Taya_, 27 éves, 170 cm, 58 kg, Gyöngyös

+36/30/313-59-10

Taya_ 27

+36/30/313-59-10

Gyöngyös, Csak nálam
 • H9-22
 • K9-22
 • SZ9-22
 • CS9-22
 • P9-24
 • SZ10-24
 • V11-24
2022-08-25: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Kölcsönös francia
 • Vibrátoros játékok
 • Kebel szex
 • Közös fürdés
 • Közös maszturbálás
 • Aktus
 • Kamerázás helyszínen
 • Fotózás
 • Szüzesség elvétel

ADATOK

170 cm, 58 kg, mell 85 cm, Normál alkat, Hosszú, Barna haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 18 és 50 között
 • Légy ápolt és kedves.
 • Csak nálam
 • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

 • Éves: 173816
 • Mai: 967
 • Tetszik: 682

Bemutatkozás

Akkor kicsit bemutatkoznék így a képeim mellé,kérlek olvasd el mielőtt felhívsz, hogy elkerüljük a fölös köröket. Mivel Te is megválogatod hogy kit látogatsz meg (jobbik esetben...) ezért Én is bizonyos feltételekhez kötöm a találkozásunkat, mert jól szeretném érezni Magam az együtt töltött idő alatt. Egyedül fogadlak, más lánnyal biztosan nem fogsz találkozni, nálam nincs átjáróház. A telefonom én és a megjelölt intervallumban kezelem, ha netán nem veszem fel a telefont ez idő alatt, próbáld meg egy kicsit később vagy visszahivlak ! (Reggel,késő este,hajnalban,éjjel NEM vagyok elérhető telefonon sem) Nekem is van egyéb elfoglaltságom illetve magánéletem is kérlek ezt tartsd tiszteletben! A számkijelzés kötelező!! Csakis a telefonban szimpatikus Úriemberekkel áll módomban találkozni, aki az alapvető telefon etikettet nem tudja betartani és nem szimpatikus annak nem áll módomban időpontot adni! Köszönés, bemutatkozás, érdeklődés!!!A hello,meg a drágámmal kezdődő telefonhívást azonnal bontom, mivel nem Egymást keressük!! Amennyiben időpontot kapsz nálam, és időben nem jelzed, hogy nem tudsz jönni, akkor többet nem veszem fel a hívásodat! Kérlek, légy korrekt! Köszönöm! Találkozásunk kizáró okai: -Alkohol egyéb szerek alatt állók -Vazelin, golyó, piercing (oda lent) -Roma származás -Extrém túlsúly -Ápolatlan külső!!!! Higiénia: sajnos muszáj kiírnom! Nem érdekel hogy egy fél órája, órája tusoltál otthon. KÖTELEZŐ tusolni nálam is. Én is mindenkit tisztán, illatosan, frissen tusolva várok. Kérlek titeket ne rontsátok el a találkozót ezzel. Köszönöm a megértéseteket! ÓVSZER NÉLKÜLI AKTUSRA NÁLAM NINCS LEHETŐSÉG!!! Tartsd tiszteletben kérlek!!! MILLIOSZOR CSOKOLLAK!!Taya_:)

 • 2022-08-23: Visszakerültem az oldalra.
 • 2022-08-20: Visszakerültem az oldalra.
 • 2022-08-15: Visszakerültem az oldalra.
 • 2022-08-13: Visszakerültem az oldalra.
 • 2022-08-04: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2022-10-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon nem elsőre de gördülékenyen meg tudtuk beszélni az időpontot.

Lakás: A lakás tökéletes kényelmes nagy ágy jól berendezet.Parkolás ingyen könyű.Fürdő tiszta igényes rendezett minden megvan ami kell.

Külső: A hölgy rövid szavakkal jellemezve tökéletes gyönyörű arc szemei káprázatosak a testalkata hát az engem rendesen lefagyasztott szavakkal nem lehet kimondani menyire szép legalábbis számomra nekem pont az esetem.Kedvenc testrészem ugy őszintén nem tudok mondani mert a hölgy egyben Arc,Popsi,Mellek tökéletes.

Hozzáállás: Kezdeményező amenyire kell nagyon figyelmes és kedves 30 csodálatos percet töltöttem vele de legközelebb majd lessz több is az biztos :)

Együttlét: NF,Kölcsönös francia nagyon finom volt a puncija imádtam el is időztem kicsit a nyalakodással ami érzésem szerint neki is nagyon tetszett. Aktus óvszerrel több pózban az a tükrös szekrény jó hogy ott van nem semmi látványt nyujtott vágyfokozónak tökéletes bár ettől jobban a vágyam nem lehetett fokozni a kutyus póz vitt mindent az a látvány, popsi...igy is ért a vég hatalmasat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott kategória nekem nagyon bejött egyáltalán nem bántam meg hogy felkerestem de még sokszor fel is fogom és nyugodt szivel ajánlom mindenkinek aki jól szeretné érezni magát egy tökéletes hölgy társaságában. vigyázzatok rá! Puszillak:) hamarosan látjuk egymást.


2022-10-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonáltam... 20 perccel azelőtt mikortudtam volna menni de neki az kevés hogy elkészüljön, több időrevan szüksége így tolódott.

Lakás: A parkolás zökkenőmentes, hivtam a lépcsőház előtt de mikor az ajtóhoz értem jöttek ki igy beengedtek, a liftből is szálltak ki éppen igy arra sem kellett várnom.
A fürdőben hiányt nem tapasztaltam, tiszta törölköző tusfürdő stb stb.
A lakás egy garzon, célnak megfelel.

Külső: Képek picit salókák deő van a képeken. Kedvenc testrésze nincs.

Hozzáállás: Kicsit távolságtartó volt.
A melleit éppen lehetett érinteni..

Együttlét: 30 percre mentem... Több lett de van rá magyarázat.
Kezdett egy natúr franciával, szo-szo.
A szex több pózban könnyen megvalósul és láthatóan élvezi is. Többszörösen elélvez, örülök neki, de tényleg. Részemről meg kicsit meg kellett állni, magához húzott ezalatt a pár másodpercre de kiestem a 'ritmusból'. Legalább 3x újra kellett kezdenem és ezáltal már nehezebben élveztem el. Így futottam ki az időből. És igen közben el is fáradtam én is.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória.
Szivesen a lufikat.


2022-09-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel telefonon történt. Először csak tájékozódtam a részletekről. A második hívásnál már időpontot egyeztettünk. Megérkezéskor kapuból ismét telefon s kaptam az instrukciókat.

Lakás: A lakás a célnak megfelel, kényelmes. Remek parkolás.

Külső: Nem árul zsákba macskát, arccal hirdet. Az vár ami a képeken van sőtt jobb. Nincs kedven testrészem összességében jó.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen kezdeményező.
Fél órás "villámlátogatás" fért bele a napirendbe.

Együttlét: Egy francia és egy kis beszélgetés fért bele.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott. Legközelebb hosszabb időt szeretnék Vele eltölteni.


2022-09-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Célnak megfelelő. Korrekt lakás

Külső: Mint a képeken.

Hozzáállás: Egy csodálatos lány

Együttlét: Sos francia szajba. A környéken az egyik legjobb.

Elégedettség és Ajánlás: Igen


2022-09-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette

Lakás: A lakás célnak megfelelő volt a fürdőszoba felszereltsége is.

Külső: Ő van a képeken

Hozzáállás: Egy órát voltam vele. Csak annyira kezdeményező amenniyre kell.

Együttlét: Azt inkább megtartom magamnak.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom.


2022-08-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette. Amikor másodjára hívtam és épp nem volt telefonközelben, ő hívott vissza.

Lakás: Szép rendezett panellakás, a fürdő is rendben volt, összességében teljesen megfelelő.

Külső: A külseje számomra pont a legideálisabb: se nem duci, se nem vékony, hanem pont a középút.

Hozzáállás: Eléggé kezdeményezőnek mondható, rendesen odateszi magát az elejétől a végéig.

Együttlét: Azt inkább megtartom magamnak, de szerintem senkinek nem fog csalódást okozni.

Elégedettség és Ajánlás: Már nem egyszer voltam,, és még biztos menni is fogok párszor.


2022-07-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zöld lámpánál telefont egyből felvette, fél óra múlva a helyszínen is voltam.

Lakás: Kényelmes ágy, jól felszerelt fürdő.

Külső: Szép arc, formás test.

Hozzáállás: Kellőképpen kezedeményező, nem támad le, de nem is fadarab.

Együttlét: A megbeszétekhez tartotta magát. Normál sex és francia. Ügyes volt mindenben.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom, legyetek kedvesek vele.


2022-06-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Gyöngyösön, főút közvetlen közelében, újépítésű társasházi lakás, ingyenes parkolással.
Imádtam, hogy érkezésemkor rögtön elküldött zuhanyozni. Nem mintha nem lettem volna tiszta, de ez egy olyan plusz ami tényleg előirányozza az igényességet. Van többféle férfi tusfürdő ill. szájvíz.

Külső: Tayát már jó ideje kifigyeltem, csak a távolság mindig akadályozó tényező volt. Most viszont épp erre vezetett az utam, így egy régi vágyam teljesült a találkozással. Arca, szemei, mosolya, de úgy én block minden tetszett rajta, hihetetlenül erotikus kisugárzása van a hölgynek. Barátnőmnek el tudnám képzelni.

Hozzáállás: Barátnő feeling, de az maximumon, egy órán keresztül. Jó vele beszélgetni mindenről is, van közös téma, megállapítottam, hogy több dologban értünk egyet a világ dolgairól, ami szóba került.

Együttlét: Mivel a kinti hőmérséklet valami 35°C körül mozgott, zuhanyzás után a szobába lépve rögtön leizzadtam megint. De gond egy szál se, Taya gondoskodott arról, hogy Orion nevezetű barátunk biztosítsa a megfelelő hőmérsékletet ami az együttléthez kell. Kölcsönös francia első körben, vagyis inkább én neki, amit nagyon élveztem, és nekem úgy tűnt, hogy ő is élvezte. Meg is dicsért, hogy nagyon jól csinálom. Nagyon szép és finom puncija van, imádtam. Aztán ő következett a franciával és kis kézi rásegítéssel, és az egyik gyengémmel, a zacsinyalogatással. Mennyei volt. Majd gumi, és kutyus. Nem tudom én voltam-e ilyen jó, de miközben ment az aktus egyre jobban tolta rám magát, közben néztük magunkat a szekrény tükrében és kézzel is izgatta a csiklóját, majd miután én elélveztem, jó szokásomhoz híven nem hagytam abba hanem tovább csináltam 1-2 percig, aminek a végén hirtelen görcsbe rándult és remegve rázkódva elélvezett. OMG, király volt, mondtam magamban, ő is megerősítette, hogy elment.
Aztán megkínált egy pohár mojito ízű ice teával amit elfogadtam, és a második kör előtt kis eszmecsere erről-arról, jó vele beszélgetni is. Ekkor ígértem meg neki, hogy értékelést írok, mire visszkérdezett, hogy most? :))
Majd a pihi után a második kört kézzel kértem, zacsinyalis franciás kombóval, amit szintén fullprofin tolt végig. Majdnem szemen spricceltem önmagam... Csak röhögtünk rajta.

Elégedettség és Ajánlás: Imádtam az ott tartózkodásom minden egyes másodpercét, legszívesebben ma is meglátogatnám, de mivel elég messze lakom ez nem most fog megvalósulni, viszont meg fog.
Csók, a kecskeméti srác ;)


2022-05-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nehezen ment, de sikerült n

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: Képeknek megfelelő

Hozzáállás: Gyors franciára mentem, ügyes volt és korrekt.

Együttlét: Finom natúr franciát kaptam tőle, ha arra járok még biztosan visszamegyek.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, összességében jó volt.


2022-03-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon töbszöri poróbálásra sem vette fel majd visszacsörgetett később így sikerült lebeszélni a találkát!

Lakás: Parkolás egyszerű ingyenes, kis garzonlakás célnak teljes mértékbe megfelelő tiszta kultúrált!

Külső: Arca és teste a képeknek megfelelő

Hozzáállás: Kedves volt pont annyira amenyire kellet!

Együttlét: Semmi extra, alap dolgokat beszéltünk meg így azt is kaptam amit kézséggel teljesített!

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében elégedett voltam hisz megkaptam azt amiért mentem olyan formában amilyet vártam így nem csalódtam, valószínű visszamegyek majd még!


2022-02-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, másodjára tudtam elérni. Megbeszéltünk egy 2 órával későbbi időpontban. A helyszínre érve hívtam és még kért 5 percet és mehettem is fel.

Lakás: Egy garzonlakás a helyszín ahol egyedül ő van. A parkolás könnyent ment. A lakás maga modern és hangulatos. A fürdőszobában megtalálható minden ami szükséges, illatos friss törölközőt kaptam.

Külső: Külsőleg mint a képeken, nagyon csinos lány, pont az esetem. Szép cicik, formás fenék, illatos punci. Mindene a kedvencem lett.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves volt és cuki. Lehet vele beszélgetni, ha izgul az ember akkor elég hamar fel tud mellette oldódni. Kínált frissítővel, leste a vendég minden kívánságát. Talán egy negatívum ami felett azért szemet tudtam hunyni, hogy a hírdetése szerint vállal csókot, de amúgy ez nála túl személyes és nem vállal. De ezt megbeszéltük és végül kárpótolt a csók hiánya az együtt töltött csodás tartalmas egy óra amit teljesen ki is töltöttünk.

Együttlét: Beengedés után mire lehúztam a cipőmet és beléptem a szobába már meztelenül várt a szobában. Kaptam egy törölközőt és mehettem tusolni. Visszaérkezésem után az ágyra invitált majd megbeszéltük a forgatókönyvet. Kellemes finom franciával kezdett, amit nagyon élveztem de mivel kb 10 perc után sem ért el a vég, így végül eltértem a tervtől és gumit kértem. Kérdezte hogyan szeretném és én kértem űljön bele.
Nagyon jól mozgott, fölémhajolt így közben tudtam kényeztetni a ciciket is. Ebben a pózban ért a vég.
Pihenésképpen végigsimogattam a hátát amit nagyon élvezett majd megkóstolhattam mézédes kelyhét. Lenti ténykedésem meghozta a várva várt eredményt és nagyot élvezett. Ezután még simogattam a hátát egy kicsit és újra kezelésbe vett a szájával majd gumit húztunk. Második körben misszionáriusban majd kutyapózban élveztük egymás testét míg újból csúcsra nem jutott. Mivel másodjára nem mindig tudok elélvezni és közeledtünk az óra végéhez ezért besegítettem és a szájába sikerült élveznem.

Elégedettség és Ajánlás: Csodás élvény volt ez az egy óra, igazi barátnő feeling. Biztos hogy visszajáró vendége leszek.
Kedves Taya, Köszönöm neked ezt a csodás órát, imádtam minden percét. Hamarosan találkozunk újra ;)


2022-02-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon gyorsan ment, kora délutáni órákban kerestem. Kért negyed órát és említette, hogy nem lesz kifestve, nem okoz-e gondot számomra. Szóval egyből nyílt, őszinte és kedves volt velem.

Lakás: Egyszerű, de nagyon stílusosan berendezett tetőtéri garzon. Parkolás a ház előtt roppant egyszerű. Fürdő felszereltsége is korrekt.

Külső: Természetes szépsége van (az biztos, hogy egy kis smink mindezt még tudja jobban fokozni.) Testalkata: se nem karcsú, se nem telt, nekem tökéletesen bejött. Ápolt, borotvált punci, szép cicik.

Együttlét: Először én mentem el egy gyors zuhanyra, aztán Ő következett. Natúr franciát kaptam, majd érdeklődtem, hogy kényeztethetném én is egy kicsit. A csiklója rettentően érzékeny, már nem emlékszem pontosan, hogy mit is mondott, de vmi ilyesmi volt: "hú ezt ne csináld kérlek, mert ettől megőrülök". :) Szóval érezhetően jól esett számára is a kényeztetés.
Ezek után misszibe fordultunk, aztán doggy következett. A kéjes nyögései és nedves puncija arról tett tanúbizonyságot, hogy neki sincs ellenére a dolog (ez számomra fontos, hogy amennyire lehet, működjön a kémia...) aztán gumi le és a szájában lett végem. Ritka alkalom, hogy így kérjem a végkifejletet, de Vele úgy voltam, hogy megkockáztatom és nem tagadom megérte, hatalmasat élveztem a szájába.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, ha tehetem mindenképpen felkeserem újra.
Taya, Remélem ízlett a kis édesség amit vittem a randira. Csókollak!


2022-02-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot, csak fél órát tudtunk együtt tölteni amit anno korrekten említett még a telefonon előre.

Lakás: 2020 nyarán voltam nála, egy egyszerű lakás volt célnak megfelelő. Parkolást nem tudom, mert motorral voltam hosszú nyári motorostúranap után látogattam meg esti órában. Fürdőszoba felszereltsége megvolt tiszta volt, tusfürdők samponok választéka megvolt és a tiszta törölköző is.

Külső: Szép baba arca van, kedvenc testrészem egyszerűen mindene. Jó humora van.

Hozzáállás: Kezdő volt maximálisan. Kedves humoros. Fél órát voltam vele.

Együttlét: Volt gumis francia, és aktus több pózban. Szűk puncija van. Hátulról kutyusba nagyon jó volt vele a szex. Mi a kedvence azt nem tudom, nem kérdeztem tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Merem ajánlani azoknak akik tisztelik a nőket.
Összességében jókat lehetett vele dumcsizni.

mifisimo

A hozzáállása kezdeményező, ellnézést a félregépelésért


2022-01-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan ment. Fel óra múlva nála is voltam.

Lakás: Diszkrét új építésű lakás.

Külső: Jó az alakja, szép az arca, szép punci.

Együttlét: Maximálisan kezdeményező, figyelmes.
Francia volt amiben jó nagyon. Aktus is kellemes vele.

Elégedettség és Ajánlás: Én ajánlom. Vigyázzatok rá nagyon mert kevés a jó megbízható erre.


2021-02-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, egy óra múlva tudott fogadni. Mindent részletesen megbeszéltünk, biztos voltam benne, hogy jó kezekben leszek.

Lakás: Ízlésesen berendezett lakás, kis fürdőszobával. Ami a tisztálkozáshoz kellhet, törölköző, tusfürdő, szájvíz, mind rendelkezésemre állt. Pont megfelelö méretű, kényelmes ágy a szoba közepén elhelyezve, fürdés után indulhatott a móka.

Külső: Pont mint a fényképeken, szép, fiatal lány selymes bőrrel, illatos puncival.

Hozzáállás: Amit kértem, maradéktalanul megkaptam, végig kedves volt, kiváló partner. Egyedüli probléma, hogy fáradt volt, ami számomra egy kicsit zavaró volt, de szerintem ez csak egy ilyen nap volt, mivel még csak egyszer voltam, nem általánosíthatok.

Együttlét: A tátamra fektetett, elrendezte a lábaim, és kezdetét vette a hirdetésben említett, szuper francia. Ahogy írja, az úgy is van. Még most is borsózik a hátam ha visszagondolok arra, hogyan próbálja leerőltetni a torkán.. Említette hogy a misszi a kedvence, remek látványt nyújt benne. Majd hátulról folytattuk, ami még remekebb.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, remélem lesz még alkalmam hozzá.


2021-01-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egy óraval a randi előtt egyböl felvette,simán ment!

Lakás: Dunaújvárosban voltam nála két ízben akkor Kitti néven hirdetett.Belvárosi csöndes lakás jól felszerelt fürdővel,parkolás a háztól kicsit messzebb de megoldható,ingyenes.

Külső: Aranyos vékony csaj nagyon közvetlen nagyon szép arca van sztem!

Hozzáállás: Amikor először voltam nála akkor 3ast játszottunk egy barinőjével aki ott volt a lakásban fél órás játék volt nagyon élveztem.Kövi alkalommal szólóban látogattam meg akkor egy órát voltam nála!Mindent meg lehet vele beszélni hogy mit szeretnék nagyon kezdeményező!

Együttlét: A 3as játéknál leteprtek a lanyok rámültek Kitti az arcomra Livi a farkamra egymással szembe aztán 10 perc utan cseréltek így végeztek ki.Amikor egyedül volt akkor enyhe dom jatékot kértem szedel.Kitti leterdeteltetett paskolóval elfenekelt majd ráült a számra és kenyszerfraniáztam neki majd gumit kértem meglovagolt és így lett végem uralma alá hajtva!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élvezrem mindkét randit vele,maximálisan ajánlom!Kitti v Tatjána köszönöm!


2021-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: 3-ik csengésre felvette és korrekt tájékoztatást kaptam.

Lakás: A lakás tökkéletes.
Meghitt a főrdőben szájvíz,tusfürdő?tiszta törülköző és tiszta környezet.

Külső: Az arca a kedvencem. Van benne valami kis boszis ami nagyon cuki.
A teste fenomenális a cicik szépek de nagyon érzékenyek a de a feneke az hát na.

Hozzáállás: Nagyon kedves jót lehet vele beszélgetni finoman kezdeményező is pont amenyire kell.
1 óra de latom kevés rá ennyi idő.

Együttlét: Gyors tus utána mar az ágyban fogad szexi csupasz testel.
Szeret belevágni a közepébe miután tiszta a szitu mit szeretnél.
A franciája az brutális alig birtam magammal.
Hálisten szereti a bújást mint énis így lovaglás közbe rámdölt magához szorítt erősen a fülembe nyögög és éreztem nem kamu.
A végén először ő ahtán én pár másodperc múlva csúcsra futás de utána finom simike beszélgetés és goo még egy menet.
A végén azt sem tudtam merre van a haza a kocsiban 1000-8000 közt ugrált a fordulatszám mérő úgy remegett a lábam.
Egy igazi kincs ez a lány.

Elégedettség és Ajánlás: Minden féle képpen ajánlani tudom csak mindenkinek aki szereti a BF kategóriát.


2020-12-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2020-12-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem vele időpontot. Fél óra múlva már fogadni is tudott.

Lakás: Lakás tiszta rendezett volt. Fürdőben többféle tusfürdő, friss törölközőt kaptam.

Külső: Mint a képeken. Aranyos arc, szép szemek.

Hozzáállás: Kedves volt már a telefonban is, ezért is mentem hozzá. Arányosan kedvesen fogadott, egész együttlét alatt közvetlen volt.

Együttlét: Fürdés után meztelenül várt az ágyon. Nem is várakoztattam meg, bekerültem a lábai közé. Nem sokkal később mondta feküdjek le. Egy isteni natúr mélytorkos franciát kaptam. Mondta is, hogy jó vastag mérettel rendelkezem. Felhúztuk a védő felszerelést, próbáltuk a lovagló pózt de nem nagyon jött össze. Nagyon szűk puncija van. Nem is jött létre az aktus de végtelenül korrekt volt és egy natúr mélytorkos franciával szájba élvezéssel végzett ki.

Elégedettség és Ajánlás: Attól függetlenül, hogy nem jött össze amit szerettem volna jól éreztem magam vele, isteni franciát kaptam, ami a videójában van azt valóban tudja is. Ajánlott kategória.


2020-12-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt hívtam, kedvesen tájékoztatott, délutánra egyeztettünk időpontot. Egy órával előtte hívtam a címért, minden flottul ment.

Lakás: Többször jártam már a lakásban. Célnak megfelelő minden téren, parkolóhelyet is mindig találni.

Külső: Mint a képeken. Szép arc, szép mosoly, finom, puha bőr, formás mellek, jól markolható fenék. De a kedvencem bizony nem egy testrész, hanem a személyisége.

Hozzáállás: Mintha ezer éve ismernénk egymást, eszméletlenül jól oldja a hangulatot. Az egy órás ottlétem alatt, végig pozitív kisugárzása volt a hölgynek. Kedves, rendkívül aranyos és közvetlen. Emellett nagyon jó humora van és szinte bármiről el lehet vele beszélgetni, közben pedig simogat, ölelget. Olyan érzésem volt, mintha valami régi csaj haverral lenék, akivel szívesen ejtetek meg egy kis entyem-pentyemet.

Együttlét: Gondolom az leesett, hogy elég sokat beszélgettünk és nevettünk, no de mi is történt a beszélgetések között, mert hogy volt ám más is és nem is egyszer. Első körben kaptam egy k.rva jó franciát, ami igen változatos volt és hát meg kell hogy mondjam úgy mozog a buksija, mint keveseknek. Azután pacira ült, rám feküdt és így mozgott rajtam, jól csinálta, nagyon tetszett. Kérte, hogy váltsunk, doggyt választottam. Olyan szűk volt, hogy egy értelmes tempót nem tudtam elérni és máris végem lett. Második körben k.rva jó francia 2.0, utána ismét kutyus. Bizonyítani akartam neki.:) Tudtam(legalábbis bíztam), hogy ezúttal tovább fogom bírni. Behelyeztem szépen, lassan és elkezdtem a mutatványom. Abba szűk kelyhébe próbáltam minél nagyobb utat bejárni. Emberek az a látvány, ez a lány úgy tekergett, izget-mozgott, a kezét már nem tudta hova tenni. Próbálta masszírozni a golyókat, de szerencsére nem tudott sokáig így se megmaradni (mert valószínű előbb végem lett volna, olyan jól esett). Olyan nyögéseket hallatott, hogy az szabályos hang orgia volt a füleimnek. Nekem erre el szált az agyam és felvettem egy sokkal nagyobb tempót. Erre ő megremegett, megemelte a hátát a két vádliját az én két vádlimra tette és lefele szorította, ha jól emlékszem talán a fejét is a párnába temette. A zene amit kiadott magából felerősödött, de néha elakadt. Egyszer-kétszer még apró sikítást is felfedezni véltem. Lelassítottam, ő felvette a ritmusom és ezt tartottuk addig amíg másodjára is ki nem végzett. Hát éppenséggel ezt a kalandot nem nevezném szeretkezésnek, de egy kib.szott jó dugásnak mindenképpen. Az nem kifejezés, hogy nagyon élveztem, de a legdurvább, hogy a szexnél is jobban élveztem a társaságát. Úgy gondolom, hogy ez mindent elárul róla.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok vele és abszolút ajánlom mindenkinek, aki normálisan tud bánni a nőkkel. Tatjana, egy csodálatos nőt ismertem meg a személyedben, teljes mértékben kitudtam kapcsolódni és nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm neked ezt a fantasztikus élményt! Ha rajtam műlik még biztosan látjuk egymást.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40

Tita, 40 éves, 160 cm, 59 kg

Budapest, XI., Csak nálam

 • H7-20
 • K7-20
 • SZ7-20
 • CS7-20
 • P7-20
 • SZ7-20
 • V7-20
Rachel 20+

Rachel, 20 éves, 161 cm, 54 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H8-24
 • K8-24
 • SZ8-24
 • CS8-2
 • P8-2
 • SZ8-2
 • V12-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 40

Timi, 40 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

 • H7-21
 • K7-21
 • SZ7-21
 • CS7-21
 • P7-21
 • SZ8-21
 • V9-21
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
Escort is 0-24:)Lia 33

Lia, 33 éves, 160 cm, 55 kg

Eger, Nálam - Nálad

 • H9-23
 • K9-23
 • SZ9-23
 • CS9-23
 • P9-24
 • SZ10-24
 • V12-19
25 videó 9 beszámolóPuncinyaló_Zsolt 34

Puncinyaló_Zsolt, 34 éves, 172 cm, 60 kg

Budapest, II., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
Az igazi nő.... Anna 34+

Anna, 34 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

 • H-
 • K11-20
 • SZ9-20
 • CS9-18
 • P-
 • SZ-
 • V-
NE VÁRJ A HOLNAPRA Wendy 45+

Wendy, 45 éves, 178 cm, 65 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H11-22
 • K11-22
 • SZ11-22
 • CS11-22
 • P10-22
 • SZ10-22
 • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok