Deborah, 40 éves, 171 cm, 65 kg, Budapest, XI.

+36/70/550-78-66

Deborah 40

+36/70/550-78-66

Budapest, XI., Csak nálam
  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-23
  • SZ13-23
  • V-

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként) (ha megkérsz)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre) (ha megkérsz)
  • Mélytorok (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Kebel szex
  • Közös maszturbálás
  • Aktus

ADATOK

171 cm, 65 kg, mell 100 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Zöld szem, Tetoválásom van, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 35 és 60 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 226960
  • Mai: 357
  • Tetszik: 6070

Bemutatkozás

I accept just Hungarian guests! ROMÁKAT NEM FOGADOK,NE IS PRÓBÁLKOZZANAK!!! ÜDVÖZÖLLEK! Magára sokat adó,igényes MILF várja kulturált,igényes és igényes szexre vágyó urak hívását,35 és 60 év között. Ha nem veszem fel,hívj kicsit később. Rejtett hívásokat a telefonom elutasítja! IDŐPONTOT CSAK AZNAPRA TUDOK ADNI! PÁROKAT,NŐKET,TÖBB FÉRFIT NEM FOGADOK! SMS-BEN NEM ADOK TÁJÉKOZTATÁST,SEM IDŐPONTOT! KÜLFÖLDI SZÁMOT NEM VESZEK FEL! ÁPOLATLAN KÜLSŐ,EXTRÉM TÚLSÚLY,NAGY MÉRET,VAZELINES VAGY GOLYÓS FARKÚ FÉRFIAKAT NEM VÁLLALOK!!! NŐK NE HÍVJANAK! KÜLFÖLDIEKET, ROMÁKAT NEM FOGADOK,NE IS HÍVJANAK! TUDATMÓDOSÍTÓ VAGY ALKOHOL HATÁSA ALATT ÁLLÓ VENDÉGEKET NEM FOGADOK!!! HA EZT NEM TARTÓD TISZTELETBEN AZ AJTÓBÓL ELKÜLDELEK! NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT! IDŐTARTAM: MINIMUM FÉL ÓRA,1 ÓRA! MAXIMUM 1,5 ÓRA! KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTAD!


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ismerjük már egymást egy ideje, de rég nem voltam nála ezért egy kicsit félve hívtam fel. Az általa megadott elérhetőségi időtartamban hívtam, elsőre nem vette fel, de aztán visszacsörgetett. Visszahívtam és egyből kedvesen, régi ismerősként üdvözölt, szóval nem felejtett el. Sikerült is megbeszélni egy félórás találkozót pár órával későbbre.

Lakás: A lakás tömegközlekedéssel jól megközelíthető ( a parkolásról nem tudok nyilatkozni), a címet Deborah útmutatása alapján könnyű megtalálni. A bejutás diszkrét. A lakás maga tiszta és rendben tartott. Egy nagy és kényelmes franciaágyon lehet hancúrozni. A fürdőben egy függönyös kádban lehet megtisztulni, sokféle tusfürdő és szájvíz is van bekészítve.

Külső: Rég találkozunk, de azért a képeit nézegetve sokat nosztalgiáztam. Érkezésemkor megnyugtatóan tapasztaltam, hogy az eltelt időben nem változott Deborah. Még mindig egy dögös MILF, ahogy magáról is írja. Arca is szép, és van mit fogni rajta.

Hozzáállás: Fél órát töltöttünk együtt és ezt az időt maximálisan kihasználtuk. Végig kedves és alkalmazkodó volt.

Együttlét: A fürdőből visszatérve meztelenül várt az ágyon. Egyből a combjai közé térdepeltem, majd egy gyors de annál izgatóbb szemmel való verés után már meg is érintettem. A nagyis formás melleinél kezdtem, először kézzel majd nyelvvel, és végül eljutottam a combjai közé is. A látvány és az érintésék is teljesen felajzottak., ezért megbeszéltük, hogy jöhet a gumi. Abban maradtunk, hogy a kutyás pózt vesszük fel. Deborah nagyon készségesen el is helyezkedett a folytatáshoz, annyira hogy én mielőtt még a megbeszéltek szerint folytattuk volna, egy gyors élvezkedést iktattam be. Kézzel és szemmel is élveztem az előttem pucsító nő látványát. Aztán végül sor került az aktusra. Ilyen előzmények után már sejtettem, hogy ez nem tud nagyon hosszú lenni. Így is lett. Miután hatalmasat élveztem a gumiba, még beszélgettünk kicsit, majd némi tisztálkodás után a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Ismét egy nagyon kellemes félórát tölthettem a Deborahval. Ha legközelebb ismét támad egy szabad hancúrozásra szánható félórám, mindenképp megnézem hogy épp elérhető-e. Csak ajánlani tudom.


2022-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ismerjük már egy ideje, ezért régi ismerősként üdvözöltük egymást a telefonban amikor hívtam időpont egyeztetés céljából. Egyből felvette és szerencsére gyorsan le is tudtunk fixálni egy félórás randit.

Lakás: A cím tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Hangulatos tiszta lakásban fogadja vendégeit Deborah. Egy külön kis sarok van berendezve a hancúrra. Itt egy nagy franciaágy a fő bútordarab. A fürdőszobában sokféle tusfürdő, szájvíz és dezodor is található.

Külső: A képeknek megfelelő dögös MILF. Nincs változás a legutóbbi találkozónk óta, továbbra is megfelel a képeknek. Azt arca ki van takarva, de csak a diszkréció miatt. Szép kedves arca van.

Hozzáállás: Nagyon kedves nő. Az akció alatt folyamatosan szavakkal is kommentelte az eseményeket. Ha épp nem volt semmi a szájában. Nagyon kellemes 30 perc volt a vele töltött idő.

Együttlét: A fürdőből kilépve az ágyon fekve várt. Az össz öltözéke egy pár magas sarkú cipő volt. A combjait hívogatóan széttárta én pedig pedig engedtem a csábításnak és felmásztam ágyra majd elhelyezkedtem a combjai között. A kezemmel és nyelvemmel felfedeztem a testét. Nem egyenletesen fedeztem fel mindent, a melleinél és a combjai között egy kicsit többet időztem. Nagyon izgató volt megérinteni minden porcikáját. Egy idő után cseréltünk és én heveredtem el az ágyon. Ő csak csak egy testrészemet fedezte fel, azt is a szájával. A péniszem többször tövig eltűnt a szájában. Gumit kértem majd kutyus pozícióba fordultunk. Rámarkoltam a fenekébe és egyre fokozódó tempóban elkezdtem tolni. Nem sokági bírtam és egy hatalmasat durrantam a gumiba. Beszélgettünk egy kicsit majd egy gyors fürdés után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Visszajáró vendég vagyok Deborahnál. Ezúttal is mint eddig minden esetben jól éreztem magam vele. Ha újra támad egy szabad félórám biztos mérlegelni fogom, hogy felhívjam-e.


2022-10-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egyből felvette.Nagyon kedvesen tájékoztatott, mivel volt szabad időpontja 1 óra múlva nála is voltam.

Lakás: Csendes budai utca közel a körtérhez.A parkolás fizetős, de általában lehet helyet találni, de emiatt azért érdemes kicsit korábban érkezni.A lakás földszinti garzon.Mindenhol tisztaság, a fürdőben rengeteg tusfürdő, lehet válogatni.

Külső: Régebben már jártam nála, nagyon csinos, igényes nő. Látszik ,hogy sokat ad magára. Gyönyörű szilikon cicik, nagyon szép test.Nagyon jól lehet vele beszélgetni is.

Hozzáállás: Fél órára mentem, röviden beszélgettünk, majd a zuhany után megbeszéltük jövetelem célját.

Együttlét: Natúr franciával kezdett, amit nagyon kellemesen, odaadással végez.Utána kértem ,hogy viszonozhassam neki.Szemmel láthatóan ezt nagyon élvezte, kérte ,hogy hosszasan nyaljam, ami nem esett nehezemre, mivel nagyon finom, illatos kelyhe van. A hangokból itélve sikerült elélveztetnem. Utána újra kértem egy rövid franciát. Ezek után kutyapózban folytattam a tevékenységet, változatos tempóban hosszú percekig toltam be neki.

Elégedettség és Ajánlás: Ahogy a leírtak is mutatják, nagyon meg voltam elégedve, emiatt a visszatérésem is borítékolható.Deborah egy nagyon kellemes társaság volt.


2022-09-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ismerjük már egymást, ezért teljes nyugalommal hívtam. Elsőre nem értem el, de pár perc múlva diszkréten megcsörgetett, visszahívtam és egyből meg is tudtunk beszélni egy időpontot.

Lakás: A lakás tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a címet könnyű megtalálni. Nagyon kellemes hangulatú kuckóban fogadja vendégeit Deborah. Rend és tisztaság mindenhol. A hancúrhoz egy nagy franciaágyas sarok van berendezve, ezzel szemben található a fürdő. Egy függönyös kádban lehet zuhanyozni, amely mellett katonás rendben felsorakoztatott tusfürdők várják a bevetést. Emellett rendelkezésre áll még szájvíz és tusfürdő. Mindenből márkás.

Külső: Sok képe van fenn, amely teljesen megfelel a valóságnak. Barnított bőr, fogni való cicik és popsi. Ahogy írja, egy dögös MILF. Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, a kleopátra frizurához illő nagyon igéző arca van. Viselkedésre is nagyon vendégmarasztaló, nagyon kedves és vicces. Nagyon közvetlen stílusban tudtunk beszélgetni.

Hozzáállás: Fél órás randira mentem. Nagyon kezdeményező volt, sokszor szóban is adott visszajelzést a tevékenységemről. És még tippeket is adott arról hogy milyen irányba kalandozzak.


2022-07-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni, előre egyeztettünk. Mivel nem most jártam Deborahnál először viszonylag egyszerű volt, hamar találtunk időpontot.

Lakás: Tiszta, rendes, takaros kis lakás, minden jóval felszerelt. Viszont a parkolás miatt érdemes egy kicsit előbb érkezni.

Külső: Formás, dögös, szexi, kedves. Arca is szép, csakis a diszkréció miatt van az arc kitakarás. Ja és azokat a hatalmas, kerek kebleket nem lehet elfelejteni.

Hozzáállás: Példás hozzáállása, nagyon kedves, jó vendéglátó.

Együttlét: Fürdés után meztelenül feküdt az ágyon, na nekem se kellett meghívó és rögtön bele is kezdtünk a kis közös kalandunkba. Először én kényeztettem egész testét majd ő mutatta be francia tudását. Védőfelszerelés felhelyezése után kértem, hogy üljön bele melyet készséggel teljesített és úgy meglovagolt de úgy, hogy csak pislogtam. Az első kört nem is bonyolítottuk tovább. Ezek után kellett is az a kis pihenő mely beszélgetéssel, jó hangulatban telt el.
A második felvonásban klasszikusokat elevenítettünk fel, natúr francia, misszi,doggy.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Deborahnál, mit mindig. Természetesen ajánlom, persze csak normális úriembereknek.


2022-01-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Masodik probalkozasra sikerult elernem es idopontot egyeztetni.

Lakás: Szepen berendezett kis lakas,tiszta furdo,tobbfajta tusfurdo,kis pohar a szajviznek.

Külső: Deborah egy igazi bombazo.Azt kapod,amit latsz a kepeken,kerek popsi,nagy mellek,szep arc es illatos punci.

Együttlét: Furdes utan kicsomagoltam a semmit nem takaro ruhajabol es kenyeztetni kezdtem a puncijat,amire jol reagalt.Majd O vette at az iranyitast,ra biztam magam.Istenien franciazott,majd gumit huzott es tobbfele pozban szeretkeztunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jol ereztem magam csak sajnos hamar elrepult az ido.Remelem meg talalkozunk.


2021-11-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Úgy alakult a napom, hogy egy félórás randira maradt időm. Deborah már régi ismerősöm, és régóta követem az adatlapját, ezért megörültem amikor láttam, hogy pont elérhető. Nem sok reményem volt a sikerre amikor felhívtam, de szerencsém volt és egyből felvette. A szerencsém még ezzel nem merült ki, mert még időpontot is sikerült egyeztetni. Ehhez a szerencsén kívül kellet az is, hogy Deborah rugalmas legyen. Minden összejött, így megbeszéltünk egy félórás randit.

Lakás: A lakás tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen van. Villamos és a metró is a közelben tesz le. A címet könnyű beazonosítani. A lakás hangulatos, rend is tisztaság mindenhol. Egy franciaággyal felszerelt szeparált sarokban lehet hancúrozni, és egy kanapén lehet öltözni és a cuccot lepakolni. A fürdő is patyolat tiszta, egy függönyös kádban lehet zuhanyozni, sok márkás tusfürdő közül válogatva. A művelethez jár egy puha, kellemes törölköző is. Szájvíz is be van készítve.

Külső: Ahogy írja is a bemutatkozásában, egy igazi dögös MILF. Kellemes tapintású szolárium barnította bőr, kerek jó markolható cicik és popsi. Az arca is kedves és mosolygós, csak a diszkréció miatt van kitakarva. Egy fekete testre simulós ruhában fogadott.

Hozzáállás: Félórát töltöttünk együtt, azt úgy érzem sikerült maximálisan kihasználni. Végig nagyon kezdeményező volt, szavakba is öntötte, hogy mi lenne az ötlete. :) Végig figyelt és igyekezett a kedvemben járni.

Együttlét: Miután kiléptem a fürdőből, ő már az hanyatt fekve várt az ágyon. Az össz öltözéke egy fekete pár magas sarkú volt. :) Ahogy közelítettem felé hívógatólag kicsit szétrakta a combjait feltárva a punciját. Én vettem a lapot és egyből fölé másztam és első körből rávetettem magam a a formás cicikre, majd lecsúsztam a combjai közé és nyelvemmel kényeztetni kezdtem. Némi izgalom után cseréltünk és ők vetette rá magát a combjaim közti részekre. Ő is a száját és a nyelvét használta. :) Váltottunk kölcsönös kézi kényeztetésre, majd miután érezhetően mindketten eléggé izgalmi állapotba kerültünk, jöhetett a gumi. Kutya pózt vettünk fel. Egy pár pillanatig csodáltam a fenekét majd rámarkoltam és behatoltam. Mást pózt nem próbáltunk ezt maxoltuk ki, amely részemről egy hatalmas élvezéssel zárult.

Elégedettség és Ajánlás: Korábban már többször találkoztunk és egy hosszabb kihagyás után találkozunk újra. Deborah-val továbbra is élmény találkozni Nemcsak a szex kellemes vele, hanem jó lehet vele cseverészni is. A környezet is tökéletes egy randihoz. Ajánlom mindenkinek aki egy dögös MILFfel akar hancúrozni.


2021-09-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: - Könnyen felvettem a kapcsolatot vele

Lakás: Nagyon kellemes környezetben fogad, kényelmes nagy ágy van, nagyon tiszta a lány és a környezet is. Gyalog voltam parkolnom nem kelett (200 méter a megálló). Megszámoltam 5 különböző tusfürdőből vállaszthattam fürdésnél tiszta törülköző stb.. (kifogástalan)

Külső: Széparcú lány a teste pedig amit a képeken lehet látni, nem kamú retaurált képek ezek ilyen valójában is! Ebben a 40-es kategóriába kifejezetten "jó csaj" :)

Hozzáállás: 1 órát voltam vele NEM ÓRANÉZŐS, nagyon kedves, beszédes igazán jó vele lenni nem éreztem egy pillanatra sem hogy sietetne

Együttlét: Amit igér azt és úgy kapod! Általába mindig van valami trükk amikor egy ilyen rosszlányhoz megyeket nem egésszen úgy van ahogy azt festik a telefonba, na itt nem volt semmit trükk tényleg őszinte volt!
Nem szoktam visszamenni senkihez de hozza visszamegyek!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt értékelem korrektségét a hozzaálását, ha szereted a 40-es kategóriát vagy kipróbálnád vele kezd!


2021-08-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Delelott hivtam es estre sikerult idopontot egyeztetnunk.

Lakás: Szepen berendezett lakas,tisztasag mindenhol.Furdoben kad es tiszta illatos torolkozo vart.Tobbfajta tusfurdo.

Külső: Deborah egy szeparcu,mindenhol formas alkatu es vonzo tunemeny.Kedvenc testresze az oriasi mellei voltak,amirol le sem tudtam venni a tekintetem.

Hozzáállás: Nagyon kedves es kezdemenyezo volt ottletem alatt,2 orat maradtam.

Együttlét: Gyors furdes utan az agyon vart egy kis miniruhaban,ami hamar lekerult rola.Eloszer en kenyeztettem az illatos puncijat,majd o kovetkezett.Kaptam egy csodas franciat.Az agy melle alltam o elem pucsitott es mar benne is voltam a nedves punciban.Kesobb hatulrol,oldalrol folytattuk es nagyot elveztem a gumiba.Letisztogatott innivaloval kinalt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jol ereztem magam Deborah-val,ha fogad meg biztosan meglatogatom.


2021-08-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült találni alkalmas időpontot.

Lakás: A lakás tökéletes, tiszta, otthonos. Fürdő szépen felszerelt.

Külső: Régóta nézegettem a hirdetését. Azt gondoltam túl szép, hogy igaz legyen. Rávettem magam, hátha nem csalódom. Bár korábban tettem volna.
Deborah csodaszép ápolt, széparcú, csinos, igényes nő.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező volt.

Együttlét: Igazi barátnő feeling.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten távoztam. Mindenkinek ajánlom.


2021-08-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre telefonon, kedves, mindent megbeszéltünk, ami fontos, egy óra múlva nála is voltam.

Lakás: Parkolás egyszerű volt, de a környék lehet nem mindig ennyire egyszerű. Tömegközlekedés is rendben. A lakás, szerintem igényesen jól van berendezve, a háztömb nem prémium, de nem is azért megyünk. Ha ingatlanügynök lennék, biztos érdekelne, így viszont nem annyira :)

Külső: Szép arcú, a megjelenése elképesztő. Bármikor, bárhol felvállalnám utcán is, társaságban is. Szerintem rendkívűl igényes, ritka az ilyen hölgy, nem csak a hírdetők között, de bárhol.

Hozzáállás: Egy órát voltam összesen, beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Végig kedvesség jellemezte, eleinte én irányítottam, később átvette a gyeplőt, de annyira természetesen és könnyeden folyt az egész, hogy nincs is értelme irányításról beszélni. Olyan volt mint egy régi szerető, pedig először voltam nála.

Együttlét: Hát erről nem tudok hosszan, írni, mert nem volt változatos, de napokkal később, most is ez jár a fejemben :) Fürdés után ágyon várt meztelenül, magassarkúban. Én kényeztettem először miután összegabalyodtunk. Isteni minden szempontból, gyönyörű odalent is. Ezzel tényleg elég sok idő elment, majd váltottunk és kaptam egy felejthetetlen franciát, ami után gumi fel és misszionáriusban 5-10 perc múlva végem is lett. Pózt nem váltottunk, mert tökéletes volt így. Nem szoktam szeretni a misszit, de vele így volt a legjobb. Majd legközelebb...

Elégedettség és Ajánlás: Top-top. végig könnyed, egyszerű, magától értetődő. Rendszeres leszek.


2021-08-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy időre visszavonult,ezért amikor megláttam ujra a hirdetését azonnal felugrottam a székből,és a telefonom után nyultam.Egyeztetés zökkenőmentes.Rugalmas,mindig több alternativa van,mindig megoldja a találkozó létrejöttét.

Lakás: A parkolás fizetős de este 6 után már ugye nem,és mindig találni helyet.A tetthelyen egy naaagy és kényelmes franciaágy.A lakásban olyan nagyon sosem nézek körül,de amit látok nála az pozitiv.Tiszta a lakás,tiszta a fürdő,a törölközö finom illatú és több tusfürdő van.Szóval otthon sem kivánnék nagyobb rendet és tisztaságot.

Külső: Nekem etalon.Az a tipus aki után megfordulok az utcán,és magaménak kivánnám.Szép szolis bőr,nagy kemény cicik,kerek popsi,szép arc.És nem utolsósorban kedves.Abszolut nincs elszállva,és nagyon is a földön jár,jó beszélgetőpartner.Sosincs magával megelégedve,de szerintem nagyon is jól néz ki.Van mit fogni rajta és ez nekem nagyon bejön!

Hozzáállás: Kezdeményező,bátorit,látszik hogy élvezi amit csinál,és átadja magát.Egy órát voltam,de általában túlcsúszunk kicsit,ami egyáltalán nem zavarja,soha nem nézi az órát.Egyébként ez azért is van mert nagyon jókat szoktunk beszélgetni,előtte-utána.

Együttlét: Zuhanyzás után már meztelenül,szétrakott lábakkal várt,közben simogatva magát.Lassan bemásztam a gyönyörű combok közé,és kényeztetni kezdtem.Nagyon finom puncija van,és szereti ha kényeztetik.Ennek hangot is ad!Majd csere után olyan hévvel veti rá magát a farkamra,hogy már ott el tudtam volna menni.Szivja,szopja,nyalja.Istenien csinálja.Koncentránom kellett!Missziben folytattuk,és nem is birtam sokáig olyan szűk a puncija,és nagyon finom.Mindig megkérdezi kis beszélgetés után hogy megpróbálunk-e mégyegyet,de most melóbol mentem hozzá es fáradt voltam,ugyhogy ennyiben maradtunk.Utána a szokásos beszélgetés,és esküszöm már csak ezért is szeretek menni hozzá,mert értelmes dolgokról lehet vele beszélgetni,nem is értem hogy került ide!

Elégedettség és Ajánlás: Elégedettség? Jópár éve járok hozzá kissebb-nagyobb kihagyásokkal,és remélem még fogok is sokáig.Csak ajánlani tudom!Csinos,okos és jó vele a szex.Mi kell még?Hahó emberek,vigyázni rá!!!! Hja és köszönöm Deborah.Puszi


2021-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon örültem mikor megláttam újra a hirdetését az oldalon, egy hosszabb kihagyás után tért vissza, szerencsére könnyen elértem őt telefonon és emlékezett is rám, tájékoztatott minden fontos tudnivalóról majd megbeszéltünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot, aztán már nem volt más hátra mint várni, hogy végre eljöjjön az a nap!

Lakás: Vidéki vagyok ezért a tömegközlekedésről sokat nem tudok írni, de biztos vagyok benne, hogy az is kiváló mert több nagyobb csomópont is van a közelben.
Egy budai nagy bevásárlóközponttól nem mesze lévő csendes kis utcában van a lakás, számomra nagyon egyszerűen megközelíthető, a parkolás egy kicsit nehézkes lehet, de én szerencsés voltam és szinte a ház előtt találtam helyet a járművemnek.
A lakás egy patyolattiszta kuckó ahová a bejutás nagyon egyszerű és diszkrét! A fürdőben is tisztaság uralkodik, többféle tusfürdővel és szájvízzel, a házigazdától pedig frissen mosott és jó illatú törölközőt kaptam.
Az ágy kényelmes és nekem megfelelő nagyságú amelyre érkezésemkor húzta fel a hófehér lepedőt.

Külső: Hát itt csak elfogultan tudok írni, nekem ő teljes mértékben az estem:) Deborah egy nagyon szép arcú hölgy akinek gyönyörű zöld szemei vannak, ápolt, fehér fogai és csókolni való szája, valamint hosszú-dús fekete, eredeti hajkoronája teszi tökéletessé a szépségét . Alkatra szerintem tökéletes, nagyon arányos minden testrésze, szép lábak, gömbölyű "latinos-popsi" és hatalmas, kemény szilikon cicik. Pár kisebb tetoválás is ékesíti a testét, de nem nagyok. A képek teljesen tükrözik a valóságot sőt, a valóság még sokkal jobb! Engem egy nagyon szexi fekete fehérnemű szettben fogadott és egy elegáns magassarkú cipőben.

Hozzáállás: Rendkívül kedves és mosolygós lány, nagyon jó dumával és humorérzékkel megáldva, ha a vendég is ilyen akkor szerintem csak is egy vidám és jó hangulatú találkozó lehet ha valaki meglátogatja! Másfél órát töltöttem vele, de abszolút nem óranézős, sőt érdeklődött, hogy mi történt velem azóta mióta nem találkoztunk így egy nagyon jót beszélgettünk is a randi előtt és után is.

Együttlét: A kezdeti beszélgetés a fürdőszoba használat már az ágyon várt meztelenül, vagyis a cipő még rajta volt, de én ezt abszolút nem bántam mert nagyon szexi volt. Kisebb csókokkal kezdtük meg a lepedőakrobatikát, majd kértem, hogy először kényeztessen ő, amit azonnal el is kezdett méghozzá nagyon kellemesen és profin. Jó ideig hagytam, hogy folytassa ezt a tevékenységet én pedig közben simogattam ahol csak értem. Pár perc múlva kértem a védőfelszerelést, és azt hogy lovagoljon meg, természetesen semmi ellenvetése nem volt az én legnagyobb örömömre, ebben a pózban is nagyon ügyes volt, majd már kezdett kicsit fáradni akkor már én léptem az aktívabb szerepkörbe és hátulról hatoltam bele a csodálatos és szűk punciba, elég heves tempót diktáltam, de semmi ellenvetése nem volt hanem inkább biztat és követeli, hogy jól teljesítsen a partnere:) Nem is akartam már váltani ebből a pózból, így lett végem egy hatalmasat durrantam a gumiba, hagyott lenyugodni és megváltunk a gumitól ő pedig letörölgetett.
Elfeküdtünk az ágyon és pótoltuk az elveszített vízmennyiséget, ezután kisebb beszélgetés következett aztán már vágtunk is bele a második felvonásba, ami hasonlóan alakult mint az első annyi különbséggel, hogy először én kényeztettem őt, finom és szűk puncija van ami nagyon jól reagál a kényeztetésre, az akció a végén pedig a hatalmas cicikre élveztem.
A második menet után kellett pár perc mire teljesen magamhoz tértem, majd az utam a fürdőszoba felé vezetett, sajnos gyorsan elrepült az idő...

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem a fenti mondataimból érthető, hogy teljes mértékben ajánlom őt minden olyan vendég számára aki szereti a nagyon szép és dekoratív nőket! A hölgy abszolút nincs "elszállva" ezért csalódás kizárva!! Bízom benne, hogy hamarosan lesz még lehetőségem újra meglátogatni őt, sajnos olyan rendszerességgel nem tudok menni hozzá mint amilyen gyakran szeretnék. Ami biztos, hogy számomra toronymagasan a legjobb hirdetők közt van-mindenféle tekintetben!! Köszönöm szépen ezt a találkozót is....


2019-04-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Jó ideje járok már a Hölgyhöz, amikor időm és lehetőségem engedi, először talán nehezebb lehet a kapcsolatfelvétel vele, de ha már megismeri és szimpatikusnak találja a vendéget akkor könnyű időpontot egyeztetni, kedves, rugalmas csaj.

Lakás: A ház egy nagy bevásárlóközponthoz közeli kis utcában található, ahol a parkolás kissé nehézkes lehet, erre kell plusz időt fordítani. A tömegközlekedésről részletes infot nem tudok adni, mert vidéki vagyok, de szerintem biztosan nem nehéz, ugyanis nagy csomópont is van a közelben.
A bejutásnál nagyon figyel a diszkrécióra, mindent részletesen elmond, a kapott instrukciókra odafigyelve könnyen megtalálható a lakás.
Bent patyolattisztaság van, friss illattal, a szobában zene és hangulatvilágítás uralkodik, a fürdőben egy hatlmas sarokkád van rengeteg tusfürdővel, és előre kikészített friss törölközővel és szájvízekkel. Az ágyra mindig érkezésemkor került fel a frissen mosott hófehér lepedő.

Külső: Röviden: elképesztően gyönyörű és vidám kisugárzású hölgy:) Kicsit bővebben: Finom, puha, szolibarna bőrrel, formás lábakkal, szenzációs popsival, hatalmas kőkemény szilikon cicikkel és egyedi, fazonra igazított puncival megáldott hölgy, szép arccal, zöld szemekkel és fekete hajjal, mint egy igazi fekete párduc, valamint vakítóan fehér fogakkal és szép mosollyal rendelkező kisasszony, aki mindig szexi fehérneműben nyit ajtót.

Hozzáállás: Mint korábban írtam már többször jártam nála, de minden alkalommal nagyon kedves, mosolygós volt. Érkezésemkor mindig frissítővel kínált és érdeklődik, hogy mik történtek velem az alatt amíg nem találkoztunk. Legutóbbi randinkon is így volt, ekkor egy órát töltöttem vele.
Nagyon értelmes és jófej, szinte mindenről lehet vele beszélgetni, van véleménye és ezt el is mondja őszintén, ez jó dolog szerintem:)

Együttlét: Megérkezésem után beszélgettünk, majd a fürdőszoba felé vettem az irányt, az alapos tisztálkodás után már az ágyon vár egy piros spagetti-pántos bugyiban, remek látvány volt a szép barna testén, majd oda feküdtem mellé, csókolóztunk simogattuk egymást, ekkor én kezdtem kényeztetni, amit ő nagyon szeret, és a hanghatások alapján sikerült is neki örömet szerezni. Ezután ő sem maradt adósom és egy számomra tökéletes franciával viszonozta a ténykedésem, majd gumit kértem és előbb lovagló pózban majd hátulról tettem magamévá, akció közben végig bíztat, amely még fokozza a hangulatot, majd ahogy közelített a csúcspontom kérésére a puncijába lőttem, nem sürgetett, hagyott lenyugodni. Ezután kis törölközés, majd pihenés, közben simogattam, masszíroztam gyönyörű testét, amit ő nagyon szeret és nekem sincs ellenemre, majd következett a második menet amint hasonló volt a forgatókönyv, mint az elsőnél, annyival bővülve, hogy szemből kezdtünk el szexelni. Szenzációs és profi teljesítményt nyújt a hölgy szex közben is! Majd a második menet után is kis pihi volt, majd ismét megcéloztam a vizesblokkot, majd távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig szuper élményekkel jövök el tőle, felejthetetlen órát töltöttem vele legutóbb is, szuper szex egy gyönyörű külsejű és értelmes nővel, szerintem ennél több nem kell! Egyetlen egy probléma van, az pedig az, hogy repül az idő a társaságában:) Ha lehetőségeim engednék, sokkal sűrűbben látogatnám. Köszönöm szépen ezt a randit és az összes eddigit is, bízom benne, hogy nemsokára ismételünk :)!


2019-04-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem volt könnyű telefonon elérni és időpontot egyeztetni, de megérte próbálkozni.

Lakás: Szép, kulturált lakás egy könnyen megközelíthető és viszonylag nyugis utcában. A fürdőszoba és a háló is rendezett, teljesen kielégíti a szükségleteket.

Külső: A képek a valóságot mutatják, nagyon jó alakja van, látszik, hogy nagy gondot fordít magára. Hosszú fekete haj, feszes fenék, kemény cicik, selymes bőr - nem is lehet többet kívánni. :)

Hozzáállás: Már a telefonban is rendkívül kedves volt, majd előben szintén. Egy órára mentem hozzá, és végül picit tovább maradtam. Kezdeményező és figyelmes volt, továbbá kellemes beszélgető partnernek is bizonyult.

Együttlét: A fürdőből kiérve már ruha nélkül várt az ágyon. Pici beszélgetés után natúr franciával indított, ami nagyon tetszett, majd cseréltünk és hagyta, hogy én kényeztessem nyelvvel. Kifejezetten örültem, hogy a csók sem volt egyáltalán ellenére. Utána többféle pózt is kipróbáltunk, ezekre mind nyitott volt, és végig aktív.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, nagyon jó emlékeket hagyott bennem az együttlét!


2018-08-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, több nappal a találkozó előtt egyeztetünk. Mivel többször jártam már nála ezért az egyeztetés elég könnyű volt, valamint ő is rugalmasan kezelte a dolgot.

Lakás: Autóval, gps-szel könnyen megtalálható. Frekventált budai csomópont közelében egy csendes kis mellékutcában található a ház, amelyben Deborah elcsábítja a hozzá látogató urakat. Érdemes a parkolásra egy kis időt rászámolni.
Lakás tökéletesen megfelel a célnak, rend és tisztaság uralkodik mindenhol. A fürdőben hatalmas sarokkád rengeteg tusfürdővel, de ha az északi sarkon lakna egy eszkimó kunyhóba akkor is meglátogatnám.

Külső: Külső abszolút megfelel a képeknek, sőt élőben még gyönyörűbb. Szép formás alak, hatalmas mellek, feszes popsi, bársonyos bőr és gyönyörű arc, igéző csábító szemekkel. Mindene tökéletes, egy istennő.

Együttlét: Megérkezéskor csókok közepette üdvözöltük egymást, utána kávéval és üdítővel kínált melyet egy kellemes beszélgetés közben fogyasztottunk el. Ezután a fürdőbe vettem az irányt, míg én tusoltam addig Deborah tartott nekem egy rögtönzött divatbemutatót az újonnan szerzett ruháiból, ezzel megalapozva a találkozó hangulatát, azért elég dögösen nézett ki a szebbnél szebb ruhákban. Tusolás után már ott várt az ágyon meztelenül, nekem se kellett több egy ilyen gyönyörű nő láttán már ugrottam is az ágyba mellé. Hosszú csókcsatába kezdtünk közben a kezemmel simogattam ahol értem, majd elindultam lefelé. A hatalmas szép formás melleknél elidőztem egy kicsit. Nagyon jó volt egésznap tudtam volna játszadozni azokkal a tökéletes mellekkel és neki is tetszett de muszáj volt mást is kipróbálni, így hát nyelvtudásomat bevetve folytattam tovább testének felfedezését. Hosszas ostromlás után megadta magát, azt hiszem volt neki olyan orgamumusa vagy mi a fene. Majd ő kezdett el rohamozni és bevetette ellenem a francia tudását. Volt hogy a kezét is használta volt hogy csak a száját, ezt nem lehet leírni ezt át kell élni. Egy idő után tűzszünetet kértem nehogy végleg elsüljön a fegyver mert még más terveim voltak vele. Védő felszerelés felkerülte után vette kezdetét az igazán heves csata. Először szemből támadtam, majd utána több pózt is kipróbáltunk. Frenetikus volt, egy ilyen kívánatos és gyönyörű nővel szeretkezni felejthetetlen élmény és a mindig jó időben elejtett bíztató beszólásai csak még jobban fokozzák a hangulatot és közben eszméletlen tempót diktál, követel. Nem csoda, hogy ilyen körülmények között hamar kilőttem a töltényeket a tárból és letettem a fegyvert. A félidőben mellém feküdve beszélgetés közben még hosszasan simogattam gyönyörű testét. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni valamint nagyon jó fej hölgy és lehet vele hülyéskedni mindig jó hangulatban telik a vele töltött idő.
A második összecsapásunk alkalmával is ugyanolyan élményekkel gazdagodtam. Francia tudásával hamar életet lehelt a fegyverembe, védelem fel és már ismét misszibe fordultunk közben hevesen csókoltuk egymást közben húzott magába. Majd doggyba fordultunk. Na hát az a látvány se utolsó, ahogy mozog azzal a szép formás fenekével és ahogy a gyönyörű fekete haja szétterül bársonyos barna bőrén, közben folyamatosan bíztat hogy markoljam a fenekét és élvezek el benne. Na én pedig szófogadó voltam és így is tettem. Hatalmasat élvezve kiürítettem a fegyvertárat. Hát mondanom se kell jól megizzasztott a találkozó folyamán és teljesen elkészültem. Még utána beszélgetünk egy kicsit majd következett a búcsúzás, az óranézésnek még a jelét se tapasztaltam egyszer sem sürgetett.

Elégedettség és Ajánlás: Minden egyes találkozónk alkalmával magával ragad bájaival, kedvességével, tudásával és hihetetlen vonzerejével. Tényleg elhiteti, hogy akkor és ott te vagy a fontos, igazi barátnő feeling, az a fontos Deboráhnak hogy te igazán jól érezd magad és ezért mindent meg is tesz. Ajánlom minden úriembernek aki tudja értékelni, vagyis mit beszélek ajánlom magamnak, napi 3x ...

Pentaton

Deborah talán a legvonzóbb nő az oldalon. Irigylem azokat, akik 50 alattiak. Még szerencsém, hogy a jó képeket, beszámolókat nézhetem.


2018-07-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször is beszéltünk telefonon és a randi előtt több nappal egyeztettük az időpontot.Mondanom sem kell a hölgyet nem könnyű elérni tehát kitartás kell bőven de nem is átlagos hirdető lányról beszélünk így ez magátol értetödő.Szerencsére nekem volt időm és türelemem is bőven és mivel már sok éve elterveztem hogy meglátogatom most mindenképpen véghez akartam vinni e tervem.
Nagyon kedves és inteligens hölgy akivel jól ellehet beszélgetni, kedvesen elmagyaráz mindent és abszolút segítőkész ha nem lehet azonnal elérni visszajelez, de ehhez az is kell hogy az ember normálisan áljon hozzá.Gondolok itt arra hogy a hölgy azért valamilyen szinten megválogatja vendégeit de ez így helyes.

Lakás: Csendes nyugis környék maga a lakás pedig nagyon tiszta és rendezett mivel a hölgy nagyon odafigyel erre.A bejutás kissé trükkös de abszolút nem kell aggodni ez is csak mindannak a része hogy a hölgy megválogatja vendégeit. Aki normális, kulturált és inteligens annak semmitől sem kell tartania.A fürdőszoba mint ahogy azt néhány képen látni is lehet nagyon szép és nagyon jól felszerelt van bőven választék sok mindenből még abból is amire nem is biztos hogy számít az ember:)A fürdőben tágas sarok kád van zuhany funkcióval, a fürdő egyébként a hálóbol nyílik így nem kell messze menni.A hálószoba izlésesen sötétített az alkalomhoz pont megfelelően és nagy francia ágy található a szobában.

Külső: Mivel ahogy már korábban is írtam már régóta figyeltem a hölgy hirdetését és terveztem a látogatást valamint a sok jó kép nézegetése alapján tudtam hogy nagyon jó nőre kell számítanom de a valóságban valahogy mégis más a hölgy.Kicsit olyan a dolog mintha a képek nem képesek teljesen rögzíteni azt hogy mennyire szép és jó nő.Tehát élőben az összhatás még jobb, a cicik valahogy még nagyobbnak és még formásabbnak tűnnek:)Valamint a képek nem adják vissza az arckifejezéseit és az ember nem is gondolná hogy mennyire humoros a hölgy:)
Ha egy mondatban lekéne írnom azt mondanám hogy nagyon jóra számítottam de még jobbat kaptam:)

Hozzáállás: Érkezésemkor kedvesen és viccesen fogadott aminek örültem.Kis beszélgetés közben ledobtam a ruháim és mutatta is a fürdőt.Elkezdtem zuhanyozni ő ezalatt levette a rajta lévő ruhát elég gyorsan és elterült az ágyon keresztbe így várt engem és közben a fürdőben lévő tükörből ezt jól is lehetett látni:)
Mondanom sem kell nagyon siettem is vissza hozzá.

Együttlét: Az elején kis puszikkal indítottunk majd elkeztem felfedezni a melleit amik nagyon jók tapintásra is.Nyalogattam a melleit de főleg a bimbóit egy darabig amik jól keményedtek majd elkezdtem lassan lefelé haladni közben puszilgattam a szép kis pocit.Majd elértem nagyon szép kelyhéhez amire már nagyon régóta készültem és elkezdtem nyelvel kényeztetni.A cél az volt hogy minél nagyobb örömet szerezzek neki és eljuttassam a csucsra.Ez sikerült is szerencsére, ennek több jelét is adta ami nagyon tetszett.Mind testmozgással mind hanghatásokkal tudatta velem hogy amit csinálok tetszik neki és a végén élvezett egy nagyot.szüksége is volt egy-két percre utánna hogy összeszedje magát de amint ez sikerült ő kezdett el franciázni amit nagyon jól csinált.

Jó alapos mélytorkos kissé fogazós franciát kaptam ami nagyon tetszett és nagyon élveztem.Hamar kemény lettem és kis idő elteltével kérdezte hogy mehet e a szex.Mivel már nagyon szerettem volna és szerintem ő is mondtam hogy igen úgyhogy hamar gumit is húzott.Először én kerültem felülre és miután lassan becsusszantam tövig a szép puncijába elkezdtem kissé tempósabban dolgozni azt ami nagy örömömre tetszett is neki ennek szemmel látható és halható jeleit is adta.Így fojtattuk egy darabig majd kérte hogy csináljuk kutyusban és fordultunk is.Ez még jobban tetszett neki, itt már elég gyakran mondta hogy mennyire kedvére van a dolog egyebek mellett ami nekem nagyon tetszett és sikerült is elélveznie mégegyszer elég látványosan.Aztán kérésére én is célba értem pár perc mulva és benne élveztem el, nem is tudtam volna máshogy elképzelni ez így volt tökéletes:)
Az együtlét alatt végig nagyon pozitív volt a hozzállása és kezdeményezés is nagyon rendben volt.
Ezután beszélgettünk a fenmaradó időben amit szintén nagyon jól lehet a hölgyel, ezt már a telefonbeszélgetésekből is tudtam.Majd lassan lejárt az idő és mennem kellett zuhanyozni.
Az együtlét alatt végig nagyon pozitív volt a hozzállása és kezdeményezés is nagyon rendben volt.Valahol a barátnő feeling és enyhe pornó feeling között jártunk a középúton ami nagyon jó volt:)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó randira számítottam egy nagyon jó nővel de ennél még többet kaptam sajnos ezt nem is lehet leirni tökéletesen hanem át kell élni.Aki meglátogatja a hölgyet az megérti majd hogy itt nem jön át minden.Én biztos visszamegyek még többször is amint időm és lehetőségem lesz rá.Ha tehetném nagyon gyakran látogatnám.


2018-05-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam előző nap időpontot egyeztetni.
Hívásom nem tudta fogadni,de rövid időn belül vissza hívott.
Cseles a bejutás.Aki be tud jutni az már szinte nyert :)

Lakás: Tömbházi lakás,kulturált berendezéssel.
Ragyogó tisztaság van nála.Kényelmes nagy francia ággyal.
Parkolási lehetőség elég jó.
Jól felszerelt fürdő,sarokkáddal,törölközők,tusfürdők bő választékkal.
Többféle szájvíz is rendelkezésre áll.

Külső: Nagyon gyönyörű hölgy.Mindene szép.Csak álmodni lehet ilyet.
A testalkata: Hmmm. a képek magukért beszélnek.De a valóságban sokkal szebb.
Kedvenc testrésze?Mindene kedvencem lett.

Hozzáállás: Nagyon aranyos beszédes hölgy .Igazi barátnő típus.
1 órát voltam,amit ki is használtunk.

Együttlét: Érkezés után megkínált üdítővel,utána gyors tusolás,és már az ágyban fogadott ruha nélkül.
Nagyon vadító látvány.Csókkal kezdtünk,de hamar áttértem kelyhecskéje kényeztetésére,
amire igen jól reagált nyögések közepette.Majd ő folytatta a franciázást,majd gumit kértem
és több pózt is kipróbáltunk. Misszionárius pózban lett végem.
Kis beszélgetés,simogatás és kész voltam a második menetre.
Finom francia után gumit húztam és hátulról folytattuk,így is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam. Deborah egy igazi Istennő!
Ajánlom azoknak aki prémium kategóriás hölgyet szeretnének.
Remélem még fogunk találkozni drága Deborah!
Csókollak addig is!


2017-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy másik oldalon és itt is láttam hirdetését, sikerült könnyen elérni. Már többször jártam Nàla, mindig nagyon rugalmas ezért könnyű egyeztetni vele.

Lakás: A bejutás egy kicsit trükkös, ezen is látszik, hogy igényes és megválogatja a vendégeit, de telefonon végig navigál ezért gond nélkül be lehet jutni Hozzá, ha megfelel számára a partner. A lakás egy átlagos házban található, de rendkívül igényes és tisztaság uralkodik mindenhol. Fürdőszobában hatalmas sarokkád rengeteg tusfürdővel, szájvíz, és jóillatú törölköző vár. A szobában fotel van, amire lehet pakolni a ruhákat valamint egy nagy franciaágy és halk zene valamint félhomály.

Külső: Elképesztően gyönyörű Nő. Hosszú fekete hajkoronával, vadító zöld szempárral, szép arcal és makulátlan fehér fogakkal, itt is látszik, hogy nagyon ügyel a higéniára. Testre is brutalis, hatalmas kőkemény cickók, feszes formás fenék, fantasztikus lábak és egyedi fazonra igazított punci. Szexi ruhába és magassarkúban fogad, mindig lenyűgöz.

Hozzáállás: Deborah egy kedves, jófej, BOMBANŐ, Tokéletes kinézettel valamint kiváló teljesítménnyel az ágyban! Hozzáállása pedig kifogástalan.

Együttlét: Érkezésemkor mindig üdítővel kínál amiből szintén bőséges a választék. Ezután irány a szoba ahol egy kis beszélgetés, majd irány a fürdő. Mire visszatértem, már az ágyon várt teljesen meztelenül, én pedig mellé feküdtem, és elkezdtem csókolgatni. Rövid idő múlva elkezdett franciázni, nagyon jól csinálja, tövig bekapja, köpködi, hol gyorsan hol pedig lassan-érzékien csinálja. Ezután gumi fel, és lovagolni kezdett, ebben is profi, közben végig lehet játszani a hatalmas keblekkel, majd fordulás és hátulról folytattuk. Itt is szenzációs a látvány, bírja és szereti a tempos együttlétet, közben végig bíztatató és izgató szavakat használ. Ezután pihenő, kis beszélgetés, nagyon jófej, értelmes csaj. Én következtem, csókolgattam, a kebleivel foglalkoztam és gyönyörű, jól nedvesedő kelyhével. Jól reagál a kényeztetésre, bízom benne, hogy tetszett is neki! Majd ismét hasonló forgatókönyv mint az első menetnél, csak a végén a betonkemény ikrekre jutattam az utódokat. Majd letörölgetett, pici dumcsi, egy pohár víz és irány a vizesblokk. Gyors fürdés után ismét megláttam és újra meredezett a férfiasságom, erre Ő megjegyezte, hogy nehogy már álló szerszámmal menjek ki az utcára :). Egy ilyen Nő jelenlétében ez van...

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül elégedett vagyok minden alkalommal, és mindig várom, hogy újra visszatérjek. Nálam Ő a NO1!


2017-08-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen, flottul.

Lakás: Átlagos, a célnak megfelelt.

Külső: Mint a képeken. Nem fogsz csalódni.

Hozzáállás: Maximális, felsőfokú, szuperlatívuszok. Tökéletes.

Együttlét: A szex közbeni beszólások nagymestere. Annyira megdobja az egészet, ahogy mint egy versenylovat, folyamatosan hergel a dumáival, hogy olyan nincs is! :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximális ajánlások! Nem lesz hiányérzeted a végén, azt megígérem! ;)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 56 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok