NikiWolf, 24+ éves, 165 cm, 60 kg, Budapest, V.

+36/70/255-83-86

NikiWolf 24+

+36/70/255-83-86

Budapest, V., Csak nálam
  • H-
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P9-22
  • SZ9-22
  • Vhívj
2024-03-29: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Mélytorok
  • Csók
  • Popószex
  • Közös fürdés
  • Kényszerfrancia
  • Kamerázás helyszínen
  • Webcam szex
  • Fotózás

ADATOK

165 cm, 60 kg, mell 85 cm, Normál alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Sötét barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 20 és 60 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 128707
  • Mai: 283
  • Tetszik: 4913

Bemutatkozás

Halihó:) Ha ezt olvasod akkor jó helyen jársz :) Érdemes átolvasni az adatlapom mielőtt megkeresnél. Minden amit szeretek valóban kérhető is és semmi több :) Ajánlatos egy órával előtte jelezned ha szeretnél meglátogatni. Nagyon ritka az hogy azonnal tudlak fogadni. Időpont CSAK telefonon! Írj a részletekért ( infót adok,nem beszélgetek és nem ismerkedek) vagy hívj:) Viberes hívást NEM fogadok. Kérlek számkijelzéssel hívj! Niki

  • 2024-03-22: Elérhető vagyok ma is ;)
  • 2024-03-21: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-20: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-15: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-08: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-09-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyeztetés whatsappon és telefonon

Lakás: A lakás és a szoba jo volt régi ház viszont jó környéken
A fürdő egy kicsit gyenge viszont a célnak megfelel
Egy kicsit nehezen kaptam meg a házon belül a lakást

Külső: Nagyon szép és cuki csaj a képek egy kicsit régiek de ő van rajtuk

Hozzáállás: A hozzáállása nagyon jó volt, szép a hangja aktus közben, egyedül a zacsikal való foglalkozást nem válalta be.

Együttlét: Nagyon jó, nagyon szép feneke van és nagyon szűk a puncija. Csináltuk többféle pózban is és 2 menetre mentem

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon ajánlom


2023-07-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Otthonos,tágas,jól felszerelt.

Külső: Csodálatos nő,minden porcikáját imádom.

Hozzáállás: 2 órát kértem,érdeklődött pontosan mit szeretnék.Abszolút kedves és jókedvű volt végig,feldobta a napomat.

Együttlét: Fürdés után kérésemre kaptam egy meglepően gyengéd franciát utána pihenő,majd védelmet kértem.Öröm volt vele minden perc,másodszorra is gyorsan végem lett.A maradék időt átbeszéltük.Kellemes illat volt a szobában.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok,bárkinek jószívvel ajánlom,nem fogja csalódás érni.

Nikibukkake

Köszönöm :)


2023-01-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonos sikerült elérnem és hamar sikerült is fogadnia. Már a telefonban hallottam a hangján, hogy egy tünemény.

Lakás: Diszkrét, tiszta lakás . Tatabányán látogattam meg. Jó parkolás.

Külső: Gyönyörű, pont az estem. Szép bájos arc, kacér mosoly, vékony tökéletes alak. Kedvencet nem tudok mondani, mindenét imádtam.

Hozzáállás: Szexi fehérneműben fogadott, illatosan, kedvesen. Nagyon aranyos, kezdeményező, mindenben a kedvemben járt. Fél órát voltam vele, legközelebb bizotasn továbbmaradok.

Együttlét: Olyan volt, mintha a barátnőmmel lettem volna. Úgy tűnt Ő is élvezi, nagyon erotikusan mozgott, nyögdécselt, teljesen kifacsart. Egy fantasztikusat szeretkeztünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon imádtam, egyik kedvencem lett. Sajnos azóta nem tért vissza Tatabánya környékére. Természetesen ajánlom és várom vissza.


2023-01-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy contact through WhatsApp

Place: Rented apartment in the VI, she mentioned she is moving around so it's not a fixed place.

Looks: She is hot, nice boobs and ass, and pretty face

Attitude: The best, she is very down to earth and willing to please. She speaks perfect English so it's possible to chat with her too

Act: 69, cowgirl, doggy and missionary, all was good. Her vagina is quite tight, I really liked my time with her. I finished in her face and mouth and she took it like a champ

Satisfaction and Recommendation: Total, I reccommend her to anyone. She is not always in Budapest so if you see her active don't miss your chance.


2023-01-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon kezdtünk el egyeztetni, majd telefonon hívtam, és megbeszéltünk egy konkrét időpontot az estére.

Lakás: Még a 9. kerületben találkoztunk, új építésű társasház, minden rendben volt, fürdő rendesen felszerelve, sok tusfürdő, szájvíz, nagy franciaágy, minden ami kellhet. :)

Külső: Nagyon aranyos, mosolygós, kedves, szép lány. Én aránylag nehezebben lazulok el, de nagyon barátságos, így az sokat segített. :D Külsőre vékony, szép kerek popsija van, és a képekhez képest nagyobb, kerekebb cicije, ami iszonyatosan tetszett ^^

Hozzáállás: Kb December közepén voltam, másfél órás találkozón. Az elején megbeszéltük, hogy nagyjából miket szeretnék, maximálisan partner volt bennük!

Együttlét: Az együttlétet annyira nem részletezném, kölcsönös kényeztetéssel kezdtünk, majd pár póz után a kérésemnek megfelelően a szájában lett végem. Hozzátenném, hogy szerintem egy adag gerincvelőt is kiszívott a farkamon keresztül, mikor elmentem. Eszméletlen érzés volt, még percekig feküdtem, és nem tudtam magamhoz térni! :D

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, biztos hogy visszanézek! :)


2022-12-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén telefonon hívtam, amikor a zöld ikon jelezte, készségesen tájékoztatott nagyjából egy órával rá már nála is voltam.

Lakás: A Mester-Üllői úti szakaszon belül található a helyszín. Egy új építésű házban. Ennek megfelelően néz ki belülről. Egy nagy ágy van a szobában, egy székre tettem le a ruháimat. A fürdőben kád van pár tusfürdővel. Célnak megfelelő. Parkolás szempontjából lehet kicsit nehézkes.
A lakás egyetlen hibája nincs a bejáratnál küszöb így jön a cúg.

Külső: Fantasztikusak voltak a beszámolók a képek is csodálatosak Nikiről. Szép vékony. ... Hát kicsit meglepődtem mikor kinyitotta az ajtót. Arcáról felismertem, de ha nem lettek volna korábban arcos fotói vissza is fordultam volna. A 165/55 Normál testalkat, ez a valós. Az új képek meg ügyesek. Amúgy nagyon szép mellei vannak, és finom a bőre is.

Hozzáállás: Elvileg egy órára mentem, de az ilyen sokkok után ismerve magamat, nem lett volna érdemes fél óránál tovább maradni. Így megfeleztem az időtartamot. Amit elfogadott. Szerintem a meglepettségemet rá is átruháztam. Kicsit szótlan volt, ahogy én is. Én mondtam mi hogy legyen. Az akció után kicsit beszélgettünk, és lehet utólag fordítva kellett volna. Előbb beszélgetni és akkor még jobb lett volna minden.

Együttlét: Fürdés után kis ölelkezés, kis simogatás, aztán levette a kék fogadó szettjét. Majd ágyra átköltöztünk, megnézte a farkamat, és megismerkedett vele. (A franciája alatt azon tanakodtam, szerintem menne neki, hogy másodszor felállítson). Jól franciázott, amikor úgy éreztem ott járok a paradicsom környékén, cserét kértem, mert még nem akartam belépni oda. Kényeztettem a szép punciját. Néha adott ki kisebb sóhajokat, de csúcsra nem sikerült eljuttatni. Persze nem is sejtettem volna, hogy ennyi idő alatt sikerülhet, de azért megpróbáltam. Szóval egy idő után gumit kértem és szemből támadtam. Itt a kitörés előtt leállítottam magam és gyorsan kutyust javasoltam és így folytattuk. Itt is ért a vég, egy nagyot élveztem. (Ekkor tudtam valóban jól döntöttem a fél órával kapcsolatban).

Elégedettség és Ajánlás: Összességében remek volt a szex. Valószínűleg egy teljes órában nem lettem volna ennyire kapkodós. (Ezért sem szeretem a félórát).
Mindenképpen ajánlom Nikit, mert jó vele az együttlét.


2022-11-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel személyesen történt . Röviden:a csütörtöki napra megvolt beszélve egy randi egy másik lánnyal,ami nem jött össze.Ugyan abban a kerületben,gyorsan beszéltem egy másik lánnyal,mikor elmentem Hozzá,akkor derült ki,hogy nem tud fogadni,de megemlítette a barátnőjét ,aki tudott fogadni és Ő volt a Niki.Így Niki szobájában személyesen le beszéltük a randit.

Lakás: A lakás az emeleti de működik a lift,nincs probléma.A lakásban, illetve a fürdőben nem találtam hibát, tisztaság,rend ,egyszóval jellemezném az igényesség mutatkozik mindenben.Parkolás az épület előtt,fizetős .

Külső: Niki arca kimondottan szép,testalkata igenszép mellek,fenék selymes finom a bőre.Kedvencem az egész lány.

Hozzáállás: Először voltam Nála,egy órát beszéltünk meg.Vendégcentrikus, annyira kezdeményező amennyire igényled ezen a téren sem volt probléma sőt.

Együttlét: Érkezésem után rövid bemutatkozás,majd fürdő használat,száraz kilépő jó minőségű törölköző, több féle tusfürdő ez Nikinéltermészetes.Majd birtokba vettem finom testét.Volt finom nfrancia ,kölcsönös francia majd sex különböző poziciókban,mindenben ügyes,jó szexpartner.

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt Nikivel a randi,egy őszinte,korrekt lányt ismertem meg személyében.Erősen ajánlott normális embereknek.Niki köszönöm hogy szebbé varázsoltad,a délutánomat.

Nikibukkake

Köszönöm :)


2022-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen, gyorsan elértem.

Lakás: Tiszta, a szoba hangulatos, az ágy feletti tükör nagyon tetszik, igazán hasznos tud lenni.

Külső: Nagyon szép arcú lány, az oldalról szerintem a legszebbek között van. Nagyon tetszik a haja is, az alkata hibátlan, gyönyörű mellek, lábak és popsi. Egy nagyon szexi fehérneműben és combfixben nyitott ajtót.

Hozzáállás: Már sokszor találkoztunk az elmúlt években, nagyon jófej, kedves lánynak tartom. Nagyon jó a hozzáállása, mindent megtesz hogy jól érezzem magam.

Együttlét: Kaptam egy hosszan elnyújtott franciát, kértem hogy kicsit lassabban csinálja, az fantasztikusan érzéki volt. Megkértem hogy csinálja kicsit csak a kezével, abban is nagyon ügyes, nagyon élveztem. Kicsit én is kényeztettem, remélem tetszett neki, majd gumit húztunk. Kipróbáltunk több pózt is, végül hátulról mentem el.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, remélem hamarosan újratalálkozunk.

Nikibukkake

Köszönöm :)


2022-08-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I've contacted her through WhatsApp.

Place: The place is clean.

Looks: She looks exactly like her pictures. She is extremely pretty. Her body is beautiful. Her boobs are perfect.

Attitude: She was very kind and easy to communicate with. She is also funny (maybe she doesn't know that).

Act: She met me in very sexy lingerie. Started with some hugging and undressing her. Slowly kissed her body and started licking her pussy.
Then she did a blowjob for a while and later we did the cowgirl position. After 15 minutes it was already done. We talked for the rest of the time.

Satisfaction and Recommendation: Absolutely loved the experience. She made me a happy person for the rest of the evening. 100% do recommend. I will definitely return if I can.


2022-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment telefonon, korábban is voltam már nála.

Lakás: Panel, célnak teljesen megfelel. Rend van és tisztaság.

Külső: Képeinek megfelel szerintem, karcsú alkatú cuki csaj.

Hozzáállás: többször is voltam nála, ezen a téren sosem volt vele gondom. Kedves odaadó szerető.

Együttlét: Igazi barátnős együttlét. A franciája nagyon jó, sokszor nem is kérek mást. Legutóbb 30 percre mentem, francia majd szemből, hátulról. Elképesztő popsija van:)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom


2022-07-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I contacted Niki on WhatsApp, she answered in about 30 minutes and we managed to agree upon a time later during the day. Initially I booked 1 hour, but she wasn't able to do it at my preferred time, so she suggested either a 30' meeting or to agree upon another time during the day. I went for the 30' as I was already nearby. She perfectly speaks english, so the booking process was super easy.

Place: Usual place in the 8 district, a few minutes walk from Corvin mall. The apartment is nice and clean, good for the purpose. The bathroom has all what you need to get ready and refresh after the action.

Looks: Niki looks great. I met her a few years ago, and I thought her look may have slightly changed. Actually she didn't... her body is super hot, she still looks like a teen and I really really like her.

Attitude: Niki is accommodating, she goes the extra mile to please and satisfy and she always have a great smile on her face. I mean, I love her attitude and I think that she can really make you comfortable when you are with her.

Act: After refreshing for a couple of minutes, I got into the bedroom and we started to talk and touch each other. I slowly took her bra down, kissed and licked her perfect nipples. then I undressed her, kiss her all over her hot body and then I asked what she suggested to do... she said "I suggest to get started with a blow job"... so I laid in bed and she took my dick in her mouth. I remembered that she was skilled at it, but - shoot - she got better and better. She sucked me for a long time, going very deep down and making sure it was always very wet. When I felt that I could almost come in her mouth, I asked her to turn around as I did not want to miss her pussy. After covering, I entered in missionary, slowly first and I step by step I went faster and deeper. It didn't last very long... her pussy is tight like a teen, so I banged her away until I came inside.

Satisfaction and Recommendation: Unfortunately I couldn't spend a full hour this time, but I am sure I will visit Niki again soon. Her look, attitude and dedication are simply the best, so I am looking forward to meet Niki again. Also super worth it.


2022-07-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, volt hogy azonnal felvette, de volt hogy sokszor próbálkoztam. Népszerű lány, nem véletlenül. :)
Telót ő kezeli

Lakás: Célnak megfelelt, tisztasággal nem volt gond

Külső: Nagyon jó, szebb mint a képeken. Hirtelen a szavan is elakadt.

Hozzáállás: Számomra teljesen jó volt a hozzáállása. Nem volt távolságtartó, inkább olyan volt mint mikor valakivel már régóta tervezitek h megteszitek és most eljön az a nap. :)

Együttlét: Szokásos dolgok, nf (nagyon ügyes) aztán gumi fel misszi, kutyus. Az brutál, úgy helyezkedett, hogy előttünk és mellettünk is tükör volt. Mindenhonnan nézhettem amit csinálunk :)
A befejezés arcra ment.
Mindenben ügyes, egyszerűen profi. És a legfontosabb, hogy nagyon jófej.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott. Ha tuti jól akarod érezni magad őt keresd.
Sajnos felénk már nem jár. Gyms megye


2022-07-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sitty-sutty ment

Lakás: Teljesen rendben van

Külső: Brutal szep, a feneke, a mellei, arca, es meg a kisugarzasi is szuper

Hozzáállás: Vallalasai valosak, vendegkozpontu. Nehezen oldodtunk elsore, de persze ez ido es szimpatia kerdese.

Együttlét: Alap dolgok, semmi kulonos, kezdemenyezo volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom, igy elsore is jo volt, de a rendszeres vendegeivel szerintem meginkabb egy hullamhosszra tud kerulni

Nikibukkake

Köszönöm :)


2022-07-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Whats App like always. Easy and reliable. Always good communication and on time. :-)

Place: I come to visit Niki for five years already. And that is a steady clean, maintained apartment.

Looks: THIS - WOMAN - IS - DOPE! Niki, you are just completely wonderful and what more can I wish for?

Attitude: Super friendly, always nicely prepared and with great taste and style. Every detail it thought through.
I enjoy how Niki presents herself to me. This is just not better to be had. And it DOES make the difference.

Act: I love the demanding togetherness with lots of feeling and "I absolutely want this" moments. Hihihi. Niki, you know exactly, what I am talking about. So hot and sometimes "wild". :-)

Satisfaction and Recommendation: After five years - we know each other so well. That is a very special relationship. Nothing in the way. LOVE this time with every new visit again.
Always 3 hours of total fun, relaxation and lots of action. HUI! Let's continue... :-)

Nikibukkake

Köszönöm :) see you soon ^^


2022-06-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Contact through whatsapp.

Place: Same place as my previous meetings with her, although it has been a few years since last time.

Looks: Niki is drop dead gorgeous in my opinion. Flawless. Face is 10 out of 10. Nice, sexy body and shaved. Very sexy smile. She is very much confident in her own body.

Attitude: I was met with kindness and she is professional, she greeted me in high heels and lingerie. Very sexy.

Act: We had a half hour meeting and we started with some conversation and then we had a fun time. It was easy to communicating since she speaks English very well.
The things we talked about and the things she told me was as hot and exciting as the sex itself. I am problably returning for more sometime.

Satisfaction and Recommendation: Everything was good and I can recommend a meeting with her. I understand why she has hundreds of good reviews.

Nikibukkake

Thank you :))


2022-04-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: This visit was few months ago, so this is real late review but better than never!
First time I called by phone and we agree time. Later she send me address by message like I asked. English used and all were simple and easy!

Place: IX. district normal apartment there, all clean and nice looking place. I did not see or meet anyone else.

Looks: Niki is just like in the pictures or even better in real life. I really liked her body type and friendly smile. I could also give 5 stars like many others here but I try to be realistic so 4 is also good score for pretty girl.

Attitude: Very friendly girl and attitude what makes nervous first time visitor like me feel good and more relaxed. I thank you for that!

Act: This is something difficult to for me write, normally I would never talk about these things. But I was looking for GFE type girl and that I exactly found here, so I am very happy about that. We had normal one hour meeting without any extras or anything special, I am never interested in those. Just regular "one shot encounter" like normal couple in their bedroom and also that's my goal when meeting girls like Niki. Let's just say anyone looking normal fun should not disappoint.

Satisfaction and Recommendation: Niki was recommended to me by two different guys who had meet Niki before and they were right! Niki is great in what she does and I could easily recommend her to others too because she could ease up shy and nervous guy like me.

Nikibukkake

8.district *** Thank you :)


2022-04-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos üzenetek viberen, egyeztetés másnapra. 1 órával a tali előtt még pontosítás.

Lakás: Gyorsan és diszkréten be lehet jutni a lakásba. Minden rendben van vele. Megszokott tisztaság, szobában sötétítő de azért jut be elég fény is.
Zuhanykabin ajtó jól zárható nem lötyög, nem csak Niki-t húzták meg hanem a csavarokat is.
Többféle tusfürdő. Az ágy kényelmes, nem nyikorog, nincs a matracon süppedés, a lepedő és a párna huzat tiszta és illatos.

Külső: Élőben kell látni és érezni őt. A szépség és az intelligencia legjobb ötvözete. This girl is amazing...girl?...Woman!!
Barna ragyogó szempár amibe ha belenéz az ember ellát egészen a Vénuszig.
Körzővel rajzolt marokba illő mellek. Vállaival arányosan szélesedő csípő, hosszú combok.
Nem csak kívül hanem belül is ugyan ilyen szép.

Hozzáállás: Mindig jókedvű és sokat mosolyog. Natural Born Baaad badgirl.
A megbeszélt dolgok szerint történik minden. Nála nincs össze-vissza panaszkodás más vendégekről.
Nem csak beszél és fecseg mond is valamit. Szereti a diszkréciót.

Együttlét: Fehér áttetsző köntösben, fekete melltartó bugyi kombinációban fogadott. Miután lezuhanyzok ő még szájvizet használ és már irány is a szoba.
A kezdeményezést rábízza a vendégre. Leülünk az ágy szélére és huncut mosollyal néz mintha csak azt mondaná..."na fiúka ne csak nézz mozdulj is, ez a te dolgod" Ilyenkor nekiesnék "mint disznó a vájúnak" de nem-nem visszafogom magam, előbb hangolódjunk egymásra.
Megkértem térdeljen fel az ágyra és had simuljak hozzá hátulról. Ágy fölött van tükör ebben látjuk magunkat.
Itt finom érintések és kedves viccelődéseim közben lesegítettem róla a melltartót feje mellé bújva gyönyörködöm a kilátásban.
(minden nap ezt látni nem semmi)
Simogatom és óvatosan markolom a melleit, nyakra is adom a puszikat. Kutyusban helyezkedett el és a bugyit határozottan húztam le.
Popsiba kóstoltam bele először, utána hátra feküdtem. A forró ajkai ölelésétől hamar jól álltak már a dolgok és kértem a gumit.
Lovaglóban a mellkasomon támaszkodott amit szeretek, én közel hajolva hozzá a melleit kényeztettem, a bimbók egész kemények voltak már.
Ügyesen mozgott végig és ha kértem akkor lassított. Még egy szakállas viccet is idecsempésztem aminek "bedőlt" :)) Jól Kinevettem...He-he.
Kitartóan csinálta a lovaglást de egyszer csak nevetgéléssel jelzett, kérdem: "forduljunk át?" aranyosan bólogatott..(fárasztó volt neki de nem panaszkodott) Én is javasolni akartam már és nem volt ellenemre a csere, neki is jó legyen ez is szempont.
Hátára feküdt és a combok széttárultak, már csak a behatolást várták.
Egyik kezemmel a vállába kapaszkodtam majd rátérve nyakára azt simogattam és csak óvatosan markoltam rá.
Ez tetszik neki a mosolya mindent elárult. Párszor ki is dugta a nyelvét és megnyalta az ajkait.
(Még "szerencse" hogy nincs csókra lehetőség, beláthatatlan következményei lennének ilyenkor egy csóknak)
Felpolcoltam a Lábait, nyakamba vettem őket. Bokáját fogva elkezdtem puszilgatni a lábát ahol értem, tértem volna rá a talpára (tudtam hogy nem szabad :)) összenéztünk és mosolyogva szólt "a veszélyes vizek:)". Rendben, kerülöm őket nem szeretnék megfulladni:)
A nem túl heves tempót sikerült még bírnom egész kellemes ideig.
Majd felvéve egy ideális pozíciót elhelyezkedtem és jöhetett az előre hozott húsvéti locsolás csak ez többnyire arcra ment.
Felvett egy "védőszemüveget" ami jól is állt neki. Hátán feküdt én az arca mellett térdeltem, rásegített franciával a dologra és szóltam neki mikor jövök. Úgy potyogtak mint a papok könnyei.
Homlokához tettem a kezem nehogy rámenjen a hajára. Ajkaira céloztam de az arcára ment a legtöbb, a szemüvegre is jutott bőven, egész jól sikerült.
Közben mosolygott és kéjesen sóhajtozott. Kiváló ránctalanító és testápoló egyben, biztos ettől ilyen szép a bőre.
Tisztálkodás után jókat beszélgettünk, intelligens és jól kommunikál. Meg kell mondjam ez is ugyanolyan izgalmas mint az együttlét.
Könyökén támaszkodva feküdt az ágyon mintha csak napozna. Ekkor ránk telepedett a csend és gondoltam mozdulok, simogatni kezdtem válltól indulva melleken keresztül egészen lent-ig.
Hamar a lábai közé bújtam és kezdtem is a kényeztetést. Hogy ne maradjak ki én is a jóból javasolta a 69-et. Ilyenkor mindig ámulok egyet, megállok egy pillanatra hogy felfogjam ezt a látványt. Az élet forrása, és az élet gyönyörű!
Pislogni is kár, három szem is kevés lenne nézni, a felém ásító rózsaszín redőkkel borított nedvességtől csillogó barlangot.
Mégis behunyom a szemem, kábulatba esek az orchidea szirmai között, fejem enyhén mozog nyelvem pörög lenne ez a pillanat örök.
Itt fuldoklok, szinte súlytalanul lebegek nem érzem a testemet. Felhők között szállok, közben keményen állok.
Szemem nyílik és nem álmodom itt van előttem, szám egészem az államig a szaftos, illatos nedvességében úszik...őrületes.
Kisütő napfény is beszűrődik a sötétítő mellett, még jobban meg világítva, mintha ezt kértem volna.
Kutyusba fordultunk amiben nyögdécselései kísérték a tempót.
Még időben szóltam forduljon felém ha nem kényelmetlen neki franciás befejezésre...válasz: "nekem legyen jó :)"
Rámart az áldozatára és tudtam innen nincs menekvés. Bólogatása közben haja simogatta a combomat és bőnyálas, szívó, cuppogó, technikájától mindenem izzott.
A forróság elhozta a nyilalló fájdalmat és elkezdődtek az összehúzódások, szívem bordáimon dörömbölt, remegtem, teljesen végem volt.
Az ezt kísérő kéjes nyögéseimet kuncogással fogadta, amíg le nem nyugodtam a szájában voltam.
Utána rövid beszélgetés és eljött a búcsú ideje.

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül elégedetten távoztam, ilyen farkas nincs minden bokorban, "Critically Endangered" kategória.
Aki szeret irányítani és kezdeményezni. De ha kezdő vagy és segítség kéne biztos megértő lesz.
Erősen ajánlott de csak saját felelősségre.
Az atomsugárzásnak is van felezési ideje így Nikinek is van. Pszichológiailag védekezzen utána mindenki ahogy tud.
Szívproblémásoknak nem annyira, bár ha így akar valaki öngyilkos lenni akkor mindenképp, de inkább ne hozza senki ilyen nehéz helyzetbe őt.


2022-04-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Korábban kerestem telefonon, de nem értem el. Most már értem miért 😀
Ez alkalommal azonnal felvette, és 3 órával későbbre kaptam időpontot
Már a telefonba megtetszett a hangja!

Lakás: A lakás bérházi, szóval nem nagy, de modern, és látszódik rajta, hogy ott is lakik. A baszoba bőven megfelelt a célnak, a fürdőkabin volt kissé szűkös nekem, de nem vagyok kis darab,több fajta tusfürdőből lehetett választani. A parkolásról nem tudok nyilatkozni, bicajjal mentem hozzá

Külső: Külsőre tökéletesen megfelel a képeken levő alkattal, de nem érezhető a báj, ami belőle árad. Arca, testalkata pont az esetem. Ha nagyon kéne kedvenc testrészt választani, a nyalnivaló punci

Hozzáállás: Leginkább én kezdeményeztem, de szerényebb makktárs kerül hozzá, nem kell majd aggódnia, kedves, kissé bohókás, de ez cseppet sem hiba, szerintem sokaknak bejövő ez a stílus, nekem nagyon :)

Együttlét: Ajtónyitáskor köntöst és fekete szettet viselt.Tusoltam, majd a szobába érve natúr franciába kezdett, úgy igazi cuppogós módon, majd viszonoztam, melyet nem hagyott hang nélkül, mozgolódott is a nyelvem alatt.
Aztán beleült a kéjdorongba, mely, ahogy mondta, "kitöltötte a teret", majd szemből adtam az ütemet, melyet látva-érezve, élvezett is
Később megpróbáltuk a szájba élvezést, de voltam annyira kimerült, hogy nem sikerült elélveznem, de cseppet sem rajta múlt

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam nála, vigyázni kell rá, ritka az ilyen kedves, vendégcentrikus lány. Legszívesebben megtartanám magamnak. Amint járok Budapesten, biztosan meglátogatom
Ui.: a csabai nyelvpiercing-es

Nikibukkake

Köszönöm :)


2022-03-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon rugalmasan lehetett vele egyeztetni

Lakás: A lakás hangulatos, kényelmes, parkolót találtam

Külső: Ő a legszebb lány akit valaha láttam. Imádom a huncut mosolyát

Hozzáállás: Kezdeményez ha kell, de ha meglátja az ember úgyse hagy neki rá időt.

Együttlét: Mit is mondhatnék. A második lány volt életembe akit meglátogattam és az utolsó is. A mércét olyan magasra rakta amit lehetetlen megugrani. Tudom nem szereti a regényeket így igyekszem visszafogni magam. Minden amit tesz az tökéletes, őszinte. Több időt is eltöltöttünk és mindig a legszebb órák voltak.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlanám e? Igen is meg nem is. Igen mert fantasztikus nő, de nem mert angyali mivoltját félő megosztani.


2022-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk másnap délután 1 -re időpontot

Lakás: Ismét kellemes hangulatú búvóhely
Parkolás lehetőség nagyon jó
Fürdő felszerlve mindennel ami kell.

Külső: Külsőleg selymes bőrű vidám közvetlen.
Kisugárzása fenomenális ellenállhatatlan.
Minden testrésze a kedvencem.

Hozzáállás: Minden téren rabul ejti az embert a természetes belőle fakadó barátnős hozzáállásával.
Megint 1 órát voltam vele.

Együttlét: A kezdeti dolgokat rendezve irány tusolni.
Amitt ilyenkor kell és lehet mindent csináltunk. :))))
Elkezdtem puszilgatni a vállát s közben kezdtem kicsomagolni mint egy ajándékot ami csak rám vár.
Elidőztem a melleinél közben cirogatva a teste többi részét
Natur kölcsönös frania után - mivel istenien csinálja és hamar ellőném a tárat - lovagló pózra váltottunk s mikor beleült azzal a gyengéd mégis a szexuális vágyakat felfokozó mozdulattal azt hittem ott lesz végem ezért felültem én is és magamhoz szorítottam.
Mintha a mennyországba lettem volna a mozdulataitól.
Kutyus pózt kértem és itt már maga az a pucsitás kivegző volt számomra.
Így lett végem de mint múltkor most sem tolt le magáról hanem megvárta hogy lenyugodjak és én szálljak ki. Ezt tisztelem és becsülöm benne.
Beszélgettünk még egy jót, el lehet vele viccelődni is és az idő elrepült.
Időm végéhez érve tértem teljesen magamhoz és te jó ég..... megint egy olyan isteni szeretkezésben volt részem amilyen múltkor vele amit már rég éreztem.
Szerintem nincs olyan amiben ügyetlen lenne és mindent szeret amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves emberek akik a jövőben vendégségbe mentek hozzá, vigyázzatok rá ti is nagyon legyetek tisztelettudóak és kedvesek vele és vigyázzatok rá mert nagyon kevés az ilyen közvetlen mosolygos víg kedéjü lélek itt az oldalon.
Mindenkinek ajánlom aki csak 1 percre is a mennyországba szeretné érezni magát.
A kisugárzása függővé tehet :)))))
Mihelyst a közelbe lesz szívesen veszem az irányt feléje és meglátogatom persze csak ha neki sincs ellenére.
U.i.: Atya világ ..... azok a láb mozdulatok és az a hajlékonyság, az őrületbe kergetsz vele. :)))))


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
WEBCAMVivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H11-23
  • K11-23
  • SZ11-23
  • CS11-23
  • P11-23
  • SZ11-23
  • V11-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok