Ivett, 32+ éves, 158 cm, 52 kg, Nyíregyháza

+36/70/153-13-09

Ivett 32+

+36/70/153-13-09

Nyíregyháza, Csak nálam
  • H9-16
  • K9-16
  • SZ9-16
  • CS9-16
  • P9-16
  • SZ10-16
  • V-
2024-04-19: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

  • Natúr francia végig (szájba)
  • Mélytorok
  • Arcra élvezés

ADATOK

158 cm, 52 kg, mell 75 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Kék szem, Tetoválásom van, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 48372
  • Mai: 265
  • Tetszik: 454

Bemutatkozás

Kedves rosszlány vár! Sziasztok Ivett vagyok! Ha unod már a szürke hétköznapokat és kényeztetésre vágysz, vagy akár egy vad szexre, Tőlem megkapod, hívj bátran! Ha nem venném fel, kérlek hívj újra, mert elfoglalt vagyok! Puszi Ivett!

  • 2024-03-28: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-25: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-13: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-11: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2022-12-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2022-11-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolat felvétel gyorsan ment majdnem azonnal fogatott

Lakás: Kulturált tiszta

Külső: Arca szép gyönyörű teste van minden porcikaja tetszet

Hozzáállás: Nagyon kedves közvetlen

Együttlét: Gyors franciára mentem prodi

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom


2022-10-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Régóta szemezgettem a képeivel. Telefonban szimpatikus volt.

Lakás: Lakás a célnak megfelel.

Külső: Nekem bejött külsőleg. Szeretem az ilyen vékony nőket.

Hozzáállás: Kedves volt alapvetően, de ugyan akkor úgy éreztem a beszélgetést valamiért nem erőlteti. Csak fél órás lehetőség van nála. Én általában egy lövetű vagyok és pont ezért általában csak fél órára megyek, de vele el tudtam volna képzelni egy órát is. Az órás lehetőség hiánya miatt kénytelen vagyok itt levonni egy csillagot.

Együttlét: Kezdésnek kaptam egy átlagos franciát. Nem rossz, de valamiért ebben nem volt kimagasló. Francia után én kényeztettem kicsit. Bevallottan nem vagyok egy nagy nyalómester, de nem sok visszajelzést kaptam. Egy kis enyhe színészkedés jól esik néha :) Majd jött a vegyvédelmi felszerelés. Missziben kezdtünk ami nagyon jó volt. Nagyon jól dolgozik a lábaival közben, ölel, kulcsol, mindezt nagyon érzékien. Majd éreztem, hogy közel a spricc. és itt vacilláltam, hogy testre élvezzek vagy gumiba. Végül utóbbi mellett döntöttem és még egy kis kutyust kipróbáltam a végén. nem is bírtam sokáig. hatalmasat üvöltve lőttem tele gumit. Itt volt az hogy nagyon sajnáltam, hogy lejárt az időnk. A lányok többségénél a spricc után nem érzek semmiféle késztetést, hogy maradjak, de itt úgy éreztem megint hamar harcrakész lettem volna. Itt az átlagos francia miatt voltam kénytelen levonni egy csillagot.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom. Viszont van bennem egy kis hiányérzet, mert az együttlét annyira jó volt, hogy szerettem volna még repetát belőle. Erre viszont sajnos nincs lehetőség.


2022-06-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teljesen könnyen ment a kapcsolatfelvétel, azonnal felvette, hamar tudott fogadni.

Lakás: A lakás a belvárosban található szép, tágas kecó. Emeleti, így kapja rendesen a napot, nem lehet fázni benne így nyáron. Kényelmes ágy, a kanapéra lehet pakolni. Rend van. A fürdő megfelelő, mondjuk vicces, amikor a mozgásérzékelő kikapcsol, és hirtelen tök sötét lesz :D De ezt nem negatívumként mondom. Jól felszerelt, van minden.

Külső: Külsőleg minden bejött rajta, szép az arca, amolyan elegáns komolyság árad belőle. Igen nőies, erotikusan alt hanggal. (Megmondom őszintén, nagyon tetszett a hangja.) Maga a hölgy picike, vékony, igen jól tartja magát. Ápolt, illatos, szép a bőre. Kedvenc testrészem úgy minden rajta, de ha meg kell nevezni, akkor a popsija, ami tenyérbe való, labdakeménységű, simogatásra hívogató.

Hozzáállás: Telefonban kicsit tartózkodónak gondoltam, de maximálisan kedves volt. Nem fog a nyakadba borulni, de mosolygós, érdeklődik, lehet vele beszélgetni, de mivel először voltam nála, természetesen csak alap dolgokról csevegtünk. Sajnos csak fél órára fogad, ebből következően kicsit iparkodni kellett, hogy minden beleférjen.

Együttlét: Egy kis simi, bújás után gumis franciával kezdett, iszonyatosan jól csinálta, profi. Aztán meg akartam ízlelni lent is, de ketyegett az óra, így ezt kihagytam, rátértünk a lényegre. Egy kicsit missziben, aztán fordultunk, és rövid időn belül kutyában robbantam szét. Aztán megpihenés, csevegés, majd távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon kellemesen éreztem magam erre a rövid időre, ha lehet, megyek még, és mivel már ismerős lesz, még ennél is olajozottabban fognak menni a dolgok. :) Egyértelműen ajánlott a vékony, pici lányok kedvelőinek.


2022-05-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Eleinte könnyű volt elérni. Újabban megvárom a kis zöld telefonocskát.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő, könnyen megközelíthető.

Külső: Gyönyörű! A képek fedik a valóságot.

Hozzáállás: Egy-egy órát szoktam maradni. Kedves, barátnő feeling abszolút.

Együttlét: Francia (szóló, 69), aktus több pózban, mindegyikben gyönyörűen néz ki.

Elégedettség és Ajánlás: Visszajárok. Kell ennél több?


2022-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kaptam időpontott ma délelőttre, amit kis módosítás után örömmel elfogadtam.

Lakás: Nagyon aranyos garzon, mindenben megfelelő, tisztaság, rend, kényelem, látszik hogy a vendégek maximális kiszolgálása az elsődleges szempont! Fürdőszoba tökéletes zuhanyzási lehetőséggel, több tusfürdő, illatos tiszta törülköző a kezembe adva, már mentem is zuhanyozni!

Külső: Érkezésemkor az ajtó mögött fogadott, mikor megpillantottam, tátva maradt a szám! Egy, mosolygós gyönyörű nő fogadott! Hosszú fekete haj, gyönyörű piros melltartó-bugyi kombó! Alabástrom simaságú bőr, gyönyörű csillogó fogsor, huncut mosoly, kedves invitáló hang! Királynői megjelenés! Egyszerűen külsőre a TÖKÉLETES NŐ megtestesítője!

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos, a kezdeményezéssel sem volt probléma, tudta hogy mire vágyik egy magamfajta, jóval idősebb vendég!

Együttlét: Szenvedélyes, csodálatosan odaadó, mint egy igazi barátnő, akit hosszú idő óta ismersz! Káprázatos párductestét napokig tudnám kényeztetni!
Az hogy miben volt ügyes nem kérdés, MINDENBEN! A többi részlet maradjon a mi közös intim titkunk!

Elégedettség és Ajánlás: Elmondhatatlanul csodálatos, igazi NŐ (így nagybetűvel) akit csak ajánlani tudok mindenkinek!
Köszönöm Neked Drága ezt a találkozást, és remélem hogy jöhetek még Hozzád alkalom adtán és nem félórára! Love


2021-09-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, elsőre felvette ès fel óra múlva már nála is voltam.

Lakás: Nem vagyok ismerős Nyiregyházán,de könnyen odatalátam,parkolni könnyű volt. Lakás belülről teljesen rendben volt,fürdőben több tusfürdő.

Külső: A kepek teljesen visszaadják, szep arcú! Tetszett,hogy ilyen kis dobálnivaló szepseg :-) Feneke nagyon formás,kerek, fickó kisebb,tenyerbe való!

Hozzáállás: Nagyon közvetlen es kedves volt,fel órât voltam vele!

Együttlét: Kezdtük egy franciával,majd kertem egy kis kölcsönössèget! Tènyleg nagyon finom puncikája van. Doggyval kezdtünk,neha meg-meg paskoltam a feneket,de nem tiltakozott :-) ezt követően kertem,h lovagoljon...mondta h annyira sokáig nem bírja,de bele ment...szerencsère! Nagyon ügyes volt,meg is lett az eredmenye. Csók nem volt közben.

Elégedettség és Ajánlás: Összessègèben nagyon szimpatikus lány ès ügyes.Szerintem ha arra járok mèg meglátogatom! :-)


2021-07-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, hamar sikerült időpontot egyeztetni, rövid időn belül fogadott is.

Lakás: Lakás Nyíregyházán temetőtől nem messze, sosem háznézőbe megyek, de szépen berendezett, fürdőben többféle tusfürdő, friss törölköző. Szobában kényelmes nagy ágy. Parkolás könnyű, ingyenes.

Külső: Képeknek teljesen megfelelő, nagyon jól tartja magát.

Hozzáállás: Kezdeményező, kedves, lehet vele beszélgetni is.

Együttlét: Zuhanyzás után francia, amiben ügyes, kölcsönös francia, nagyon finom odalent. Ezután szex többféle pózban, lehet forgatni.

Elégedettség és Ajánlás: Amiket kiír az adatlapjára, azokat be is tartja, minden a megbeszéltek szerint történt. Korrekt, ajánlom.


2021-04-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre véletlenül kinyomott, de 1 percen belül visszahívott. Mondta kb. 15 perc múlva tud várni.10 perc alatt ott voltam , mondta menjek fel nyugodtan.

Lakás: Igényes , tiszta lakásban fogadott, ami tök jó helyen van, a fürdőszoba is patika.

Külső: Minden rendben van vele, kellemesen csalódtam, hiszen mostanában elég sok negatív élményem volt. Szép arc, formás arányos testalkat, igényes nagyon jó illata volt 1 szóval tökéletes. Nehéz külön kiemelni bármit is, talán a popsija és a puncija. Na mondjuk azt órákon keresztül nyalnám.

Hozzáállás: Lényegre térő volt, de nem kapkodott.Ügyes és abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Félórát voltam, nagyon hamar eltelt. Francia után én is meg akartam kóstolni, nagyon fincsi íze van. Kis idő után gumi és alap pózra váltottunk. Sokáig nem bírtam, jól kavart alattam. Úgyhogy bumm...

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom. Nálam most top3=ban van. Tuti vissza megyek.


2021-01-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam ment gyorsan:)

Lakás: Tiszta rendezett egyedül volt

Külső: Nekem bejövős jó szolis barna vékony csinos jó popsi:)

Hozzáállás: Mindent lehetett amit megbeszéltünk és szeretem:)

Együttlét: Nincs rá panasz francia is jó és a szex is:)


2020-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ha fel tudja venni a telefont kedvesen beszél és kommunikatív, érdemes korábban időpontot egyeztetni!

Lakás: A lakás igényes és tiszta az ágy kényelmes és olyan hangulatot áraszt amitől az embernek akármilyen feszült is, azonnal ellazul.

Külső: Teljesen tükrözik a képek a valóságot, vagy inkább a valóság még csodálatosabb.

Hozzáállás: Teljesen elvarázsol és levesz a lábadról, kedves és figyelmes, érzi a pasi mire vágyik.

Együttlét: Mindent megengedett azon belül ami le van írva, de az én élményemről úgy számolnék be, életem top 3 szeretkezésébe benne van, remekül használja a csodaszép száját, és vadítóan tud nézni a férfira ha épp olyan a pozitúra!

Elégedettség és Ajánlás: Elégedettség terén nincs gond, sajnos az előző jellemzésem eltűnt, nyilván hosszúra és nagyon elfogultra sikerült, én nagyon sok évvel ezelőtt töltöttem vele el egy kellemes együttlétet, a képek alapján csak pozitív változást látok azóta is nagyon szeretnék újra találkozni Vele.


2020-12-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kicsit nehezen ment sokszor kisipoltva telefon mintha ki lett volna kapcsolva.

Lakás: A lakás egy átlagos panel volt de tiszta.

Külső: Külsőleg mint a képeken de talán már egy kicsit teltebb de amúgy nem vészesen.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt és figyelt az emberre.

Együttlét: Mindent kipróbáltunk normális keretek között.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes élmény volt.


2020-08-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Az egyeztetés gyorsan ment, megbeszéltünk egy időpontot

Lakás: A lakás tiszta, rendezett.

Külső: Nagyon csinos, a képek a valóságot tükrözik.

Hozzáállás: 2 órára mentem. Kezdeményező és kedves volt.

Együttlét: Sok mindent kipróbáltunk, mindennel elégedett voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, kedves, figyel a partnerére. Biztos visszamegyek. Csak ajánlani tudom.


2020-07-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Hivtam ő pedig felvette, délutáni időpont miatt hivtam és megbeszéltük h előtte még hívom a biztonság kedvéért.

Lakás: Ismerős vagyok Nyíregyháza ezen részén így parkokni már rutinosabban tudok, ami ingyenes és egyszerű. A lakásban ketten vannak de mindig úgy foriktak hogy ne találkozzam akivel nem kell. A fürdő szépen felújított, tágas akárcsak a szoba ahol egy nagy francia ágy vár.

Külső: Másodjára voltam a hölgynél így nem ért meglepetés. Kedvenc testrésze az a formás feneke. Nem egy magas lány de pont adja a hátulról pózhoz ideális magasságot.

Hozzáállás: Mindig 30 perc! Kedvesnek mondom bár most szerintem valami feszélyezte őt, vagy az is lehet hogy csak én nem tudtam valami oknál fogva teljesen kikapcsolni, kiengedni és azért mondom hogy ha őt nem éreztem teljes mértékben nyugodtnak akkor az rám is hatással van. Egyébként kezdeményező volt, zuhanyzás után ágyra fektetett én nekilátott...

Együttlét: ... egy kellemes NFnak. Mivel ügyesen csinálta kértem a 69et, rámjött és így nyaltam. Aztán meglovagolt és mivel belefáradt pózt váltottunk. Hátulról csodás látvány a feneke ezért is nehéz tartani és hát az eredményt valószínű mindenki tudja.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória.


2020-05-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon könnyen ment, elsőre felvette. Nagyon elbűvölő a hangja.

Lakás: Debreceni panel lakás, pici szoba de pont megfelelő , fürdő tiszta,pici de rendezett.Parkolás könnyű a közelben ingyenes pár perc séta és ott is vagy.

Külső: A képek becsapósak kicsit mert élőben sokkal Szebb mint a képeken. Nagyon szép arca van, mosolygós, igézőek a szemei Szép kerek popsi. Nagyon csinos nő.

Hozzáállás: Nagyon barátnősen állt a dologhoz nem sietett,nem nézi az órát,csak a vendégel foglalkozik és ráfigyel. Istenien csókol.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes. Először simogattuk, puszilgattuk egymást. Majd a Csók Nagyon jól csókol. Utána francia jött melyet olyan ügyesen csinált, hogy kértem lassítson. Utána gumit húztunk meglovagolt, majd pozíció váltás de sajnos nagyon hamar elmentem amit sajnálok is. De fantasztikus élményben volt részem. Az aktus után még beszélgettünk kicsit, egy gyors zuhi. Utána elindultam utamra. Köszönöm Ivett! Remélem legközelebb nem csak fél órát tudok veled tölteni!!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan megvagyok elégedve,aki nem megy el hozzá nem tudja mit hagy ki. Remélem még sokáig lesz Debrecenben. Remélem mihamarabb találkozhatunk újra.


2020-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Minden a legnagyobb rendben ment!

Lakás: Diszkrét lakás,a fürdőszoba felszerelt!Parkolás egyszerű !

Külső: Szebb mint a képeken!!Az arca mint egy angyal!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!Vigyázni kell mert ha elmegy nem lesz még egy ilyen nő itt Nyíregyházán!


2019-09-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű. Oldal jelzett elérhető, telefont felkapta, 40 perc múlva ott is voltam.

Lakás: Lakás teljesen okés. Elődöm írta nem volt meleg víz, egyébként van, le is forrázod magad csak várni kell 40-50 másodpercet. De nyugi nem fog lefagyni senki fasza.

Külső: Külsőre jobb mint képen. Az biztos Isten jó formába volt mikor teremtette, mert formásabb feneket rajtolni sem lehetne.

Hozzáállás: Dumáltunk vagy 10 percet zuhany után, majd 'lazítsunk' vezényszóval neki kezdett. Nagyon ügyes, nem fél közeledni, nagyon finom simogató kezei vannak. 1 órát voltam vele kereken, mert ő nem, de én óranézős vagyok. Senki idejét nem rabolom, de Ő tényleg rá se pillant.

Együttlét: Francia nagyon jó, s mivel feneke hihetetlen hátulról támadtam, s hát hamar végem is lett így. Utána maszírozott, elég ügyesen, majd megkérdezte én tudok e maszírozni és kérte ha nem gond egy kicsit én is. Tök jó volt. Nekem pl jól esett, hogy kérte.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt. Abszolút barátnő feeling. Megéri kedvesnek lenni vele. 1000% visszamegyek :)


2019-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elég gyorsan. Korrektül tájékoztatott. Mondtam ha aktuális lesz visszahivom. Úgy is történt. Megbeszéltük az időpontot, kicsit várnom kellett de belefért.

Lakás: Kicsi panel jól berendezve. Parkolni a ház előtt ingyenes és lehet. A fürdőszoba pici és akárhogy próbáltam de langyos vizet sem tudtam kicsikarni a csapból. Ez volt a egyedüli hiányom de ahol kellett ott megmostam, igaz a hidegvíztől kisebb lett! :)

Külső: Csinos formás lány. Kedvenc a feneke, jó fogású nagyszerűen lehetett belemarkolni.

Hozzáállás: Kedves volt, amit kértem igyekezett úgy csinálni és egyik poziciónál sem fanyalfott hogy nem jó vagy hasonló. Fél órára mentem és gőzöm sincs hogy időben sikerült is tartani-e ugyanis egyikőnk sem nézte az órát.

Együttlét: Francia és kölcsönös francia. Aztán betámadtam hátulról. Aztán szemből, váltottunk, egyszer sem mondta hogy nem jó ebből gondolom hogy tetszhetett neki is.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem megkaptam. Aj@nlom kategória.


2019-07-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ca. 15 perc és már ott is voltam. Szerencsém volt.

Lakás: A kecó sokkal jobb, mint az átlagos 'barlangok'... (Tatabánya)
Parkolás ok, díjmentes.

Külső: Vagány kaliber, laza és közvetlen. Bírtam azonnal. ;-)
Jó kis markolós popsi, édes kis cickók..., fincsi punci, merész szemek és tiszta tekintet!

Hozzáállás: Nem igazán lacifacázik..., azonnal tudjuk miért és mit akarunk..., és jó is volt ez így!

Együttlét: Szerintem a határozott és kemény csaták jönnek be neki, kevésbé az a karakter aki romantikázni akarna...

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlatos. Szemre való, az akire a bárban vagy a strandon beindulsz és rámozdulsz. Most itt lehet előtted azonnal és tettrekészen!
Jól választottam!
Még lüktet a testem, mert még épp az illatát is érzem magamon, de megérdemli a friss véleményemet! :-)


2019-07-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette, gyorsan meg is beszéltünk mindent, fél órára rá ( pici késéssel amiért nem is szólt , én kértem bocsánatot ) már ott is voltam.

Lakás: Odaértem, és szinte a ház előtt parkoltam le, látogatásom céljával a tudatomban, gyors felfutottam a negyedikre, ,már résnyire nyitott ajtó várt ,ahol egy kedves, mosolygós hölgy várt :)

Külső: Képeknek teljesen megfelel, sőőőőőt... még szebb is :) Felkötött hajjal , köntösben , nagy mosollyal várt. Kedvenc testrészem? Minden is!

Hozzáállás: Az ajtón belépve gyors "lecsekkolta " a heves szívverésem, ami a negyedikre való felfutás, és izgalmam kettős eggyüttes hatására 263,5-el vert , amin jót mosolyogtunk. Átbeszéltünk mindent pár szóban, majd egymásról kérdezősködtünk, beszélgettünk , közben a pulzusom is a megszokott , hétköznap esti sebességre normalízálódott. Fél órára látogattam meg, de már bánom, hogy nem 1-re , illetve, hogy kihagytam a csókot, amit már az ágyba kerülve az első percben megbántam , szánk egymás száján kívül, testünk minden egyes porickáján járt.

Együttlét: Előjátékként simogatás, csókolgatás, közben feldezete testem utcán rejtett részeit, közben az én kezem sem tétlenkedett, kaptam egy nagyon finom franciát, amit Úriember lévén természetesen viszonoztam neki, utána már mind a ketten tudtok, hogy mi jön, nem is kellett mondani. Egyszerűen minden szuper volt, a végén folyott rólunk a víz rendesen. Megfordult a fejembe többször is, hogyan tegyünk pontot arra a bizonyos I betűre, végül a francia mellett döntöttem ( nagy nehezen ). Imádtam minden pillantot , köszönök mindent Ivett! :)

Elégedettség és Ajánlás: Messzíről jött, és ahogy levettem a szavaiból nem biztos, hogy a közeljővőben erre fog járni, ezért ha gondolkozik valaki, hogy meglátogassa-e , a válaszom mindenképpen az igen.
Utolsó üzenetként, amiből talán rájöhetsz ki voltam : " na sz.v.sz " , és az óra sosem állhat meg.... :)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P-
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok