Nellyke, 28 éves, 160 cm, 55 kg, Szolnok

+36/70/345-53-39

Nellyke 28

+36/70/345-53-39

Szolnok, Csak nálam
  • H9-19
  • K9-19
  • SZ9-19
  • CS9-19
  • P9-19
  • SZ9-19
  • V9-19
2024-04-23: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Fétis (ha megkérsz)
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Sado-Mazo (ha megkérsz)
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Natúr francia végig (szájba)
  • Csók
  • Arcra élvezés

ADATOK

160 cm, 55 kg, mell 85 cm, Vékony alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Fekete haj, Barna szem, Tetoválásom van, heteroszexuális, Nő, Szexpartner

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves!
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 400779
  • Mai: 899
  • Tetszik: 335

Bemutatkozás

Szia, örülök, hogy rám találtál! :) Ha szeretnél egy fárasztó nap után felfrissülni :)... esetleg napközbeni szeretgetésre vágysz... ha őrült szexet szeretnél, vagy ha lágy simogatósat a kezeimmel és más testrészemmel csodát teszek rajtad... :)ha az igazi barátnő feelinget keresed... ha beszélgetni is szeretnél... hívj, nem fogod megbánni! :-)A képeken én vagyok. Szép arcú ,tapasztalt kedves MAGYAR lány vagyok :) Garantálom, hogy felejthetetlen élményben részesítelek. :)) Legfontosabb, hogy elégedett legyél! :)) Ittas/drogos állapotban ne keress! ROMÁKAT NEM FOGADOK!!! GUMI NÉLKÜLI AKTUSRA LEHETŐSÉG NINCS NÁLAM EGYÉB LEHETŐSÉGKÉNT SEM!! Diszkréció Számomra fontos! Kérlek tartsuk tiszteletben egymás idejét. Ha késel a randinkról vagy esetleg nem tudsz eljönni, kérlek írj egy sms-t. Köszönöm! :-) Csókollak:Nelly ;)

  • 2024-04-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-11: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-09: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-07: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-05: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen, telefonon, türelmes és elmondta hogy találok oda.

Lakás: Nekem tökéletesen megfelel, nem luxus lakás, de mindig rend fogad, könnyen ellazul az ember. Nem ugyanabban az ágyban van az akció ahol ő alszik, mindig feltakarít érkezés előtt.

Külső: Képek fedik a valóságot. Engem a szemeivel zavarba hoz, pedig nem könnyen jövök zavarba. A feneke formás.

Hozzáállás: Nagyon kedves, közvetlen és korrekt! Nagy türelemmel megáldva. Én mindig megpróbálom az extrát igénybe venni, de valahogy az én hibámból és mert nagyon zavarban vagyok nehezen összehozható. Ennek ellenére végtelen türelemmel próbálkozik. Pont annyira kérdez amennyire még illik érdeklődni, pont annyira irányítja a dolgokat amennyire kell. Ha van időm akkor minimum fél óra, bár egyszer már bírhatnám sokáig. :)

Együttlét: Francia óvszerrel, aktus és popsi. Hogy mi a kedvence nem tudom, de a korrektség és egyenlő félként bánás szerintem elengedhetetlen. A franciánál nagyon figyel a rezdüléseidre és épesl őrületbe kergetni. Lehet simogatni, felfedezni a testét de ebben is béna vagyok, mindig csikissé válik tőlem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott, kedves, korrekt hirdető. Arra figyelj, hogy ne légy ápolatlan se tuskó.


2024-01-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk felvette hamar.

Lakás: Célnak megfelelt nem volt gond vele.

Külső: Nagyon szép nő! Formás test a feneke nagyon jó. Nagyon szép arca van.

Hozzáállás: Kezdeményező. Nagyon Türelmes, nem nézi az órát. Első alkalommal csináltam ilyet. Lehet vele beszélgetni 2 aktus között mire újraéledsz.

Együttlét: Nagyon jó volt vele, Gumis franciával kezdte aztán lovagló pózt kértem, nagyon jól mozog el is mentem. Kicsit elnyúlt beszélgetés után kutyapóz és a formás feneke látványától elég hamar el is mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok teljesen.Ajánlom mindenkinek.


2023-12-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,visszahívott és kB 2 óra múlva adott is időpontot.Aztan az ajtó előtt váratott még vagy 20 percet.

Lakás: Piac mellett,célnak tökéletesen megfelelő.Van egy kiskutya,de abszolut nem zavaró

Külső: Nekem bejön az arca,szeretem az ilyen perverz nézésű lányokat,a fekete haj pedig a gyengém. Cicik nem nagyok,formás popsi,

Hozzáállás: Nagyon kedves,türelmes,beszélgetős lány.Semmi gizdaság, bekepzeltség.

Együttlét: Mint kiderült, natúr francia csak az adatlapon létezik,popsi pedig kizárólag szemből lovagolva. Ha ez a két dolog változna,heti szinten vendége lennék.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében ajánlanám, mert belefutottam már sokkal rosszabb,bunkó lányokba,és ő tényleg kedves.A gumis franciát pedig meg kell szokni annak aki hozzá szeretne járni.


2023-11-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-09-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam mindig, készségesen tájékoztat a lehetőségeiről.

Lakás: Maga az épület nem túl bizalomgerjesztő, de a lakás maga nagyon szuper, igényes bútorok, rendezettség, tisztaság. Szomszéd ágyon kutyus, az aktust nem szokta megzavarni,.

Külső: Külsőleg extra: Formás test, ami ott gömbölyödik ahol kell. Szép arc, dús ajkak, fazonra vágott punci piercinggel, ami mindig megvadít.

Hozzáállás: Nagyon kedves, előzékeny mindig. Jó beszélgetőpartner is emelett!

Együttlét: Több alkalommal is jártam már nála, a felállás hasonló mindig: kis kézimunka, gumis francia, majd aktus pár pózban. Sajnos popót csak lovaglós kezdéssel vállal, ezt meg is próbáltuk többször is, de úgy gondolom ez csak nagyobb szerszámokkal működik - a sikertelen próbálkozások pedig lelohasztották a lendületet :) Persze erről nem ő tehet, kedves volt és türelmes mindig, bízom benne, hogy egyszer összejön a dolog. Nekem a gumis francia annyira nem fekszik, itt - nekem - kicsit nagy tempót diktál, de nyilván ez egyéni ízlés tárgya. A szex viszont jó vele ettől függetlenül, összeségében jól éreztem mindig magam!:)

Elégedettség és Ajánlás: Bomba test, nagyszerű hozzállás - mindenképp érdemes egy próbát tenni nála, ha Szolnokon jársz!:)


2023-06-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, épp szabad volt

Lakás: Szolnok belváros, a célnak megfelel. Szobában két ágy, egy a kiskutyának.

Külső: Csinos, szexi, fazonos piercinges puncival

Hozzáállás: Sztem inkább én, fél órát voltam

Együttlét: Kinyaltam a szép punciját majd óvszeres francia és missziben toltam neki.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében ajánlom, legközelebb talán a popóra is rátérünk.


2023-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan felvette.

Lakás: A lakás tiszta igényes.

Külső: Gyönyörű nő! Formás test. Nagyon szép arca van.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező. Türelmes. Aktus közben figyeli a reakciókat.

Együttlét: Egy kis kézimunka majd jött a gumi és úgy a francia. Utána kértem h én is hagy kényeztessem. Majd lovaglópóz... Így is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória!!!


2023-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben beszéltük le a randit!

Lakás: Lakás rendben van,mindig tisztaság és friss illat fogad!Történt egy ágycsere,ami szerintem valamivel szélesebb és alacsonyabb,mint a régi!Talán szex szempontjából kényelmesebb valamivel!Fürdőt még mindig nem lehet használni,de én mindig mefürödve megyek, így a higénia meg van oldva!A neccesebb az,ha valaki éppen melóból megy kikapcsolódni Nellyhez,de biztos arra is van megoldás,nem tudom!

Külső: Külsőleg még mindig nagyon bejövős,szép arc,gyönyörű fekete haj,ami mindig ápolt!
Csábos szempár,csókra hívogató ajak,ami sajnos tabu és nagyon nehéz megállni,hogy tévedj oda és érezd!Finom illata és tapintása van az egész testének!Alkatra is rendben van nagyon,az utcán biztosan megnéznéd!

Hozzáállás: A hozzáállásaval nekem soha nem volt problémám,tudja,hogy miért megy hozzá az ember és ő maximálisan oda is teszi magát!
30 percre szoktam menni,de van hogy tovább maradok beszélgetni,ha van időm és neki sincs más dolga!

Együttlét: Gumis francia,amit úgy csinál,ahogy kéred!Ha lassan érzékien szeretném akkor úgy,ha gyorsabban,mélyebben akkor meg úgy!Szerintem mindenkinek a kedvében tud járni!Majd következett részemről egy kis kényeztetés,amire jól reagál!Nagyon jó érzés,régebben ezt sem lehetett kérni mindig,de most már ez rendszeressé válhatott!Misszibe folytattuk,ami nagyon jó érzés szintén,lábát a nyakamba tette,azokat csókoltam közben,majd ráhajoltam és egyre ütemesebb tempóban csináltuk,közben a nyakát és a melleit csókoltam!Majd hasra fordult,kispárnát a hasa alá tette és úgy hívogatott formás feneke!Csodálatos látvány!Így csináltuk hol gyorsabban,hol lassabban!Majd ebben a pózban ért el a vég!Ismételten a mennyekben éreztem magam!Több pózban most nem voltunk,de mindegyikben csillagos ötös,ezt bátran állítom!

Elégedettség és Ajánlás: Én,a fixen Szolnokon hirdetők közül,csak hozzá járok,mindent megkapok tőle,amire szükségem van!Igen tudom a natúr francia ami teljesen kerekké tenné a történetet az hiányzik,de ez van!Én örülök,hogy annak idején próbát tettem "Nellynél",nem mondom,hogy zökkenőmentes volt az elejétől,de most,hogy már elég jól ismerjük egymást,mondhatom,hogy egy haveri kapcsolat alakult ki!Persze nem együtt főzünk és shoppingolunk,de szoktunk dumálni akkor is,amikor épp nem találka időpontot beszélünk le!Bátran ajánlom még mindig mindazoknak,akik egy picike kis türelemmel is rendelkeznek,mert lehet hogy első alkalomra nem lesz egész a történet,de megéri többször meglátogatnálak,mert egyre jobb és közvetlenebb kapcsolat alakul ki Nellyvel és szerintem ezáltal a vele eltöltőtt idő is minőségivébbé tud válni!Én ezt tettem és szerintem sokkal jobb és szenvedélyesebb tud lenni a vele eltöltött idő!Köszönöm sokadjára is a közösen eltötött időt!😉😁


2023-05-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Nem vette fel de amint tudott visszahívott. Rögtön fogadott.

Lakás: Lakás rendben van. Kényelmes ágy.Parkolás ingyenes kicsit arébb.

Külső: Tökéletes külső szép arc. Kedvencem a szemei és a puncija.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező.Nagyon kedves,fél órára mentem.

Együttlét: Franciával kezdte,utánna lovaglás. Nagyon jól csinálja. 🙂

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok teljesen.Ajánlom minden úriembernek. Legközelebb a kölcsönös franciát kérem tőle. 😉


2023-04-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először nem vette fel, de visszahívott ez korrekt volt, jó kezdés. Mondtam mit szeretnék, ő mondta mit szeret és csinál, eddig minden tiszta sor. Fél1kor beszéltünk, hogy nem sokára ráér, kb negyed kettőt beszéltünk meg, de azért mondtam, hogy 1kor még megcsörgetem előtte a biztonság kedvéért. Fel is hívtam pontban 1kor, mondta, hogy kicsit még várjak, mert meg nincs kész.Mondom rendben, ráérek. 14:42-ig vártam ez 1.5 óra hossza,nem tudom, hogy Afganisztánból jött vagy honnan, de kivártam... Ekkor mondta, hogy ráér. Ott termettem azonnal, mondta, hogy gyors voltam(gondoltam magamban igen, mivel ekkorra beszéltünk meg), várjak még 10 percet, mert még nincs kész teljesen. Így még ott is vártam lent a kapuban.Ez már nem jó ómen volt, de gondoltam, hogy adok egy esélyt és nem a megérzéseimre hallgatok, kár volt.

Lakás: Szép rendezett lakás, de a kutya a lakásban az ágyon nekem nem oké, bár ez lehet a privát ágya volt, nem derült ki.2 ágy van. Én is szeretem a kutyákat, de nem az ágyon ahova még én is megfürödve fekszem be.

Külső: Szép nő, ezzel nincs gond.

Hozzáállás: Addig voltam vele amíg visszavettem a cipőm. Mikor kinyitotta az ajtót betessékelt, mondtam ,hogy tusolok előtte, mert én mindig szeretem ha tiszta vagyok(bár itthon is tusolok előtte és reggel is mindig).A hangja kedves volt. Azért még egyszer elmondtam, hogy miért jöttem. Erre mondta, hogy jaj, ő NF-et nem csinál. Ekkor úgy felbasztam magam, hogy felvettem a cipőm és elköszöntem, hogy nekem erre nincs időm. Elbasztam az egész napomat, majdnem 2 órát vártam egy hazugságra, ami ki is van írva az oldalán vállalásnak, de nem csinálja. Szánalom.Most őszintén ennek mi értelme van? Miért jó, ha valaki nem korrekt? Még édességet is vittem neki kedvességből, de nem jutottunk odáig, hogy átadjam. A sok malteres fejű mosdatlan paraszt meg takonyevő retek biztos megeszi ezt, hogy mindegy de legalább ha gumiban is de francia. Én nem. Engem egyszer basznak át.Nem is értem az ilyenek miért hirdetnek az oldalon. Ennyi lenne az elvárás az igény oldalon? Hogy átbasznak?

Együttlét: Semmit. A kedvence, hogy kiírja mit szeret megbeszéljük és utána ő azt nem csinálja.

Elégedettség és Ajánlás: Én soha többet nem megyek vissza. Már az időhúzás nem jó jel volt,bár mondta, hogy sietett, háttérinfót nem tudok többet. Kimentem inkább a strandra utána lebegni, lenyugodni, kezdhettem volna azzal. Hihetetlen.

Hókuszpók6

...annyival kiegészíteném, hogy a no-Nf teljesen logikus és érthető, inkább előny még ha szarabb is. Borzalom milyen igénytelen emberek tobzódnak néha errefelé(ő nála nem tudom). Néha olyan sztorikat hallok(nem róla) amiket inkább nem szeretnék...

Nellyke26

Kedves Hókuszpók! Kérlek engedd meg hogy válaszoljak neked a nekem írt kommentelésedre!Először is ott kezdeném hogy én reggel 9-től egészen estig vagyok.Mindennap elérhető vagyok beleértve a Szombat illetve a Vasárnapot is!Ha esetleg ismét megszeretnél látogatni egy hölgyet kérlek vedd figyelembe az oldalán feltüntetett "elérhetőségét" a kellemetlen iróniás rágalmazó összességében abnormális jellegű magatartás elkerülése végett amit irányomba is tettél!Ugyanis ha a hét minden napján elérhető akkor valószínű hogy lesz olyan nap/napszak amikor bizony nem rögtön azonnal fog tudni téged fogadni és előfordulhat várakozás ahogyan az én esetemben is előfordult (több mint valószínű hogy fog is).Felnőtt emberek vagyunk ezért vannak kötelességünk elintézni valónk amik között vannak olyanok amik nem várhatnak és megesik hogy a megbeszélt időpontot átlépve várakozni kell bizonyos ideig.Mint pl:orvosi vagy épp hivatali ügyek intézése alatt megnőhet a várakozási idő!Kiszámíthatatlan!"A sok malteres fejű mosdatlan paraszt retek" ahogy te fogalmaztál a kommented alatt árulkodik a személyiségedről.Őket úgy hívják hogy kétkezű munkás emberek akik közt rengeteg a tisztelettudó normális kedves ember akiket szintén szivesen fogadok!2023-van feltalálták a fürdőszobát és rendelkezem tisztasági szerekkel is.Nem feltétlen jelenti azt ha valaki kétkezű munkát végez akkor ő igénytelen lenne önmagára illetve környezetére.Valóban találkoztál egy Csivava 4kg-os szobakutyámmal.Ő állandó jelleggel az én privát ágyamban fekszik pont azért mert nem tud lejönni onnan az aprócska termete miatt és nem zavar engem/minket a másik ágyon.Diszkrét fogadtatásomban csak "állattal" lehet találkozni(látni) amiről én gondoskodom ne zavarjon.És természetesen nem az állatnak kell tetszenie az adott esetben hisz nem ő hozzá jöttél.Továbbá enged meg kérlek hogy elmagyarázzak neked még valamit!Attól hogy te egy fizető vendég vagy még én döntök afelől hogy egyáltalán fogadlak-e és mit engedek/vállalok be!Hiszen nem jogosít fel arra hogy rendelkezz felettem és követelőzz az esetlegesen neked természetes együttlét felől!Sosem állítok olyat aminek nem teszek eleget!Nem egy putriban lévő igénytelen képektől eltérően undorító kinézettel rendelkező csúnya igénytelen nőhöz jöttél aki bármit/bárkit bevállal és a telefonban mindent megígér csak hogy elmenj és a helyszínen megtehetel vele bármit miközben ő olyan mint egy guminő jobbik esetben csak fekszik és nem a telefont nyomkodja az együttlét alatt!Ápolt igényes és korrekt nő vagyok!Egyrészt ennek köszönhetem az évek alatti folyamatosan visszajárós vendégkörömet!Másrészt a kedves mosolygós őszinte barátságos jellemem kisugárzásom illetve nem utolsó sorban a francia és az együttlét alatti érett tudásom miatt.Én egy szóval nem említettem neked telefonban hogy natúr franciával várlak ennek ellenére hazugnak állítasz!!!Ha a telefonban megkérdezed vállalom-e a natúr franciát vagy esetleg egyéb lehetőségként én őszintén válaszolok mindenre hogy annak tudatában tudj dönteni és későbbiekben esetleg meglátogatni!Fel van tüntetve a natúr francia mivel covid előtt volt viszont nem tudom levenni onnan ezt a bejegyzést ezért van közvetlen alatta az óvszeres francia is.Ezzel ritkán van gond mivel a leendő vendég többsége rákérdez telefonban mert nem mindenkinek természetes és persze látják is hogy a franciánál 2 lehetőség van feltüntetve ezért első körben rákérdeznek de te nem tetted.Ha nem kérdezel telefonban kérlek szépen ne engem okolj és ne nevezz hazugnak!


2023-03-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Nagyon kedves hangja van a telefonban.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Gyönyörű. Formás test. Szép cicik. Számomra az arca a legszebb.

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, én úgy gondolom hogy egy kicsit távolságtartó, ami nem baj mert sok a hülye és fontos az óvatosság. Egyáltalán nem óranézős és csak veled foglalkozik amíg lenem járt az időd. 1 órát voltunk együtt.

Együttlét: Simogattam, Beszélgettünk, Nyalakodni nála tilos de a kölcsönös francia felvan tüntetve a repertoárban. Kézzel használható állapotba hozta a szerszámot majd gumis francia és végül szex. Mivel 1 óráról volt szó így belefért volna mégegy aktus de nekem már nem jött össze így a maradék időben beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra nagyon szimpatikus. Nagyon szép többször is említettem neki hogy legszívesebben felfalnám. Szerintem fogunk még találkozni.


2023-02-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonban nagyon kedves, kellemes hangja van!

Lakás: Szolnok belváros

Külső: Nagyon szép arcú, szép formás fenék!
Nagyon szép formás lábak, combok!
Úgy ahogy van, imádni való!

Hozzáállás: Nagyon kedves!
Tünemény!

Együttlét: Nem részletezném, de klassz volt!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam!
(Tanárbácsi)🙂


2022-10-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos módon,üzenetben jeleztem,hogy újból meglátogatnám!Most egy kicsit nehezen tudtuk összehangolni a megfelelő időpontot,de délutánra nagy nehezen sikerült!

Lakás: Már többször is leírtam,minden okés!

Külső: Szép lány,úgy tökéletes ahogy van!

Hozzáállás: Szokásos 30 percet voltam vele!Kedves,mosolygós és tudja mi kell a f érfinak!

Együttlét: Egy kis beszélgetés,simogatás,gumis francia és hátulról behatolás!Nagyon jó doggyba vele,brutál jó érzés és eszméletlen tempóban is élvezi!Fenekét isteni érzés markolászni,gyömöszölni közben!

Elégedettség és Ajánlás: Sok újat nem tudok leírni,csak annyit,hogy ha egy nagyon jót szeretnétek szexelni egy szép lánnyal,akkor bátran látogassátok meg!Köszi Nellyke,ismét szuper volt minden!


2022-10-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: A célnak megfelelő.

Külső: Gyönyörű arc.
Bomba fenék.
Selymes bőr.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves volt.

Együttlét: Ez legyen a kettőnk titka,de egy biztos,hogy kielégülten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.
A fenekével nem lehet betelni. Az egyik legjobb rosszlány Szolnokon.


2022-09-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos módon,ahogy eddig is.Gyorsan és rugalmasan egyeztettünk időpontot.

Lakás: A lakással változatlanul semmi problémám,szerintem bárki szívesen ott is lakna./Nellykével/:)))Szerintem érdemes fürödve,tisztán érkezni a tetthelyre,mert mivel ott lakik,nem szeretné ismeretlen férfiakkal megosztani!Ez viszont csak az én véleményem,amúgy engem ez egyáltalán nem zavar,mert mindig originálban érkezem!Az ágy is rendben van,bár ha elkap a hév,mint ahogy most engem,akkor azért eléggé hintahajóban lehet érezni magunkat!

Külső: Külsőleg semmit nem változott legutóbbi találkozásunk óta,bár ő úgy érezte,hogy hízott egy kicsit!Ha úgy is lett volna,akkor sem zavarna,mert neki az is jól állna.Haja szép és mindig friss illatú.Arca számomra szépen van sminkelve,bár most a szemöldöke kicsit vastagabbra volt kihúzva,mint szokott ezt szóvá is tettem.:)Ez persze semmit nem vont le a szépségéből!Lefele haladva a mellek következnek,amik számomra teljesen izgatóak,kellemes tapintásúak!Intim részhez érve piercing található benne,ami szépen mutat benne!Feneke is izgató,jól markolható és nagyon jó tapintású,úgy mint az egész teste!

Hozzáállás: Mivel már pár éve egy lövetű lettem:),így 30 perces programra szoktam benevezni,amit ki is használunk!Sikerült a legelső találkozásunkkor megtalálni a közös nevezőt,így bátran állítom,hogy most már szinte haveri lett a kapcsolatunk.Rengeteg nevetéssel és marhulással telik az idő,amit ott töltök vele.

Együttlét: Igazából van egy megszokott forgatókönyv,ami szerint haladunk!Egymással ellentétesen elhelyezkedünk az ágyon/nem háttal:)/,majd egy kis simogatás,tizedes merevedéséig kézimunka,gumi fel és indul a francia nyelvlecke,ami nagyon finom és válzozatos!Közben én is itt-ott megérintem,simogatom.Itt jöttem rá,hogy kézrátétellel is tudok örömet szerezni!:)Ezt most csak azért írtam ide,mert itt elég nagy nevetésbe törtünk ki,jó sztori volt!:)Majd kértem Nellykét,hogy forduljon doggyba és úgy csodálhassam és élvezzem gyönyörű testét!Közben csókoltam a hátát,markoltam a melleit!Ja és persze gyömöszöltem finom kis fenekét!Nagyon kellemes hangokkal tudatja,hogy neki is jól esik dolog!Most nem akartam pózt váltani,pedig hát a többiben is nagyon ott,de így akartam befejezni ezt a fantasztikus együttlétet!Nagyon jól bírja,tényleg olyan sebességre fel lehet kapcsolni,amit hát nem mindenki értékeli!Mikor már tényleg felkapcsoltam a 6.sebességet,már csak az járt a fejemben,hogy mikor törjük át a falat a szemközti szobába!Őrület volt én mondom,de megelőzve a bajt,úgy döntöttem,hogy inkább elélvezek egy hatalmasat!Így is lett!Nagyon isteni volt,nem is akartam kihúzni,hagyott még egy kis ideig magában,amíg össze nem zsugorodtam!Majd elterültem az ágyon,mint a nagy Alföld!Még egy kis beszélgetés,ami már teljesen megszokott,öltözés,virágcsokor átadása,ami az átlagos,majd puszi és tipli!:)

Elégedettség és Ajánlás: Mivel visszajáró vendége vagyok Nellykének,így nyilvánvaló,hogy csak is ajánlani tudom.Igazából ez olyan,hogy vagy szimpatikusak és megtalálják egymással a közös hangot és akkor minden happy,vagy nem és akkor jönnek a negatív kritikák!Mi megtaláltuk,így minyden alkalommal jól érezzük egymást egymással!Száz szónak is egy a vége:HASTA LA VISTA NELLY BABY!:):)))))


2022-07-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyors egyeztetés telefonon!

Lakás: Kényelmes,otthoni érzést ad!

Külső: Elbűvölő, bájos,Ápolt ,kitűnő ,szép arcú,

Hozzáállás: Barátnő feeling!

Együttlét: Maximális teljesítménye volt mindenben!

Elégedettség és Ajánlás: Minden olyan úriembernek ajánlom aki ki szeretne kapcsolódni és egy hibátlan nő társaságára vágyik.
Más témákról is szívesen beszélget(pl.:festés).


2022-07-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon - villogó zöld időszakban - azonnal , első hívásra mindenben meg tudtunk egyezni.

Lakás: A lakás rendben , aranyos cicus és egy kistestű kutyus is fogadott, melyek jelenléte abszolút nem zavaró - sőt örömteli.

Külső: Nagyon nagyon szép arcú, tökéletes alakú a Nellyke. A fényképek nem adják vissza - élőben csodálatos . ( valós korából 6-8 évet letagadhatna , igazi tini-diáklány megjelenés és stílus )

Hozzáállás: Nagyon kedves, közvetlen - megvan a saját " rendje a dolgoknak " Egy órát voltam a vendége. Van egy természetes mosolya alapból, még e szeme is mosolyog, még akkor is ha - mint kiderült - kicsit fáradt is volt éppen.

Együttlét: Az adatlaptól eltérően - " csak " óvszeres a francia is, de ez nem ront annak minőségén. Nagyon profin ügyesen állt hozzá a dolgokhoz. Én bénáztam , sajnos - bizonyos helyeken csiklandós és későn reagáltam erre - , de azért közösen megmentettük a helyzetet. Sűrű elnézést kérve akkor is és így utólag most is.

Elégedettség és Ajánlás: Nellyke egy tündér Hölgy, nagyon tetszik - meg is szerettem persze.
Köszönöm szépen Neked, hogy megismerhettelek és további kellemes hétvégét kívánok.
Sziaaaaa


2022-06-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen,a privát számán jeleztem Nellynek,hogy újra meglátogatnám és mikorra tudna időpontot adni nekem!Gyorsan jött a válasz is!120 perc múlva már nála is voltam!

Lakás: Semmi nem változott,minden okés!

Külső: Külsőleg nekem még mindig tetszik!Szépen sminkelve,friss hajjal és jó illattal fogad.Szerintem egyben van nagyon,bár ő ezzel nem teljesen ért egyett!Nekem a szeme,szája és a feneke a kedvencem!

Hozzáállás: Tudja a dolgát,nem kell noszogatni!Mindig több időt tervezek vele eltölteni,de a 30 perc alatt teljesen kikészít,olyannyira,hogy utána még legalább kapok 10-15 percet,hogy magamhoz térjek!

Együttlét: Szokásos kézimunka,közben az én kezem is eltévedt ide-oda!Majd védőfelszerelés és francia!Fordulás kutyusba!Felvátva hol én mozogtam,hol ő mozgatta csípőből a fenekét!Imádtam!Később kértem lovagoljon meg!Nagyon jól vágtázik,ezt bátran kimerem jelenteni!Közben felváltva markolásztam a mellét és a fenekét!Mikor már éreztem,hogy a vég magamhoz szorítottam a fenekét és gyors kicsi mozdulatba váltottunk! Brutál nagyot élveztem!

Elégedettség és Ajánlás: Megint csodálatosan éreztem magam Nellyvel!Jó szexpartner az biztos,meg amúgy is bírom,jó fej csajszi!Még mindig nem teltem el vele,így hát még biztosan megyek hozzá!Bátran ajánlom mindenkinek,persze csak akkor,ha a megfelelő tisztelettel illetitek meg!


2022-06-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon felhívtam kb 20 perc és mehettem.

Lakás: Célnak megfelelő,átlagos panel.

Külső: alacsony, barna,szép arcú, tetko ,piercing,ápolt,gyönyörű.10/10

Hozzáállás: 30 percet voltam.kedves nagyon.

Együttlét: kicsit feszült voltam,kérdezte is hogy elsőnek vagyok ilyen helyen.. de gyorsan elmult,kis kézimunka ,gumi,aztán francia hát az isteni volt,aztán lovaglás,elölről,hátulról,kegyetlen jol lovagol ,isteni szűk punci.

Elégedettség és Ajánlás: nekem bejött nagyon ,test arc illat minden 10/10


2022-05-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag egyszerű volt

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: Szerintem nem ő van a képen ha mégis akkor elég jól szerkesztett és nem mostani alacsony vékony kis mellű ja és roma lány és egyfolytában azt írja hogy magyar az arca nem szép inkább leélt romás

Hozzáállás: Nem mondhatnám lelkesnek inkább haladós

Együttlét: Igen itt még rosszabb volt a helyzet szinte semmit se enged semmit se szeret itt ne ott ne itt csíkos ott érzékeny plusz úgy oda van magától látszik hogy úgy gondolja hogy örülj hogy itt lehetsz ne akarj már ezt meg azt

Elégedettség és Ajánlás: Senkinek nem ajánlom láttam én is a sok pozitív írást amiből sok ugyanaz az ember lehet ő saját maga vagy olyan ember aki még nem volt normális kedves lánynál de ő tényleg a kerülni kategória és nem konkurencia vagyok és azért írok ilyeneket ez jó tanacs

Nellyke26

Szia! Először is köszönöm a "lejárató" kommented őszintén szólva meglepett.Szerencsére (nagyon) ritkán találkozom hozzád hasonló elviselhetetlen személyiségű pszichés zavarokkal rendelkező emberekkel.És ezzel szerintem mindent elmondtam röviden tömören?Különböző kommenteimből kiderül hogy amit te állítasz az nem fedi a valóságot illetve a roma származásra visszatérve Magyar nő vagyok amit a valódi(!) képek is visszatükröznek.Tehát a lejárató kommentelésed úgy érzem nincs rám hatással és a későbbiekben sem lesz.Sajnálom hogy találkoztunk és mélyen sajnálom hogy éltél az adott lehetőséggel.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-21
  • K12-21
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22

(x) Külföldi munka ajánlatok