Zsanett, 28 éves, 165 cm, 54 kg, Budapest

+36/70/532-56-56

Zsanett 28

+36/70/532-56-56

Budapest, Csak nálad
 • H8-20
 • K8-20
 • SZ8-20
 • CS8-20
 • P8-22
 • SZ8-22
 • V8-20

Amit szeretek

 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Kölcsönös francia
 • Arcra élvezés
 • Kebel szex
 • Közös fürdés
 • Lábimádat
 • Aktus
 • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

 • Mélytorok
 • Csók
 • Popószex
 • Kényszerfrancia
 • Videozás
 • Fotózás

ADATOK

165 cm, 54 kg, Sportos alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit, Több férfit
 • Csak 18 felett
 • Számomra a partnerem ápoltsága elvárás, emellett kérlek nőként kezelj, hiszen én is az vagyok :)
 • Legénybúcsúba, buliba is
 • Csak nálad
 • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 614272
 • Mai: 1308
 • Tetszik: 1469

Bemutatkozás

  Szia, Zsanett vagyok :) Szeretnék néhány szóban bemutatkozni neked: 28 éves, egyetemet végzett lány vagyok. 165 centiméter magas, 54 kilogramm, szemem és hajam színe egyaránt barna. Saját lakásomon nem tudlak fogadni, hozzád viszont örömmel ellátogatok :) Fotóim teljesen amatőr módon és körülmények között készültek, hogy a valóságot minél jobban tükrözzék.


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2019-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Simán ment

Külső: csodálatos

Hozzáállás: Kedves, abszolút kezdeményező, 2 órát töltöttünk együtt

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, aki egy igazi, dögös, nem kényeskedő, teljesen odaadó partnert szeretne


2019-09-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy, speaks English well.

Place: My place, arrived on time, showed up professionally dressed.

Looks: As in the photos, beautiful.

Attitude: GFE

Act: Great performance!

Satisfaction and Recommendation: WIR? Sure!


2019-09-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már próbáltam időpontot kérni tőle nem jött össze akkor... ma hívtam 2 szer nem vette fel, de amint ráért visszahívót... és igen visszahívót nem csörgetet, ez már nagyon pozitív volt

Lakás: saját, hogy nem kell részletezni szerintem

Külső: nagyon szép arc, jobb volt mint a képeken, kis formás nagyon, puha selymes bőr, igazi finom falat

Hozzáállás: Nagyon kedves beszélgetős kezdeményező volt, nagyon jól eltelt az 1 óra vele

Együttlét: isteni franciája van úgy elintézet vele hogy másra már nem került sor... majd legközelebb :)

Elégedettség és Ajánlás: csak ajánlani tudom inteligens nagyon jó technikával... bármikor jöhetne hozzám


2019-08-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A randi előtti napon sms-ben beszéltük le a másnapi randit .

Lakás: Mivel Zsani csak címre jár , ezért ezúttal is én voltam a házigazda . A munkahelyemen - egy belvárosi irodában találkoztunk , mint már annyiszor korábban .

Külső: Az értékelésem legnehezebb pontja Zsani külsejét jellemezni . Hogy miért nehéz ? Mert egyszerűen képtelenség szavakat találni rá . Gyönyörű arca és igézően szép szemei vannak . Mosolya akár a jégkrém . Édes és sosem elég ! Alakja tökéletes . Feszes idomok , sportosan karcsú alkat . Így egy az egyben elbűvölő jelenség . Olyan , mint amikor a szél meglebbenti a függönyt . Nem a szél , nem a függöny . A lebbenés !

Hozzáállás: Percre pontosan érkezett - mint mindig . Pusziváltás és tisztálkodás után egyből a dolgok közepébe vágtunk !

Együttlét: Rendszeresen francia órára érkezik . Imádom , amikor a szájával kényeztet . Valami fantasztikus technikája és veleszületett tehetsége van hozzá . Először elém térdelt , és heves nyelvcsapások közepette szívta , szopta a szerszámomat . Az első menetet nem is bírtam túl sokáig , hamar végem lett . Nagyot élveztem a szájacskájába , amit az utolsó cseppig a pocijába küldött egy nyeléssel ! Fantasztikus érzés és látvány volt ! Ezek után hideg üdítő itallal frissítettük fel magunkat és közben kitárgyaltuk az utolsó találkozásunk óta történteket . Zsani nem csak csodásan szép , hanem mellette nagyon kedves , intelligens is . És nagyszerű beszélgető partner is egyúttal . Miután megvitattuk az élet nagy dolgait és látta , hogy ismét meredezik a szerszámom , így ismét kényeztetni kezdett - nagy örömömre . Kb. 15 perces intenzív szájmunka után ismét szájba lőttem - ő pedig ismét lenyelte . Minden energiát kiszívott belőlem , így nem csoda , hogy erőtlenül , de tökéletesen kielégülve és fantasztikus élménnyel gazdagodva engedtem útjára .

Elégedettség és Ajánlás: Minden szempontból csak pozitívan tudom jellemezni őt . Mindenkinek ajánlom őt , aki egy igazi , belevaló , vagány lány kényeztetésére vágyik ! Köszönöm Zsani az újabb csodás élményt ! Hamarosan ismét keresni foglak :)

Luigino

Számomra élvezetes volt olvasni ezt a leírást! Ez már művészi! nem beszélve arról, hogy kedvet csinál Zsanihoz is! Vágyat ébreszt iránta! Anonino

redboy1

Megerősíteni tudom csak az előttem szólókat! Zsani nagyon kilóg a lányok közül, pozitív értelemben. Értelmes, jó beszélgető partner és nem utolsó sorban nagyon jó csaj. Nekem a popsija a gyengém! :9


2019-06-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem. Elsőre felvette, az időpont egyeztetés gyorsan ment.

Lakás: Nálam

Külső: Nagyon csinos, nekem tetszett. Kedvenc testrésze a feneke és a melle.

Hozzáállás: 1 órát töltöttünk együtt. Kezdeményező volt, de azt is megcsinálta amit kértem tőle.

Együttlét: Először letusolt, majd meztelenül betoppant a szobába és elkezdődött a folyamat :) A franciája szerintem egész jó, majd több pozíciót kipróbáltunk. Lovaglása felejthetetlen.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében kifejezetten kellemes élmény volt a vele való együttlét.


2019-06-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mint mindig , most is telefonon fixáltunk le mindent .

Lakás: Oly sok irodai kaland után úgy alakult , hogy most a lakásomon tudtunk randizni . Pontosan , érkezett - mint mindig .

Külső: Ez az a pont ami a legnehezebbnek ígérkezik . Egyszerűen nem találok szavakat arra , hogyan jellemezzem Zsani külsejét . Tökéletes alakú , hosszú , barna szemekkel és gyönyörű arccal megáldott teremtmény . Egy fóldiekkel játszó égi tünemény !

Hozzáállás: Mindig kizárólag franciás programra érkezik - ezúttal sem volt másképp . Nagyon odaadóan , beleéléssel franciázik mindig . Sosem tudom megunni !

Együttlét: Kölcsönös tisztálkodás után a hálószobába vettük az irányt . Kis beszélgetés és egymás cirógatása után gyorsan a lényegre tért . Elém térdelt és a farkamnál fogva maga elé húzott . Belekezdett a káprázatos francia leckébe . Először csak lágyan , gyengéden nyalogatta , puszilgatta a velem egykorút , majd hirtelen váltott és hevesen szopott . Frenetikus látvány volt , ahogy a farkam ki - be járt a szájában egyre mélyebben és mélyebben . Nem is bírtam túl sokáig . Az 1 hete gyűjtött munícióval elárasztottam pici száját . Zsani gondoskodott róla , hogy utódaim sose lássák meg a napvilágot . Egy nyeléssel az eltüntette . Még ekkor sem hagyta abba , hanem teljesen tisztára nyalta a fütyköst majd felnézett , nagyra nyitotta a száját és egy kaján mosollyal nyugtázta , hogy ez bizony mind pociba került . Észvesztő látvány volt ! Mikor magamhoz tértem , hűtött üdítővel kínáltam . Iszogattunk és jót beszélgettünk közben az élet nagy dolgairól . Mikor látta , hogy ismét tettre kész vagyok , megint szájba vett . Hosszasan kényeztetett isteni ajkaival . Kb. 20 perces intenzív franciázás után ismét siker koronázta erőfeszítéseit . Másodszor is eldurrantam a szájában . Ezt az adagot is lenyelte . Észvesztő volt az élmény ! Sajnos hamar elszaladt az idő és eljött a fájó búcsú ideje . Illedelmesen kikísértem és útjára engedtem .

Elégedettség és Ajánlás: Mint mindig most is fantasztikus élményekkel gazdagodtam találkozásunk után . Köszönöm Zsani !


2019-06-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment.

Lakás: Panzió.Célnak megfelelt.

Külső: Nagyon csinos lány,a bőre elképesztően selymes.Kedvencem a feneke formás,feszes.Az egész lány egy kis"energiabomba".

Hozzáállás: Azzal kezdeném,hogy nem szoktam beszámolót írni,de most kivételt teszek.Fél órás randink volt,percre pontosan érkezett,és bár korábban végzett velem,nem rohant el,hanem egy jót beszélgettünk.Rendkívül kezdeményező,pozitív hozzáállású.

Együttlét: Natúr franciával kezdtük sok szemkontaktussal,amit én nagyon kedvelek.Franciája nagyon jó,utána egy kis nyalás volt a részemről,amit jól fogadott,majd misszionáriusban csináltuk(nagyon hajlékony).Mivel kifejezetten fáradt voltam,az aktus nem tartott sokáig így ismét francia következett amit végig csinált

Elégedettség és Ajánlás: Nálam 10/10 minden tekintetben.Remélem még sokáig elérhető lesz!


2019-04-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot és helyszínt egy órán belül többszöri hívással és újratervezéssel (ahogy részemről stabilizálódtak az információk). Gördülékenyen ment.
Zsanett az a lány, aki megkérdez, hogy mikor hívhat vissza, ha éppen nem tudná felvenni, és észben is tartja.

Lakás: A lakást béreltem. Rendben volt, sajátként is elfogadnám.
Szombat délelőtt lévén ingyen parkoltam.

Volt egy kis közjáték. Zsanett érkezéséig még hátravolt 10 perc, amikor elkezdtem hívni a lakást kiadó számát, hogy itt volnék a kulcsért, de nem vette fel senki. Percenként újra próbálkoztam, de semmi.
Először bepánikoltam, hogy most mihez kezdjek, ha megjön Zsani, aztán elkezdtem látni a pohár tele felét: ha kulcs nem lesz, de Zsani igen, akkor elviszem fagyizni, leülök vele egy parkban és eltöltök egy kellemes órát egy nagyon kellemes társaságban. Máshogy kellemeset, mint ahogyan terveztem, de ebben a társaságban az is kellemes lesz.

Aztán Zsanett befutására pont elrendeződött az adminisztrációs hiba (másnap kiderült, hogy szombat helyett vasárnapra ikszelték be nekem a lakást).

Külső: Ahogy Zsani megjelent, az szimplán szívdöglesztő volt. A testét mindenki láthatja. Azt egy olyan fekete-vörös, feltűnően szép, de mégsem túlzásba eső kombinációba öltöztette, hogy ha egy bálban jelent volna meg így, az összes nő azonnal megutálta volna a "kis dögöt", aki ilyen szép mer lenni az ő rovásukra.

Hozzáállás: Akit a fiatalos, üde, jókedélyű, közvetlen, tabukra fittyet hányó, de nem közönséges és véletlenül sem idétlen habitusa nem vesz le a lábáról, az fából van.
Én nem vagyok.

Nem volt kérdése, amire ne mertem volna őszintén válaszolni, és nem volt kérdésem, amit ne mertem volna feltenni.

Együttlét: Itt jönne a "csak ránk tartozik" (ami egyébként igaz), vagy a másik véglet, az önfényezés, hogyaszongya 5 évre visszamenőleg és 10 évre előre kielégítettem pusztán a méretemmel, és még csak azután érintettem meg.

Sem ez, sem az. Simogattuk, csókolgattuk és morzsolgattuk egymást az ágyon. Aztán változatos tempóval és erősséggel kényeztettem a nyelvemmel, de ennek most nem lett olyan egyértelmű sikere, mint az első alkalmunkkal. Ettől akár még lelombozva is éreztem volna magam, ha a társaságom nem az a jó hangulatot teremtő, aki.

Megkért, hogy cseréljünk helyet, és ő úgy kényeztetett, hogy nálam viszont hamarosan egyértelmű lett volna a siker. De befelé kiszúrtam, hogy a nappaliban jó erősek a székek, és szemet is vetettem az egyikre, amihez kivezettem és ott szemből az ölembe ülve lett teljes a találka (közben csókok a nyakra, vállakra, keblekre, fülekre (pont annyira csikis ott, hogy izgalmas legyen).

Gyors tisztálkodás és öltözés közben folyamatosan beszélgettünk, aztán bezártuk és elhagytuk a lakást; a lépcsőházban diszkréten elváltunk.
Este már azon agyaltam, hogy milyen kár, hogy foglalt vagyok, mert milyen frappáns volna vele keretbe foglalni a napot.

Elégedettség és Ajánlás: Nem is kérdés, hogy ha szabadabb volnék és ezáltal gyakrabban tudnék vele helyszínt és időt egyeztetni, hetente gyűjtenék anyagot egy ilyen beszámolóra (ha meg nem is feltétlenül írnám).


2019-03-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült felvenni vele a kapcsolatot. Épp a közelben volt, fél óra múlva meg is érkezett hozzám.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Tökéletes test, szép arc.

Hozzáállás: Nagyon profi volt és korrekt. Azt csinálta, amiket megbeszéltünk.

Együttlét: Lementem érte a ház elé. Miután felértünk hozzám levetkőztünk, majd elment zuhanyozni. Utána én is lezuhanyoztam. Nem bírtam betelni a gyönyörű testének a látványával, ezért nyalni kezdtem. Először a melleit, utána a punciját. Fazonra igazított, csodálatos puncija van. Utána a fenekét nyaltam, nagyon szép feneke van. Már ettől majdnem elélveztem. Megkértem, hogy franciázzon ő is nekem. Egy perc alatt hatalmasat durrantam a szájába. Utána sokat beszélgettünk. Nagyon értelmes lány. A második menetben rövid franciázás után lovagló pózban folytattuk. Most sem bírtam sokáig, kb 3 perc alatt eldurrantam megint.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott. Legszívesebben vele lennék éjjel-nappal.


2019-02-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, nem vette fel, visszahívott, nem vettem fel, visszahívtam, felvette és onnan ment minden könnyen.

Lakás: Nálam voltunk, takarítás előtt, úgyhogy nem vagyok büszke az állapotokra. :( Ezért is adtam a pecómra csak 3 csillagot.

Külső: Nagyon meglepődtem, mert elsőre ilyen szomszédlány típusnak képzeltem őt, de az arca ezzel a karakteres szemüveggel észveszejtően szexi volt! Engem az arca megfogott nagyon, de az egész teste gyönyörű és finom, a lábai nagyon cukik és ápoltak voltak - nekem ez fontos.

Hozzáállás: Hihetetlenül kedves volt, értelmes leányzó, jól lehet vele beszélgetni, nem sürget, pillanatig nem éreztem, hogy nyomás lenne rajtam. Egy órára hívtam át hozzám, kitöltöttük az időt.

Együttlét: Nyilván első randin nem lehet mindent kipróbálni, ráadásul frontérzékeny vagyok, úgyhogy csak szédelegtem, de nagyon jól vette ezt a kihívást Zsani, örök hálám érte. Ami különösen tetszett, hogy közben végig rajta volt a szemüveg, ami adott egy kis extrát az együttléthez. Alapvetően két francia csata között én is kényeztettem őt, kicsit rányomta a bélyegét a szeánszra a "rosszullétem" - hülye meleg idő...

Elégedettség és Ajánlás: Összességében sokkal többet kaptam, mint amire számítottam, engem teljesen levett a lábamról Zsani, olyan csajszi, akivel simán privát életben is lehetne ismerkedni, ez azért megkönnyíti az együttlétet, elmélyíti az illúziót. Biztosan fogom még hívni magamhoz!

madventure

Szögezzük le: a lányok messze túlnyomó többségénél a "szebb, mint..." szöveg túlzó rutinbókolás, számító dicséret vagy szimpla önhazugság. Zsanett esetében nem az. Olyan lány, akivel akkor is szívesen töltené az ember az időt, ha csak römiznének az esőben, vagy az augusztusi hullócsillagokat néznék.

kspisti11

Megerősítem: Zsani csodaszép, überszexi, okos, kedves... Az ember szinte úgy érzi, hogy ennyi pozitív jelző az már túlzás, pedig tényleg így van.


2019-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, kinyomott, de kb. fél óra múlva visszahívott. Korrekt tájékoztatást adott. Leegyeztettük a talalkát. Fél óra múlva nálam volt.

Lakás: Nálam voltunk, szép lakás :)

Külső: A képen szereplő lány jött hozzám. Jó alakja van, feszes comb és popsi. A cicik is szépek, kézre állok. Arc kitakarástól nem kell tartani, szép arcú, mosolygós lány. Látszik, hogy add magára.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, figyel a partnerre. Bátran lehet mondani, mit hogyan szeretnél. 1 órás randit beszéltünk meg. Picit túl is léptük, de nem volt gond

Együttlét: Érkezés után elment zuhanyozni. Utána a nappaliban kis simi és elég hamar letérdelt és elkezdett szopni. Bőnyálasan, cupogosan csinálta. Az első kör vége arcra ment. Kölcsönös tisztálkodás és hosszabb beszélgetés következett. A második kör is a nappaliban kezdődött szopással, de javasoltam, hogy ahálóban folytassuk Én is akartam kényeztetni, nem volt kifogása ellene. Nyaktól elindultam lefelé, a ciciknél egy kicsit elakadtam. Pár perc után haladtam tovább és végül megérkeztem a célállomáshoz. Szép puncija van, jól reagált a tevékenységemre, de a csúcsra nem sikerült eljuttatni. Majd gumi fel és indulhatott a móka. Alap pózokat kipróbáltuk, de sajnos kezdett lankadni a figyelemem. Javasolta a szájjal való befejezést, természetesen nem tiltakoztam ellene. Így is lett végem, az utolsó cseppig lenyelte. Majd újabb beszélgetés, tisztálkodás és lekisértem.

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett volt az első lány, akit magamhoz hívtam, de egyáltalán nem bántam meg. Sok mindenről lehet vele beszélgetni, van saját véleményem és jól látja a dolgokat. Csak bátran MT-társak hívjátok, nem bánjátok meg

dietcokerick

What is her general location? No information in profile

Rockey34

Sziasztok. En is mar tobbszor is hivtam magamhoz Zsanettot. Igenyes, intelligens, belevalo csajszi. Abszolut baratno feelingje van. :)

madventure

@Rockey34: Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány esetben nem volt csalódás az összehandabandázott beszámolók után a valóság. Zsanett ott van holtversenyben az első helyért.

3Corleone3

Ki szeretném próbálni a kishölgyet, de szinte elérhetetlen telefonon...

hyperspace

only escort


2018-10-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont egyből felvette. Gördülékenyen, kellemes beszélgetésben mindent gyorsan megbeszéltünk, a következő, (a mai) napra. Hangja csodásan szép. Ma reggel SMS-ben jeleztem, hogy továbbra is alkalmas számomra látogatásának időpontja, ezt kedves szavakkal válaszában nyugtázta. A megbeszélt időpont előtt öt perccel jelentkezett házunk kapujából telefonálva.

Lakás: A saját szobám elég kényelmes.
Kellemes meglepetés volt számomra, hogy fürdővel kezdett, kérésemre bámulhattam őt. Minden kelléket hozott magával ehhez is kis kozmetikumokat hordozó táskájában.

Külső: A hirdetési képekből tulajdonképpen csak a csodás formás popója, és arányos teste látszik. Így meglehetősen kíváncsi voltam a találkozásra. Az első pillantás megnyugtatott, csodálatosan szép, csinos, finom lány. Gondosan, ízlésesen öltözve, szolid sminkkel. A viselkedése, tartása, mozgása finom, elegáns, kedves, közvetlen. Szép feneke a ruhákon is átsugárzott. Kebleit is jó, hogy nem sokáig takarta felesleges ruha.
Szép egyenletes szolibarna. Puncija kívánatos, elegáns némi természetes díszítéssel ellátott. Ma már a csupasz punci a kommersz. :), ő egyéniség ebben is.

Hozzáállás: A gyors készülődése közben nem csak szemeim, de elmém is kapott kellemes ingereket. A hálószobámba egy szál türülközővel jött fel, ami ott már felesleges volt. Csókolgattam teste pontjait. Aranyosan reagált hasonló műveletekkel.

Együttlét: Javasoltam feküdjön az ágyra, ő készségesen engem javasolt előre - mint egy udvarias japán nő, aki az ajtóban előre engedi a férfiakat - aztán elfogadta, hogy kezdem én a kényeztetést. Először elém tette magát négykézláb. Feneke, puncija megbabonázott. De sorba kívántam haladni, ezért kértem feküdjön hanyatt. Csodaszép alakú kemény melleit, teste minden részét puszilgattam élvezettel, majd leragadtam a puncinál. Kedves halk hangokkal, finom mozdulatokkal reagált. Aztán tovább léptünk a különféle kellemes műveletekkel. ...

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen lenyűgözött. Sok mindenre figyelő, igyekvő, kedves partner. Intelligens, művelt, és érzelmileg is fejlett. Kedves, barátságos. Értékeli a figyelmet, s ő is kimagaslóan törekszik a kifogástalanul kellemes együttlétre.
Köszönöm. Vitathatatlan, hogy folytatni kívánatos ismerkedésünk. A következő találkozásunkra ajándékot ígért.


2018-07-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már első személyes találkozásunkkor megbeszéltük az újabb randit , csupán egy telefonos megerősítést kért a randi előtt . Minden ment , mint a karikacsapás .

Lakás: Én voltam a házigazda . Mint legutóbb - így most is a munkahelyemen - egy belvárosi irodában randiztunk .

Külső: Azt hiszem elérkeztem beszámolóm legnehezebb pontjához - Zsani külsejét kell értékelnem . Nincs annyi szuperlatívusz , amennyit le tudnék írni , így csak közhelyekkel szolgálhatok . Gyönyörű , káprázatos , elbűvölő . Tökéletes !

Hozzáállás: 1 francia órát töltöttünk vele . Nagyon élveztük a társaságát . Nagyon közvetlen , kedves , mosolygós , tüneményes lány .

Együttlét: Első találkozásunkkor megígértem neki , hogy legközelebb egy barátomat is elhívom a randira , így most Tomi barátomat is bemutathattam neki . Miután kedvesen bemutatkoztak egymásnak és Tomi barátom magához tért a Zsanett látványától kapott káprázatból , - gyors higiéniai tisztálkodás után - kezdődött is a franciaóra . Zsani leguggolt és felváltva kényeztetett minket édes pici szájával . Míg egyikünk farkát szopta , másikunkat a kezével izgatta . Majd cserélt . Így ment ez hosszú perceken keresztül , amikor már éreztem , hogy nem bírom tovább . A szájába élveztem . Az utolsó cseppig lenyelte , majd tisztára nyalta a fütykösömet . Ezután Tomit is kivégezte . Az ő töltetét is jóízűen elfogyasztotta . Mindkettőnket kikészített ! Pihenésképp üdítőztünk és beszélgettünk . Zsani nem csak gyönyörű , de nagyon értelmes is . Minden témához hozzá tud szólni . Kifejezetten jó volt hallani a csacsogását ! Miután kipihentük magunkat - és még volt bőven időnk - kezdődhetett a második kör . Zsani letérdelt és úgy kényeztetett minket . Majd különböző pózok kipróbálása után ismét mindketten a szájába élveztünk . Zsani jó kislány módjára ismét pociba küldte az egészet ! Ismét teljesen kikészültünk !

Elégedettség és Ajánlás: Ennél jobb vasárnapi matiné programot el sem lehet képzelni . Köszönjük a felejthetetlen élményt !

Ajax95

Sok értelme van kéthetente minden együttlétet értékelni. Az még elfogadható, ha hosszabb idő telik el és újra értékelsz, de két hét után újra írni egyet...Inkább nem is megyek a csajhoz, mert lehet valótlan mindkét értékelésed.

Berthier

Kedves Ajax95! Ebből még ne vonj le messzemenő következtetést! Minden egyes beszámoló/értékelés egyfajta tiszteletadás vendéglátónk teljesítménye előtt ami nekik is általában jól esik. Van akinek 5 hónap alatt 10 értékelést is írtam és ezek egyike sem ötsoros fércmű hanem meglehetősen hosszú munkák s elégedettségem tükörképei egy csodás NŐRŐL! Nem fektetnék bele ennyi energiát ha nem egy-egy pazar élményt taglalna mindegyikük és igazi kihívás ezeket olvasmányos formában és az előzőektől eltérően újra és újra megfogalmazni.Persze nem mindenki kedveli a bő lére eresztett (de azért bevallottan informatív) értékeléseket viszont jó alapot szolgáltatnak a hirdető renoméját illetően. Szép napot! Berthier

Vonza

Kedves Ajax95 - Szíved joga eldönteni , hogy kihez mész el és kihez nem . Mint ahogy nekem is saját döntésem , hogy kiről és milyen gyakran írok beszámolót . Egyébként valós élményeket osztottam meg . Már megbocsáss , de a te 2 - 3 szavas élménybeszámolóid inkább megkérdőjelezhetőek . Szerintem foglalkozz inkább a saját dolgaiddal ! Szép napot !

kspisti11

Én is Ajax95 hozzászólása miatt szólok bele ebbe: amit én is tudok, az teljesen összhangban van azzal, amit Vonza leírt. Vagyis a szememben hiteles. Amúgy Zsanett miden tekintetben egy nagyon klassz csaj. És akkor még keveset mondtam.

plc

Srácok! Véleményem szerint az a jó, ha minél több írás van. Olyan is előfordulhat, hogy valaki nagyon jó és csökken a lendület. Ezért mindenképpen jó ha napi szinten vannak kommentálva a dolgok. Ezek az oldalak ezért is jók és ezért is vannak. Természetesen az én tapasztalatom az az, ha valaki jó az általában az is marad...

KellemesPercek

Nem is baj, ha ő nem megy hozzá, a hölgy így jobban ráér az udvarias lovagjaira!


2018-07-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Napokkal korábban egyeztettünk és fixáltunk időpontot .

Lakás: Mivel Zsanett vidéki így csak escortot tud vállalni . A munkahelyemen , egy belvárosi irodában oldottuk meg vasárnap délelőtti szeánszunkat . Mivel munkaszüneti nap volt , így kettesben lehettünk .

Külső: A képei alapján számítottam rá , hogy egy nagyon csinos , bomba alkatú lánnyal lesz dolgom . Nem is ért csalódás , sőt ! Zsanett egy gyönyörű arcú , tökéletes alakkal megáldott igazi szexbomba . Hosszú barna haja , barna szemei és érzéki szája van . Befont haja és a divatos szemüvege titkárnős megjelenést kölcsönzött számára . Teljesen elkápráztatott !

Hozzáállás: Mint hirdetéséből kiderül - és telefonon is nyomatékosította - imád franciázni . Ezt együttlétünk alkalmával be is bizonyította ! Egy felejthetetlen franciaórában részesített !

Együttlét: Mivel egy irodahelyiségben történt a randink , így - kényelmi szempontok miatt is - csak franciás programot beszéltünk meg . Semmi kifogása nem volt ellene , hiszen mint - egy népszerű oldalon található - hirdetésében írja , imád franciázni . Már korábban tisztálkodtam , amit érkezése után ő is megtett . Kis bemutatkozás után rá is tértünk a lényegre . Lágy simogatások , puszilgatások közepette térdre borult előttem és kényeztetni kezdett . Eleinte lassan , érzékien majd egyre hevesebben szopott . bő nyállal , a fütyköst mélyen bevéve kényeztetett - pont ahogy szeretem . Nem is bírtam túl sokáig , hamar elsültem a szájában . Utódaimat egy nyeléssel eltüntette . Isteni volt ! Ezután kicsit beszélgettünk . Elmondta , hogy - mint hirdetésében is szerepel - szívesen van együtt egyszerre több pasival is . Rendszeresen hívják legénybúcsúkba , gangbang és spricc partira is . Nem semmi a lány . Megkértem , hogy kicsit masszírozza át a hátamat - amit örömmel meg is tett . Ügyes és jó erős kezei vannak ! Miután kellőképp kifújtuk magunkat és az idő sem visszafelé járt , rákérdezett , hogy mi lenne , ha elkezdenénk a második etapot ? Természetesen semmi kifogásom nem volt ellene . Így az első körhöz hasonlóan most is térdelve kényeztetett . Hosszasan cuppogott , nyalta - falta a velem egykorút . Kb. 10 perces intenzív franciázás után másodszor is kivégzett . Utódok most is pociban végezték . Én pedig a földön elterülve ! Teljesen kikészített ! Még picit beszélgettünk , majd illedelmesen kikísértem és puszi váltás után útjára engedtem .

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett személyében egy elbűvölő , nagyon csinos és kedves szexbombát ismertem meg . Egészen biztos , hogy még sokszor fogom meghívni magamhoz !

Bubu Mester

Nagyon hasznos értékelés, köszi. Kedvet csináltál vele, már tervezem, mikor hívom meg az én irodámba is ;)


2018-06-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan sikerült elérni. Mindent sikerült megbeszélni vele.

Lakás: Nálam volt.

Külső: Még szebb mint a képeken, nekem a kedvencem a popsija,formás és kemény . De Zsanett tetőtöl talpig úgy gyönyörű ahogy van.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen mindent megkaptam amit akartam. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Ez maradjon kettőnk között,de a fraciája az isteni ennyit elárulok.

Elégedettség és Ajánlás: Régen volt ilyen jó órám.Mivel nem lehet csak az enyém mindenképpen ajánlom minden férfitársamnak aki tud a nőkkel bánni.
Köszönöm Zsanett. Még találkozunk.


Hasonló lányok

Új számom: 308775563Erika 35+

Erika, 35 éves, 165 cm, 53 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
CSAK HÖLGYEK!Laci 35

Laci, 35 éves, 171 cm, 68 kg

Budapest, Nálam - Nálad

 • Hhívj
 • Khívj
 • SZhívj
 • CShívj
 • Phívj
 • SZhívj
 • Vhívj
24 videó 7 beszámolóPuncinyaló_Zsolt 32

Puncinyaló_Zsolt, 32 éves, 172 cm, 60 kg

Budapest, II., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
MÉZÉDES FINOMSÁG!:)StellaMilf 49

StellaMilf, 49 éves, 166 cm, 63 kg

Budapest, XV., Csak nálam

 • H8-24
 • K8-24
 • SZ8-24
 • CS8-24
 • P8-24
 • SZ0-24
 • V0-24
ESCORTSophia 19

Sophia, 19 éves, 168 cm, 48 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS-
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3
ESCORTLucia 19

Lucia, 19 éves, 161 cm, 45 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3
ESCORT!Penelope 32

Penelope, 32 éves, 165 cm, 50 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3
ESCORT!Kate 24

Kate, 24 éves, 162 cm, 48 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K-
 • SZ-
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3