Armani, 37 éves, 163 cm, 52 kg, Szolnok

+36/70/278-30-67

Armani 37

+36/70/278-30-67

Szolnok, Csak nálam
  • H11-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
2024-04-21: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Kölcsönös francia
  • Vibrátoros játékok
  • Lábimádat
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Mélytorok
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Popószex
  • Pisiszex
  • Közös fürdés
  • Kényszerfrancia

ADATOK

163 cm, 52 kg, mell 85 cm, derék 63 cm, csípő 90 cm, Vékony alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 70 között
  • Tisztelettudó férfiak jelentkezését várom!
  • Csak nálam
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 268068
  • Mai: 1281
  • Tetszik: 810

Bemutatkozás

Egyes nők boldogságot hoznak,amerre mennek,mások,amikor elmennek.Rám mindkettő igaz. A férjek azt szeretik,amikor felbukkanok,a feleségek amikor eltűnök.

  • 2024-04-13: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-10: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-03: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-26: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-21: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-11-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-11-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: ..... ISTENNŐ

Hozzáállás: Kezdeményező volt, 1 óra volt vele.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória, aki szereti az igényes Nőt!


2023-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.Délután tudott fogadni

Lakás: Debreceni A..ihoz közeli bérház.Régóta járok oda hölgyekhez.Parkolás a bolt parkolójában.Lakásban mimden megvan ami kellhet.Szobában nagy franciaágy,fúrdőben zuhanyzó,fél ajtós,óvatosan pancsolni! :)

Külső: Kimondottan a fotók csigázták fel a kedvem.Élőben sem csalódtam.Arcra csinoska,karakteres,picit férfias vonásokkal ;) Cicik kerekek,jól keményedő bimbókkal.Kerek fenék.Fazon puncival. ;)

Hozzáállás: Közvetlen volt és kedves.Szinte azonnal a lényegre tértünk.Én kértem kis időt hogy felfrissítsem magamat.Fél órás találkát beszéltünk meg

Együttlét: Fúrdes után már meztelenül várt.Ahogy ledobtam a törülközőt,már hívott is magához.Kis kóstolót vettem a cicikről a nyakába puszilat adtam,így alapoztunk.Armani sem lazított,kezébe vette a szerszámot és finoman masszírozta.Franciába fordúltunk,amit finoman és beleéléssel vitt véghez.Ahogy kellően felizgatott kértem hogy most én ízlelhessem meg a kelyhét.Nagyon fincsi volt és kellően sikerűlt felizgatni a hölgyet.Gumit felhelyezve,lovaglással kezdtünk.Közben a cicikkel is tudtam foglalkozni.
Kis idö múlva misszibe fordúltunk.Heves mozgásunk meghozta a sikeres végkifejletet.
Törlés után kicsit még beszélgettünk,majd ruja fel és távoztam a tetthelyröl.

Elégedettség és Ajánlás: Régi kiszemeltem volt Armani drága.Kellemesen éreztem magamat vele.
Biztos visszatérek még ha úgy adódik.


2022-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem teketóriáztam, amint megláttam hogy egy év után ismét visszatért a városunkba, rögtön leszerveztem a randinkat.

Lakás: Ismerős utca az állomástól nem messze családi házas övezetben. Szép környék, közel a belvároshoz, szeretem ezt a helyet, és valószínűleg a lányok is, mert jó párszor voltam már itt. Ezúttal figyeltem a zuhany csapra, így most már a makkomat se forráztam le, mint mikor legutóbb erre jártam.

Külső: Ugyanaz az elképesztő, hibátlan testű milf, azóta hogy megismertem. Sportos, de abszolút nem túl szálkás test formás idomokkal, gigacicik, fazonra igazított punci, minden ami szemnek-faroknak ingere. Egyszerűen hihetetlen hogyan lehet ennyire hibátlan, selymes, puha bőre, melyen nincs egy bántó anyajegy vagy egyéb szépséghiba, huszonéveseket ritkán látni ennyire tökéletes testtel. Nehéz döntenem kedvenc testrész dolgában, mert egyformán imádom a hatalmas, gömbölyű melleit, a formás lábait és a borostás punettijét. Külön öröm hogy mindig kellően izgató fehérneműs-magassarkús szettben fogad, most szexi combfix is volt rajta.

Hozzáállás: Visszajáró vendége vagyok, a hozzáállása elsőre is príma volt, azóta csak annyi a különbség hogy nem kell átesni az ismerkedős kérdéseken, megvan egyből a laza hangulat. Egy órát voltam, mint általában.

Együttlét: Kis öleléssel egymásra hangolódtunk, majd a következő percben már az ágyon térdelve pucsított az arcomba, én pedig lelkesen majszoltam tökéletesen kerek popsiját. A farkamnak se kellett több, égnek meredve várta a folytatást, amit nem is húztam tovább. Szóltam Armaninak, hogy feküdjön hanyatt, és combfixétől megszabadítva a tünemény kis lábaival elkezdtük kényeztetni a kőkeményre duzzadt impozáns falloszom. Nem sokáig bírtam ellenállni a pornófilmbe illő láberotikájának, szép kis sorozatot lőttem.
Ezután kaptam egy kellemes masszázst, melyet viszonozni akartam már - főleg ennyi alkalom után-, de valahogy elmaradt, beszélgettünk helyette, s amikor éreztem, hogy lassan újratöltöttem a tárat, hanyatt feküdtem, jelezve hogy jöhet a második felvonás. Valami hihetetlen gyorsasággal pumpálta fel a farkam ismét, franciája is verhetetlen, majd feldobta rá a védőruhát és belecsaptunk a lecsóba. Jót keféltünk, nem volt ugyan hosszú menet, de így is végigvettük a három alappózt, paci, misszi, kutyus. Puncin kívül durrantam, nem voltam a legjobb formában, szóval örültem hogy legalább sikerült valahogy.

Elégedettség és Ajánlás: A lényeg, hogy ez az év sem múlt el Armani nélkül.


2022-10-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ment egyszerűen, hamar megtaláltuk a megfelelő időpontot.

Lakás: Célnak megfelelő panellakás, kényelmes nagy francia ágy, megfelelő zuhanyzó.

Külső: Mint a képeken, az arca is nagyon szép. Csinos, eszméletlen mellekkel, és formás testtel.

Hozzáállás: Barátnő feeling, nagyon kedves, jót lehet vele beszélgetni, igyekszik a vendég kedvében járni.

Együttlét: Franciával kezdtünk, nagyon kellemes volt, majd jött a misszi, és ezt követően doggyban lett végem. Ez nem csoda, mert olyan látvány fogadott, hogy a szám tátva maradt.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10 Mindenben tökéletes, még biztos meg fogom látogatni.


2022-01-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Lakás: Mindig klassz helyen fogad, hozzá illő környezetben.

Külső: Eszméletlen. Még a hónalját is megkúrnám. Amikor először látogattam meg féltem az ajtónyitástól, hiszen a profi retusált képek gyakran becsapósak,de mondom ha fele ilyen jó a valóságban, már nem fogok csalódni...majd leesett állal konstatáltam hogy tényleg pontosan úgy néz ki mint a képeken! Brutális, 10 évet minimum letagadhatna. Nem kevés csajt láttam már griss zsenge tiniktől kezdve, de Armani felülmúlhatatlan. Tökéletes mindene hála a folyamatos kondizásnak és az ízléses plasztikának. Cicifanatikusként mondom, hogy tökéletesebb melleket nem fogtam még, de tetőtől talpig egyáránt csoda. Kedvenc testrészem természetesen a fazonra igazított punetti, imádom a kis vékony szőrt fölötte, számomra így a legszebb, nem tök kopaszon.

Hozzáállás: 1-2 órára szoktam menni, már a legelső alkalommal is kedves volt és kezdeményező.

Együttlét: Egymás kényesztetésével szoktunk kezdeni, minden alkalommal olyan elánnal temetem az arcom a popsijába mintha nem lenne holnap. Izgató punciillatát mélyre szívva ilyenkor már kőkeményre merevedek, de még elidőzök kicsit az észbontó cickókkal is. Aztán átengedem a terepet a szakértelmének.
Némi francia után gumit húz az égnek álló farkamra és felnyársalja magát rá, majd kemémyen meglovagol, a cicik az arcom előtt himbálóznak. Pózt váltunk, hátulról kefélem ami a kedvence, vékony derekába kapaszkodok és nézem az elképesztően kerek fenekét. Missziben folytatjuk, mellei le fel mozognak ahogy a punettit dugom, ilyenkor már a fellegekben járok. Zihálva élvezek el, van hogy a puncijában ér a végzet, máskor franciát kérek szeretkezésünk megkoronázására.

Elégedettség és Ajánlás: Imádom,ő a nagy betűs Nő.
Nem ajánlom senkinek mert irigy vagyok, de ha te is meg szeretnéd látogatni kérlek vigyázz rá és legyél úriember.


2021-09-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kb harmadik próbálkozásra sikerült

Lakás: Kecskeméti belvárosi társasház, nagy franciaágy. Az én izlésemnek kicsit meleg volt, bár az is igaz, hogy kimondottan hidegvérű vagyok. Fürdő teljesen rendben. Parkolni s nap bármely szakaszában könnyű

Külső: Alkata mint a képeken. Nagyon jó alakja van. Kora megfelel a kiírtnak szerintem, bár ez nem szokott különösebben érdekelni, valaki vagy tetszik, vagy nem. Ő nagyon is. Arcra is bejött,(ez persze a legszubjektívabb rész) a Kleopátra frizura pedig a gyengém. Összességében nagyon kívánatos

Hozzáállás: Eredetileg egy órára mentem, de az első menet után éreztem, hogy még egy nem fog menni ezért rövidítettünk fél órára. Nagyon korrekt volt.

Együttlét: Egy szexi kék köntösben fogadott, alatta persze semmi:). Igen izgató látvány volt. Egy kis fickósító cirógatás után franciázni kezdett. Mint ahogy a kolléga is írta, annak allenére, hogy csak feléig harmadára veszi be, mégis nagyon jó a technikája. Nincs semmi kézzel rásegítés, vagy egyátalán nem használja a kezét, vagy ha meg is fogja , akkor is csak, hogy irányba tartsa. Ez a része nagyon jó volt kimondottan érzéki.Utána misszi, lovagló, dogy. Mindegyik pózban nagyon kellemes. De a franciája jött be legjobban.

Elégedettség és Ajánlás: Én elégedett voltam vele,csinos és korrekt lány, bár nem lepedőakrobata de jó az ágyban. Egy próbát mindenképp megér. Én visszamegyek még.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok