Carmella, 27 éves, 172 cm, 56 kg, Budapest, XXI.

+36/30/723-94-30

Carmella 27

+36/30/723-94-30

Budapest, XXI., Csak nálam
  • H-
  • K10-14
  • SZ10-14
  • CS10-14
  • P10-14
  • SZ-
  • V-
2024-05-01: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Öklözés (ha megkérsz)
  • Csúszka masszázs

ADATOK

172 cm, 56 kg, mell 70 cm, derék 60 cm, csípő 90 cm, Sportos alkat, borotvált punci, Félhosszú, Fekete haj, Sötét barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit, Több férfit
  • Csak 18 és 60 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 131169
  • Mai: 26
  • Tetszik: 602

Bemutatkozás

Szia kedves örülök hogy be néztél :) Én egy igényes Magyar lány vagyok aki szereti a szex minden formáját. Barátnőfeeling vagy vad szex? Csak is rajtad múlik melyiket szereted. :) Van lehetőség fél illetve egy vagy több órás programra is :) Akár azonnal is tudlak fogadni jól felszerelt lakásomban Diszkréció nálam el várt és adott! Ittas és Bodult állapotban lévő embereket nem vállalok! Kérlek csak szám kijelzéssel hívj rejtett számot nem veszek fel,vagy írj viberen :) Csalódás nem fog érni semmilyen téren! Keress bizalommal

  • 2024-04-30: JÓ REGGELT DRÁGÁK! ÚJRA NAGYON VÁROK RÁTOK, CSODÁS POPÓS KÉNYEZTETÉST KAPTOK MINDEN PORCIKÁMMAL! ISTENI FRANCIÁMMAL BE REMEGTEK! IGÉREM REMEGŐ LÁBAKKAL TÁVOZTOK TŐLEM! NAGY ÖLELÉS CARMELLA
  • 2024-04-25: HELLÓ ÉDESEIM! VÁROK RÁTOK IMÁDÁSSAL, ÉDES CSÓKOS POPÓS FRANCIÁS GYÖNYÖRT KAPTOK TŐLEM LE NE KÉSSETEK, FOGYNAK AZ IDŐPONTJAIM! CUKI TÜZES ÖLELŐS CARMELLA!
  • 2024-04-09: SZIASZTOK DRÁGÁK! MAI NAP MÁR VAGYOK...VÁRLAK TITEKET! CSÓK CARMELLA
  • 2024-04-09: ÉDESEIM! PÖRÖGJETEK RÁM A ROHANÁSBAN IS. VÁROK RÁTOK a XXI-KER.BEN! BUJOS CSÓKOS VAD SZERETKEZÉSRE, POPSIS CSODÁRA. EL FOGY AZ IDŐM. POPÓ KÉNYEZTETŐ CSODÁS CARMELLANAL!
  • 2024-02-09: SZIASZTOK DRÁGÁK! FITTEN VIDÁMAN VÁROK RÁTOK NAGYON A XXI.KERBEN! GYERTEK FRISSÍTSÉTEK VELEM A NAPOT! REMEGŐ LÁBBAL TÁVOZOL TŐLEM ÍGÉREM! CSÓK CARMELLA

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, egyszerűen ment.

Lakás: Emeletes panel felső emelete, a barátságos kis szoba lehetne nagyobb is, de a célnak egyébként teljesen megfelel. Ami kell, az a fürdőben megtalálható.

Külső: Carmella nagyon szép lány. Karakteres arc, szemei valóban elbűvölőek, testalkatát lásd a képeken, de inkább a valóságban... Nekem mindene tetszik, vonz a tinis cicije, hasa, puncija, szemrevaló popsija, egész alakja, teste, mindene.

Hozzáállás: Mindig én irányítok, Carmella pedig idomul a kéréseimhez. Igazán kedves, ebből a szempontból is ritka kincs. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Voltam már nála régebben, de sajnos ritkán tudom meglátogatni a megadott idősávban. Most csak újraismerkedtem szexi testével, megígérve, hogy valamikor sort kerítek egy hosszabb látogatásra is, melyben minél több dolgot átveszünk Carmella repertoárjából, olyat is, amely ezúttal kimaradt. Kezdésnek bugyira vetkőztettem; falatnyi piros alsóneműjében különösen izgató volt. Leültem, Carmella előttem állt, én pedig melleit, hasát, fenekét érintve, megfogva, simogatva, csókolva gyönyörködtem benne. Rövidesen felfektettem az ágyra, "madártávlatból" is őrjítően szexin nézett ki. Cicijét, mellkasát, majd hasát kezdtem vizsgálni, utóbbit egyre behatóbban, közben Carmella szexuális izgalma is nyilvánvalóvá vált sóhajai és nyögdécselései alapján. Levettem a bugyiját, lábait felhúzattam, széttártam, simogattam-kényeztettem, majd mutatóujjamat nedvesedő hüvelyébe vezettem fel, másik kezem pedig hasán ténykedett. Lehasaltam, nyelvemet is bevetettem, érkezett is ez első heves orgazmus. Ezután hasra fektettem ezt a tündért, és fenekét szétnyitva először nyelvemmel, majd ujjammal közelítettem fenséges kis nyílásához, aztán teljesen el is merültem ebben. Emlékeim szerint itt jött a második orgazmus. Vagy az már oldalfekvésben, esetleg bepucsítás közben? Már nem vagyok benne biztos, mert partnerem folyamatosan élvezett. Amikor és ameddig csak tehette, Carmella tágra nyitott szemekkel nézett rám; hát ez elképesztő hatással tud lenni szerintem bárkire, engem biztosan lenyűgözött... csak akkor hagyta abba, mikor érzékei annyira felkorbácsolódtak, hogy immár behunyt szemmel adta át magát a gyönyörnek. Például mikor újra hátára fordítottam, újra és még szaporábban kezdtem nyalni punciját, duzzadó csiklóját, közben egyik ujjammal análisan vizsgáltam. Carmella még hangosabb lett, és sokadszorra élvezett el, alighanem most a legintenzívebben. Nem folytatom tovább, voltak még további izgalmak is, ezeket most nem osztom meg - a lényeg, hogy nagyon jó érzésekkel távoztam, miközben némi beszélgetés is belefért. Azt hiszem, a történtek Carmellának sem voltak ellenére...

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Carmella, köszönöm a veled töltött időt, s remélem, a közeljövőben újra láthatlak.


2024-02-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Konnyeden ment, viberen beszeltuk meg a talalkozot, a lenyeget megbeszeltuk a tobbit szemelyesen!

Lakás: Csepeli panel celnak tokeletesen megfelel, tiszta furdo, az agy egy kicsit kicsi osszesegeben monden OK!

Külső: Nagyon szep formas csipoje van, tenyerbe illo cicik, feszes finom bor, finom punci , vekony lany nahyon suep alakkal ds arcal, kedcencem a feneke volt 😉

Hozzáállás: Kezdemenyezo annyira amennyire kell, figyelmes, igazan kesves aut gondolom ide nem fer panasz, barcsak minden lany ilyen lenne.

Együttlét: Csokolozassal simogatassal kezdtunk, aztan franciaztunk egyet kolcsonosen, nagyon finom a puncija es jol is csinalja amit kell.
Elso menet missziben volt hamar el ert a gyonyor reg voltam csajjal...szuk nedves puncija imadnivalo.
Masodszorra kutyusban mentem el ez sem volt sokkal hosszabb de annal jobb 😉

Elégedettség és Ajánlás: Osszesegeben teljesen elegedett vagyok, eddig biztosan a legjobb randim volt, nagyon kedves lany csak ajanlani tudom vigyazzatok ra, en biztosan vissza megyek.1000csok

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést várlak vissza puszi Carmella ?


2024-01-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Néha Viberen, néha telefonon. Végtelenül kedves és türelmes a kommunikációja, nagyon meglepő fordulat volt számomra a többi lányhoz képest a hozzáállása.
Gyorsan és rendben meg tudtuk beszélni az időpontot mindig.

Lakás: A szobában az ágy kicsit keskeny, de annyira nem zavaró.
A lakás a célnak megfelel

Külső: Carmella egy nagyon cuki lány, az arca szép, a teste valami mennyeien formás. A popsija díjnyertes, a cicik szépek. Nehéz manapság ilyet találni.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, és nagyon kedvesen átvezet mindig egy könnyed beszélgetésből a tettek mezejére :)

Együttlét: Hát hol is kezdjem :)
Általában egy franciával kezdünk, amit nagyon jól csinál, egész nap el tudnám viselni :D
Ezt követően egy gumi felvétele után lovaglóba állásba került és mintha a mennyországba repültem volna. Nagyon ügyesen csinálja, és ami nagyon fontos, hogy beleéléssel. Ez nagyon ritka máshol! Mindig amikor nála vagyok, olyan érzésem van mintha még tinédzser lennék, és szerelmes :)
Kis idő után váltottunk misszibe, majd mindenféle variációban kipróbáltuk már, mindenben nagyon ügyes.
Felmerült bennem már hogy popót is kipróbálnám, de a alapjáraton olyan finom feszes, hogy nála fel sem merült hogy popóznék.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, és csak ajánlani tudom, de csak olyanoknak akik vigyáznak rá!
Ami miatt leginkább csak hozzá járok, az az, hogy minden alkalommal amikor kijövök, mosolyoghatnékom van pár napig a kapott emlékektől.

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést várlak vissza puszi Carmella :)


2023-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Az elmúlt időszakban többször, szinte hetente mentem hozzá, hol viberen hol telefonon jeleztem neki.

Lakás: A szokásos helyen fogad, nekem nincs vele problémám, nyilván lehetne jobb helyen is, de én ezzel már nem foglalkozom, miatta megéri ide menni.

Külső: Minden tekintetben szép, formás, kedves. A feneke valóban világbajnok. De a melle is szép formás diáklányos. Szinte mindenhol feltérképeztem már mindenhol csodás, hasa feszes, dereka vékony, nyaka imádnivaló, még a talpa is ;). És hát az a punci, finom, nedves, borotvált.

Hozzáállás: Barátnős. Van mikor rámenős, van mikor hagyja hogy élvezkedj. Érzi hogy mi kell a partnernek, és meg is adja neki.

Együttlét: Elég sokmindent kipróbáltunk már az utóbbi időben. Volt hogy csak ő kényeztetett orálisan, amit nagyon jól csinál, figyeli a reakcióid, pajkos, engedelmes, megteszi amit kérsz. Volt hogy csak én kényeztettem orálisan, uh nagyon tudja élvezni, csodásan nedvesedik, és mikor élvez az valami mesés, nem lehet közben betelni vele. És hát igen a szex, csak a legutóbbit mesélem el: fürdőböl visszatérve állva mögé kerülve kezdtük egymás ingerlését, fenekét simogatva nyakát csókolva kezdtem ágaskodni, aztán megfordîtottam és kértem hogy térdeljen és szeressen, nagyon készséges volt, fel felnézet és közben nagyon élvezetesen ingerelte a makkot és a heréket is, amennyire tudta mélyre is vette, probálkozott teljesen eltüntetni, de a méretem miatt kértem hogy ezzel most ne rontsuk el.
Átkerültünk az ágyra, nyakátol elindulva végig nyaltam egész a punciig, és itt el is időztem egy darabig, iszonyat be tud ettől indulni, és nagyon élvezetes látni hogy elmegy közben. Pfff csattogott a nyelvem rendesen abban a nedves kéjlakban. Kicsit ujjal a popsit is ingereltem, mert szerettem volna oda is bekerülni, de nekem ehez hosszas előkészület kell, de ezt is szépen lereagálta közben. Mikor már azt hihette hogy vége :) , akkor kezdtem csak bele igazán mert rendesen feldolgozta a libidóm, gumit kértem és szemből hatoltam be, iszonyat jó érzés ahogy az a nedves punci beveszi a méretes farkamat. Térdelő helyzetben adtam neki, a lábait hol oldalra fekvő helyzetbe raktam, hol a nyakamba, hol csak úgy szétnyitva dugtam, ismételt orgazmusok közepette dugtam szorgalmasan, szerintem a szomszédok is irîgykedhettek :D, kértem még egy lovacskás pózt ami szintén jó volt, de már a popóba is be akartam kerülni, szemből próbáltuk meg, jól besíkosîtottam, és egy hatalmas "ahhhh" kiséretében tőle, be is jutottam, az valami brutál hogy ezt is hogy szereti és élvez közben, és hát ahogy az ember szemébe néz közben az durva. Szépen mozgattam benne míg egy kicsit hozzászokott, aztán pedig adtam neki rendesen. Gumicsere után még visszamentem punciba kicsit, de aztán visszakértem magam popsiba, és egy kis idő múlva hogy megkegyelmezzek neki, gyors tempóra váltva eldurrantam a popóba)gumi). Uh ahogy lüktettünk közben az nagyon jó volt. Utánna nem is volt erőnk felkelni, kicsit feküdtünk egymás mellett én nem tudtam megszólalni, de őt is láttam hogy most megkapta amit akar :).
Tisztálkodás után megbeszéltük hogy kb mikor jövök újra, és próbáltam hazamenni.😁

Azóta is voltam többször, és mindegyik jó volt. De nehéz lenne mind leírni.
Nemtudom mért nem enged értékelni többször a rendszer.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintetek? Aki jót akar az már most hívja. Én legszívesebben megtartanám magamnak, de ezt a kincset muszáj közszemlére tenni. :D

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést várlak vissza puszi Carmella :)


2023-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Visszajárósként bárhogy egyeztetünk.

Lakás: Az ágy nem túl nagy, de más gond nincs.

Külső: Imádom a formáját, barátnőmnek bármikor elfogadnám. Pont az esetem.

Hozzáállás: Annyira kezdeményez, amnnyire egy barátnő tenné, se több se kevesebb, és pont ennyi kell.

Együttlét: Nem részletezem, maradjunk annyiban, hogy kialakult forgatókönyv szerint megyünk mindig, arra a rövid időre mindig szerelmes vagyok :)

Elégedettség és Ajánlás: Nem véletlen ő az egyetlen akihez visszajárok! A legkorrektebb és legszebb csaj az oldalon, tökéletes arányokkal. Nem érdemli meg ez a szakma őt, de örülök magam miatt, hogy időnként találkozunk.

carmella00

Nagyon szépen köszönöm az értékelést várlak vissza csók Carmella:)


2023-12-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telón hivtam őt amikor jelezte hogy elérhető, kedves hangján tájékoztatott és mai nap délelött mentem is hozzá.

Lakás: Csepel belvárosi lakótelepi panel, maga a kecó elég otthonos már amennyit felmértem belöle, a tetthely egy külön kis szoba.

Külső: Carmella a képeinek megfelelő gyönyörű szép alak, finom bársonyos fehér bőr, kedves természetes (értsd nem agyonsminkeltkifent) mosolygós arc, kis formás cicik,borotvált üde puncus de talán a kedvencem a szép kerek 'zabálnivaló' popsija volt.

Hozzáállás: egy órás együttlét volt, nekem tetszett a hozzállása nem az a tudjuk le a dolgot aztán mindenki haladjon tovább, hanem látszott hogy valóban foglalkozik a partnerrel, szeretne minél inkább a kedvére lenni, kedves kommunikativ.

Együttlét: gyors zuhi aztán a szobában már egy szál bugyiba várt amitöl nem haboztam gyorsan megszabadítani,majd egymás intim területeinek simogatása és kis finom csókok után kértem hogy feküdjön el az ágyra és lefelé haladva gyorsan a combjai közé jutottam ahol jó kis nyalakodás vette kezdetét, a popsiját sem hagyva szárazon, közbe finoman az ujjamat is bevetettem, hangok alapján úgy tünt nincs ellenére a dolog, nekem meg pláne nem volt, majd egy idö után csere és ö kezdett el szájacskájával örömet okozni, itt elis ért engem a viszonylag korai öröm, jó nagyot élveztem a cickókra, kis tisztogatás, majd kértem töle masszázst ami nem volt ellenére, ezt élveztem egy kis ideig, aztán az ő szavával élve elkezdtem 'matatni' ismét a combjai között, kértem hogy pucsítson be és most ebben a pózban nyaltamfaltam őt ahol csak értem, majd egy idö után védöfelszerelés és elölröl támadtam be öt, egy ideig igy voltunk aztán kértem pózcserét, jó lett volna hátulról folytatni de elkezdett ellankadni a 'figyelmem' igy ez nem valósult meg, de Carmella szerencsére mindent megakart tenni hogy másodjára is sikerrel járjak végül franciázással sikerült valamennyire életet lehelni belém aztán újra misszibe fordulva nemsokkal ért a vég. kiürültem mint a mikulás puttonya.
Újabb tisztogató hadművelet, gyors zuhi aztán öltöztem, búcsúpuszi és irány a zord kinti világ.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom őt, nem finnyáskodó amit lehet megtesz hogy a vendég jól érezze magát, remélem még énis élvezhetem majd a társaságát a közeljövöben.

carmella00

Nagyon szépen köszönöm az értékelést várlak vissza puszi Carmella


2023-12-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Viberen felvette vele a kapcsolatot

Place: tiszta, tágas lakásban él

Looks: képeken látható 10/10

Attitude: a 8 lány közül, akit eddig Budapesten meglátogattam, ő volt a legjobb hozzáállása

Act: 10/10 minden szempontból. nagyon vágyik a kedvére. abszolút barátnő élmény :)

nyelves csókolózás
mély szopás
rendkívül aktív

Satisfaction and Recommendation: Kétlem, hogy valaha is elmegyek Budapestre és nem látom őt :)


(a jelentés megírásához a Google fordítót használtam)

carmella00

Nagyon szépen köszönöm az értékelést :) Várlak vissza csók Carmella :)


2023-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Aznap délelőtt hívtam, kaptam is 1-re időpontot.
Mikor felvette már a telefonban is tetszett a sejmes vidám hangja.

Lakás: Először voltam Csepelen. Már mikor leszálltam a hévről pozitív csalódás volt a környékkel kapcsolatban, valahogy a fejemben lepukkant panelrengeteg állt, de sok sétálóutca volt, és rengeteg zöld park.
A házszámot meglepően könnyű volt megtalálni pedig soha nem voltam arra, kB 3p volt gyalog.
Mikor fel mentem a liften nagyon rövid várakozás után láttam egy csinos nőt egy testhez simuló egybe ruhába felém közelíteni.
Bekísért az ajtóhoz, letettem a cuccaimat majd a ruháimat és zuhanyoutam gyorsan egyet.
A lakás többi részét nem néztem annyira, de konyhában/nappaliban szép antik tárgyak vannak.
Mikor visszatértem a hálószobába már meztelenül várt egy lávalámpa mellett.

Külső: Már a távolból láttam, hogy milyen bomba nővel lesz dolgom, szép hosszú lábai vannak, amihez vékony derék, és szép formás popsi tartozik.
Meg is kérdeztem, hogy szokott-e edzeni, és nem meglepő módon mondta, hogy rendszeresen.
Kedves tekintete van, és szép mosolya.
Mellei pont jók és szép természetesek és formásak.
Szerintem egyértelmű, hogy a kerekded popsija volt a kedvencem a jó meleg puncijával együtt.

Hozzáállás: Nagyon kedves és bújós, hagyja hogy irányíts de közben ő is tudja mit kell tennie.
Nagyon jó egy órát töltöttem vele.

Együttlét: Bemelegítésként csókcsatával kezdtünk állva, majd hamar lefeküdtünk az ágyra.
Az ágyon nagyon jól tudott puszilgatni, jeleztem neki, hol vannak az erogén zónáim. Ahogy a fülemet puszilgatta közbe és szívogatta szinte extázisba kerültem.
Majd elkezdett mindkettőnk keze lefelé kutatni. Először ő kezdte az ezredessel, szépen szopizott miközben a zacsimat is kényeztette kezeivel,közben egyre mélyebben bevette.
Akkor következtem én.
A szuper francia leckét meghálálva először száját nyakát puszilgattam, majd puha mellecskéit és a hasát, végül a finom kis punciját.
Először csak puszilgattam, majd gyengén nyaldostam is, ekkor már hallatszott a hangján, hogy neki is nagyon tetszik ez a felállás, ekkor bekeményítettem, és kicsit szívogattam is miközben nyaldostam, betettem neki két ujjamat is, ekkor nagyon elkezdett bíztatni, mondta, hogy ez az baby, meg hogy csináljam csináljam aminek a vége egy remegős orgazmus lett.
Ezt szépen meghálálva az ágy szélén ismét az ezredest a szájába vette annyira, hogy már éreztem a garatát is.
Ezután gumit húztunk, és beleült a nyeregbe.
Szó szerint belecsusszantam a jó meleg nedves puncijába ami csodás érzés volt,
Ahogy föl le mozog, néha előre hátra néha körbe körbe, mindeközben mosolygós suttog és kommunikál veled.
Ha jól láttam, akkor itt is volt egy orgazmusa, mert sikerült itt is eltalálnom egy pontot :D
Most is mikor írom ezeket a sorokat már izgalomba jövök :D
Pózváltásnál ismét a szájába vett picit, hogy újra felkeményedjek, ekkor hátulról támadtam finom kis kelyhét, baromi jól néz ki közben, vékony derekába kapaszkodtam miközben pakoltam őt hátulról.
Ekkor észre vettem, hogy vészesen fogy az idő és lehet a popsijára már nem jutna időm.
Mivel úriember vagyok nem akartam idejével visszaélni, és mondtam neki, hogy annyira kényelmes a finom puncija, hogy inkább most ebben maradnék a hátralévő időben :D
Ahhoz hasonló mikor nem akarsz kiszállni a meleg habfürdőből, annyira jó dolgod van ott.
Ezután levettem a gumit, és miközben ő a hímestojásaimat puszilgatta és nyalogatta én magamnak vertem, aminek az lett az eredménye, hogy egy nagy adag spermával beterítettem a melleit, amin ő is meglepődött.
Ezután együtt lezuhanyoztunk, beszélgettünk egymás életéről, ki mit csinál meg ilyesmi.
Mikor felöltöztem és ki kísért olyan korrekt volt, hogy a popó felárát vissza adta, mert az most nem volt, de ami késik nem múlik.
Búcsúként egy érzelmes búcsúcsókot kaptam, és útnak indultam.

Elégedettség és Ajánlás: Eddig párszor voltam hivatásosnál, de eddig messze vele volt a legjobb az oldalon.
Voltak olyan tapasztalataim korábban, hogy 20 évvel ezelőtti képeket tett fel hirdető, vagy már felszedett jó pár kilót, sőt olyan is volt akinek a nemiszerve olyan büdös volt, hogy inkább nem is fogtam bele, meg hogy megbeszélt időpontra mentem, de nem fogadott.
Vagy hogy nagy méretem miatt inkább nem akart aktust...
Viszont Carmellánál semmilyen téren sem ért csalódás, nagyon tud hozzád alkalmazkodni, és nézi neked mi hogyan jó.
Mindemelett ő is nagyon élvezi és könnyen is lesz orgazmusa.
Mikor kutyusba adtam neki láttam milyen szép kis rózsaszín kis hátsó bejárata van, akkor már biztos voltam benne, hogy majd ezért külön visszanézek, csak most annyira jó volt a meleg puncijában hogy nem volt kedvem kiszállni :D
Nagyon ajánlom mindenkinek aki egy belevaló figyelmes nővel akar kellemes időt eltölteni, és hirtelen minden problémájáról megfeledkezni.
Viszont legyetek vele ti is figyelmesek és ne éljetek vissza kedvességével.
Én virágot is vittem neki aminek nagyon örült, ajánlom nektek is, hogy tiszeljétek meg valami kis extrával, mert ez nagyon jól esik neki.
Carmella, ha ezt olvasod nagyon örülök, hogy egy ilyen belevaló csajszit megismerhettem, mint ahogy mondtam először vagyok úgy valakivel ezen az oldalon, hogy tudom hogy biztos visszamegyek egy ilyen cuki csajszihoz, mellesleg máshol is majd fel akarlak fedezni ;)
Addigis minden jót kívánok és csókollak :)
Sok sikert a sporthoz, és az egyéb tennivalóidhoz is, kívánok sok örömöt a jövőben! :)

carmella00

Nagyon szépen köszönöm az értékelést :)


2023-08-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már rutinszerűen el van mentve a száma.

Lakás: Normál lakótelepi.

Külső: Ên nem tudok betelni vele, szép arc, szép test, szép popó. Úgy egyben van a lány. Kedves, aranyos, lehet viccelődni. A néhány éves lányokhoz járás után már csak hozzá járok. A legjobb.

Hozzáállás: Kedves, barátnős. Nincs kiégve.

Együttlét: Most is 1 órát voltam. Minden volt amire csak igénylehet, natúr francia, hol lágyan, hol erősen, volt hogyén mozgattam a fejecskéjét, nagyon jól csinálja. Utánna én izgattam, nyelvel, ujjal, itt már elment egyszer, utánna misszibe hatoltam abba a szűk punciba, nagyon be volt már indulva, nem volt teketória, adtam neki rendesen, és nagyokat élvezett közben, nem is váltottam pózt, gyönyörű volt látni ahogy élvezi. Nemtudom hanyadik élvezés után fordultunk kutyusba hogy megkegyelmezzek neki, így is adtam neki az ívet, majd gumi le és hatalmas élvezet a popsira. Isteni volt. Én nem is fogok máshova járni. Alig tudtam lejönni a lépcsőn úgy remegett a lábam. Köszi baby engem megfogtál. ;)

Elégedettség és Ajánlás: A legjobb azoknak akik ebben a korosztályban keresgélnek. Ne is gondoljodjatok rajta, menjetek hozzá. Hamarosan én is újra jövök.

carmella00

Nagyon szépen köszönöm ismét az értékelésed és örülök hogy elégedetten táviztál ismét tőlem csók Carmella


2023-08-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem vele.

Lakás: Lakótelepi panel, a célnak megfelel. A fürdő is rendben.

Külső: Carmella magas, fiatalos, vonzó lány. Arca karakteresen szép, engem elbűvölt a nagy, barna őzikeszemeivel. Tinis mellei, kislányos puncija, finom popsija egyaránt tetszik, szóval az egész lány bejön.

Hozzáállás: Mindig én irányítok, most is ez történt. Kedves lány, egy órát voltam vele.

Együttlét: Kis beszélgetés után kértem, vetkőzzön le. Egyrészes csini ruciját le is vette, nem volt alatta semmi, így rögtön teljesen meztelenül állt előttem. Megszemléltem, háttal fordítottam, a falnak támaszkodott, én mögötte állva simultam hozzá, Carmella pedig beizgult. Majd az ágyra fektettem, cicijét, hasát vizsgáltam, közben végig szemembe nézett, egyre szaporábban véve a levegőt. Apró csókok után széttett lábai között vizsgálódtam, hüvelye már nagyon nedves volt. Kértem, forduljon hasra, hogy popsijával is behatóan ismerkedhessek. Széthúztam a szexi, kerek félgömböket, s Carmella ánuszát nyelvemmel kezdtem izgatni, Carmella sóhajtozott, ánusza is jól reagált. Ezután rectovaginálisan kényeztettem őt, s ahogy mindkét nyílását kitöltöttem 1- 1 ujjammal, nagyot élvezett, állítása szerint 2 orgazmust élt át. Miután így előkészítettem popsiját, gumit kértem s behatoltam pucsító partnerem gyönyörű fenekébe. Nem részletezem, remek volt, Carmella kéje (talán még 2 orgazmus?) nagy hatással volt rám.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Carmella, jól éreztem magam, kereslek még alkalomadtán, ahogy megbeszéltük. Köszönöm az együttlétet.

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést puszi Carmella


2023-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Par csengetes utan felvette

Lakás: A célnak megfelelő.

Külső: Helyes, kedves. Kedvencem a popsija

Hozzáállás: Maximalisan kezdemenyező. Kb 1orat voltam nála.

Együttlét: Volt itt minden :-)

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes idotoltes volt.

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést vissza várlak :)


2023-07-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk l, majd adott időben hívtam.

Lakás: Többször voltam itt, nem változott.

Külső: Még mindig formás, szép arcú, nincs lelakva. A környéken a legjobb.

Hozzáállás: Mindig kedves, készséges, bagyon jól áll a dolgokhoz, teljesen barátnős.

Együttlét: 1 órára mentem. Tusolás után az ágyon fekve kezdtük egymás kényeztetését. Én maszíroztam, ujjaztam a punciját, ő közben a farkamat kényeztette, közben csókolózás, a nyakát puszilgattam, nagyon jó felvezetés volt. Majd kicsit nyaltam, utánna ő kényeztetett szájjal. Minden volt amit kértem. Ezek után kértem hogy próbáljuk meg azt a popót amiért jöttem. Egy kis sikosîtás és helyezkedés után szemből sikerült behatolnom a popsijába. Uh az valami fantasztikus érzés volt, számomra ez volt az első normális popsis behatolásom. Csodálatos hangokat hallatott közben, lábát hol ide hol oda téve dugtam szorgalmasan :) , szerintem mindketten élveztük, mikor már éreztem hogy lassan végem, kérte hogy akkor dugjam keményebben, na ez megadta a végső löketet, és hatalmasat élveztem a popsiba/gumiba/. Csak lihegni tudtam a végén. Utána degített rendbe tenni, fürdés, majd mg beszélgettünk is keveset. Az időt nem nézve aztán elbúcsúztam, a kocsinál láttam hogy kb 1,5 órát voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp meglátogatandó. Egy jobb környéken, jobb lakásban elsőosztályú lenne.

carmella00

Nagyon szépen köszönöm drága az értékelést várlak vissza csók


2023-07-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, épp mozgalmas volt a kora délelőttje, de hamar sikerült időpontot egyeztetnünk pár órával későbbre.

Lakás: Ahogy az előttem szólók is írták, több emeletes panel, az útmutatása alapján sikerült hamar megtalálni. A lakás teljesen megfelelő, a randiszoba olyan "lányos szoba" érzetét kelti, mintha épp az ő saját otthoni szobájában lennénk - ez tetszett. :)

Külső: Már, amikor jött ajtót nyitni akkor felfigyeltem az alakjára, és nehezen tudtam levenni róla a szemem, amikor kísért be, akkor úgy éreztem, hogy át akarom karolni, mert hajtott a vágy, hogy rögtön meg szeretném érinteni, és érezni a közelségét. Hihetetlenül formás leányzó, aki igen szerencsés alkattal van megáldva, és ugyan a fotókon nem látszik sehol az arca: nem ért csalódás, mert tényleg magával ragadó. Ami különösen tetszett, hogy mosolygós, és szenvedélyesen nézett rám, amikor épp egymásba gabalyodtunk túlfűtött erotikával.

Hozzáállás: Teljes mértékben barátnős, igazából nem is kellett mondanom semmit - én ezt kimondottan kedvelem, amikor csak úgy visznek előre a vágyak és nem kell előre egyeztetni, hogy most ez és ez kell, hogy történjen, hanem csak egyszerűen ráhangolódtunk egymásra, de nem is akárhogy...

Együttlét: Miután lezuhanyoztam, és ő is követte a példámat: én a szobában vártam őt. Amikor megérkezett, akkor újfent csak nem tudtam róla levenni a tekintetemet és most már teljes valójában láthattam a testét, ami igencsak elkezdte feltüzelni a vágyaimat, mert nagyon vonzó az alakja, csodásan formásak a mellei, és hívogatóan csábító a puncija. Állva öleltem magamhoz, és így kezdtünk el ismerkedni. Csókokkal kezdtem elhalmozni a nyakát, és alig vártam, hogy az ajkait is. Először csak óvatos csókolózásba kezdtünk, ami aztán egyre élettel telibbé és szenvedélyesebbé vált, majd felkaptam és az ágyra ültem miközben ő így fölém került. Így folytattuk a csókcsatát, közben végig simogattam a hátát, és világbajnok feneke is folyamatosan csalogatta a tenyeremet. Aztán újfent felkaptam és óvatos lendülettel a hátára terítettem és így folytattuk az ismerkedést, ami egyre csak egy felkorbácsolta a vágyaimat, ahogy éreztem egyre: én is az övét, mert csodásan nedvesedett - így is jött el a pillanat, amikor kértem, hogy húzzunk gumit, mert szeretnék a popójában lenni. Így is történt, és méretem ellenére könnyedén befogadott engem, viszont olyannyira fel voltam ajzva, hogy pillanatokon belül hatalmasat élveztem. Ezután gyors tisztálkodás és leheveredtünk egymás mellé az ágyra. Simogattam a kezét miközben mesélt magáról, amit én fűztem egyre tovább azzal, hogy kérdezgettem, kíváncsi voltam rá, hogy mi foglalkoztatja, mi érdekli őt. Ugyanakkor nem sok kellett hozzá, hogy egyszer csak az ajkaink újra egymásra tapadjanak és elkezdtem újfent ágaskodni. Megint egy igen megkapó, egymás végletekig izgatása vette kezdetét, majd eljött a pillanat, amikor újfent gumit húztunk és miközben ő a hátán feküdt: én térdelve magamhoz húztam és mivel igencsak nedves volt már: pillanatok alatt a puncijában voltam, amit nagy sóhajokkal nyugtázott. Nem igazán volt finomkodás, egy erélyes vágta vette kezdetét, szinte éreztem, hogy mindketten ezt akarjuk és itt most nincs helye lassításnak. Közben többször éreztem, hogy nagyon élvezi ezt a helyzetet, és a nagy hajsza után eljött a pillanat, hogy elmentem. Ugyan igen kellemes a szoba éghajlata, még a kinti meleg ellenére is, de nagyon durván megizzadtam. Ennél fogva mondtam is neki dicsérő szavak közepette, hogy én most irányt veszek a zuhany felé. Aztán öltözés közben könnyed csevelyt ejtettünk meg, majd pedig fülig érő mosollyal távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Uraim! Carmella tényleg azt vállalja, amit kiír és nincs semmi kamu. A popó abszolúte valós lehetőség, és bántam is volna, ha kihagyom a helyzetet. Egy dologra mindenképpen érdemes figyelni: még pedig nagybetűs Nőként bánni vele. Ezt bizony igen meg fogja hálni, én remegve távoztam a mielőbbi visszatérés ígéretével. Onnantól kezdve semmi sem számított, Carmella alaposan felvillanyozta a napomat. :)

carmella00

Köszönöm szépen drága az értékelést Várlak vissza csók


2023-06-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Panel sok emeletes. Rendezett, tetthely a kis szoba

Külső: Magas karcsú formás, feneke formás, lábai hosszúak. /Lehet lábfétisem lesz? Odavagyok értük/

Hozzáállás: Barátnős, lehet beszélgetni, felüdülés a sok retardált "nő" után.

Együttlét: Egy régebbi adóssága miatt mentem méghozzá a popó miatt. Még senki nem tudott nekem ebben segîteni. Először franciázott kitartóan, utánna én kényeztettem, nyaltam faltam és közben ujjaztam a popsiját, szerintem jó volt neki. Utánna jól besíkosítottam és megpróbáltuk újra a popóba, Nagyon türelmes volt amíg ügyködtem hogy be tudjam tenni, félig meddig sikerült is de sajna a siker megint elmaradt. Így megint mennem kell :D. Utána gumicsere és inkább punciba váltottam. Verhetetlen az a punci, mintha rám öntötték volna. Egy két pózváltás után punciba mentem el imádom amilyen hangokat hallat közben.
Tisztálkodás után elvileg lett volna még egy menet de nem tartottam igényt rá.
Testileg lelkileg feltöltődve búcsúztunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Normálisaknak ajánlott kategória.

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést :) sok szeretettel várlak vissza :) csók Carmella


2023-05-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen keresztül.

Lakás: A célnak megfelelő.

Külső: A sok csalódás után az első olyan lány akinek a képei fedik a valóságot, a popsi az egyszerűen mint a képen gyönyörű.

Hozzáállás: Egy órára mentem maximálisan kitöltöttük, barátnő filling, jó hangulatú volt, egyáltalán nem voltam feszült csak izgatott.

Együttlét: Mindenben ügyes és minőségi amit vállal, nem meg játszott, nyilván szimpátia kérdése is, lehet vele beszélgetni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség, a sok csalódás és hamis reklámok után amit egyesek ezen az oldalon művelnek ő a szöges ellentéte, vigyázzatok rá, mert ő egy kincs. Vissza vágyom!!!

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést! :) várlak vissza csók Carmella


2023-04-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Egyszerűen.

Lakás: Sokemeletes panel. Mással nem találkoztam, fürdő nem a legmodernebb, de a célnak megfelel. Szoba egyszerű, de minden megtalálható.

Külső: Régebben voltam nála, akkor is tettszett most is olyan volt. Arca szép, teste feszes,karcsú. Mellek nem lógnak, hasa nem striás, feneke valami fantasztikus. Punci borotvált. Mintha a barátnődnél járnál.

Hozzáállás: Nagyon szimpatikus. Nincs kiélve, lehet vele beszélgetni, poénkodni.

Együttlét: Régebben voltam. De újra menni fogok. Natur francia, nagyon jól csinálja, Ráhagytam magam, a heréket se hagyta ki, nagyon jól esett. Utána többféle póz, lovagló, kutya, misszi, mindben fantasztikus látvány. Aztán gondoltam egyet mondom a popót sose próbáltam hát itt az ideje, nem zárkózott el tőle. Méretem miatt sajna nem jött össze, de legközelebb újra megpróbáljuk. Végén a punciba mentem el, úh de jó érzés volt ahogy kitöltöttem. Gumi le, maradék időben beszélgettünk. Remélem neki is jó volt, bár dzerintem igen a reakcióit látva.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp menjetek hozzá.

carmella00

Köszönöm drágaságom az értékelést várlak vissza :)


2022-11-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen.

Lakás: Sokemeletes panel. A lakásban minden adott hogy jol érezzük magunkat.

Külső: Nekem eddig a legjobb. Fiatal, magas, szép arcú, formás.

Hozzáállás: Barátnős. Mindent meg lehet beszélni.

Együttlét: Szinte minden volt ami az adatlapon fehérrel van. Gumis francia, nekem nagyon jó volt, majd én kényeztettem, nagyon jól reagált, és élvezte is. Majd lovacska, és misszi, mindkettőben ügyes. Mikor azokat a hosszú lábakat feltette a vállamra pfff brutál volt . Hatalmas élvezés a punciba befejezésjéppen.

Elégedettség és Ajánlás: Remélem lesz még. Mert azt monda szeretné abbahagyni. Úgyhogy még most látogassátok meg .


2022-08-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A tervezett randi előtti napon hívtam. Sajnos, nem néztem meg előtte az órámat, már elmúlt három óra, tehát az elérhetősége után telefonáltam. Az első kellemes meglepetés ott ért, hogy visszacsörgetett, így meg tudtunk beszélni egy másnapi találkozót. A hangja kellemes, fiatalos, vidám volt. Ez reményt adott a pozitív élményekre.

Lakás: Gödöllőn, a központhoz közel, mégis egy csendes környéken, egy páremeletes, modern, 'panelszerű' lakásban rendel. Parkolóhely van bőven, a ház bejárata az utcára néz, a cím egyértelmű.
Maga a lakás egy egyszobás lak, ilyen célra tökéletes. A lényeg, hogy a szobában van egy nagy, kétszemélyes francia ágy, és több lehetőség is a cuccok lepakolására. A fürdő tiszta, kádas zuhanyzó, többféle tusfürdővel, egybeépítve a WC-vel. A türcsi tiszta, nagy, kellemes tapintású.

Külső: Szerintem ő van a képeken, nem éri csalódás a fotói alapján őt meglátogatókat. Kedvenc testrészem a helyes kis fiatalos arca, és a cicik.

Hozzáállás: Volt egy elképzelésem a 'menüről', amit, ha nem is mondtam ki, de az ő figyelmességével párosulva az történt mindig, amire vágytam. Ha csak utaltam rá egy szóval is, hogy mit szeretnék, ő azonnal igyekezett teljesíteni a kívánságomat. Nagyon hamar egymásra hangolódtunk. Közben végig kedves volt, mosolygott, és látni lehetett, hogy ő is élvezi az együttlétünket.

Együttlét: Előbb én mentem el zuhanyozni, majd gyorsan ő is (ezt nem számítja bele a vele töltött időbe), majd állva csókolóztunk, ismerkedtünk egymás testével.
Aztán az ágyra invitáltam és a hátamra feküdve invitáltam egy újabb csók partira. (Megjegyzem, frissen borotválkozva illik hozzá menni.) Hosszan, nyelvesen, lágyan csókol, igazi csókokkal, nem kamu szájrapuszik voltak ezek, mint oly sok lánynál.
Mivel négykézláb volt, így kezemmel kényeztetni kezdtem, finoman. Ezt annyira élvezte, hogy kis idő után, még mindig csókolózva, el is élvezett. Ez írtóra izgató volt. Nosza, mondtam, lássuk, sikerül-e hasonló eredményt az ajkaimmal is elérnem. Nos, ezt nem csak én élveztem, hanem ő is. Nagyon finoman szereti, kis ujjazással, és ezek hatására fergetegeset élvezett, hanggal is, meg testével is jelezte...és ez nagyon felizgatott.
Csak, hogy kipróbáljam, kis franciát kértem én is, ez finom, lágy volt, mint az egész nő. Rövid bevezetés a prosztata masszázsba, erekció növelés gyanánt, majd gumi fel és hátulról hatoltam belé. Finoman szeretkeztünk egyet, ő közben nyökdécselt, sóhajtozott. Itt már csak magamra figyeltem, így, lehet, újra elélvezett, én mindenesetre nem bírtam sokáig és a gumiba lőttem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes hirdető. Ő azon ritka kivételek közé tartozik, aki be is váltja az ígéreteit, csalódás kizárva. A csók igazi, ahogy ígéri is (mármint kellő szimpátia alapján). Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy hét alatt ma voltam nála harmadszor...
Messzemenőkig ajánlott kategória, de minimum egy órát érdemes vele eltölteni.


2022-07-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, üzenet formájában.

Lakás: Célnak megfelelő, tiszta fürdő, tiszta szoba.

Külső: Szép arcú, popsiját és a melleit imádtam.

Hozzáállás: Carmella egy nagyon kedves, aranyos lány, a kezdetleges gátlások, gyorsan feloldódtak bennem. Abszolút kezdeményező.

Együttlét: Mindendben nagyon ügyes, imádtam a franciáját.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, az eddigi legjobb élményben volt részem. Biztos visszamegyek még. Köszönöm szépen azt a csodás 1 órát amelyet veled tölthettem.

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést :) szeretettel várlak vissza :)


2022-05-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel gyorsan, telefonon keresztül történt,
Kedves volt és szinte azonnal fogadott.

Lakás: Célnak megfelel, tusolási lehetőség adott.

Külső: Nagyon elbűvölő és szép a teste.

Hozzáállás: Azonnal a lényegre tért, nagyon finom a franciája, pont úgy ahogy szeretem. Csak 30 percet voltan nála sajnos.

Elégedettség és Ajánlás: Visszatérő vendég leszek!

carmella00

Köszönöm szépen az értékelést:) szeretettel várlak csókol Carmella


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Veszprém, Csak nálam

  • H8-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V8-24
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok