Ani, 40+ éves, 162 cm, 60+ kg, Budapest, XX.

+36/70/307-64-53

Ani 40+

+36/70/307-64-53

Budapest, XX., Csak nálam
  • H12-19
  • K13-19
  • SZ12-19
  • CS13-19
  • P12-19
  • SZ-
  • V-
2024-03-27: A héten csütörtök estig leszek elérhető, utána legközelebb április 2-án. Addig is élvezzük egymást ;)

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Szüzesség elvétel

ADATOK

162 cm, 60 kg, mell 90 cm, derék 80 cm, csípő 90 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 28 és 59 között
  • Légy ápolt és kedves!
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 239789
  • Mai: 401
  • Tetszik: 1147

Bemutatkozás

Üdvözöllek az adatlapomon. Ani vagyok, kedves ,türelmes, érzéki szenvedélyes nő! Várlak nagy-nagy szeretettel ha szeretnél kikapcsolódni és a szürke hétköznapokat egy kicsit színesebbé tenni. A bújós, doromboló kiscicád vagy a szenvedélyes vadmacskád legyek? Tőled függ mit hozol ki belőlem ;) Próbáljuk ki mit kívánunk :) Időpontot, címet csak számkijelzéses telefonhívásra tudunk megbeszélni, kérlek ezt fogadd el! Csókollak! Ani!

  • 2024-03-27: Ha csak kevés időd van, de szeretnél ellazulni, nálam erre is van lehetőség, a negyedórában is megkaphatod a teljes programot. Várlak szeretettel :)
  • 2024-03-20: Lemondás miatt felszabadult pár időpont a mai napra, amit még megkaphattok :) Csók! Ani :)))
  • 2024-03-19: MAI NAPRA MÉG VAN PÁR SZABAD IDŐPONTOM SZÁMOTOKRA. CSÓK! ANI :))
  • 2024-02-28: Mai utolsó időpontom még a Tiéd lehet. Hívj bátran! :))
  • 2023-12-14: Sziasztok! Újra elérhető vagyok :) Szeretettel várlak Benneteket akár hosszabb, akár rövidebb programra!Csók! Ani :)

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-08-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ráírtam, majd telefonon is egyeztettünk.

Lakás: Parkolás könnyen ment.

Külső: Tetszetős, szexi milf.

Hozzáállás: Hagyta,hogy irányitsam, de amikor kellett aktív volt.

Együttlét: Finom volt a francia is, de a puncija mennyekbe repített!
Misszi, lovaglás is volt, a kéj oldalunkon fekve hátulról, cicivel a kezemben ért!
Tervben volt a popsi is, de olyan jó volt a punciban, hogy nem akartam kivenni és ott sültem el, persze gumiban.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlott. Hosszabb kihagyás után vagyok, de Őt szeretném legközelebb meglátogatni.


2023-05-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam nála. Telefonon v üzenetben viberen. Egyeztettünk eddig időpontot.

Lakás: Kis kuckó volt de a célnak jó.

Külső: Kedves barátságos szomszéd asszony típusú átlagos külsejű hölgy.

Hozzáállás: Első alkalommal kezdeményezöbb volt. De hamar egymásra hangolodtunk. Így a további találkákon váltogattuk a kezdeményező szerepet!:) Barátnős randik voltak!

Együttlét: Jó volt vele a szex! Élvezi amit csinál! Szeret kapni!!
Hamar nedvesedik és nagyon!:)
Francia az átlagos de a dugás az jó, finomra hangolja. De a keményebb vágtát is kedvelte!
Kedvence talán a kényelmes fekvő oldalról póz punciba v popsiba.

Elégedettség és Ajánlás: Azért írom hogy volt!


2023-03-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Gyorsan, könnyen egyeztettünk.

Lakás: Eldugott, kicsi fészek, a célnak megfelelő. Parkolás könnyen megoldható, és ingyenes. Nem tisztálkodni mentem, de a célnak teljesen megfelelő.

Külső: Nagyon csinos, érett nő. Néhol kicsit husi, de csak amennyire kell.:) Arca kedves, amolyan szomszédasszonyos. Kedvenc testrészem a kézbeillő fincsi mellei.

Hozzáállás: Cserfes, abszolút kezdeményező, de hagyja hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Nagyon kedves, barátnős típus. Egy órát szoktam vele lenni. Mindenről is lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Finom érintések, csókok. Kölcsönös francia, 69, újjazás, szex több pózban.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem mindig nagyon bejön, csak ajánlani tudom. Kizárólag normálisaknak!!!


2022-11-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: A célnak megfelelő.

Külső: Olyan mint a képeken.

Hozzáállás: Teljes mértékben korrekt. Minden is csak megbeszélés kérdése.

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk. Mindig megkapom amit szeretnék ;) Köszönet érte.

Elégedettség és Ajánlás: !!!Csak ajánlani tudom!!!


2022-10-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2022-09-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, pár óra múlva fogadott.

Lakás: Lakás nem egy Hilton,de célnak megfelel,van zuhanyzási lehetőség,minden ami kell.

Külső: Külsőleg nőiesen telt,arca nekem bejött, szép nagy cicik.

Hozzáállás: Fél órára neveztem be popóval,kedves barátságos,lehet vele beszélgetni is.

Együttlét: Csókkal kezdtünk,majd francia oda vissza, aztán kutyusban szex punciba majd popsiba ami kellemesen szűk így is lett végem.
Majd fürdés kicsi beszélgetés és mentem utamra.A fél órát teljesen kitöltöttuk.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom akik kedvelik az érett nőies csajokat és szeretik a popót,nincs nyafogas,szajhuzas.
Sajna nekem kiesik ahol fogad de ha arra járok megyek még.


2022-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőként telefonon, másnapra kértem időpontot.Ezt az oladalon levélben, majd a találkozó előtt hívással erősítettem meg.
Érthetően, kedvesen, informatívan kommunikált. Friss az élmény.

Lakás: A találkahely autóval,-szerintem tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, parkolás problémamentes. E célra kialakított , garzon jellegű, tiszta, diszkrét hely. Kertvárosi környezet. Épített zuhany, Wc, mosdó, nem találtam benne bírálni valót. Többféle tusfürdő, szájvíz, illatos, nedvszívó törölköző, ez is rendben volt. Mobil klíma van, ami simán lehűti a kis helységet.

Külső: Ani ápolt, vonzó, negyvenes teltkarcsú milf. A képek fedik a valóságot. Amennyi plusz van rajta azt nem feleslegként, sokkal inkább bónuszként jellemezném.
A világra érdeklődve tekintő csillogó szemeit, csókra hívogató ajkait szívmelengető mosolyú harmonikus arc, félhosszú, hullámos barna haj keretezik.
Selymes tapintású, világos, illatos bőr, valóban borotvált, könnyen lüktetővé váló reaktív punci, picit arrébb gyönyörű kéjgyűrű kacsint rád hívogatóan. Mellei természetesek, alkatához illően teltek. Teljes anatómiai felsorolást mellőzném, amivel kontaktusba kerültem az mind megelégedésemre szolgált. Ha választanom kell, az arca, szemei, és a hangja voltak a kedvenceim. A fesztelen beszélgetésünk során, és a kéj pillanataiban egyaránt.

Hozzáállás: Megnyugtató, harmonikus személyiség. Nem sürgette, és nem akarta elodázni sem az erotikus kibontakozást. Amíg nekem beszélgetni volt kedvem, valódi érdeklődéssel, őszinte figyelemmel fordult felém, szőtte ő is a beszélgetés fonalát. Így volt alkalmam megtudni, -lehetőség szerint törekszik a környezettudatosságra.:-) Mikor végre kinyitottuk az ősi ösztönök kapuját, magabiztos természetességgel lépett át rajta. Számomra zavarbejtő otthonossággal van jelen azon a vidéken. Mennyire volt kedves? Pont amennyire kellett, semmi allűr, semmi manír, együttműködött, szabadon megéli a szexualitását és ezt lehetővé tette számomra is. Figyelt rám,- azt mondanám arra a kis időre kicsomagolt ajándékként átadta magát. Megosztotta velem, hogyan tehetek én is az Ő kedvére. Bő egy órát töltöttem nála. Nem volt óranézegetés, -amivel nem éltem vissza.

Együttlét: Nem volt megjátszott pornós feeling. Metamorfózis, a legjobb szó amit hirtelen találok. Egyszerűen zseniális, ahogyan a percekkel azelőtt jól nevelt baráti társaságban megszokott módon kommunikáló, intelligens, tiszteletet ébresztő nő szinte varázsütésre átalakult. Valamivé, amit nem tudnék pontosan megfogalmazni. Misztikus élmény volt.
Mindent nagyon természetesnek éreztem, nevén lehet nevezni a dolgokat, franciája isteni, és úgy változtat rajta ahogyan szeretnéd. Kölcsönösséget, ujjazást örömmel fogadta, aminek hangot is adott, ízes nedveivel is tanúskodott a helyes irányú útkeresésről. Miután ezeket a módokat végigjártuk, védelemmel felszerelkezve először kutyusban majd Anit hasra fektetve kaptam meg forró, nedves punciját, miközben hüvelykujjammal simogattam, azzal birtokba vettem izmos ánuszát. Ide kértem és kaptam is volna bebocsájtást. A mai meleg azonban nem tett jót a véredényeimnek, talán túl is vagyok már a zeniten. :-) Ehhez most nem bizonyultam elég fickósnak, -közlegény lett a kapitányomból. A küldetés csak rajtam bukott el, Ani nem "trükközött" teljes odaadással rajta volt az "ügyön". Maradtam a számomra bevehetőnek bizonyult várnál. Észszerű keretek között elengedheted magad. Egyenes szóval: lehet neki tolni, szereti és biztatott is. Végül, gumitlanítás után Ani mellé térdeltem, feje alá párnát téve toló mozdulatokkal fürdettem Ani nyáltengerében mai nap mérsékelt büszkeségre okot adó bajtársamat. Miközben -nem finomkodva, több újjal kívül-belül alaposan megdolgoztam tocsogó punciját. Szájában, -részben arcán ért a beteljesülés, amit teljesen ellazulva, mosollyal fogadott.
Ha értékelnem kellene mindkettőnk teljesítményét, egy tízes skálán értelmezve: Ani kb. 9-4 re bizonyult jobbnak nálam.

Elégedettség és Ajánlás: Remek tapasztalás volt. Én ezt kerestem, szolid, szerény, kívánatos, intelligens érett nőt ismertem meg.
Lélegzetelállító meglepetéssel szolgált, amint átváltozott kéjvágyó -mert ez számomra már túl van az érzéki fogalmán- ösztönlénnyé. Azután ugyanolyan hirtelen vissza.
Tudom, ha most taktikusan hallgatnék, nem nehezíteném meg magamnak a hozzá való bejutást. Nekem rácsodálkozás volt, ha ilyesmit keresel legyen az neked is! :-)
És barátom ne feledd, mindig, mindenkit megillet a tisztelet, hogy ne kelljen otthon letakarnod a tükröket! :-)


2022-05-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Tiszta szép

Külső: Csinos milf

Hozzáállás: Nagyon kedves ,figyelmes

Elégedettség és Ajánlás: Naná


2022-01-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, többször hívtam.

Lakás: Egy kis garzon, a célra tökéletesen megfelel, felszereltségével/zuhany, wc/ berendezésével együtt. A parkolás nem volt problémás.

Külső: Ani egy nagyon kellemes megjelenésű, jól karbantartott érett hölgy. Jó társalkodó és izgalmas szexpartner. A popsija igen figyelemre méltó, a cicik formásak, az egész test kívánatos.

Hozzáállás: Jó hangulatban indult a randi, kölcsönös kezdeményezéssel, őt leginkább a farkam érdekelte. Zuhanyozás után nem is fogta vissza magát és kézzel, szájjal magáévá tette. Franciája szuper, nehéz volt túlélni. Sikerült és elmerültem nyelvvel a finom puncijában. Érezhetően nagyon élvezte, az ujjazás sem zavarta. Hamarosan felszerelte a védelmet és kezdődött az élesebb játék.

Együttlét: Az aktus kezdete már érződött a hangulaton, látszott a szerveinken. Misszióban kezdődött, nagy lelkesedéssel, hatalmas lendülettel. Nagyon élveztük mindketten, de hamarosan kértem a kutyás felállást. Már a feszülő popsi látványa is fantasztikus volt és mellé még nagyon élvezi is ha hátul játszanak vele. Nyaltam, ujjaztam, majd megdugtam a puncust, vele együtt ujjammal, ujjaimmal az ánuszt is.Éreztem a tágulását, betoltam hát a méretes dákót is. Nem tudom írásban visszaadni az élményt,....próbáljátok ki!

Elégedettség és Ajánlás: Ismét megbizonyosodtam, hogy Ani remek szerető, fantasztikus élményt adó szexpartner. Ajánlom a műfaj kedvelőinek! Imádtam a vele töltött időt. Köszönöm Ani! Jövök még.


2021-11-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Láttam a jelet és hívtam is. Kedves hangon tájékoztatott arról amire még kíváncsi voltam.
A pontos időpontot üzenetben egyeztettük.

Lakás: A parkolási lehetőség jó, bőven van hely.
A lakás egy különálló minigarzon, kellemesen berendezett, tiszta és otthonos, a célnak mindenben megfelel.
A fürdőben nagyméretű zuhanyozó, tisztaság és rend. Tusfürdő sokféle, szájvíz és finom puha törülköző.

Külső: Mosolygós, kedves, érett hölgy fogadott. Szép arcú, csinos és kellemes milf.
Köntösben kedvesen fogadott, alatta fekete kombinéval.

Hozzáállás: Nagyon közvtlen és gyorsan egymásra hangolódtunk. Régebben jártam nála, így egy kis beszélgetéssel indítottunk.
Nem volt semmi TP, így ez is belefért.

Együttlét: Minden volt amit a helyzet megkívánt mindkettőnk részéről.
Kihasználtam és nagyon élveztük az adott helyzeteket.
Mindenben ügyes volt és a kedvemre tett, amit magam is viszonoztam.
Kifejezetten jól éreztük magunkat egymással.
Mindezeket tovább nem részletezem.

Elégedettség és Ajánlás: Jól érzetem magam, nagyon barátnő fíling lengte körül a találkozásunk.
Biztos meglátogatom még.


2021-10-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem a hölgyet. Nem vette fel, de kis idő múlva megcsörrentett, így visszahívtam.
Kedvesen és részletesen tájékoztatott a részletekről, a helyszínt behatárolta - ellenőriztem, nem lakik a környéken ismerősöm-, pontos címet telefonban nem kaptam. Viszont a megbeszélt időben végig telfonon navigált a bejutáshoz, így volt diszkrét, mint kiderült.

Lakás: A lakás egy garázsból kialakított minigarzon. Tiszta, jól felszerelt és berendezett kéjlak, amelyben a fürdőben zuhanyzó, WC és mosdó volt, több tusfürdővel, szájvízzel, tiszta törcsivel. A szobában kinyitható kanapé a tetthely, hangulatfénnyel, nekem tetszett.

Külső: A képeken látható hölgy fogadott, arc kitakarástól nem kell tartani. Kellemes 40-es szomszédasszony. Mindene feszes, jól markolható (és igényli is). Poci kicsit nagyobb, mint vártam, de nem lóg, feszes, nem is zavart. Kedves, beszédes teremtés, érti és viszonozza is a viccet, jó partner.

Hozzáállás: Hozzáállásában tényleg egy barátnő/szomszédasszony volt felfedezhető, ha kellett, letámadott, ha kellett, hagyta magát, szóval olyan hölgy, aki szexelni-szeretkezni akar az emberrel.

Együttlét: Zuhanyzásom után állva kezdtünk a műveletbe, csókolóztunk, melyben mély, barátnős, beleélős technikával él, közben keze már a szerszámot vizsgálta. Franciázni kezdett, mely szintén jó, élvezetes, változatos. Nem csak a tetejével foglalkozik az eszköznek, mélytorok nincs, de nem is ígéri. A környékkel nem foglalkozott, lehet, kérnem kellett volna. MInden esetre egy jó felvezető volt, amit kaptam. Én is akcióba lendültem, csókokkal, puszikkal értem el barlangját, mely jó ízű volt, kellően nedvesedett, a hölgy is élvezte ténykedésemet. Ujjamat is használhattam, igényelte a határozott, erősebb, mély mozdulatokat és szájmunkát. Mikor kinyalakodtam magam, ismét ő jött, majd gumit kértem, lovagolni kezdett. Smárolás közben, érzékien mozgott, tényleg barátnős szeretkezés jellege volt a dolognak. Fordultunk kutyusba, az ágy mellett állva toltam, ő meg rámozgott rendesen. Ezután miszibe kerültünk és folytattuk csókokkal, majd lábait felkaroltam, egyre vadabb tempót diktáltam, közben persze csókok, szóval nem volt visszaút, telelőttem a gumit. Törölgetés után beszélgetni kezdtünk, amivel kicsit el is ment az idő, így nem kezdeményeztem a második kanyart, mivel nem éreztem magam elég erősnek, így öltöztem és távoztam, vigyorogva.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten távoztam, biztosan visszatérek még hozzá.


2021-08-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, elsőre felvette a telefont és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről(ez igazán üdítő volt a sok mikor jössz után, lelombozó beszélgetés után.), igaz még úton volt de nem volt gond mindent meg tudtunk beszélni, és kb fél óra múlva visszaszóltam hogy jó az időpont is amit megbeszéltünk.
Helyszín könnyen megközelíthető kocsival és egyértelműek az instrukciók is.

Lakás: Egy szeparált udvaron kis garázsból átalakított diszkét baszoba, klímával, mindennel ami kell.

Külső: Csinos 40es milf, fehér bőr szép körte popsi(ezért jöttem) egy törölkozőbe csavarva várt, és szabadkozott hogy nem volt ideje felöltözni nekem. :-)
Sebaj így is szexi volt, de azért legközelebb igénybe veszem ezt is.

Hozzáállás: Maximálisan kedves és a te igényeidet nézni, de meghagyva a szexi feelenget, érzi hogy mi kell neked, nem kérdezget. (Sok helyen lelombozó a sok így jó, mit csináljuk stb kérdés.)

Együttlét: Popóért mentem és meg is kaptam hiánytalanul.
Először egy kis csók, punci popsi simi, és nyalás, részéről szopás, után rátértem a punci ujjazására,de mivel ez egy kicsit kellemetlen volt neki az én technikámmal így inkább rátértem a popsi újjazására, amit élvezett, és amikor már elég volt belőle gumit kérve hanyatt fektetve dugtam be a popsijába egy határozott mozdulattal, és pár lökés után már lehetett is baszni a szép ruganyos szorító ánuszt amit pár élvezéssel ő is honorált, és az első mentenek ebben a pózban lett vége, szép nagy popsiba élvezéssel.
Az ágyon elheveredve beszélgettünk egy csomó mindenről, amikről ilyenkor az ember beszélget(lakhelyek, kedvenc helyek stb...) jó beszélgetőtárs is és nagyon értelmes hölgy, majd az órára pillantva mivel sajnos szorított az idő megkértem hogy még 1 anál menetre állítson hadrendbe amit szopással meg is tett, és pici popsi újjazás után már ismét hanyattfekvős pózban a szoros ánuszában voltam(tudjátok látványra olyan hogy amikor tolod akkor az izomgyűrű befelé mozdul amikor húzod meg kifelé de végig látod hogy szorítja a farkad), és pár lökés után elkezdtem keményen kéfélni amit nagyon élvezett! Kb 4-5 perc kemény ütemes kefélés után a ismét a gumiba lőttem egy hatalmasat.
Gyors fürdés részemről és sietős távozás mert az idő szorított sajnos, de ő abszolut nem nézte az időt sőt még marasztalt is mert úgytünik jól éreztük egymást. :-)
Ha lett volna időm még szerintem egy 3ik popózás is belefért volna.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom azoknak akik szeretik a 40 es szexéhes Milfeket. Én még visszatérek, a popsi miatt is. ;-)


2021-06-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon gördülékeny volt minden

Lakás: A lakás tiszta, tökéletes

Külső: Nagyon helyes

Hozzáállás: Fél órát voltam. minden szuper volt. Nagyon kezedeményező

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom


2021-03-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan ment,a fontos dolgokról gyorsan pontosan tájékoztatott

Lakás: A lakás a célnak megfelel diszkrét emeleti egyedül fogad.

Külső: Kedves arc, külső rendben, kedvencem a popsi, formás, jól markolható.

Hozzáállás: Kedves jó dumája van.

Együttlét: Az előszobában üdvözlés, és a részletek megbeszélése után indulás a fürdő szobába. A fürdő jól felszerelt több fajta tusfürdőből lehet válogatni, szájvíz oda készítve. Vissza térve az ágyon kezdtünk csókkal amit igen jól művel majd francia következett ebben kiemelkedően jó technikával rendelkezik finoman puhán csinálja. Aztán cseréltünk és én csókoltam végig a testét úgy tűnt ez tetszik neki. Utána védő öltözet és missziben fojtattuk majd a kutyus következett. Aztán popsit kértem ez is rendben volt. Kiválóan dugható finom popsija van. Itt lett végem. Miután itt elmentem meg szorította a vándor botot úgy, hogy azt hittem nélküle megyek haza....Hát ezen igen meglepődtem mert ilyet még nem tapasztaltam. Néhány pillanat múlva elengedett így meg könnyebbülve rogyhattam le az ágyra. Kis pihi, zuhany tűzés tovább.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak a kollégáknak akik kellemesen diszkréten szeretnének mindent ki próbálni.


2020-12-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk előző nap, minden simán ment mikor láttam a kiírást, hogy Most felveszi a telefont. Pár csörgés után fel is vette.

Lakás: Autóval mentem, most semmit nem hagytam a véletlenre így korábban érkeztem a cím közelébe a parkolás miatt és jól tettem, mert vadászni kellett a parkolóhelyre nem is sikerült a ház közvetlen közelében találni, de kb. 3 perc sétára a háztól sikerült letennem az autót. Ez az ingyenes parkolásnak tudható be, gondolom. Így most pontosan érkeztem nem csúsztam meg. BKV-val is könnyen megközelíthető troli megálló 1 percre van, de a Nyugatitól is kb. 5-10 perc sétára található a cím könnyen megtalálható ki mennyire gyors léptékű. GPS is pontosan odanavigál ismeri a címet. Lakás a legutóbbi állapothoz képest rendezett, mert akkor költözött be így még akkor nem volt meg mindennek a helye, de mostanra már rendben van minden. A fürdőben van több tusfürdő, de a kedvenceim nincsenek közöttük, de azért feltaláltam magam nem estem kétségbe. A célnak tökéletesen megfelelt az új hely is. Tiszta törölköző is oda volt készítve a fürdőszobába a mosógép tetején. Higiénia is teljesen rendben van. A szobában pedig egy kinyitható ágy szolgál a randi érdemi részének. Tökéletes helyszín.

Külső: Képeknek megfelelő 40-es kicsit teltebb lány. Egy köntös volt csak rajta. Szép arcú, de nem szoli barna elmondása szerint nem használ neki szoli, de finom bársonyos kellemes tapintású bőre van. Kedvenc testrészem csókos szája volt és a jól táguló puncija. Minden rendben volt külsejét illetően.

Hozzáállás: Hozzáállására se lehet semmi rosszat mondani odateszi magát rendesen, minden úgy történt ahogy szerettem volna mindkettőnk örömére, ami kedvessége is párosul. A szokásos egy órát voltam nála.

Együttlét: 5Mint írtam sikerült pontosan érkezem. A lakásban egy szájra csókkal várt úgy mintha a barátja érkezett volna meg. Cipő levétele után a szobába mentünk. Ahol eltudtam tenni a ruháimat. Most egy székre tettem. Beszélgettünk egy keveset. Majd irány a fürdőszoba és frissítő zuhany és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Utánam ő is elment tusolni hamar visszatért a szobába. Ahol az ágyra ültünk hosszú csókolózással kezdtük várhatóan ezt a felejthetetlen élménynek ígérkező randit. Ledöltünk az ágyra ott folytattuk ahol abbahagytunk nagyon kellemes volt a csókja és igazi odateszi magát. Elindultam dél felé az ikreinél megpihenve kicsit, majd folytattam utam a a punci felé. Ott rendesen elidőztem mély sóhajok jelezték, hogy tetszik a tevékenységem. Elkezdtem szépen ujjazni egyre több ujjal a végén mind az öt ujjammal bebocsájtást nyertem punci mélyébe. Itt még az öklöm nem volt bent, de már nem sok kellett. Így kértem síkosítót a kézfejemre így már simán becsúszott az öklöm is a punciba. Ki be könnyen csúszott a hangok és a mély sóhajok jelezték, hogy jól ténykedem talán sikerült is élveznie. Kiöklöztem magam és átadtam neki a terepet a hátamra feküdtem és hagytam, hogy foglalkozzon a barátommal akinek szüksége is volt az ilyes fajta kényeztetésre leápolásra. Kaptam egy finom franciát ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jó volt. Belevitt egy kis zacsi látogatást is, majd visszatért újra barátomhoz akinek tetszett ez a művelet. Következett a bohócruha próba, ami sikeres volt így beöltöztetett és szemből ült rá barátomra és intenzív mozgásba kezdtünk, magamra húztam és újra csókolóztunk. Kérésemre pózt váltottunk kutyusra. Itt is intenzíven mozogtunk mindketten, majd ismét póz váltás következett misszionáriusba kerültünk ahol újabb csókolózással egybe kötött punci látogatás volt a soron. Egy kis idő múlva visszatértünk a kutyusba ahol heves mozgások közepette eldurrant a patron. Egy kicsit így maradtunk ő nyomta rám a popsiját míg lenyugodott barátom egy kicsit majd előbújt punci melegéből. Eltávolította a bohócruhát, gondosan megtörölgette barátomat. Egy kicsit még beszélgettünk aztán szép lassan elkezdtem öltözni, majd búcsú csókkal váltunk el. Itt szembesültem azzal, hogy jelentősen túl léptük a megbeszélt időt, de ő nem foglalkozott az idővel egyszer se, ezzel azért nem szabad visszaélni erre figyelni kell. Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen bő egy órát én remekül éreztem ismét magam. Remélem te is hasonlóképpen érezted magad. Csókollak

Elégedettség és Ajánlás: Én most is remekül éreztem magam, de ezt tudtam, hogy így lesz. Mivel már régóta ismerjük egymást és még sose csalódtam benne. Ez így volt most is. Abszolút barátnő feelinges randi volt. Ez minden alkalommal így van. Ezért szeretek menni hozzá. Nem utolsó sorban nincs óra nézés és lehet vele értelmesen beszélgetni is. Köszönöm szépen az újabb remek együttlétet. Csókollak


2020-11-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk minden simán ment.

Lakás: Új helyre költözött, de itt is minden rendben volt bár még nem teljesen találta meg mindennek a helyét, de nem volt zavaró. A célnak tökéletesen megfelelt az új hely is. A parkolás az már egy kicsit körülményes, gondolom az ingyenesség miatt lehet, de azért sikerült ha nehezen is. A fürdőben is minden rendben volt tusfürdő és szájvíz terén.

Külső: Mivel már többször is voltam nála így meglepetés nem ért. Szép arcú, nem szoli barna, de ezt már megbeszéltük, hogy nem jó neki a szolizás. Így természetes selymes tapintású bőre van. Kedvenc testrészem a jól táguló és öklözhető puncija volt.

Hozzáállás: Az élmény átlag feletti volt. A spriccelést fogom legközelebb kipróbálni hátha összejön. Kedvessége is teljesen rendben van hisz ezt eddig is tudtam. A szokásos egy órát voltam nála vele, amit sikerült is túl lépni, de ebből nem csinált gondot. Azért vissza nem szabad élni bizalmával.

Együttlét: Majdnem késtem, a parkolás miatt, de a végén csak sikerült időben odaérnem. Megkaptam a bejutáshoz szükséges adatokat. A lakásba érve szájra puszival köszöntünk egymásnak. Cipő levétele után a szobába leültünk az ágyra és beszélgettünk az elmúlt napok történéseiről. Levetkőztem majd megmutatta a fürdőszobát, de annyira nem kellett mutatni, mert adta magát a hely. Tusolás után visszatérve a szobába csókkal kezdtük ezt a remek emlékezetesnek induló randit. Finom a csókja és igazi nyelves ez a gyengém egy jó csók sokat jelent. Következtek az ikrei nagy bimbóit jól lehet nyalogatni cuppogtattni. Majd még délebbre vitt az utam, de az ikreit végig kezemmel fogtam. A puncihoz érkezve már kezdett nedvesedni jelezvén, hogy tetszik neki, amit csinálok. Aztán a puncinál elidőztem kicsit. Ikreit elengedve az ujjaimat vetettem be a puncinál. Először két ujjal majd hárommal közben szépen tágult következett a negyedik ujjam is befogadást nyert. Az ötödik ujjamnál kaptam egy kis sikosítót a kezemre, de lehet nem is lett volna rá szükség, mert rendesen izzadt, de hogy könnyebb legyen a mozgása az öklömnek így látta jónak. Nem is kellett sok neki és már bent is volt az öklöm a punci mélyében. Mély sohajok jelezték, hogy élvezi és tetszik neki ahogy ténykedem. Kibe járt az öklöm remekül csúszott a sikosítónak köszönhetően. Többször is eljátszottam ezt a műveletet és el is élvezett elmondása szerint, de ezt én is észrevettem, mert újra nyelvemmel ténykedtem a punci íze árulkodó volt. Észak felé vezető úton az ikreinél megpihenve kicsit, majd a szájához érve ez hevesebb csókba kezdtünk érezhető volt izgalmi állapotba kerültünk mindketten. Mondta, hogy szeretné ő is szemügyre venni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és egy mindenre kiterjedő franciával ajándékozott meg. Golyszliktól kezdve a végén eltüntetve a barátomat nem túl mélyen mivel mélytorok nincs nála, de pont megfelelő volt ahogy franciázott. Ezt a műveletet ismételte egy párszor. Éreztem, hogy hamarosan kifog végezni úgy kértem a bohóc ruhát, amit hamar megkaptam. Időközben a punci is visszaszükült így a kutyus pózt választva tettem magamévá, rendesen mozogtunk ő is odatette magát aminek meg is lett a várt eredménye szinte együtt értünk a csúcsra nagy élvezés formájában. Kicsit így maradtunk majd gondosan megtörölgetett. Egy kicsit még beszélgettünk, amit a kezdetben abbahagytunk. Az idő is lassan lejárt mit lassan már túl is léptük, de ő egyszer se nézte az órát. Így felötöztem és búcsú szájra puszival váltunk el. Csók.

Elégedettség és Ajánlás: Mind minden alkalommal mikor megyek hozzá tudom jó helyre megyek. Csalódás nem fog érni. Ezért tapasztalatból mondom aki szeretne egy klassz Milffel eltölteni egy kis időt kellemesen azoknak mindenképpen ajánlom felkeresni. Csókollak.


2020-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt , korlátozott elérhetőség .

Lakás: Régi típusú bérház , lakás belső része felújítva tisztaság kényelem .
Belváros parkolás a közelben megoldható van hely a környéken . Navigáció ok egyértelmű .

Külső: Középkorú hölgy jól karbantartott .
Képei tükrözik a valóságot nem egy modell alkat jó húsban van .

Hozzáállás: Egy óra élvezet a egy igazi
kéj boszorkánnyal .

Együttlét: Ismerkedés beszélgetés .
Tisztálkodás után még mindig beszél de azért a ruháitól lassan megszabadul és a száját már másra is használta . Kértem a kölcsönös franciát szép puncit kaptam a számba . Nyaltam mindenhol Ani tolta a számra magát mozgott előre hátra nem volt messze a kényszer nyalatástól .
Gumit húzott lovacska nagyon jó , csókol ciciket kínál .
Gumit eltávolítva végig szájba , gyíkocskáim nem láttak napvilágot.
Pihenés beszélgetés .
Jövetelem fő célja a punci kényeztetés .
Síkosító a punciba és kettő-három perc Ani elkezdett vonaglani élvezni kaptam az instrukciókat amit teljes mértékben betartottam .
Megéltem egy álmom vagy inkább vágy álmom beteljesült .
Ilyen nincs és még is van .
Egy igazi kéj boszorkánnyá változott a partner nőm .
Nem lehet leírni de még elhinni is nehéz volt .
Sokkos állapotba megilletődve pislogtam Ani pedig kielégülve pihegett mellettem .
Volt már hasonló kalandom de ez mindenek felett .
Ezt még most sem hiszem el .
Levezető beszélgetés nem foglalkozott az idővel .
Azért csak röviden tömören , semmilyen formában módon nem lehet átadni ezt az élményt .
Megélni , átélni lehet ha megkapod a bizalmat és a lehetőséget Anitól .

Elégedettség és Ajánlás: Ani egy szolid értelmes nő de az ágyban teljesen megváltozik .Nem csak megfordította a villágomat hanem még feje tetejére is állította és rázva megforgatta .
Leírhatatlan és elképzelhetetlen élményhez juttatott .


2020-09-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a randit másnapra. Nem volt probléma.

Lakás: Nem luxus, de minden volt ami a zavartalan együttléthez szükséges. Tisztaság, tisztálkodási lehetőség, körülmények a jó és zavartalan szexhez rendben volt.

Külső: Ani nagyon csinos, dögös érett asszony, koránál sokkal jobb testi adottságokkal. Finom bőr, kacéran meredező mellbimbók, csinos lábak és nem utolsó sorban, feszes, kerek popsi, ami játékba is bevonható. Nekem az arca is bejött.

Hozzáállás: A hozzáállása igazi érett nő hozzáállása. Tudja mi kell neked és nagyon hálás, ha ő is megkapja amit szeretne. Már telefonban megbeszéltük a randi fő irányát, ezt most megerősítettük és irány a zuhany. Elkísért, nem zavart, megtörölt és mire visszatértünk a baszobába már állt a faszom. Ez tetszett neki, hamar rá is cuppant, majd kölcsönösen bemutattuk a franciát. Már itt jól éreztük magunkat. Felszerelvényezte a baszókámat és hagyományossal kezdtünk. Igen élveztem a ciciket is, de a puncija az csodás volt, nagyon jól baszható és nagyon élvezhető. Még mielőtt elélveztem volna váltottunk doggyba, ami fokozta az egyébként is csúcson lévő izgalmakat. Kicsit dörzsölgettem a farkammal a gátat, az ánuszt, majd lassan betoltam tövig. Miközben toltam neki keményen, ő folyamatosan biztatott, én meg már készültem az ánuszra. Folyamatosan simogattam, be-bedugtam az ujjamat és éreztem, hogy ő is várja. Nem várattam sokáig és szép lassan átvezettem a kemény faszt szűkebbik lukba.Nem kapkodtunk, élveztünk! Eltelt 1-2 perc mire teljesen bevettem az ánuszt és basztam percekig mindkettőnk nagy örömére. Hogy kinél volt nagyobb durranás nem tudom, de én nagyot lőttem az biztos.

Együttlét: Ezt csináltuk, meg utána pihegtünk egy sort és fogadkoztunk, hogy ezt meg kell ismételni. Az időm is letelt, így irány a zuhany, majd ölelkezős búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Ani nagyszerű szerető, ajánlom mindenkinek aki a korosztályát kedveli, nála nem fog csalódni.
Köszönöm kedves Ani!


2020-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: 2 napja privát levelezésben jeleztem felé, hogy meglátogatnám ma. Mivel már ismertük egymást így nem volt nehéz.

Lakás: Egy régi építésű fél emeleti kicsi lakás. Ahol minden rendben volt a higiéniával is. Tusfürdő is volt több féle és szájvíz is rendelkezésre állt. A szobába francia ággyá alakított fekhely volt ami átlett fordítva a másik falra legutóbbi látogatásom óta, megvolt még a fotel is ahová tudtam tenni a ruháimat. Tiszta törölközőt is kaptam szép zöld színűt. Én autóval mentem, de BKV járattal is könnyen megközelíthető a hely trolibuszok járnak a ház előtt. A címet könnyen meg lehet találni, a parkolás is megoldható nekem ismét a házzal szemben sikerült, ami jelenleg nem fizetős az ismert ok miatt.

Külső: Képeken arca nem látható, de csalódás kizárva. Ismét csak egy köntös volt rajta. Szép arca van, a bőre szoli mentes, de bársonyos kellemes tapintású formás cicikkel.

Hozzáállás: Ismét nem lehet a hozzáállására panaszt tenni annyira kezdeményezett amenyire kellett, hagyta magát irányítani. 1 órát voltam nála. Nagyon kedves, szeret beszélgetni is ne lepődjön meg senki, főleg akkor ha találunk közös témát.

Együttlét: 5 perccel hamarabb érkeztem rácsörögtem, de nem vette fel 5 perc múlva újra csörögtem ekkor se vette fel, de szinte azonnal visszacsörgetett. Így mehettem az ismert lakás felé. Lakásba érve puszikkal fogadott. Ahol átadtam neki vitt ajándékot édesség formájában. Külön öröm volt számomra, hogy a kedvencét vittem. Levetkőztem elvettem egy szép puha zöld törölközőt irány a fürdőszoba ahova jött utánam közben beszélgettünk erről arról. Tisztába tevés után szájvíz használatot követően visszamentünk a szobába. Ott leültünk egymás mellé és folytattuk beszélgetésünket. Megszakítva a beszélgetést ledöltünk az ágyra csókolóztunk, ami hatására velem egykorú is vigyázz állásba vágta magát. Közben a kezemmel a ciciket vettem kezelésbe, majd nem sokára nyelvemmel is játszottam a cicikkel. Megindultam dél felé a pu ci irányába ahol elidőztem egy kicsit aminek meg is lett a hatása izzadni kezdett eljött az idő, hogy ujjamat is bemutathassam a puncinak, aminek hatására talán sikerült is élveznie. Ezután kértem, hogy húzzunk védősapkát, amit pikk-pakk fel is húzta. Kérdeztem, hogy melyik pózt válasszuk végül a misszit választottuk és keményen nyomtuk az ipart. Közben el el csattant egy csók is. Ő át kulcsolt a lábával és szorított magához. Így lett végem nekem is. A védősapka eltávolítást rám bízta majd a törölgetést is. A végén befejeztük a félbe hagyott beszélgetést is. Most a francia kimaradt majd legközelebb. Majd felöltöztem és irány a home. Barátnős puszikkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönök mindent amit kaptam jó beszélgetés volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek akik egy 40 milf hölgyre vágynak.
Csókollak


2020-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette és kedves volt

Lakás: Nem luxus, de célnak maximálisan megfelel

Külső: Pont olyan mint képeken. AKinek bejön ez a testalkat nem fog csalódni

Hozzáállás: Kedves, cuki, odaadó. Ez az igazi selling point nála

Együttlét: Franciája ügyes odaadó és a lovaglás is kellően heves. Igazából nekem a testalkata a zsánerem, amiatt mentem, és amximálisan meg is voltam elégedve a csajjal

Elégedettség és Ajánlás: Tudom hogy nem mindenkinek ő az álomnő típusa, nekem igen, biztosan fogok még menni


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok