Tiara, 38 éves, 168 cm, 54 kg, Kecskemét

+36/20/544-34-16

Tiara 38

+36/20/544-34-16

Kecskemét, Csak nálam
  • H7-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P7-21
  • SZ7-21
  • V7-21
2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Csúszka masszázs

ADATOK

168 cm, 54 kg, mell 80 cm, Sportos alkat, borotvált punci, Félhosszú, Vörös haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 65 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 181209
  • Mai: 779
  • Tetszik: 847

Bemutatkozás

Tisztelt Uraim! Kedves,intelligens,érzéki hölgy vagyok. Igényes,tisztelettudó Urakat várok! Mivel korlátozott számban fogadok vendégeket,ezért kérlek időben hívj a megadott telefonszámon! Esetleg ha nem tudsz jönni a megbeszélt találkozóra,kérlek időben jelezd! Köszönöm!

  • 2024-04-05: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-05: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-01-04: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-12-26: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-12-18: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan ment.

Lakás: Panel, semmi gond vele. Parkolás rendben.

Külső: Nagyon csinos vonzó nő.

Hozzáállás: Korrekt, mindenben partner. Nem lehúzós, nem óra nézegetős lány.

Együttlét: Zuhanyzás után összebújtunk. Aztán 69, misszi és hátulról.
Nagyon kedves, mindednben partner.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlott, aki egy csinos feszes testű vonzó nővel szeretne találkozni.

tiara0

Nagyon szépen köszönöm! Várlak vissza!


2024-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette a telefont, és egyeztetünk is.

Lakás: Teljesen rendben lévő panellakás. A célnak megfelelt.

Külső: Egy gyönyörű nő nyitott ajtót. Arca nekem nagyon bejött. Nagyon szép kellemes tapintású bőre van. A popsija is formás.

Hozzáállás: Mintha csak a barátnőmhöz mentem volna fel. Nagyon kedves volt.

Együttlét: Először feltérképeztük egymás testét. A franciáját külön kiemelném a hölgynek mert isteni volt. Először jól meglovagolt és utána hátulról tettem magamévá. Itt már nem bírtam sokáig és elsültem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó vele a szex, én még biztos meg fogom látogatni.

tiara0

Köszönöm szépen! Szeretettel várlak máskor is! Puszika!


2023-12-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Lakás: Minden OK.

Külső: Szép milf. Arca, teste rendben.

Hozzáállás: Kedves, aktív, mindenben partner.

Együttlét: Kiválló francia, kolcsonos, lovaglás. Mindenben jó és készséges.

Elégedettség és Ajánlás: A holgy tokéletes.

tiara0

Nagyon szépen köszönöm!Várlak legközelebb is! Puszi!


2023-12-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre fel is vette és 40 perc múlva Nála is voltam!

Lakás: Győrben lévő panel! Ingyenes jó parkolás a lakás közelében! Kényelmes ágy , mindennel felszerelt fürdő!

Külső: Képekkel megegyező gyönyörű Nő fogadott arca is helyes! Kedvenc testrészem a szép kerek cicik és popsi de úgy az egész Nő egy az egyben!

Hozzáállás: Nagyon kedves, egy fél órára mentem így elsőre , de biztos megyek majd még hosszabb időre!

Együttlét: Mindenben ügyes volt, először Én térképeztem fel a ciciket majd a puncit amit nagyon jó volt kényeztetni, hangokból ítélve tetszett is Neki a ténykedésem , aztán Ő vett kezelésbe majd közbe 69 re váltottunk majd egy kis paci következett és végül hátulról ért a vég , ott már nem bírtam a látványtól!😊

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékig elégedett voltam, biztos, hogy meglátogatom még! Persze, hogy ajánlom de tessék Vele kedvesen bánni!

tiara0

Nagyon szépen köszönöm! Várlak vissza! Puszi!


2023-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon!

Lakás: Célra kialakitot!

Külső: Képek nem hazudnak!

Hozzáállás: Fél órára neveztem be!

Együttlét: Leste kivánságomat!
Mindenden benne volt!

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom!


2023-05-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szerencsére könnyen sikerült a kapcsolatot felvenni, gyorsan le is fixáltuk, telefon után kb 1.5 órával már nála is voltam

Lakás: A lakás óbudai részen volt, panel, de én is ellaktam volna ott, volt olyan felszereltség. A szoba praktikus kialakítású, tágas. Az ágy masszív kanapéágy volt, kényelmes. Ezt amiatt emeltem ki, mert nem vagyok pehelysúlyú. Parkolást közvetlen a panel mellett megoldottam, bár hétvége volt, hétköznap nem biztos, hogy sikerül egyből helyet találni. Fürdőben kád szolgált tusolásra, több fajta férfi tusfürdővel

Külső: A képek cseppet sem hazudnak, tényleg úgy néz ki, mint a képeken, az arckitakarástól tartottam kissé, de felesleges volt. Hosszúlábú, magas, sportos MILF-ről beszélhetünk. Kedvenc részt nem tudok kiemelni, az egész lénye tetszett

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, de ha makktárs akarja a gyeplőt fogni, abba is benne van. 1 órát vendégeskedtem nála

Együttlét: Elsősorban tusolás után megszabadítottam a melltartótól, cirógattuk egymást (itt hozzátéve, az adatlap írja a szilikon mellet, de meg nem lehetett mondani ránézésre, hogy az), én kezdtem el kényeztetni, a hanghatásokból és mozgásból ítélve tetszett neki, sikerült csúcsra juttatni, majd kis pihenés után ő jött, nagyon jól franciázik. Később lovaglás, doggy, misszi pózban többször is élveztük egymás társaságát. Végül kicsi ujjazás, aztán szájba vett és úgy robbantam. Kivette az erőt belőlem, éppen le tudtam toporogni a kocsihoz

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is élveztem nála lenni, egyértelműen ajánlom
Ui.: remélem utánam sikerült kipihenned magad :)
Üdv.: Csabai nyelvpiercing-es


2022-11-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Fogtam a telefont és megérintettem azokat a számokat, amelyek a neve mellett szerepelnek, és hívtam. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Kérdeztem, hogy van-e szabad időpontja. Ajánlott egyet, de az nekem nem volt jó, így mondott egy órával későbbi időpontot, melyet elfogadtam.
Megérkezéskor hívtam, ekkor kért még két percet. Onnantól szabad volt az út.

Lakás: A Flórián tér közelében. Valahol félúton a tér és a buszvégállomás között a fő úton. Panel, de nem abból a sorház típusból. Gyalog mentem. Délután már kicsit több autó parkolt. Kicsit nehézkesnek tűnhetett kívülállóként. DE a közelben azért bőven lehet parkolni, csak számolni kell rá egy kis sétát akkor.
A házban van lift is, amelyet elsőre nem tudtam elhívni, mert egyik sem parkolt lent. Ezért inkább felsétáltam. Kicsit magasan van a lakás. Már éppen a telefonjáért ment vissza Tiara, hol is vagyok? De mire megfogta a telefonját éppen benyitottam a résnyire nyitva hagyott ajtón. Van egy nagyobb szoba, abban egy hatalmas ágy. A Fürdőben kád és pár tusfürdő található. Találkozóra tökéletes.

Külső: Igazából az arcára voltam igazán kíváncsi. Vajon milyen lesz? Végül mikor megláttam, akkor kicsit megnyugodtam. Igazából átlagos volt számomra. A testalkata szerintem átlagos, egy kis pocival. (Talán picit szélesebb - egy két centit gondolok ezalatt, mint a képeken). Mellei ideális méretűre lettek készítve. Jó volt őket fogdosni.

Hozzáállás: Az elején kérdezte meddig maradok. Már akkor is mocorgott bennem, hogy órát kellene maradni, de mondtam még nem döntöttem el. Elfogadta. Végül maradtam egy órát.

Együttlét: Zuhanyzás után az ágyon várt, piros melltartóban és bugyiban. Elkezdtem a testét felfedezni. Szépen levettem a melltartóját, majd bugyiját és megnyaltam a punciját. Majd nyalakodtam egészen addig míg el nem élvezett. Kipihente magát és a vendéglátóm mutatta meg a francia tudását. Jól csinálta, kértem valahol a közepén, hogy lassítson. Megtette, majd gumit kértem és behatoltam szemből. Szépen mozgatta magát alattam. Ebben a pózban is sültem el. Ezt követően beszélgettünk, majd gondoltam, megpróbálhatnánk a második kört. "Jó persze, ahogy szeretnéd." 69-et javasoltam. Hát furcsa volt hallani, hogy miközben furulyázik a farkamon mellette tud hangokat is kiadni. Meg is lett az eredmény, engem megkeményített, Ő pedig elment.
(Igazából Makimajom1 írása okán érkeztem. Azt azonban nem gondoltam, hogy hamarosan átélek valami olyasmit, mint Ő). Szóval gumit kértem és hátulról. Elkezdtem hátulról dugni, és hirtelen 4-1 lett az eredmény. Viszont azt éreztem, hogy nem vagyok 100%-san merev, emiatt inkább kimásztam. Ekkor a szájában kötöttem ki. Sok mindent kipróbált, nagyon kitartó is volt, de azt az állapotot, amelyet a 69 után elértünk, azt már nem sikerült visszahozni. Így maradt a 4-1.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt a hölggyel az akció, mindenképpen ajánlom.


2022-09-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: "Most felveszem" jelzésnel hívtam, melyet fel is vett. Gyors egyeztetes után másnap reggelre, még a kiírt fogadási időintervallum előtti időpontot beszéltünk meg, melyet másnap reggel üzenetben meg is erősítettem.

Lakás: Szentendrei útra néző panellakás körül szerintem mindig lehet parkolóhelyet találni. A lakás elrendezés, a fürdő típikus panel jelleg, de tiszta és jól felszerelt, a szoba hangulatos, otthonos és rendezett.

Külső: A képek nem tudják visszaadni a valóságot, mert annál sokkal csinosabb. Szép arc es kedves hang teszi teljessé az összképet.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem nála, amely sajnos gyorsan elszállt. Olyan közvetlen és kedves, mintha regi barátnőddel talalkoztál volna. Annyira iranyít és irányítható, mint amannyire épp szükséged van.

Együttlét: Szeretek csókolózni és szeretem a kölcsönös "kényeztetést" is, de mivel nekem 5-7 mm-es, de ápolt arcszőrzetem van, így nem szoktam erőltetni, de szerencsémre nem is kellett. Részletekbe nem elmélyülve, csak pár szóval...: finom csókok után szóló kényeztetést kaptam, majd kölcsönössel folytattuk, végül több pozíció kipróbálás után ért a vég. Majd beszélgetésbe kezdtünk... Mivel az első menetet elnyújtottuk, a második menetet meg összecsapni nem akartam, így azt majd a következő alkalommal fogjuk meglépni.

Elégedettség és Ajánlás: Minden minőségi együttlétet előnyben részesítő uraknak ajánlom... Csak igaz uraknak, a hülyék kíméljék, nehogy kedvét szegjék vagy fásultá tegyék... Biztos meglatogatom még.


2022-06-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A szokásos kotta,telefonon.Elsőre felvette,2 óra múlva landoltam.

Lakás: Lakás Óbudai panel,kívülről semmi extra.Belül teljesen rendben,minden van,ami csak kell.Parkolás simán ment,szerintem mindig van hely.

Külső: Külsőre semmi csalódás nem ért,teljesen megegyezik a képekkel.Kicsit csokis volt a naci az arckitakarástól,de kellemes csalódás ért,valóban szép a hölgy.A cicik szakember művei,de esztétikusak,illik a testalkatához.A bőre szép barna,feszes.A feneke is kerek,kemény.Sima tapintású mindene,sehol sincs borosta.:)

Hozzáállás: 1 órára volt ideje.Érkezéskor vizet kértem,kaptam.Kis dumcsi,aztán irány a fürdő.Gyors zuhany,és vissza a tetthelyre.

Együttlét: Ott várt a hátán feküdve,egy falatnyi bugyiban,melltartóban.Szokásos kezdés,simi-tapi-csók-kicsomagolás.Aztán egy kicsit kényeztettem,nehezen lendültünk be,de aztán...1-0.Utána ő következett,kaptam egy remek francialeckét,majd vv fel.Először misszi,de éreztem,hogy bajban leszek,így felülre vezényeltem.Lovacskázott egy darabig,3 vagy 4-0,attól függ,hogy a VAR megadta-e az utolsót.:)))Ismét a magam alá gyűrtem,majd láb fel,és így ért mindkettőnket a vég.A hangját nem fogja vissza,szerintem a szomszédok is elégedettek lehetnek a szexuális életével:)Remek partner mindenben,és úgy tűnik élvezi is,amit csinál.Egy kicsit még beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam,amit akartam,azt megkaptam.


2022-05-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan megtaláltuk a randi időpontját. Kicsit késtem is a forgalom miatt, de ebből nem csinált problémát.

Lakás: Óbudai panel. Minden van ami kell, de nem luxuslakás. Parkolni a bejárat előtt sikerült.

Külső: A képek nem hazudnak. Egy nagyon szép és szexi hölgyről beszélünk. Az ikrek művésziek, a punci finom és selymes.

Hozzáállás: Aranyos volt a hozzáállása, és egyszersmint ez izgatott is. Élveztem, ahogy nyögdécselt.

Együttlét: Kis egymásra hangolódás után gumi fel és indult a papás mamás. Nagyon tudja hova kell nyúljon adott pillanatban és ez alatt nem csak az erogén zónákat értem. A kis puha ujjai körbejárták a testemet.
Ezután pihenés és simogatás következett. Pontosan lekövette mire van szükségem. Feltöltődés után egymás izgatása után az ikreken lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott. Külsőleg, belsőleg, hozzáállásban ritka kincs!


2022-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a randit, egy órán belül nála voltam.

Lakás: Minden körülmény teljesen megfelelő volt, tisztaság és jó hangulat fogadott, ketten voltunk csak.

Külső: Nagyon fincsi a kisasszony, ezt többször említettem is neki😁
Bőre csokibarna színű és annyira finom tapintású, olyan folyton cirógatni való izmos kemény test párosul hozzá, hogy ahányszor csak megérintettem azonnal kőkemény lettem.
Minden testrésze gyönyörű és kellemes.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt, de búcsúzáskor láttuk, hogy kissé túl is szaladtunk az egy órán, de annyira jól éreztem magam vele, hogy holnap estig is ellettem volna😁

Együttlét: Imádtam a punciját többször is elélveztetni a nyelvemmel, mert igazán élvezhető és ő is élvezi.
Ha egy ilyen nő még franciázni is szeret akkor gondolhatjátok, hogy az élményt itt is tudtuk fokozni😁

Elégedettség és Ajánlás: Igazán jól éreztem magam vele, nagyon jó szexpartner és jó beszélgető partner is.
Köszönöm az élményt, legközelebb folytatjuk fincsi kisasszony😉


2021-04-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, minden zökkenőmentesen ment.

Lakás: Rendezett lakás, parkolás könnyű a környéken.

Külső: Igényes, szép csaj, akit megnézel az utcán :)

Hozzáállás: 1 óra, azt kaptam, amit ígért/vártam.

Együttlét: Ezt inkább megtartom magamnek, nem is értem, miért kell részletezni. Nem tudnám visszaadni írásban, de nagyon jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, ajánlom és vissza is fogok menni még...


2020-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2020-01-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen elértem telefonon és meg is beszéltük a találkozót. 1 óra múlva már ott voltam.

Lakás: A lakás teljesen rendben. Egy nagy ágy a hadműveleti terület. A fürdő is kielégít minden igényt. Mivel tudom hogy nem egyszerű a környéken a parkolás, gyalog mentem.

Külső: A teste nekem nagyon bejött. Az arca padig...fuuu....nagyon szép. Nem kell félni az arckitakarástól mert ritka dögös arca van. Hogy melyik a kedvenc testrészem? Olyan nincs mert Tiara nagyon egyben van.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező, de úgy hogy engem is engedett aktívkodni, sőt el is várta. Az egy órát végig kitöltöttük és nagyon kedves, bújós, barátnős volt végig.

Együttlét: Istenien csókol, a franciája nagyon rendben van, a puncija könnyen nedvesedik és Tiara nyitott volt az orgazmusra is, mivel úgy vettem észre hogy a nyalásommal sikerült elrepítenem :)

Elégedettség és Ajánlás: Tiara egy olyan nő aki érti és érzi ezt a műfajt. Jó vele negyon.


2019-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, hamar felvette, és gyorsan sikerült egyeztetni az időpontot.

Lakás: Nagy tisztaság, hangulatos lakás, nagyon rendben volt minden. A fürdőszoba makulátlan, szájvíz, többféle tusfürdő, egyszóval minden szuper :) Tömegközlekedtem, könnyen és diszkréten megközelíthető.

Külső: Nagyon vonzó: csini, pajkos arc, fiatalos test, hetyke, magával ragadó cickók, és a barna csodaszép bőrön az a fehér szexi harisnya...huuhh....*5-ös

Hozzáállás: Kicsit feszült voltam, ügyesen oldotta a zavaromat, maximálisan kedves volt.1 órára neveztem be, amit teljesen kihasználtunk hancúrozással, és kis beszélgetéssel.

Együttlét: Tusi után kicsit összebújtunk, oldotta a feszültségemet (imádtam, ahogy lazán oldalra kidobta a szexi szettet....összenevettünk rajta). A bőre érintésétől hamar hangulatba kerültem, sok puszit kaptam, és elkezdte a hancúrlécet szeretgetni, amitől rendesen vigyázzba vágtam magam. Kölcsönös kényeztetés után lovacskázás következett, többszöri pózváltás után missziben fejeztük be a küldetést. A szexi sóhajait nehéz elfelejteni...

Elégedettség és Ajánlás: Nálam inkább összebújós volt a szeánsz, de így volt tökéletes:) Teljes mértékben elégedett voltam, még biztos keresni fogom. Bátran ajánlom Mindenkinek, ha kedves vagy, maradéktalanul visszakapod :)


2018-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Másodszor voltam nála.Mindkétszer gyorsan felvette a telefont.Már itt feltünt a kedvessége.

Lakás: Szép tiszta lakás.Nagy ággyal.A fürdő ellátva mindennel.

Külső: Nagyon helyes arca van.Ettől nem kell félni senkinek.Gyönyörű barna bőrén nagyon jó mutatott a fehér bugyi és melltartó,amiben fogadott.Tökéletes teste van,legalább is nekem nagyon bejött.Szép lábak,kerek fenék,"bóti"cicik,de tökéletesek.Nem eltúlzott nagy mellek,hanem a testéhez és tenyérbe illő műremekek.

Hozzáállás: Ahogy beléptem rögtön aranyos,kedves volt.Mintha régen ismertük volna egymást.Például,mikor másodszor voltam nála,mindenre emlékezett amiről az első találkozásunkkor beszéltünk.Nagyon figyel a vendégre.

Együttlét: Fürdés után lefeküdtünk az ágyra és dumáltunk erről-arról.Közbe simogatott,Nem csak neki ugrott az embernek,mint pár helyen már tapasztaltam.Szépen felvezeti és utána kezd el franciázni.Nagyon jól csinálja.Foglalkozik a környékkel is.Úgyhogy első alkalommal nem sokáig hagytam,mert nem akartam igy végezni.fordultunk és én kezdtem kényeztetni.Nagyon jól fogadta.Nedvesedett és jól esett neki.Gumit kértem és szemből kezdtük.Hát Ő rá nem lehet panasz,hogy csak fekszik.Még,ha alul van is olyat kever,hogy ember legyen a talpán aki ezt sokáig birja.Azért a második alkalommal egész jól kitöltöttük az órát.Akkor már próbáltuk a lovaglót is.Ebbe is nagyot alakitott.Egy pillanatra sem áll meg.Nagyon jó vele.Franciával szoktam befejezni,de erre esélyem se volt.Olyan a lány mint a tornádó.Az elején történt beszélgetés után beindul,mint a szél és mindent kicsavar belőled.Még sokszor megyek még hozzá.

Elégedettség és Ajánlás: Mint irtam,mindenre emlékezett amiről beszélgettünk az első alkalommal.Ajánlom mindenkinek aki a normális dolgokat szereti.Kedves,aranyos,szép arcú,jó alakú.Mi kell még a férfinak.))Ja és beszélgetni is lehet vele.


2018-10-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefont Ő kezeli, 2-3 csergés, és felvettem. mindent megbeszéltünk telefonon, tájékoztatott mindenről

Lakás: a lakás nagyon is megfelel a célnak, rengeteg tusfürdő (AXE is volt, a kedvencem ;) ) puha törcsi, sásványvíz....

Külső: Tiara iszonyatosan szép, szemeivel azonnal levesz a lábadról. azon veszed észre magad, hogy csak beszélgettek, és belehabarodsz. és már bújik is, simogat, puszilgat.. :) sose láttam még ilyet eme oldalon.. 110% barátnő feeling...

Hozzáállás: nagyon kezdeményező, kedves... többször voltam nála 1-1 órákra "ugrottam" fel... de.. nem akartam otthagyni. :)
tetszik a viselkedése, illik hozzá... jó emberismerő :)

Együttlét: hogy miket csináltunk, megtartom magamnak.. ;)
de komolyra fordítva a szót, tényleg 110% barátnő feeling... bújik, simogat, csókolgat, kezdeményez... érdeklődik... beszélgetni is lehet vele... nem az a töcskölnivaló-csinibaba.. vele szeretkezni kell...

Elégedettség és Ajánlás: összességében? huh.. nehéz szavakba önteni.. de nagy kedvencemmé vált Tiara.. a stílusa, teste, ágyakrobatikája, a dolgokhoz való hozzáállása.. megfogott. nagyon örülök, hogy rátaláltam :)
sokat gondolok rá még most is...(fogok is jó pár hónapig ) ;)
Tiarát olyan Uraknak ajánlom, akiknek kell egy kis kizökkenés a szürke hétköznapokból. akik nem csak testi örömöket keresnek, hanem kell egy kis lelki dobbantó is... amikor becsukod magad mögött a kapuajtót, megállsz egy percre, és átgondolod, mit kaptál Tőle... hova is vezetett el téged .. ;)
Urak, nagyon vigyázzunk Rá ;)


2018-10-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Épp az Árpád-híd környékén jártam, mikor kiderült, hogy lett egy szabad 2 órám, gondoltam körülnézek az oldalon. Megakadt a szemem Tiara fotóin, felhívtam, és nagy szerencsémre hamarosan tudott is fogadni.

Lakás: Parkolás a szokásos belvárosi, helyet nem láttam, igaz annyira nem is figyeltem, mert most BKV-val voltam. A ház régi építésű, de nem a nagy belső udvaros, gangos kivitel, itt egyből a lépcsházba jut az ember... liftet nem láttam, igaz sok emeletet sem kell leküzdeni. A lákás viszont teljesen más világ... Teljesen felújított, és profin berendezett lakás, nem tudom ki csinálta, de emelem kalapomat előtte. A tetthely az összenyitott konyhával így hatalmas szobává alakult, a fürdő is tip-top, minden van, sok sok tusfürdő, szájvíz, kilépő és lágy, illatos törölköző is.

Külső: Röviden: Bomba NŐ. Így, nagybetűsen. Hosszabban: Középmagas, hosszúhajú, képek nem adnak vissza mindent. Arca szép, nőies, kitakarástól nem kell tartania senkinek, cicijei nagyok, kemények és jól reagálnak, pocija feszes, popója kerek és feszes (megyek is márványért, hogy belemetszhessem), lábai karcsúak és csókra várnak... puncija pedig jól nedvesedő, gyönyört váró csoda.

Hozzáállás: Az első pillanattól kezdve én voltam számára a középpontban, mintha tényleg a szeretőjéhez menne az emberfia... Minden kérésem teljesítette, együttlét után vízzel kínált, beszélgetni is jó tudtunk, egyszerűen szuper volt.

Együttlét: Az együttlétünk a szobába érésemkor kezdődött, mikor elheveredtünk az ágyon, és csókokkal kezdtem behinteni isteni testét, nagyon pozitív reakciót váltva ki. Ebbe egyre jobban belemerültünk, amiben volt minden, a szeretkezés szó tartalmát teljesn kimerítve, részleteket itt mellőzve. Summa Summarum: neki többször is jó volt, amit hangosan adott tudtomra, nekem egyszer, de abba még a kislábujjam is beleremegett, és azonnal le kellett ülnöm utána... Huhh :D

Elégedettség és Ajánlás: Maimálisan elégedett vagyok, ahogy fogalmaztam a randink megbeszélésekor a telefonban: "Még nem volt Hozzád szerencsém." Szerencsére lett, és egy igazi Nőt ismertem meg személyében, remélem hamarosan újra találkozunk. Teljes mértékben ajánlott, de csak azoknak, akik nem a pornós feelingre hajtnak...


2018-05-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonba kedves volt tíz perc és már ott is voltam.

Lakás: Tiszta rumli mentes!

Külső: Kemény popsi lapos has illatos punci tenyérbe illő cicik ápolt jó csaj!

Hozzáállás: Kedves jó fej imádom a hangját!

Együttlét: Csókok oda vissza francia amit kitartóan és átéllésel csinál majd vágta itt végem is lett. Legközelebb aktívabb leszek
és kipróbálok eszt-azt 😉

Elégedettség és Ajánlás: Ápolt jó fej nem nyavajog és nagyon jó csaj és élvezi amit csinál kell ennél több!! Bátran ajánlom csalódás mentes!


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok