyon kellemes együttlétre! Amit mindenképp tudok Számodra nyújtani, rengeteg kedvesség,odafigyelés valamint egy rendhagyó dolog, amely igazán egyedivé teszi ezt a kis liezont:) Ha meglátogatsz, akkor az idő lelassul és minden másodperc hosszú percnek fog tűnni és a legkisebb történések is a memóriádba fog vésődni. Ne haragudj! Csak telefonhívásra reagálok. SMS-re, email-re nem válaszolok. Szeretettel Várlak Téged! Dóra Védettségi igazolvánnyal rendelkezem! Roma származásúakat nem áll módomban fogadni!


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Rögtön felvette a telefont és másnapra egyeztettünk időpontot. Már a telefonban nagyon kedves volt, mindent elmondott előre.

Lakás: Szépen kialakított, könnyen megközelíthető új panellakás. A fürdőben minden rendelkezésre állt, tusfürdő, szájvíz, törölköző - keresnem nem kellett semmit, mindenben segített.

Külső: Nagyon szép lány, pont olyan, mint a képeken. Az arckitakarás senkit ne zavarjon meg, nagyon szép arcú lány Ő.
Formás, feszes testalkat és nagyon szép cicik, fenék, amit öröm simogatni.

Hozzáállás: Már a telefonban mindent elmondott, meglepett, milyen kommunikatív és kedves. Ez a valóságban sem volt más, már a kezdettől fogva jót beszélgettünk, igazán aranyos volt végig - még innivalóval is megkínált. Egy órára mentem, de többet voltam ott, nem nézte az időt - ami egyébként is csak repült az ő társaságában.

Együttlét: Nem illendő ezt szerintem részletében tárgyalni - minden, amit megbeszéltünk, nagyon jó volt. Annyi legyen elég, hogy kedvessége - vagy inkább odaadása - nem csak a szavakban merül ki :) Nem fogom hamar elfelejteni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, szeretnék majd visszatérni hozzá. Mindenkinek ajánlom, aki egy értelmes, csinos lány társaságában szeretné jól érezni magát - és meg is tudja becsülni. Az ilyen gyöngyszemre vigyázni kell :) Puszillak, köszönök mindent.


2024-01-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,kölcsönös visszahívást (megcsörrentést) követően,rövid időn belül létrejött a találkozó.

Lakás: A lakás a"kiváncsi tekintetek elől" jól elrejtett,tömegközlekedéssel,és autóval egyaránt jól megközelíthető.
Belűl rendezett,a célnak tökéletesen megfelelő ,"búvóhely".

Külső: Egy "tűzről pattant",igazi barátnő fillinggel rendelkező, arányos testű,szép arcú, "pici"tündérlány.

Hozzáállás: Teljesen kívánsághoz alkalmazkodó,nagyon kedves ,előzékeny,figyelmes.
Amit adatlapján igér,azt legjobb tudásának megfelelően,(és hidd el ez NEM kevés) maximálisan teljesíti is.
A választott együttlétek során folyamatos kontaktot tart fent,az éppen aktuális helyzetnek megfelelően,beszéddel,mosollyal,érzéki hangokkal...

Együttlét: A várakozásomat felűlmúlta!!!..
A testi örömöket kedvelők, jó helyen járnak ha felkeresik.
Tudja mi kell egy férfinek,ehhez felkínálja, a szó szoros értelmében teljes testét..
Pózokat mutat szemednek,szádnak,"férfiasságodnak",majd mi elnyerte tetszésed, neked ajándékozza "kivégzésre".Ennél a pontnál adj bele mindent,és ő hálás lesz meglátod...

Elégedettség és Ajánlás: "Dórit" mindenkinek csak ajánlani tudom,ki egy közvetlen barátságos,szexi nőre vágyik!!


2023-12-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, amikor hívtam - pár nappal a találkozó előtt - egyből felvette. Lefixáltuk a napot és az órát, szerencsére pont szabad volt a nekem megfelelő időpontban, hétköznap délelőtt.

Lakás: A lakás az Örs vezér terétől nem messze található, gyalog is meg lehet közelíteni, illetve metróval, a környéken ahogy láttam van parkolóhely, de nem tudom, hogy fizetős-e. Egy panel lépcsőház magasabb emeletén található a rezidenciája, de szerencsére van lift. Tipptopp lakás, a fürdőszoba is szép, már amennyire néztem, nem ezzel voltam elfoglalva. A nagyszobában egy bőven kétszemélyes ágy várja a látogatót, amin lehet mozogni rendesen.

Külső: A csajszinál többször voltam, mivel formás, pici alkata van, gyönyörű cicikkel és megragadni való fenékkel. Szép szeme, hosszú haja, kedvessége csak fokozza szexuális kisugárzását. Úgy, ahogy van, minden porcikája vonzó, erotikus.

Hozzáállás: Hétköznap délelőtt voltam, de rászántam az időt és 2 órát töltöttem nála. Minden perce megérte. Kezdeményező, fel tudja kelteni az emberben a vágyat. Ugyanakkor kedves, aranyos, jól el lehet vele beszélgetni 2 menet között.

Együttlét: Kezdetnek ott van az együtt zuhanyzás; már ez is bőven jó előjátéknak. A vízsugár alatt már fel lehet térképezni csodás testét és ő is izgatja az ember nemesebbik testrészét csinos fenekével. Gyors megtörölközés után már irány is az ágy. Körbecsókoltam melleit, majd simogattam szép punciját. Miután kellőképp beindított a látványa, gumit kértem és szemből kezdtük az első kört. Jó érzés elölről hatolni be szűk puncijába, és melleit markolászni. Rövid idő alatt elmentem, majd pihenés jött. Közben azért ment a simogatás, finoman birizgálta az ezredest. Ennek következtében hamar vigyázzba is álltam és felkerült a védőfelszerelés. Az aktus előtt kaptam egy olyan finom és kényeztetést szájjal, hogy a fülem kettéállt. A második körben doggy pozíció volt soron, és ez alkalommal már tovább bírtam, mielőtt tele lőttem volna a gumit.
Mivel maradt még idő, nagyon kellemes masszázst kaptam, majd ezt követően már csak a zuhanyzás és a szomorú búcsúzás maradt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok, mivel 1 órán belül 2x is sikerült a csúcsra jutnom, ami a csajszi természetes kedvességének, formás testének és szexi vonzásának köszönhető. Mindenképpen ajánlom, és vigyázzunk erre a törékeny szépségre.


2023-11-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Minden flottul ment.

Lakás: A célnak megfelelő, diszkrét, hangulatos.

Külső: A képek alapján azt kaptam, amire számítottam. Kedves, karcsú, formás, feszes fenék és cickók.

Hozzáállás: Abszolút odaadó, kezdeményező, talán kissé már túl személyes is, de kinek mi jön be.

Együttlét: Gyorsan a lényegre tért, sajnáltam, hogy nem volt natur francia, de amit vállal, abban mindenben ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nem óranézős, rugalmas,korrekt.
Ajánlom olyan úriemberek részére, akik nem finnyás-kényes cicababákat szeretnek, hanem őszinte, szókimondó, közvetlen lányokat.


2023-10-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, felhívtam és felvette, részletesen elmondott mindent, már a telefonban is kommunikatív volt. :)

Lakás: Zuglói panel lakás, célnak teljesen megfelel, ágy elég nagy, fürdőben tusfürdő stb, lehet Dórival együtt zuhanyozni. A lakás tiszta és rendezett.

Külső: A korát kb. valamivel 30 fölé saccolnám, szép arca van, vékony, kézbe illő, feszes cicikkel, popója is feszes, izgató (nem is győztem csókolgatni...).

Hozzáállás: Nagyon kedves és kommunikatív, nem is nézi szerintem az időt, többet voltam nála, mint ami be volt tervezve (fél óra).

Együttlét: Megérkeztem, egyből elkezdtünk beszélgetni, Dóri nagyon kommunikatív :) Itallal / nasival kínált, majd lezuhanyoztunk (van közös zuhi, nagy pluszpont), közben folyamatosan tudtam simogatni, csókolgatni, nagyon szereti, ha ezt csinálják neki. Én eléggé beindultam rá, nagyon szép bőre van, csinos arca, jó érzés volt simogatni, puszilgatni és látni, hogy jól esik neki. Átmentünk a hálóba, ahol először nyelvvel kényeztettem egy kicsit, nagyon szép puncija van, pont megfelelő méretű ajkakkal :). Jól esett neki. Ezután kis masszázst, simogatást kértem tőle, majd nagyon ügyesen kézimunkázott nekem egy kicsit, közben simogatta a golyókat meg a gátamat, nagyon jól esett, már ettől el tudtam volna menni. Közben én is simogattam, puszilgattam (szájra puszi is van), nagyon jó érzés volt. Ezután gumit kértem és hátulról kezdtük, meg is kellett állnom egyszer pihenni, mert hamar elmentem volna a fent részletezett kezdés után... aztán missziben folytattuk és így is mentem el. Dóri végig a szemembe nézett, látszott rajta, hogy élvezi, kezével simogatta a hátamat, hajamat, nagyon jó érzés volt. A végén még kértem egy kis masszázst, beszélgettünk egy kicsit, majd búcsú (még csokit is kaptam!) és leléptem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, eddigi legjobb tapasztalatom volt, Dóri szép, kedves, izgató és jó együtt lenni vele.


2023-09-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment az egyeztetés. Elsőre nem sikerült, de mikor ráért visszacsörgött rám, onnantól minden ment, mint a karikacsapás. Bájos, nyitott, vidám csajszi, már ezen a ponton levett a lábamról.

Lakás: Klasszikus panel. Parkolóhely simán van napközben. Ha nem pont a ház előtt, akkor 50m-en belül. A lakás a célnak pontosan megfelel, a fürdő is rendben van, de őszintén szólva szerintem kevesen fognak ebből sok mindenre figyelni. Én mással voltam elfoglalva...

Külső: Mint a képeken. Egy falat az egész csajszi! Finom, feszes, illatos. Állítása szerint rendszeresen nem sportol... Hát akkor viszont irigylésre méltó a genetikája. Már csak nézni is élmény, érinteni egyenesen isteni! Dóri egy törékeny virágszál, igyekeztem vigyázni rá nagyon az utókor részére. :-)

Hozzáállás: Őszintén szólva én nem vagyok rutinos versenyző. A korábbi értékelések sokat segítettek, hogy őt választottam és nem az, hogy nem csalódtam, de minden várakozásomon túl tett! Ahogy írtam, egy mosolygós, cserfes lány. Az első pillanatban oldja a feszültséget. Üdítővel kínál, beszélget, érdeklődik. Fesztelen és nyílt. Egy percig nem érzed azt, hogy te csak egy lennél a sorban. Odafigyel rád, fontos neki, hogy jól érezd magad. Ennek érdekében mindent el is követ. Nincsenek kínos csendek, indokolatlan szünetek. Az egész légyottnak ténylegesen olyan hangulata van, mintha a barátnőddel lennél. Fesztelen, lüktető, érzéki. Van egy pár szabály, amit be kell tartani, de engem például semmiben nem érintettek. Én egy órát voltam. Az időt Dóri gálánsan kezeli, egy pillanatra sem nézi az órát, vagy érzékelteti veled, hogy ha valamelyik folyamat megcsúszik.

Együttlét: Megérkezés során úgy üdvözölt, mintha már régóta ismernénk egymást. Egy kis beszélgetés, gyors ellőkészület, majd irány a fürdő. A közös tusolás már maga egy élmény, ami segít felfedezni azt a finom testét. Aztán spuri be a szobába! Nekem muszáj volt csókokkal kényeztetnem ahol csak értem. A puncija olyan finom, hogy még most is azzal lennék elfoglalva, ha nem lett volna dolgunk... Több pózt is kipróbáltunk, többször is. Mindent nem fogok leírni, mert muszáj mindenkinek magának kitapasztalni. Mindenben ügyes és mindig van valami látnivaló, amiben lehet gyönyörködni!

Elégedettség és Ajánlás: Engem Dóri teljesen elvarázsolt. Ajánlom? Mi az hogy?! Visszamegyek? Egészen biztos! Rendszeresen megyek? Mindent elkövetek ezért! ***Puszillak Drága Dóri, csodás élményt adtál!!!***


2023-08-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kétszer hívtam, utána visszahívott. Aznap már nem ért rá, másnap én nem, így két nappal későbbre egyezettünk időpontot. Elmodta milyen lehetőségek várnak rám, már ez felcsigázta a fantáziámat. Metróval mentem, nincs messze a lakás a Pillangó utcai megállótól. Olyan részletesen és pontosan elmondta, hogyan találok el hozzá, hogy azonnal odataláltam, pedig hajlamos vagyok az eltévedésre.

Lakás: A lakás tiszta, rendezett, pont negfelel a célnak. Hatalmas francia ágy, lepedővel letakarva, arra tett még egy nagy strand törülközöt. A ruháimat egy székre pakolhattam. A fürdő mindennel felszerelt, ajánlott tiszta törülközőt, de én mindíg viszek magammal sajátot.

Külső: Ha először megyek egy lányhoz, mindíg stresszelek, tényleg úgy néz-e ki, mint a képeken, hogyan fogad, milyen a stílusa. Amint megláttam, azonnal elmúlt a stressz. Az arc kitakarás csak a magánélete védelmében van, nyugodtam hirdethetne arccal is. A hosszú szőke haja most fel volt tűzve, ez fel sem tűnt, máshová figyeltem... Gyönyörű, arányos a teste, szép kék szemei vannak. Ahogy olvasom a többi lányról szóló leírásokat, sokan megtévesztő képeket raknak fel. Ez nála fordítva van. Szebb, mint a képeken, pedig azokon is nagyon szép. Nincs se piercingje, sem tetoválása. Én nem is szeretem ezeket. Gyönyörű, selymes, simogatni való a bőre. Kedvenc testrészei: a szépen domborodő, kézbe illő mellei, a szép, feszes popsija.

Hozzáállás: Maximálisan kedves, csak a vendéggel foglalkozik, lehalkította a telefont. Ő is kezdeményezett dolgokat, én is. Mindíg sikerült megegyezni... Egy órát voltam vele, utána még néhány percet beszélgettünk. Nem időnézős, csokit is kaptam útravalónak.

Együttlét: Puszival, üdítővel fogadott, megbeszéltük mit hogyan fogunk csinálni. "Segítettem" neki fürdeni, ez persze inkább simogatás volt... Annyira izgató, tinilányos a teste, hogy már a puszta látványától, simogatásától francia nélkül is "készenlétbe" kerültem. Ilyen szép, feszes popsija kevés lánynak van. Nem tudtam betelni vele, sokszor visszatértem rá. Simogattam, masszíroztem. A melle is csodás. Ahogy a mellbimbói reagálnak a kényeztetésre... Mindenben ügyes, készséggel teljesíti a vendég kívánságait, persze csak a megadott határokon belül.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedetten távoztam, egyetlen probléma, hogy sajnos nagyon hamar elröppent az együtt töltött idő...
Természetesen ajánlom, de csak normális, kulturált vendégeknek.


2023-08-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kisvártatva visszahívott, könnyen ment. Már ekkor megfogott a közvetlensége.
Jó pár nappal ezelőtt történt, csak most volt időm leírni.

Lakás: Tíz emeletes, normál panel ház, lakás viszont rendben van, amit a többiek már megírtak. Parkolás fizetős, de kora délután bőven volt hely.
Sikerült elég közeli időpontra találkát egyeztetnünk, pont belefért neki is, nekem is. A házat kicsit nehezen találtam meg, mert a szomszéd háznál parkoltam le, és ellenkező irányba indultam, de ez az én hibám, emiatt késtem pár percet. Közben beszéltünk telefonon, türelmesen kezelte a helyzetet. Aztán jött a következő nehézség, fogták a liftet a tizediken, így gyalog másztam meg a sok emeletet, gondolom nem értette, hová tűntem, de még ez se volt gond végül. Sajnos nincs légkondi, mert nem szereti, de most jól jött volna, bár nem volt nagy kánikula, csak sima nyári meleg. A légkondi hiányát nyáron érdemes belekalkulálni.

Külső: Mint a képeken, nincs zsákbamacska. Nem vagyok magas, ő viszont tényleg pici, nálam a cuki jelző illik rá leginkább. Arra gondoltam előzetesen, hogy az arca egy baby face, de szerencsére nem, van egy karaktere, így pozitívan csalódtam.

Hozzáállás: Valóban kedves, nem csak úgy írja, nem megjátssza, erre is a cuki a jó szó, összhangban van a külső és a belső, engem megmosolyogtatott.
Tényleg csacsogós, mint ahogy írták mások, de jó értelemben, nem értelmetlenül, nem időhúzásként, hanem kezdeményezően, az ilyet szeretem.
Egy órát voltam. Itallal is kínált.

Együttlét: Volt együtt fürdés, előtte és utána is, már a telefonban felajánlotta. A többit nem részletezem, mert ez mindenkivel más, és szimpátia kérdése és magánügy és stb. Nagyon sok mindent nem is tudnék az előttem szólókhoz hozzátenni. Annyit azért mondanék, hogy az együttlétben nekem kevésbé a barátnő feeling dominált (ahhoz azért a csók hiányzik), de nagyon érti a dolgát. Higiénia fontos szempont nála, ahogy nálam is, és ezt be is tartja.

Elégedettség és Ajánlás: A fentiek alapján természetesen ajánlom azoknak, aki hozzám hasonlóan a természetes lányokat és az érzéki együttléteket kedvelik.


2023-07-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, először nem értem el, de később ismét hívtam, akkor szabad volt és felvette. Megállapodtunk egy hétvégi reggeli időpontban. Kedves, rugalmas, könnyen lehet vele egyeztetni időpontot.

Lakás: A lakás az egyik metrómegállótól kb. 10 percre található, 10 emeletes panel ...-edik emeletén. Könnyű megközelíteni, a parkolást nem tudom, tömegközlekedéssel érkeztem. A lakás a célnak megfelel, kényelmes, hatalmas ággyal, megfelelő fürdőszobával. Hatalmas fürdőlepedőnek is beillő törölközőt kaptam, így a szárítkozással sem lehet gond. A fürdőben baba tusfürdőt használtam.

Külső: Mivel többször voltam már Dórinál, így elfogult vagyok vele kapcsolatban. Csinos, mosolygós arcú, szép szemű, vadító testű pici csajszi. Testalkata karcsú, de arányos, nem sovány, a testalkatához pont megfelelő formás cicikkel. Ezek és a szép, trimmelt puncija a kedvenc testrészeim.

Hozzáállás: Megérkezésem után egyből kínált gyümölcslevekkel, többfélével is, nagyon jól esett ebben a délelőtti hőségben. Kedvesen elbeszélgettünk, majd gyorsan ledobtuk a ruhát és irány a zuhanyzás. Igazán izgató, hogy együtt zuhanyoztam vele, jól fel lehetett térképezni a testét, incselkedett is velem.
Gyors törölközés, majd irány a nagyobbik szoba. 2 órát voltam vele, minden percét megérte.

Együttlét: A mellei kényeztetésével kezdtem, majd ő kezdte el simogatni az ezredest. Mivel már igencsak haptákba vágta magát, gumit húzott rá és szemből kezdtük az első kört. Nagyon jó, szoros puncija van, nem is bírtam sokáig. Tisztítás következett, majd kaptam tőle egy isteni lábmasszázst, nagyon jól ellazított. Jó beszélgető társ, figyel rád, és minden jóval kiszolgál. Miután újratöltött a rendszer, finoman kényeztettem csinos punciját, majd felpattintotta a védőfelszerelést és ezúttal hátulról támadtam. Most már jobban mozogtunk együtt és rendesen be is tudtam fejezni ezt a kört, megelégedésre.
Tisztálkodás, majd zuhany és a szomorú búcsú következett.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, aranyos, huncut, jó vendéglátó, nem siettetős, abszolút kényeztető, nyugodt légkört teremt. Ajánlom, mert jó vele.


2023-07-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag egyszerűen, telefonon mindent megbeszéltünk.

Lakás: Átlagos lakótelepi lakás, bőven van tusfürdő is.

Külső: Kislányos alkat, kézbeillő cickókkal, és valóban szűk puncival.

Hozzáállás: Lesi a vendég minden kívánságát, pl vízzel, üdítővel kínál, csokival...

Együttlét: Ha szeretnél tini testet birtokba venni, akkor megfelelő helyen jársz. Igaz hogy mindne gumiban történik, de telespriccelni a gyönyörű testet, aaah! Ezt nagyon szeretem, és izgató az összespermázott fiatal test számomra!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen visszamegyek!


2022-09-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nem értem el de visszahívott.

Lakás: Lakás és fürdő tiszta,megfelelő.

Külső: Nekem tetszik.Állandóan mosolyog, picit csacsogós ami jól is áll neki.Vékony,szép formás pici cicikkel.Nagyon szép puncival.

Hozzáállás: Először bevitt egy közös fürdésre,ami már egy jó pont,nem csak reklámként van az adatlapján kiírva.Finoman mosdatott,közben hozzám tolta a gyönyörű kerek fenekét.Hihetetlen mennyire felizgatott már a fürdőben.Ezek után irány a francia ágy.

Együttlét: Natur franciát nem vállal ami miatt voltak fenntartásaim mert én kifejezetten igénylem.De amikor elkezdett lent simogatni és a golyóimat puszilgatni az valami eszméletlen jó volt.Nem is hiányzott már hogy be is kapja. Ezek után én pusziltam és nyelvvel izgattam ami jól esett neki.Elővett egy pici segédeszközt amivel még plusz ingereltem a szép csiklóját.Azért a védő eszköz felhúzása után kaptam még egy franciát ami igencsak jól esett. Ezek után nyeregbe pattant majd később átfordultunk kutyusba.Kértem hogy ne siessünk mert nem akarok hamar elmenni,szeretném még élvezni ahogy benne vagyok.Nagyon aranyos volt nem akart gyorsan túl lenni rajtam.Mikor közel volt a vég fordított lovacskára váltottunk és így lett végem. Nem ugrott le hanem még percekig rajtam maradt,és csak mikor szóltam akkor csúszott le rólam. Fenomenális élmény volt.Ha lett volna időm még biztos maradtam volna,de így is másfél órát töltöttem vele. Ennyire kedves lánnyal még sosem találkoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Csillagos ötös.Csak azt sajnálom hogy nem egyedül csak én járhatok hozzá.


2022-03-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, pár nappal a találkozó előtt. Mindenről részletesen tájékoztatott, nem érheti meglepetés az embert, ha hozzá megy. Gyorsan és könnyen sikerült időpontot találni. Viszonylag kora reggel mentem hozzá.

Lakás: A lakás a metró megállótól nincs messze, akinek van ereje és ideje, az Örs vezér terétől gyalog is el tudja érni. Egy tíz emeletes panel magasabb emeletén található a lakás, a bejutás a navigálásának köszönhetően egyszerű. A fürdő megfelelő, van bőven tusfürdő választék és a törölköző is kellemes, jó nagy. Parkolásról nincs infóm, tömegközlekedve érkeztem.

Külső: A kitakarás ne tévesszen meg senkit, igazán tündéri, csinos arcú, nagyon szép szemű és hosszú hajú csajszi, bomba alakkal, formás cicikkel és popsival. Nincs kedvenc testrészem, mindene a helyén van.

Hozzáállás: Kedves, odafigyelő, nagyon jól esett, hogy minden földi jóval megkínált, még egy kis ajándékot is kaptam. :)
Maximálisan odafigyel rád, nem uralkodik, azon van, hogy neked is jó legyen az együttlét.

Együttlét: Teljesen lenyűgözött az alakjával, amikor előttem levetkőzött. Ezután közös fürdés következett, ami igazán élvezetes előjáték volt. Majd a szobában folytattuk az ismerkedést. Fantasztikus volt formás testét látni a délelőtti napfényben, nem volt sötétség, homály, ami elrontotta volna a látványt.
A cicijei jól reagáltak az érintésre, a csókra. Igyekeztem kedvébe járni, és kényeztetni kelyhét is, bár a csúcsra nem tudtam eljuttatni.
A pompás előjáték megtette hatását, gyorsan gumit kértem és szemből fogadott magába. Szűk punciját élveztem, majd nemsokára eljutottam a csúcsra.
A végén kaptam még egy kiváló masszázst, levezetésként, majd közös fürdés jött. Sajnos az idő letelt, így indulnom kellett.

Elégedettség és Ajánlás: Figyelmessége, kedvessége, derűs hozzállása és odafigyelése az, ami miatt mindenképp megérte elmenni hozzá. Ajánlom, mert nem tarthatom meg magamnak. :)


2021-07-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Dórit kerestem már korábban is telefonon, de az időpont vonatkozásában akadtak nehézségek, melyek nem feltétlenül az Ő hibájából adódtak. Többszöri nekifutásra azért csak sikerült összehoznunk a randit..., melynek minden pillanata bőségesen kompenzálta kitartó elhatározásomat.

Lakás: Egy lakópark sokadik emeleti lakása, melyet természetesen lifttel lehet/érdemes megközelíteni. A lakás minden szempontból teljesen rendben van, tiszta és higiénikus. A tágas szobában nagy és kényelmes ágyikó van. Mostanában egyre többször hallom/olvasom itt az oldalon, hogy sokan "allergiások" a sötét szobára. Jó hírem van számukra, ugyanis nincs beárnyékolva az ablak, így természetes fényviszonyok között telt-múlt az idő -csak sajnos nagyon gyorsan:) Az ingemet vállfára rakhattam, melyet kedves vendéglátóm ajánlott -azért ez nem szokványos dolog hasonló helyeken.
A parkolás is rendben volt.

Külső: A képei és kimondottan -miután most újra megnéztem azokat- a videói nagyon visszaadják azt, amit élőben megtapasztalhattam Dóri külsejét illetően. Sőt, azt hiszem Dóri szenvedélyességéről és igényességéről is tanúbizonyságot adnak a videók, de ne szaladjunk annyira előre.
Dóri külsejét illetően elmondható, hogy nagyon szerencsés lánynak mondhatja magát. Olyan adottságokkal rendelkezik, melyekre joggal lehet büszke. Mikor ajtót nyitott és megpillantottam: Ej' a mindenét, az ilyen pillanatok el ne hagyjanak sosem! -gondoltam magamban. Szép szemeiből, csábos mosolyosából tudtam, több mint jó helyen járok... Egy szál semmiségben (egy falatban) fogadott, szép mellei és formás popsija azonnal bevonzották a tekintetem, majd az érintéseimet is.
Élni-halni tudok az ilyen kis takaros leányzóért -mondhatni a gyengém:)

Hozzáállás: E tekintetben kiemelném, hogy több olyan helyre sikerült már beköszönnöm az idők folyamán, ahol igencsak kedves vendégnek érezhettem magamat, de amit Dóri tud nyújtani ezen a téren, az mindet felülírja! Ez érződött a legelső telefonos beszélgetésünk során is, márcsak ezért sem tettem le arról, hogy újból keressem, és személyesen is megismerhessem. Kedvesség, odafigyelés, jó kommunikációs készség, nagyfokú érzékiség, formás-szexy külső, édesség, hűtött üdítő... Azt hiszem elmondhatom, hogy kifejezetten jó napom volt! :)) -melyet mind-mind Dórinak köszönhetek!

Együttlét: Egy kis ismerkedős beszélgetés után közösen a fürdőbe vettük az irányt. A közös tusolás alkalmával tovább ismerkedtem Dóri fantasztikus testével, de Őt sem kellett félteni kezdeményezés terén. Miután szárazra töröltük egymást, a szobában az ágyon folytattam e szép lány gyengéd simogatását, kényeztetését. Nagyon jó érzés volt látni és érezni, ahogyan Dóri szenvedélyes módon átadta magát eme hódolatomnak. Természetesen Ő is viszonozta számomra a kedvességet, majd megkértem, hogy utazzon egyet a nyeregben. Olyan szép látvány volt ahogyan érzékien nézett rám, és közben csodálhattam az egész lényét, hogy elengedtem így a lovakat... Nem pattant le azonnal, hagyta, hogy érezzem még egy ideig a közelségét.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam! Bízom benne, hogy egy kicsit Ő is;)
Visszatérésemet nem szokásom ígérgetni, de ha lesz ilyen, akkor mindenképpen több időt szentelek Dóri meglátogatására, mert a mostani egy órát is bőven túlléptük, de nagyon kevésnek bizonyult. Búcsúzáskor amilyen édes módon tett utalást a legközelebbi alkalomra, a szívem biztos visszahúz Hozzá!
Úriembereknek csak ajánlani tudom, tessenek a Pici tüneményre nagyon-nagyon vigyázni!

Kedves Dóri! Örülök, hogy megismerhettelek, köszönök mindent, legfőképpen a páratlan kedvességedet!


2020-09-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem értem el telefonon, de visszacsörgetett, és után meg tudtunk mindent beszélni. Részletesen elmond mindent.

Lakás: Lakás jól megközelíthető, panellakás, parkolás szerencse kérdése mivel nem tartozik a fizető övezethez. Tiszta rendezett környezet, fürdő jól felszerelt.

Külső: A valóság teljesen megfelel a képeken látottaknak. Vékony, formás lány, feszes testrészekkel.

Hozzáállás: Együtt fürdés során már megmutatta kezdeményezőkészségét, teljesen közvetlen, mintha régi ismerősök lennénk. Közvetlen, lehet vele beszélgetni. Az időt nem nézni, csak a pillanat a lényeg, és hogy minden tökéletes legyen.

Együttlét: Ez maradjon köztünk, de nagyon jól éreztem magam nála.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben azt kaptam amit megbeszéltünk sőt szerintem még sokkal többet is.


2020-09-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen. Elsőre épp nem ért rá, de diszkréten visszacsörgött. Már a telefonban megnyert kedves hangjával.

Lakás: Lakás a cénak pont megvelelő, tiszta. Parkolóhely is akad a közelben.A fürdőben minden rendekezésre áll, a törülköző mindig tiszta, száraz.

Külső: Elképesztően csinos, pici lány. Kedvencem? Minden testrésze, formás cicije, kicsi lába, keze és persze gyönyörű puncija.

Hozzáállás: Borzasztóan kedves, közvetlen lány. Egy órára mentem, de az időt egyáltalán nem nézi, mintha a barátnőmnél lettem volna.

Együttlét: Együttfürdéssel kezdtünk, nekem ez nagyon bejön, aztán az ágyon hosszasan kényeztettem csodaszép kicsi punciját, majd egy olajos masszázsban részesítette a velem egykorút. Néhány póz után végül csinos kis testére élveztem

Elégedettség és Ajánlás: Végtelenül kedves, barátságos kislány, megérdemli, hogy mindenki vigyázzon rá!


2020-09-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár éve már voltam az ifjú hölgynél, de akkor nem írtam Róla beszámolót. Most úgy hozta a jó sorsom, hogy ismét tudtam időt szakítani, hogy tiszteletemet tegyem Nála. A telefonban már ismerősként, és roppant kedvesen üdvözölt. Csak az időpontot kellett egyeztetnünk, mert a többivel már tisztában voltam. Szerencsémre éppen volt szabad ideje, így hamar összeboronáltuk a randevú időpontját.

Lakás: XIV. kerületi szépen felújított panelház sokadik emeletén van a lakás. Teljességgel ideális kis zug erre a célra. Nekem különösen az tetszett a lakásban, hogy magasan lévén, nem kellett redőnyt, függönyt húzogatni, így természetes fényben csodálhattam meg ennek a kis gyöngyszemnek a testét, és a ténykedését. És mint az nyilván tudjátok a férfiak nagy része vizuális lény, tehát szereti látni azt amivel foglalkozik. Na ez itt teljességgel adott volt. Kérdezte, hogy mivel kínálhat, volt kávé, rostos üdítő, és ásványvíz. Én az ásványvíz mellett voksoltam, mert a nagy munkában kiszárad az ember fia. :)

Külső: Nekem nagyon bejönnek az ilyen alkatú lányok, régi szép, ifjúkori emlékeket idéznek fel bennem. Írhatnám, hogy pont úgy néz ki élőben, mint a képeken, de ez nem igaz. Feltűzött hajjal élőben eszméletlenül dögösen nézett ki. De hogy melyik testrészét emeljem ki, azzal nagy bajban vagyok. Tetőtől talpig pompás kis teremtés. Úgy egyben ahogy van.

Hozzáállás: Fantasztikusan pörgős, energikus a lány. Egy órácskát voltam vele, de azt messze túlléptük, és semmi TP. Lesi a kívánságaidat, de Önmaga is tevékenyen részt vesz az akcióban. Ideálisabb "szeretőt" el sem lehet képzelni. Úgy ment az idő vele, mintha valaki kézzel pörgette volna az óra mutatóit. Amit én külön kiemelnék, hogy nagyon értelmes, intelligens a lány. Annyi mindenről lehet Vele értelmesen beszélgetni, hogy a témakör kifogyhatatlan lenne, csak az idővel kell háborúzni.

Együttlét: Mint azt jeleztem, már voltam a lánynál. Így egy kellemes ölelkezés, egymás testének újbóli felfedezése után egy kellemes francia lecke következett, majd a vegyvédelmi felszerelés után lovagló pózban folytattuk, szép hosszan, és lassan. Így is végzett ki a tündérke. Nem ugrott le azonnal, hagyott lenyugodni, majd tisztogatás után még egy hatalmasat dumáltunk a világ nagy dolgairól. Egy gyors zuhany, ismét tiszta törölközővel, öltözés, és eljött a búcsús szomorú pillanata.

Elégedettség és Ajánlás: Szívem szerint megtartanám csak magamnak, és senki másnak nem ajánlanám. de ezt nem tehetem. Így a csillagos ötös mellé amit kapott tőlem, csak arra kérek mindenkit, hogy vigyázzon rá, mert ilyen lány kevés van a palettán. Már keresem a következő időpontot, hogy mikor ölelhetem megint át Őt.


2020-03-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Bekapcsoltam a " most elérhető" funkciót, többek között Dóri hirdetése
is megjelent.
Mivel már korábban is próbáltam elérni, de nem sikerült, most azonnal lecsaptam
a lehetőségre és hívtam.
Néhány kicsörgés után felvette.
Kedves csicsergő hang fogadott, aranyosan, de határozottan elmondott mindent, amit tudni akartam.
Mivel ez egy spontán hívás volt, abban maradtunk, hogy a pontos időponttal kapcsolatban visszahívom.
Később küldtem egy SMS-t , Ő korrektül visszajelzett, hívtam és lerögzítettünk
egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot másnap délelőttre.

Lakás: A Metró megállóból kilépve pont szemben találod magad a panel tömbökkel, az Ő tömbje picit oldalra takarásban van, de lehetetlen eltéveszteni, vidékiként is azonnal megtaláltam.
A megállótól talán 2 percnyi séta.
A lakás már-már az egekben van, de lift visz fel.
Belépve tökéletes rend és tisztaság fogad, frissen kiszellőztetve. A fürdőben
is patyolat tisztaság fogad zuhany függöny, tusfürdők, szájvíz, száraz kilépő
minden ahogy kell legyen. TÖKÉLETES.
Mindez hűen tükrözi DÓRI színvonalát.

Külső: A nyitott ajtóban egy kis csinos,mosolygós, pörgős, DE határozott
energia bombával találtam magam szemben.
Kedvesen fogadott, odaadtam a virágot és beinvitált a szobába.
Meglepetésemre én is kaptam tőle egy TWIKS-et, mondván majd hazafelé menet
elfogyasztom, JÓ lesz. (hogy milyen igaza volt. :DD )

Hozzáállás: Mint már említettem pörgős filigrán csajszi, túltengő energiával, árad belőle az
életerő, magával ragad és elvarázsol.
Ezt a fogadtatást,vendéglátást tanítani kéne, elhalmozott mindenféle jóval,
többféle üdítővel, nasival, odatett kávét csak hogy kedvemre tegyen.
Ilyen fokú vendéglátással még nem találkoztam.
Kiszolgálás közben végig csicseregve, beszélve (beszéltetve) oldja a hangulatot,
így pillanatok alatt olyan légkört teremtett, mintha már régóta jó barátok lennénk.
Pörgés közben teljes természetes lazasággal megszabadult ruháitól, így a kávémat
már ÉVA kosztümben szervírozta.
Itt már erős bizsergést éreztem a nadrágomban, úgyhogy jobbnak láttam gyorsan túlesni a fürdős protokollon.
Ő is kért egy percet, hogy felfrissítse magát és kilibbent a fürdőbe.
Jó hatással volt rám a kis vetkőzős jelenete, meg a meztelen sürgés-forgása, amit nagyon erotikusan csinált, így mire visszatért a fürdőből ÉN már teljes
harckészültségben voltam, amit huncut mosollyal konstatált.

Együttlét: Mellém térdelt az ágyon és simogatni cirógatni kezdtük egymást,
érzékien fogadott minden érintést. Óvatos érintéseimre gyönyörű mellbimbói
életre keltek, hetykén kérték a puszikat.
Mivel első pillanattól kezdve erősen erotikus hangulatot hozott létre, hamar kérnem kellett a "ruhát".
Kihagytuk a " franciás " hadrendbe állítást és rögtön misszibe váltottunk (amúgy sem vagyok egy nagy francia FAN, csak amennyi feltétlenül szükséges a harckészültséghez inkább aktus párti vagyok).
Kedvencem amikor a punci kinyílik és befogad.
DÓRIVAL pont ezt élhettem át, baba puncija, testének összerándulásai és azok a kéjes hangok amiket hallat, hamar a csúcs közelébe juttattak.
Jól be kell osztani az energiát, mert bűn lenne kihagyni a kutyust, látni kell formás kerek popsiját, fogni csinos vékony darázsderekát, ha nem figyelsz
eléggé magadra forró szűk puncija pillanatok alatt kivégez.
A végére DÓRI tartogatott egy kis CSEMEGÉT ,
felajánlotta, hogy térdeljek fölé és magamnak fejezzem be a testére miközben
Ő masztizik, mert számára izgató látni ahogyan a partnere elélvez.
EZ be is jött!
Jó volt látni, ahogyan beleéli magát, teste ritmikusan össze-össze rándul
kéjes hangok kíséretében.
De ezt már tényleg nem lehetett bírni sokáig, félméteres kisüléssel lett végem
a testére.
DÓRI is már a csúcs közelében volt, így Ő még folytatta, míg én simogattam, puszilgattam testét, cicijét, így hamarosan Ő is egy nagy orgazmust élt át.
Lenyugvás képen finoman puszilgattam hiperérzékenyé vált punciját,
lehelet finoman nyelvem hegyével még érintettem szemérem ajkait és csiklóját míg remegése teljesen meg nem szűnt.
Mámorító érzés volt átélni DÓRIVAL az orgazmusát.
Az élmény megkoronázása az volt amikor a drága kis angyal halk suttogó hangon
megköszönte az élményt.
Mi több kellhet még a férfinak, mint az elismerés?
Ezzel a kis KÖSZÖNÖM-el a lelkemet is kielégítette.
A két óra alatt amit volt szerencsém eltölteni DÓRIVAL sokkal többet kaptam, mint sima SEX kielégített, feltöltött testben és lélekben.
A kedvességét, gondoskodását, odaadását, önzetlenségét leírni nem lehet,
azt át kell élni.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra a "BARÁTNŐ FEELING" és a "HOZZÁÁLLÁS" szavak teljesen új értelmet
kaptak.
DÓRI megmutatta hogyan is kell ezt csinálni, és nagyon magasra rakta a lécet.
Semmi képen sem ajánlom azoknak akik a mély torkos KF-ás pornó feelinges
együttlétet keresik.
Viszont szinte "KÖTELEZŐ" felkeresni DÓRIT mindenkinek aki az érzéki, összebújós,ölelkezős szeretkezés híve.
Kedves DÓRI köszönöm, hogy fogadtál és megajándékoztál ezzel a csodálatos élménnyel.
Örülők, hogy megismerhettelek.

FOLYT. KÖV.


2020-03-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon beszéljük meg a talit, mivel rendszeresen járok Hozzá, meg szokta Nekem üzenni hogy hány órára menjek az adott napon.

Lakás: Panel lakás, Örsről jól megközelíthető! Autóval szoktam menni és mindig találok parkolóhelyet ami ingyenes. A lakásba mindig nagy a tisztaság és a higiénia. Fürdőben minden megtalálható. Szobában jó nagy franciaágy van.

Külső: Nekem nagyon bejön Dóri külseje, hosszú hajú szép arcú lány, pici vékony csajszi, szép cicije formás és tenyérbe illő. Kedvenc testrésze mindene!

Hozzáállás: Ő a legkedvesebb lány ezen az oldalon, mindig üdítővel kínál és más finomságokkal.

Együttlét: Fürdéssel indul az együttlét, utána irány a szoba🥰. Mindenben nagyon ügyes, extrái nincsenek, Ő Maga az EXTRA és a Vele töltött idő!
Mindent csináltunk, ami az új videójában is szerepel + gumis franciát kértem, amit nagyon jól csinál, itt szeretném megjegyezni hogy ne is kérjetek Natúr franciát, mert attól mérges😣 lesz és nem lesz kedve semmihez! Kedvence ha nem vagy tolakodó és flegma!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok Vele, ezért járok Hozzá rendszeresen! Aki a pornós együttlétet keresi az nem jó helyen jár, keressen mást!
Amit nyújt: Felejthetetlen Barátnő Feeling!
Köszönöm szépen Kedves Dóri!
Nemsokára megint látjuk Egymást!
Sok sok Puszi!😘


2020-02-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Hamar felvette és már a hangjával levett a lábamról. Cserfes, csacsogós, nagyon kedves és kommunikatív. Mindenről pontosan tájékoztatott, megbeszéltük a lényeget.

Lakás: A parkolás nem egyszerű, de megoldható. Legközelebb biztos nem megyek be kocsival a lakótelepre, inkább a közeli hipermarket parkolójában állok meg. A lakás felső emeleti panel, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő jól felszerelt, minden megvolt. Rend és tisztaság mindenhol.

Külső: A név teljesen találó! Valóban pici lány. Szép, mosolygós arca van, jó érzés ránézni. A teste gyönyörű! Formás cicik, lapos has, arányosan hosszú lábak és eszméletlenül kerek popsi! Kellemes tapintású, bársonyosan lágy bőr, sehol semmi hiba. Nagyon tetszik! Az egész lány a kedvencem lett.

Hozzáállás: Abszolút kedves, aranyos, egy tündér! Az első pillanattól kezdve oldja a feszültséget a közvetlensége, az érdeklődése és a bájossága. Bármiről lehet vele beszélgetni, okos, figyelmes. Többször is megkínált étellel, itallal, nagyon jó vendéglátó. Több órát töltöttünk együtt, de csak perceknek tűnt, repül vele az idő. Nagyon jó társaság!

Együttlét: Együtt fürdéssel indult a randi. Mintha csak a szerelmeddel lennél! Ráérez, hogy mikor mit szeretnél, mikor hová nyúljon vagy épp hová simuljon a popsijával. Törölközés után a nappaliban levő hatalmas franciaágy a helyszín. Szereti és jól ismeri a testét, tudja mit kell tennie, hogy a vendég is elégedett legyen, de azért neki is kijusson a jóból! De ez így is van rendjén. Nagyon kellemes meglepetésekben és örömökben részesített, hálás vagyok neki!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedetten vagyok! Dóri nagyon tudja mi kell a ferfiaknak. Épp ezért, csak ferfiaknak ajánlom, de nekik nagyon! A pornón szocializálódott pasik és fiúk inkább keressenek egy szilikonbarbit!
Dóri, köszönöm az élményt!


2019-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Talán eddigi legfurább, legelnyújtottabb időpont egyeztetés volt Ő vele:) Miután a csillagok már együtt álltak, azután pikk-pakk ment a dolog. Azt észrevettem ,hogy ha normálisnak talál a telefonban akkor ezek után a figyelmesség az páratlan módon ott van az elköszönésig (már ami a "tali" végét is jelenti).

Lakás: Legbarátságosabb hely ahol eddig jártam (pont). (és ezzel a jelzővel nagyon csínján bánok ám), tiszta, kellemes, otthonos kis lakás. Tisztálkodási lehetőség nekem tökéletes. (és erre háklis vagyok)

Külső: A képek nem hazudnak, valóban egy feszes tini testű leányzó, kedves barátságos arccal. Ő egy kimondottan jópofa karakán csajszi.

Hozzáállás: Egy órát kértem....:)
Kedves? Velem határozottan az volt;)
Jó bő hét után írom az értékelést, mert azon vívódtam mi az amit hozzá tudnák tenni amit már előttem írtak róla. ÉN úgy gondolom, hogy ha valaki tudja hogy hol van, tud viselkedni, volt mondjuk szerető anyja és tisztában azzal hogy egy nő sem szexuális segédeszköz, az itt Dórinál jól fogja magát érezni. Hogy megfordítsam!
Dóri alatt nem olyan lányokra gondolok akiknek megmondod a keresztneved, és egy lesajnáló vigyorgó szempár fogad: "ki a f...-t érdekel hogy hínak?" , vagy "itt vagy még? jönne a következő 20as"
Ha ezek ismerősen csengenek, akkor sokkolni fog a tapintható különbség..

Együttlét: volt együtt fürdés, meg így ismeretlenül előjátékféle.. ismerkedtem vele:) Ha valaki nagyon szaftos dolgokra vágyik, az ne őt keresse.. Fogadtatás és az eltölthető idő ,egyebek miatt zseniális az amit ő kínál a vendégnek. Van is egy videója arról mi az amiről lehet fantáziálni vele.
Egyszerűen okosan beleviszi az embert az ő komfort zónájába.. Ilyennel még nem találkoztam. Tudatos vagy nem, azoknak való akik !kölcsönös! élvezetekre vágynak, vagy legalábbis nem követelődző kielégülésre. Olajcserét, üregvédelmet ő nem vállal, viszont ez pozitívum azoknak a "barriers" kedvelő feleknek, akik max a nátha miatt akarnak izgulni. Azt nem tudom hogy kedvence az e amit én próbáltam az elején... ,de kell is hozzá a plusz idő mire megadja magát:)

Elégedettség és Ajánlás: Tündéri volt;) Biztos visszajárnék, ha nem lenne olyan távol. Ki tudja mit hoz a jövő..
Tényleg olyan mint amit az adatlapja sugall. Meglepett!


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
WEBCAMVivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H11-23
  • K11-23
  • SZ11-23
  • CS11-23
  • P11-23
  • SZ11-23
  • V11-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok