NatáliaÚrnő, 33 éves, 155 cm, 50 kg, Budapest, XVII.

+36/30/829-66-13

NatáliaÚrnő 33

+36/30/829-66-13

Budapest, XVII., Nálam - Nálad
  • H7-24
  • K7-24
  • SZ7-24
  • CS7-24
  • P7-24
  • SZ7-24
  • V7-24
2024-04-24: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Prosztata masszázs
  • Fétis
  • Pisiszex
  • Kakiszex
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Közös porno nézés
  • Lábimádat
  • Kikötözés
  • Kamerázás helyszínen
  • Fotózás
  • Szüzesség elvétel
  • Taposás
  • Fenekelés
  • Öklözés

ADATOK

155 cm, 50 kg, mell 85 cm, Normál alkat, Hosszú, Barna haj, Sötét barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Domina

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 20 és 69 között
  • Légy intelligens és ápolt!
  • Nálam - Nálad
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 139235
  • Mai: 134
  • Tetszik: 146

Bemutatkozás

Szia, Élvezem a lábaim ellőt heverő szolgákat megalázni, kínozni! Lehetőséged van nállam- nálad ki élni a pervez gondolatidat, bátran hívj ,szeretek mindent pontosan tisztázni:) Kizárólag komoly érdeklődők keresenek!!!Online is játszhatunk ! Kedves férfiak velem a szex kizárt ! Kezdő ribancok átnevelését, felturbozását vállalom nagy örömmel:) Amit szeretek! Amit szeretni fogtok... Csiklandozás Köpölyözés Légzéskontroll Fóliázás Lógatás Sétáltatás-elektromos nyakörv Hematofilia- vér Trikofília - hajfetish Nasofilia- orr Pelenkafetish Smokingfetis Lábfetish Borotválás Húgycsőtágítás Használt fehérnemű ...

  • 2024-04-20: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-19: Mai napon velem party time:(
  • 2024-04-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-13: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-07: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Akkor hívtam mikor villogott a zöld most hívj gomb, egyből felvette. Illetve korábban is egyeztettünk már, nagyon készségesen áll az ügyfélhez.

Lakás: Egyszerű kis 1 szobás lakás, jól felszerelt fürdővel, ha netán szükség lenne rá.

Külső: Szép arc, nagy mellek, formás fenék, isteni lábak!

Hozzáállás: Abszolút kedves, ugyanakkor mikor arra kerül a sor, határozott és uralkodó, nagyon jól magára veszi a szerepet, igazi domina. Kezdeményező, de maximálisan odafigyel arra amit a vendég akar.

Együttlét: Lábimádat főképp, egy kis pisivel, mindegyik szuper volt, a lábai eszméletlen puhák, élmény velük játszani.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek, egy kedves és határozott hölgy, aki nem okoz csalódást, igyekszem visszamenni. Innen is puszillak! :)

linda8823

Szia:) Köszönöm szépen,imádlak!!!várlak vissza! Sok puszi.


2023-04-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Vibern egyeztettünk

Lakás: Tiszta lakás

Külső: Csodaszép lány

Hozzáállás: Mindenben nagyon ügyes

Együttlét: Többször jártam nalla mindenben nagyon ügyes, a többi maradjon köztünk

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom kar lenne kihagyni

linda8823

Nagyon szépen köszönöm, várlak mihamarább vissza, pusziii!


2022-08-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, gyorsan felvette, és bár elég későn tudtam csak menni rugalmas volt és tudott fogadni.

Lakás: A lakás átlagos panel, kicsit a szeánszhoz igazítva.

Külső: Nekem nagyon bejött!! Nem egy 18 éves tini, hanem egy érett, gyönyörű Úrnő! Én is alacsony vagyok, de az Úrnő nagyon pici, vékony alkat, és csodálatos lábacskái vannak. Számomra nagyon élvezetes volt egy ilyen gyönyörű Úrnő parancsait teljesíteni. Kedvenc testrész lábimádóként, csak a láb lehet, de amúgy szép az arca, tökéletes a teste (szerinte van egy kis pocija) az egész kisugárzása.

Hozzáállás: Hozzáállásra azért adtam 5 csillagot, mert csak annyit lehet, de valójában 10-et érdemelne. Mindenben nagyon igyekezett az én játékomat játszani, még a saját komfortzónáján túl is megpróbálta, hogy nekem minél jobb legyen. Nem egy született domina, nem gondolnám róla, hogy dominaként éli a hétköznapjait is, nem az a típus, (szóval az extrémebb, bizarrabb dolgokkal ne Őt keressétek) de tehetséges színésznő, és próbál mindig mindenben a "páciens" kedvébe járni. Előtte és utána nagyon kedves, nem vettem észre, hogy mivel mérte az időt, de szinte percre pontosan egy órát voltam nála.

Együttlét: Mindent csináltunk amit kértem, bár a kényszerített ondó etetés nem jött össze (ezért a 4 csillag a technikánál) igaz csak annyit ígért, hogy megpróbálja. Amúgy minden percét élveztem, végén amikor vertem magamnak és hátulról hozzám ért és fojtogatott hatalmasat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Bár én családi okok miatt nem leszek senkinek sem a visszajáró vendége, ha tehetném neki lennék, szóval bátran ajánlom minden, nem túl extrém vágyakkal rendelkező férfi társamnak.


2022-07-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon hamar vele egyeztetni

Lakás: Parkolóhelyet találni fürdő rendben

Külső: Nagyon szép arcú nagyon szép alakú hölgy

Hozzáállás: Kezdeményező mindent meg lehet vele beszélni kedves korrekt 1órát votam

Együttlét: Domina játékra mentem célom az volt hogy lepisiljen egy igen gyönyörű punci meg kortyoltam is belőle először életembe nagyon finom pisije van viaszcsepegtetest kértem farkamat heréimre amit élvezettel csinálta meg mindig meg van a fotó albumjába amire büszke is vagyok volt részem fenekelésbe be kellett pucsitanom megujjazta fenekem nagyon kellemes volt nagyon szeret játszani a fiúkkal élvezettel lelkiismeretes szigorúan de halkan parancsol panelház és a szomszédok miatt gondolom pedig én szeretném ha igen csinos úrnő rámkiabalna mert én akkor zavarba jövök és félek tőle

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam vele vissza fogok menni meg nagyon ajánlom mindenkinek aki szeretné jól érezni magát ijen úrnővel szinte istennő köszönöm hogy megismerhettem

linda8823

Köszönöm szépen!?


2022-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen, egyszerűen egyeztettünk telefonon, kedves, készséges, részletesen útbaigazít.

Lakás: Egyszerű panel, a játékszoba teljesen rendben van, a célnak tökéletesen megfelel. Parkolás könnyű.

Külső: Nagyon aranyos kedves pici lány. Arányos, karcsú, a lába 35 ös.

Hozzáállás: Egy órára mentem, dominaként természetesen kezdeményező és az irányítást kezében tartja.

Együttlét: Nagyon kemény, a legjobb értelemben. Akármilyen pici, úgy meg tudja szorítani az embert az erős lábaival, ahogy nem sokan. Anális játékban is ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Egyértelműen ajánlom, de többszöri felkeresésre érdemes, bár én még csak egyszer jártam nála. Köszönöm!


2022-02-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
linda8823

Nagyon szépen köszönöm!


2021-12-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette a telefont,az időpont egyeztetêse is gyorsan megtörtént

Lakás: Szép lakás,a szeánsz szobája is pont ideális, magával ragadó volt,jó parkolás
Kifogástalannak találtam minden helységet.

Külső: Egy gyönyörű nő tárult szemem elé a találkán.Teste már ruhában is megbabonázott. Kedvenc testrészek ? Mindene az volt számomra.

Hozzáállás: Végtelenül kedvesnek találtam, aki mindent beletesz a szeánszba,hogy abba hiba ne legyen.1 órát voltam vele,de 8 óra is kevés lenne.

Együttlét: Nem tapasztaltam olyat amiben ne lett volna ügyes. Alázás, költözés.lábimádat. stb.amit kértem. Szerintem neki is a kedvence volt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében hibátlan volt minden.Álmodtam valamiről amit Ő megvalósított.Én pedig azóta is csak álmodok,amiből nem szeretnék felébredni ha Ő is ott van . Csak ajánlani tudom.


2021-12-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hamar elértem,az időpont egyeztetés is gyorsan megvolt.

Lakás: Szép lakás,amelyben a szeánsz szobája nagyon tetszett. Hibát nem találtam egyetlen helységben sem

Külső: Egy gyönyörű nő állt előttem a találkán, Szexis teste már ruhában is megbabonázott
.Kedvenc testrésze ? :) Mindene az volt számomra.

Hozzáállás: Végtelenül kedves,mindent megtudtam vele beszélni,sajnos csak 1 órát voltam vele,de 8 óra is kevés lett volna..

Együttlét: Mindent csináltunk amit szeretek,kötözés, alázás,lábimádat..... stb. Nem fedeztem fel olyat amiben ne lett volna ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében a legjobb dominára leltem benne.Álmodtam valamit,amit oly sok év után csak Ő Natália valósított meg.Tanárnő lehetne,aki továbbkêpzésben részesítette egy jó pár dominát,hogy hogyan is kell ezt csinálni. Hibátlan volt mindenben ,és az egyetlent véltem benne felfedezni ebben a Bdsm műfajban,aki tudja miről is szól !
Nagyon szépen köszönöm Natáli !


2021-09-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen, majd telefonon. Könnyen tudtam vele időpontot egyeztetni

Lakás: Panellakás, tágas szoba a tett helyszíne. Ingyenes parkolóhely van a környéken megfelelő számban.

Külső: Külsőre pont, mint a képeken, nagyon csinos :) és az arca is szép, ezen a téren se kellett csalódnom ;) Finom bársonyos bőre van, hozzá határozott, erős kezek - meglepően erősek!

Hozzáállás: Pont azt kaptam, amit megbeszéltünk. Tökéletesen kedvesen feltérképezte, mit szeretnék, itallal kínált, majd amikor cselekvésre került a sor, határozottan tett magáévá.

Együttlét: Anális játékokat kértem, ezeket nagyon jó érzékkel építette fel, úgyhogy többször is a csúcsra jutottam. Érezhetően élvezte, amit csinált :)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom! Nagyon jól egymásra hangolódtunk, és pont azt kaptam, amiért mentem, meg még egy kicsit többet is, mivel beszélgetni is jó volt vele előtte-közben-utána. Biztosan megyek még :)

linda8823

Nagyon szépen Köszönőm!:)


2021-06-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Busszal mentem. Átlagos panel. A lakás amiben fogad szép,tiszta,rendezett. Fürdőszobában is volt minden ami kellett.

Külső: Ő egy nagyon csinos nő. Szerintem nagyon szép arca van de igazából minden tetszett rajta. Imádom az ilyen kis alacsony formás nőket.

Hozzáállás: Egy órát voltam.

Együttlét: Erotikus domina szeánsz volt. Zuhany után bent a szobában várt rám. Hátrakötözte a kezeimet majd mondta hogy hajoljak előre és különféle eszközökkel elfenekelt. Majd eloldozott, hasra feküdtem és így folytatta tovább a fenekelést. Ezután isteni lábait kényeztettem. Nagyon szép pici, kecses lábfeje van. Élmény volt masszírozni és csókolgatni. Majd miután már teljesen felizgultam megengedte,hogy a lábaira élvezzek. Rég élveztem ekkorát. Törölgetés majd gyors zuhany után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt Vele. Megkaptam mindent amit előzetesen átbeszéltünk. Megbeszéltük,hogy mikor legközelebb jövök tovább feszegetjük a határaimat.

linda8823

Köszönöm szépen:) v?rlak vissza.


2021-06-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, azonnal fogadott gyakorlatilag.

Lakás: 4 emeletes panel előtt könnyű parkolás, teljesen normális, szép lakás.

Külső: Alacsony, de bomba test, fenekét imádtam, ciciket is.

Hozzáállás: Fél órát voltam csak, abszolút kezdeményező, nagyon kedves.

Együttlét: Levetkőztem, kértem, hogy kötözze hátra a kezeimet, majd kötözzön neki valaminek. Ez a valami egy radiátor cső volt. Jött a mellbimbóim csavarása, kis elfenekelés, ekkor már kezdett keményedni a farkam, heréimet megtépkedte, fájt is , de élvezetes is volt. Kiment a konyhába papírtörlőért, hosszában a földre terítette, hogy majd arra fogok élvezni, kértem, hogy húzza hátra a bőrt teljesen, és kezdje el verni, hozott vazelint és elkezdte a kézimunkát. Parancsolta, hogy nem élvezhetek el. Hamar sikerült óriásit spriccelnem mindenfele, de a törlőkendőre is jutott. Fel kellett törölnöm a nagy mennyiségű spermát a földről.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok, vissza fogok menni, bátrabb leszek. Vigyázz magadra, Te kincs :)

linda8823

Szia,köszönöm szépen szépen várlak vissza . Hozzám lehet érni egyébként;)


2021-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel gyors volt "erotikus domina" hirdetésnél leragadtam,de felvilágosított hiába sorolom mit szeretnék az lesz amit Ő akar

Lakás: Felújított panel,parkolás ingyenes.

Külső: A kedvenc testrészeim nála tabuk,csak nézni szabad hozzáérni tilos.
Jó alakú pici lány.

Hozzáállás: Ha 1 domina nem kezdeményező az nagy gond lenne:)

Együttlét: Tehetséges ,de azért még szerezhet + tapasztalatot

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jó volt igaz az elején nehezen hangolódtunk össze,de az lehet az én hibám volt.Nagyon valószínű,hogy visszamegyek hozzá. Szereti a csokit azt vigyetek Neki:)

linda8823

Szia,kedves! Köszönöm szépen a kommentet:) Igen az elején sajnos nem nagyon akartál beszélni....csak úgy tudom,hogy mit szeretek ha ki is mondjátok. De aztán meg eredt a nyelved és máris minden simán ment;) Kedvenc vagy a korod miatt:) Igen itt nem rólam van szó hanem rólatok azért csinálom a Dominat! Várlak vissza csokival:):):)

linda8823

Nem tudok amellet el menni, hogy azt állítod nem lehet hozzám érni, na ez nem igaz! Pontosan te voltál az aki szinte végig simogatta a combomat, édes rabszolgám!


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok