Evelyn_Hot, 30+ éves, 165 cm, 70 kg, Budapest, XVI.

+36/20/474-82-81

Evelyn_Hot 30+

+36/20/474-82-81

Budapest, XVI., Csak nálam
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-04-19: Április végéig leszek elérhető! CSAK NÁLAM!!!.ÚJ KÉPEK! EREDETI RETUS MENTES SELFIK! GYERE ÉLVEZZÜK EGYÜTT!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés (ha megkérsz)
  • Kebel szex
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Pisiszex (ha megkérsz)
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Tánc

ADATOK

165 cm, 70 kg, mell 85 cm, derék 65 cm, csípő 90 cm, Normál alkat, Hosszú, Szőke haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves!
  • Csak nálam
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 490748
  • Mai: 416
  • Tetszik: 1775

Bemutatkozás

A DISZKRÉCIÓ ADOTT ÉS ELVÁRT! A BEJELETKEZÉST KÉREM IDŐBEN JELEZNI!!!...AKKOR IS HÍVHATSZ BÁTRAN HA NEM VILLOG A ZÖLD LÁMPA!!! HELLO URAIM! ÉN EGY FIATAL,VIDÁM, KEDVES,MOSOLYGÓS,ENERGIKUS ,TÜZES HÖLGY VAGYOK! SZERETNÉD JÓL ÉREZNI MAGAD? KIKAPCSOLÓDNI? KISZAKADNI KICSIT A MINDENNAPI STRESSZ MONOTONITÁSÁBÓL? ELJUTNI A" NYUGALOM SZIGETÉRE"? AKKOR NÁLAM MEGTALÁLOD A SZÁMÍTÁSOD! NAGY TAPASZTALATTAL RENDELKEZEM! SZERETEM AZ INTENZÍV VÁLTOZATOS EGYÜTTLÉTEKET! MEGELEVENEDIK A "NAGYFIÚK JÁTSZÓTERE!" SZERETEM A FORRÓ EROTIKÁT!FEJTSÜK MEG EGYÜTT REJTETT VÁGYAID! SZERETEM A FÜLLEDT,BUJA VAGY A LAZULÓS SÍMOGATÓS,BESZÉLGETŐS TALÁLKÁKAT!SZERETEK KÉNYEZTETNI! HA TETSZETT AZ ADATLAPOM KÉRLEK LÁTOGASS MEG! IGÉNYES,VIDÁM, ENERGIKUS ÚRIEMBEREK JELENTKEZÉSÉT VÁROM! KÉRLEK TELEFONON HÍVJ SZÁM KIJELZÉSSEL! HA NEM VESZEM FEL AKKOR ELFOGLALT VAGYOK!VISZONT VISSZA JELZEK A NEMFOGADOTT HÍVÁSRA! AMIT MÉG ÉRDEMES TUDNI RÓLAM:NEM DOHÁNYZOM, NEM ISZOM ALKOHOLT, NEM ÉLEK BÓDÍTÓ SZEREKKEL! CSÓK EVELYN HOT

  • 2024-04-19: LÉGYSZÍVES!A BEJELETKEZÉST KÉREM IDŐBEN JELEZNI!!!...AKKOR IS HÍVHATSZ HA NEM VILLOG A ZÖLD LÁMPA!!! TÉGED VÁRLAK !GYERE IZGASS FEL!!!...FORRÓ ÉS NEDVES!
  • 2024-04-19: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, mert telefon és nagyon kedves volt. Ismertette a részleteket, a lehetőségekkel kapcsolatban. Egyszerű volt az egyeztetés a találka dőpontjáról.

Lakás: A lakás egy régi építésű panel asszem második emeletén található, kellemes kis búvóhely. A célnak megfelelő, a fürdő felújított, a szoba szépen berendezett. A célnak teljesen tökéletes.

Külső: A képek tükrözik a valóságot, a hölgy gyönyörű - pont az esetem. A szemei gyönyörűek, pillantásra igéző, a mosolya lehengerel. Engem teljesen elvarázsolt. A mellei, popsi a képeken látható nak megfelelő ek. Gyönyörű. 😊

Hozzáállás: Több mindent kértem, mindenhez a hozzáállása maximális volt. A natúr franciában a technikája, kivitelezése tökéletes. Nem fogaz, semmilyen olyan dolgot nem csinál nem lenne kellemes. Csak ott érint, ahol neked is jó. Hozzá kell tenni, hogy én is úgy szóltam hozzá hogy a barátnőm ezt tenném, és ő ezt így viszonozta.

Együttlét: Maximálisan megvagyok elégedve. Volt natúr francia végig szájba. Le nem nyeli, de végig nagyon jól csinálja. Normál szex misszibe és hátulról, illetőleg izgatott engem hátúrul. Teljesen lehengerlő volt a technikája. Mindenben a maximálisat adta.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvagyok vele elégedve, biztosan visszamegyek méghozzá, ha tehetem... Bár szívesen megtartanám magamnak, de mivel ezen az oldalon vagyunk, ajánlom mindenkinek. Csak bánjatok vele finoman, és megfelelően 😊

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed! Várlak vissza!Csók Evelyn Hot!


2024-03-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam, érdeklődtem, megkaptam a kért információkat, időpontot egyeztettünk és már mentem is.

Lakás: Második emeleti társasházi lakás, a tetthelyen földre helyezett nagy méretű matrac, a fürdőszobában kád, tusfürdők, szájvíz. Parkolni könnyen és ingyenesen lehet a környéken, legalábbis hétvégén biztosan.

Külső: A hölgy nem árul zsákbamacskát, pont olyan mint a fotókon. Nagyon helyes arc, nőiesen telt testalkat, fantasztikus popsi és cicik.

Hozzáállás: Egy órát kértem, jó vele dumálni is, aranyos, értelmes, kedves és mosolygós. Egy élmény volt!

Együttlét: Nem terveztem előre, bár ha jobban belegondolok, volt abban valami Freudi, hogy előre jeleztem, hogy egy esetleges franciás befejezés esetén élnék a lehetőséggel, hogy natúr legyen vége. Nos, az elejétől a végéig a szájában voltam, annyira jó volt. Másra nem is maradt erőm. Talán legközelebb!

Elégedettség és Ajánlás: Szép arc, nőies kisugárzás, selymes bőr, eszméletlen popsi és cicik, zseniális francia. Persze, hogy ajánlom!

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Várlak vissza!Csók Evelyn Hot!


2024-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette és kedvesen elmondott minden tudni valót.

Lakás: Célnak tökéletes, diszkrét, minden teljesen rendben volt. Parkolás ingyenes és bőven volt hely.

Külső: Gyönyörű! Mindene a kedvencem lett. Különösen a folyton mosolyogva csillogó szeme.

Hozzáállás: Én zavarban voltam, de ahogy ő kezdeményezett, kb fél perc után úgy éreztem, hogy régi barátok vagyunk.

Együttlét: Ez nem tartozik senkire szerintem, ami a lényeg, hogy mikor eljött az idő, nem nagyon akaródzott elindulnom. Szívesen maradtam volna még vele.

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan vissza fogok még menni hozzá, csodás órát töltöttem vele. Ilyenkor fura ajánlani őt, mert legszívesebben mindig én lennék vele :)

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Csók Evelyn Hot!


2024-01-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt telefonon

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelt

Külső: Nekem nagyon bejött a hölgy gyönyörű test es szépe kerek popó

Hozzáállás: Nagyon kedves volt kezdeményező és közvetlen.

Együttlét: Minden percét élveztem. Franciánál imádtam nézni!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom teljes mértékben. Nagyon jót beszélgettünk az aktus után, nem volt óra nézős és nagyon jó és inteligens beszélgető partner volt sok közős témával.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Várlak vissza kedves! Csók Evelyn Hot!


2024-01-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont egyből felvette, mivel kicsit későbbi időpontot beszéltünk meg aznapra így 1 órával előtte újra hívtam, hogy megerősítsem a foglalásom :)

Lakás: Gyönyörű nőhöz illő szép, rendezett (panel)lakás, a fürdőben kétféle tusfürdő között lehetett választani.

Külső: Olyan gyönyörű, ha nem szebb mint a képeken, nagyon csinos, igazi bújós barátnő jut eszébe az embernek ha ránéz :) Nagyon finom puha volt a bőre.

Hozzáállás: Lejött a lépcsőház aljára értem, ketten mentünk fel a lakására. Eredetileg 1 órát terveztem maradni, lehetséges fél órás hosszabbítással, amit végül igénybe is vettem :) Beszélgetős, kedves nő.

Együttlét: Láberotikát kértem tőle, ami vágyaimat maximálisan teljesítette :)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, nagyon aranyos és mosolygós, továbbá jó beszélgetőpartner :)

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed Playerguy! Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-11-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam már biztos ismerős volt a számom neki mert voltam
Már nala... telefonom aznap kaptam tőle idopontot is

Lakás: A lakás otthonos volt nagyon kényelmes is volt jól felszerelt fürdőszoba minden van ami csak kellhet

Külső: Igazi barátnőnek mondhatom külsőre nekem nagyon be jött szép természetes test szép arcú érett hölgy kedvencem meg mindig a haja de már barátkoztam legutóbb más testreszeivel feneke nagyon be jött

Hozzáállás: Kezdeményező volt amit nem bánok mert nem vagyok erőszakos hogy ki kényszerítsem tőle amikor o szeretné akkor kezdjük el nagyon kedves nem engedném át senki másnak... az lényegtelen mennyit voltam vele mert ezze voltam elfoglalva hanem vele

Együttlét: Fürdés után be invitált magához kényelmesen el helyezkedtem meg vártam amíg o is elintézte a dolgát vissza jott
Féloldalasan mellem fekudt és egy nagyon jo és jo technikával kezébe vette a dolgokat nem volt rá panasz sőt meg tovább csinálta nekem hogy rendesen működjön ami utána jött kemenyre tudta csinálni nekem a haja a legnagyobb kedvencem mindig a kezembe veszem és simogatom mikor a kezelésbe vette

Elégedettség és Ajánlás: Persze ajánlani tudom csak de vigyázzatok rá mert nagyon édes és mosolygós és jo beszélgető partner is egyben biztosan vissza megyek meg hozzad Evelin! És meg több mindent próbálunk ki együtt
(Katona)

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed Attila! Várlak vissza! csók Evelyn Hot!


2023-09-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
evelin7

Köszönöm szépen az értékelésed! Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-09-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hivtam eleg hamar tudott is fogadni. Kedves volt mar a telefonban is.

Lakás: Lakas szep tiszta.

Külső: Nagyon csinos. Szep arc kerek popsi szep cici. Kedvencem a feneke volt.

Hozzáállás: Egy orat voltunk egyutt. Most talalkoztunk eloszor de nem utoljara.

Együttlét: Mar a telefonban jeleztem neki h kozos zuhanyt szeretnek es a popsijat mindenkepp ki szeretnem probalni. Szeretem a kozos zuhanyt mert eleg jol egymasra lehet hangolodni. Zuhany utan irany a szoba, natur franciat kertem. Nem ma kezdte eleg jol szopik. Francia utan kertem h fekudjon hagyatt mert misszibe akarom megdugni. Hat nagyon finom szuk a puncikaja tudnam elvezni minden nap. Imadtam nezni ahogy a mellei fel le mozognak. Misszi utan jeleztem neki h mostmar szeretnem kiprobalni a popsijat is. Fordultunk kutyaba az a segg isteni. Lassan kezdtem aztan egyre gyorsabban dugtam de nem birtam sokaig mert elegge szuk a popsija tele is lottem a gumit. Kis pihi beszelgetes a masodik menet elott. Ujra kemenyre szopott. Azt pucsitott es most vegig a popsijat dugtam. Mikor ereztem h kozel a veg kertem h hagy elvezzek az arcara. Igy is lett az arcara lottem egy gyerekeket. Nagyon jol ereztem magam de egy ora keves belole meg maradtam volna. Legkozelebb biztos h a tobb oras lehetoseget valasztom!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jol ereztem magam. Biztos h meg megyek hozza. Koszonom szepen a lehetoseget!!

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed Gaben!Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-08-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a találkozót, egyből tudott fogadni.

Lakás: Mindennel felszerelt, modern lakás. Volt elég tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell.

Külső: A képeken látható, gömbölyded nőci, van mit rajta fogni alkatú. Arca csinos. Kedvenc testrészem a mellei voltak.

Hozzáállás: Fél órára mentem. Lejött a ház elé, amikor odaértem és beengedett. A lakásban lepakoltam a ruháimat a székre és lezuhanyoztam, majd ő is letusolt.

Együttlét: Meztelenül feküdtünk le a matracra, majd kaptam tőle egy gumis franciát. Utána hátulról kezdünk neki. A fáradtság és az utcai hőség megtette a hatását; hamar elmentem. Letisztogatott, majd vettem egy frissítő zuhanyt és elindultam.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, aranyos, kezdeményező. Jól eltelt vele az idő.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-07-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan. Rugalmas időpontkeresésben, kvázi azonnal tudott fogadni.

Lakás: Szép tiszta lakás, ennél többet nem néztem. Könnyen megközelíthető, szerintem csendes környék.

Külső: Képeknek teljesen megfelel. Ahogy látni lehet gyönyörű arc, jó testalkat.

Hozzáállás: Ismerkedős randi volt, így az összehangolódásról szólt. Maximálisan figyelembe vette hogy szeretem, igyekezett minden kérésem, ötletem teljesíteni, a megadott kereteken belül.

Együttlét: Normál együttlétbe tartozó dolgok. Részletekbe nem mennék bele, nem illik. :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom, bár akkor nehezebb lesz időpontot egyeztetni, én biztos fel fogom még keresni.
Legközelebb többmindent kipróbálunk :)

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-07-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, rögtön tudtam menni.

Lakás: Gyalog voltam, buszmegállótól nem sokat kell gyalogolni. A közelben lehet parkolni ingyen.

Külső: Olyan, mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon kedves. Ahogy mások is említették, nagyon csikis is :D
Lehet vele beszélgetni is, nem kérdez olyasmit, amire nem akarsz válaszolni.

Együttlét: Puncija finom szűk, vigyáznom kellett, nehogy idő előtt elmenjek. Amikor átettem popsiba, rögtön el is durrantam, mielőtt végigértem volna... ilyen se volt velem egy jó ideje...
Utána még simogattam, gondoltam, még egyszer most nem fog felállni. Ő közben elkezdte punciját simogatni, majd kérte, hogy azért adjam a szájába, hát mégiscsak sikerült eldurrannom mégegyszer :)

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt!
Kicsit nehezebb azoknak, akik a lányokat szeretik kényeztetni, a csikisség miatt.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed! Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-07-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam fel elsőre fel is vette és meg az nap fogadni is tudott

Lakás: A lakás kényelmes volt minden igényemnek meg felelt tömeg közlekedéssel jobb megközelíteni mert olyan a forgalom gondolom mindenki tudja milyen nem számít mikor mész napszaktol független már a dugóban állás a fürdő felszerelt több fele választék van mindenből

Külső: Természetes test nagyon vonzó Evelin szép haj melle és fenék nagyon mosolygós közvetlen beszédes kedvencem a haja volt ha ki kene emeljek valamit rola bár nekem az egész teste a kedvencem

Hozzáállás: Kezdeményező volt nem unatkoztam mellette nagyon kedves és beszélgető partner is nem tudom
Mennyi időt voltam vele nem ezzel foglalkoztam hanem egymással voltunk elfoglalva nem az órát nézegettünk

Együttlét: Az együttlét rám és rá tartozik a franciaja az Isteni volt ha rám ismer akkor tudja hogy ki vagyok és mi volt a gond a részemről :D (kuki) bár ettől függetlenül én elveztem vele minden egyes percet kar hogy miattam nem tudtunk más
Ba is bele kezdeni...

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek de mindenki vigyázzon rá mert nagyon kedves és mosolygós.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed Attila!Várlak vissza!Csók Evelyn Hot!


2023-06-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon egyszerűen ment azonnal felvette

Lakás: Társasházi lakás, szép otthonos patika rend és tisztaság, fürdőben minden ami kell ilyenkor

Külső: mint a képeken aranyos kicsi szöszi arca bájos mosolygós

Hozzáállás: kezdeményező irányitó tipus, nagyon kedves, mondja mit hova mikor tegyél hogy jó legyen neki és neked is.

Együttlét: lefeküdtünk egy megágyazott matracra, natúr franciaval feltámasztott pár perc szopás, igazán jó a technikája,
majd gumi fel kis sikositás majd szemből behatolás, kellemes látvány ahogy ringanak a mértetes mellei közben azokat gyömöszöltem.
majd pózváltás és oldalról tettem be neki kellemes pózició majd magamhoz huztam és melleit markolászva toltam neki mig végül elsültem a gumiba..

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom mindenkinek aki kellemes időtöltést akar magának.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed! Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2023-05-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szó szerint bent ragadtam a városban, és mivel rég óta szemeztem vele, gondoltam felhívom. Igen késő lehetett (éjfél?) egyből felvette, mindenről tájékoztatott. Nagyon szép a hangja.

Lakás: A lakás rendben van, jól megközelíthető, a fürdő is rendezett. A tett helyszíne a földre tett matrac, ami teljesen jól működik.

Külső: Mint a képeken, de a fotó nem adja vissza természetességét. Arca bájos, alakja csodás. Vékonyabb és fiatalabb, mint amire gondoltam.

Hozzáállás: Teljesen profi, kedves, természetes, laza. Én izgulni szoktam az első találkozáskor, hát nem kell. Irányít, vezet, ami nálam bejött.

Együttlét: Fürdés után, ő is előkészült. Beszélgetés, simogatás, végül kérte masszírozzam meg. Megtettem. Bőre bársonyos, puha, és érzékeny. Ahogy máshol is az, így 'korlátozottak' a lehetőségek a masszírozás, és más téren is. Alapot kértem, de most nem volt lehetőség kölcsönös kényeztetésre. De, amit az ezredessel csinált a szájával......Az letaglózott. Bántam is, hogy csak az alapnál maradtam. Gumit kértem, és missziben fejeztük be. Gyors zuhany és már távoztam is.

Elégedettség és Ajánlás: A késői időpont (fáradtság) és első találkozás ellenére, egy kellemes 1 órát töltöttem nála. Mindenkinek ajánlom, nála nem kell tartani semmitől.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed! Várlak vissza!Csók Evelyn Hot!


2023-04-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,rögtön felvette.

Lakás: Randihoz tökéletes.Nagy ágy és a fürdőszobában megvan minden ami kell.

Külső: Sokkal fiatalabbnak néz ki mint a képeken,de ugyanolyan vonzó és szexi.

Hozzáállás: Vendégorientált és nagyon kedves.2 órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Fürdés után kértem egy NF-et amit olyan érzékien csinál,hogy nem bírtam sokáig és védelmet kértem.Így szeretkeztünk.Ezután kérésére megmasszíroztam,elmondása szerint jólesett neki,aminek őszintén örülök.Közben jókat beszélgettünk aztán megint szex majd zuhany és elköszöntünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok és bárkinek jószívvel ajánlom.Hiányozni fog az a gyönyörű mosolya amitől egyszerre erotikus és végtelenül szerethető.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Várlak vissza! Csók Evelyn Hot!


2023-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam kora reggel, aznap fogadott.

Lakás: Panel lakás, könnyű és ingyenes parkolással. Fürdőben megvan minden. A szoba tiszta, van zene és nagy ágy.

Külső: Az arca olyan mint a fotókon. Nagyon kedves baba arc, nem fogsz csalódni. Testalkata is olyan mint a fotókon.

Hozzáállás: Kezdeményező volt. Beszélgettünk, kérdezősködött. Többszőr is cserélt ovszert, végűl is nagyon értékelem a higéniát. 1 órát voltam.

Együttlét: Franciával kezdtük, lovaglás és misszionárius követte. A finoman nyögdécselés dugás közben, nagyon tetszett. Széttárta a lábait és meleg punciáját hagyta, hogy jól megdugjam. Itt lett előszőr végem. Letussoltunk, majd újabb francia és popó is volt. Ott lett újra végem.

Elégedettség és Ajánlás: Szép és kedves kis hölgy. Nyított kártyákkal játszik, elmond mindent a helyszínen és teljesíti is azt, nem volt olyan, hogy nem tetszik, nem akarom. Nagyon higiénikus hozzáálása van, randi előtt ő is tussolt, illetve mint írtam többszőr óvszert cserélt. Azt mondta vár legközelebb is. Ajánlani tudom. Én is visszamegyek hozzá.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!Várlak vissza egy kis huncutkodásra! Csók Evelyn Hot


2023-02-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon nagyon kedves volt Evelyn.

Lakás: Panellakás, tiszta és rendezett. Evelyn otthonossá tette.

Külső: Csinos a csaj, szép arc, jó cicik, édes mosoly.

Hozzáállás: Teljesen vendégbarát. Kedves, aranyos, jó fej.

Együttlét: A franciája isteni jó. Nehéz viszonozni, mert rettenetesen csiklandós :)
Imádnivaló,ha nevet miközben csikizem. Szeretem a csikis lányokat.
El is felejtettem megkérdezni tőle, hogy hol volt neki a legcsikisebb :) ?

Az együttlét csillagos ötös, pipsiba mentem el végül.Könnyen felizgatott, hatalmasat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper, még menni fogok hozzá, ha megint engedi, hogy csikizzem kicsit. :)

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed Gábor! Várlak vissza csók Evelyn Hot!

gaborgabor

Igyekszem mihamarabb. :) Egyébként hol is vagy a legcsikisebb? :)


2022-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Fel is vette. Megbeszéltük az időpontot, 2 óra múlva ott is voltam nála. :)

Lakás: Tiszta lakás, kényelmes ágy, célnak abszolút megfelelő. Nem autóval mentem (nincs is), ezért a parkolás engem nem érint. Fürdőszoba is tiszta, minden felszereltséggel rendelkezik, amivel egy fürdőszobának kell. Kellemes volt letusolni aktus előtt is és utána is. :)

Külső: Gyönyörű, igényes, nőies, szép arcú. Testalkatra számomra pont megfelelő, formás. Nehéz kedvenc testrészt mondani, mert nagyon rendben van minden része, de lábimádó lévén a lábfejét mondanám, ill. a popsiját dícsértem még, meg a körmeit és a haját is. ;)

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező volt, ezúton is köszönöm neki, hogy próbált ellazítani. Ez volt az első ilyen jellegű szexuális élményem, ezért eléggé izgultam, és talán még kicsit zavarban is voltam, pedig nem szoktam. De segített amennyire tudott. Nagyon kedves volt. Másfél órát töltöttem vele, nagyon jól éreztem magam, mindent meg is tett, hogy így legyen. :)

Együttlét: A részletekbe nem mennék most bele, ez maradjon a mi kis titkunk, de maximálisan kielégítette az igényeimet, sőt. ;)

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok, csak ajánlani tudom a legjobb értelemben. Nagyon szépen köszönöm, hogy szebbé varázsoltad a vasárnap estémet. A lehető legjobb zárása volt a hetemnek és a hétvégémnek is. Egyszer voltam, de lehet nem utoljára. ;) Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok! Puszi: NoRo :)

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed Noro!Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2022-11-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, pont volt ideje így hamar tudtam menni hozzá.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak, többféle tusfürdő van, tiszta törölköző, a hálószobában kényelmes ágy.

Külső: Ugyanúgy néz ki mint a képeken, csinos dekoratív hölgy! :-)

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező.

Együttlét: Egy órácskát töltöttünk együtt. Nagyon kellemes volt, minden a telefonban beszéltek szerint történt. Korrekt a hölgy!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek szeretettel ajánlom mert tényleg úgy néz ki mint a képeken, és nagyon kedves. A szex is tökéletes vele.

evelin7

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed! Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


2022-10-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.

Lakás: A célnak megfelel, a felszereltsége rendben van.

Külső: Olyan mint a képeken. De talán élőben még szebb.

Hozzáállás: Nem siettett semmiben sem, türelmes,kezdeményező.

Együttlét: Fantasztikusan volt vele nagyon, a részletek maradjanak a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégadett voltam, mindenkinek ajánlom és szinte biztos még megyek hozzá.

evelin7

Köszönöm szépen az értékelésed! Várlak vissza! Csók Evelyn Hot


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 56 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok