Lilly, 27 éves, 165 cm, 75 kg, Szekszárd

+36/20/258-41-22

Lilly 27

+36/20/258-41-22

Szekszárd, Csak nálam
  • H-
  • K-
  • SZ-
  • CS8-22
  • P-
  • SZ-
  • V-
2024-03-27: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus) (ha megkérsz)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Közös fürdés (ha megkérsz)
  • Közös porno nézés (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Csúszka masszázs (ha megkérsz)

ADATOK

165 cm, 75 kg, mell 120 cm, Nőiesen telt alkat, Hosszú, Szőke haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 354364
  • Mai: 405
  • Tetszik: 241

Bemutatkozás

MARCIUS 28 CSÜTÖRTÖK ESTIG SZEKSZÁRD MÁRCIUS 29 - APRIL 2 HÉTFÖ DÉLUTÁNIG BP ÁPRIL 2 - 6 Szekszard UTÁNA LEGKÖZELEBB MAJUS ELEJÉN... Sziasztok ÉDESSÉGET ,CSOKIT STB ,alkoholt nem fogyasztók,kérlek ne hozzatok, MAGYAR LÁNY VAGYOK .... IGÉNYES HELYEN VÁRLAK. Gyere egy kis frissitő kikapcsolódásra... Nálam megnyugtatató légkörben azonnal fel tudsz oldodni Vidám ,mosolygós vagyok ,pozitiv életszemléletű Szeretem a gyengéd erotikat,simogatást,finom csókokat ,massszázst, fontos számomra ,hogy randinkon kellemesen érezzük magunkat,Ápoltság ,figyelmesség adott és elvárt. SOS NINCS , anál, bizar és hasonlókra nincs lehetőség .HA Feltöltőtt v vastag ,piercingel rendelkezőket nem várok , Alkohol vagy más bódító szer használók kérem ne hívjanak Romákat nem várok. puszi Lilly

  • 2024-03-17: CSOKIT.ÉDESSÉGET ,ALKOHOLT NEM FOGYASZTOK ,NE HOZD, MERT MNEM TUDOM KINEK TOVÁBB ADNI .
  • 2024-03-11: DISZKRÉT IGÉNYES .ELEGÁNS KÖRNYEZETBEN VÁRLAK .MINŐSÉGI EROTIKA CSALODÁS MENTES RANDIVAL LEPD MEG MAGAD :)
  • 2024-03-04: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-19: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-14: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-10-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Egy óra múlva Nála voltam.

Lakás: Lakás rendben, bérelt ingatlan. Sajnos az ágy nagyon puha volt, de ez nem az Ő hibája.

Külső: Ahogy a fényképek mutatják, aranyos kis "töltött galamb". Nincs zsákba macska. Az arca is szép.

Hozzáállás: Egy órát kértem, végig kedves volt. Bénázásom ellenére igyekezett a kedvemben járni. Jó volt a hozzáállása a találka teljes ideje alatt. Kedvencem a finom telt bőre és a feneke volt.

Együttlét: Egymás utáni francia volt a terv, majd egy kis hancúrozás. Maradjunk annyiban, hogy nem minden jött be, de elégedetten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Azt mondta, már többször volt itt, és szándéka is van máskor is jönni. Abban maradtunk, hogy figyelem a portfólióját és ha újra a városunkban lesz, hívom. A telt nőket kedvelőknek ajánlom.


2023-09-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem, bájos hangján üdvözölt, mert már korábban többször találkoztunk.

Lakás: Pár percre a Stadiontól található a színtér, pici lakás amely minden igényt kielégít, a fürdő mindent tartalmazott ismét ami a tisztálkodáshoz szükséges.

Külső: Élőben a vadító ruciban ami inkább kiemelte csábos idomait minthogy takarta volna ismét tutajos volt. Imádom minden kis porcikáját.

Hozzáállás: A korábbiakhoz képest mit sem változott kedvessége.

Együttlét: Pár perc hogysmint után, ahol beszélgettünk, hogy mi történt azóta amióta nem találkoztunk, elkezdtük egymást simogatni, majd én lettem a csókkirály :) , a koronázás után haladtam egyre délebre, majd mikor brillíroztam nyelvi tudásommal a kezem játékával kiegészítve megtörtént Lillynek a csúcstámadás. Ezt helycserés támadás követte, mikor hadrendbe álltam szájjal felkerült a védő felszerelés. Mjad több pózt kipróbáltunk, de a vezérnek túl szűk volt a ruházat így nem tudott kibontakozni, ezt levetve, kéz és ajak ráhatással megérkezett a végtermék a keblekre. Mindezt nyugtázva kaptam a kérdést, hogy ezt mind nekem gyűjtötted, mire én kaján mosollyal igazoltam az állítást. Zuhiba eltávozása után tovább csevegtünk, majd csókváltással búcsúztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ő a legtutibb.


2023-08-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-08-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Lillyvel már volt találkánk,így ismerősként fogadta hívásomat.Előző napon hívtam hogy reggeli időszakban tud e fogadni?Megbeszéltük hogy hívom másnap,ez így is lett.

Lakás: Megszokott nyíregyi panel.Parkolás rendszerint sikerül.Lakás kis szerelem fészek.Minden szükséges kellék adott hozzá.Nagy ágy,kis fürdő.

Külső: Lilly egy tünemény számomra.Mosolya és szeme csillogása,na és kedvessége kiemeli a hírdetők közül.Szőke csuriba kötött haj,fekete hálós fehérnemű rejti el vagyis csak próbálná elrejteni dús kebleit és gömbölyű alakját.Azért kiemelném a mosolyát ;)

Hozzáállás: Kedves,cserfes.Mindig jót beszélgetünk kivel mi történt míg nem taliztunk.Persze csak nagyvonalakban.Rég volt szabolcsban.Most is órára mentem így sem volt elég.

Együttlét: Nagyvonalakban az együttlét úgy zajlott ahogy egy jó randinak kell.Fürdés majd egymás testének felfedezése.Csókok,francia oda vissza,csúcsra törés hölgy részére(siker koronázta nyelvcsapásaimat) Majd gumifelhelyezés,ajkaival!!! Szex több pozitúrában.Végkifejlet nem sokat váratott magára.Kellemesen telt el az óra.Végére kis masszázzsal ajándékoztam meg kedves Lillyt.

Elégedettség és Ajánlás: Nehéz betelni egy ilyen cuki,tüneményes hölggyel.Szeretettel látogatom,amikor csak közelemben tartózkodik.
PUSZI. :*


2023-08-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem, bájos hangján teljes körűen egyeztetett. Már első hallásra a hangja is megnyerő volt.

Lakás: Nem messze az Északi krt-tól található a tetthely, pici lakás amely minden igényt kielégít, a fürdő mindent tartalmaz ami a tisztálkodáshoz szükséges.

Külső: A képeit nézegetve és a hozzászólásokat is látva idealizáltam egy hölgyet magam előtt. Élőben viszont a fekete szexis ruciban sokkal dögösebb volt, mint ahogy a képek lefestették. Kacér mosolya és bájos pillantása pedig magával ragadó. Kedvencem tetőtől talpig, a lágyan leomló haja, a bájos mosolya, a csillogó zöld szemei, a tenyérbe illő keble, a markolható popsija. All in.

Hozzáállás: Egy órára neveztem be, ahol vetkőzés után használtam a zuhit, majd utánam ő is elszaladt. Ezt követően mindent kedvesen barátnő feelingben éltünk meg.

Együttlét: Fürdőből visszatérve mellém feküdt, majd felajánlott egy kis masszázst amivel nem éltem, mert fel akartam fedezni kerek idomait. Pici ismerkedős beszélgetés után apró csókokkal kezdtem el végig térképezni bársonyos bőrét és csomagoltam ki a szexi fehérneműjéből. Felajánlottam, hogy kezdeném én a franciát ha nem bánja, melyet örömmel elfogadott és ténykedésemet elmondása szerint siker koronázta. Majd helycserés támadás következett és vett kezelésbe, itt megjegyezte, hogy elég szép mérettel lettem ellátva. Majd szájjal helyezte a védőfelszerelést és misszibe lettünk egymásé, itt a cicik bámulatában és némi csók váltás után végem is lett. Ezt követően úja mellém bújt cseverésztünk, kicsit még simogattuk egymást és csókváltás után távoztam

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam végig, sikerült feloldódnom és remélem teljes mértékben neki is. Remélem még találkozunk. Csók csajszi!


2023-08-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, kedvesen és részletesen elmondta a lehetőségeket

Lakás: Nyíregyházán az Északi krt. környékén fogadott, egy kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő rendezett és tiszta lakásban, nagy kényelmes ágyon, ahol még klíma is van és működött is.

Külső: A képeit nézegetve volt egy elképzelésem hogy mire számíthatok. De viszont a lakásba belépéskor megpillantva még csalódtam egy hatalmasat pozitív irányba. Már tetszett a képeit nézve is, de amikor megpillantottam akkor meglepődtem hogy a képek mennyire nem adták vissza a szépségét. Szép arca van, finom bőre, jó illata. Nekem nagyon bejött az összkép.

Hozzáállás: Az egész találkozónk alatt végig nagyon figyelmes, kedves és közvetlen volt. Úgy éreztem, hogy kedvességének köszönhetően hamar el tudtam lazulni a társaságában, annak ellenére hogy először voltam nála. Jó humorérzékű, intelligens lány.

Együttlét: Az együttlét alatt volt natúr francia, a szeretkezés közben csókok, puszik, simogatások, apró ölelések, barátnős együttlét lett, én úgy éreztem. A végén úgy elbeszélgettünk, hogy elrepült az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Kielégülve és nagyon jó elménnyel vettem búcsút tőle.
Nyugodt szívvel ajánlanám, de ha lehetne megtartanám magamnak.
Köszönöm, hogy szebbé varázsoltad az estém kedves Lilly, nagyon jól éreztem magam. :)
A mai 20:00-i vendéged.


2023-07-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, elsőre felvette, a megbeszélt idő előtt is tudott fogadni.

Lakás: Tökéletes, igényes, klímás, ami ebben a melegben nagyon jól jön.

Külső: Pont ott kerek, ahol kell, és hatalmas kemény cicikkel rendelkezik.

Hozzáállás: Egy órát voltunk, amit teljesen kihasználtunk. Mindenben nagyon ügyes, gyors zuhi után csókok közepette fedeztük fel egymást. Nagyon kedves, mosolygós, imádni való.

Együttlét: 2 menet volt, csók, francia oda vissza, lovaglás, azok a cicik uristeeen, hátulról eszméletlen látvány, de misszibe élveztem a legjobban a nedves punciját, amiben sikerült elélvezni neki is.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes, igényes, maximálisan ajánlom. Találkozunk még 😉 Puszi a mélyhangú babaarcú😘


2023-07-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könyen felvette a telefont megbeszéltük az időpontot.

Lakás: A célnak felelő kis garzon lakás

Külső: Nagyon szép arca van igazi MILF és hát a hatalmas csöcsök 🤤🤤🤤. Kerek popsi szereti ha paskolom.

Hozzáállás: Minden kívánságodra figyel. Az öszebújos együtlétet részesíti előnyben.

Együttlét: Lefeküdtem az ágyra a lábam közé mászott és elkezdett franciázni, miután elég kémy lettem gumit kértem és kutyusba már tettem is be neki. Csatogott a feneke közben nagyon élvezte és jól elpaskoltam közbe a fenekét is a gumiba mentem el.
Megmaszírozott ,nagyon jó beszélgetőpartner. Utána a második kör kértem hogy a cicikel had játszak egy kicsit. Utána azt mondta hogy most ő fog játszani velem csak egy párszor végig simított a farkamon és kő kemény volt. Be akarta volna kapni de mondtam neki hogy teszem is be neki. Ugyan úgy hátulrol történt és a gumiba mentem el. Még egy haramadik menetet is simán meg tudtam volna csinálni, nem hiszem hogy hagyta volna de már lejárt az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Megtartanám magamnak. Amikor Miskolcon jár mindig meglátogatom, és nagyon cuki csaj.


2023-06-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam kedd délután,mindenről kedvesen adott információt.Esti időt lebeszéltük,avval a feltétellelhogy fél órával a randi előtt felhívom vagy írok neki üzenetet a jövetelem konkrétizálására és a pontos címért.

Lakás: Nyíregy,Északikörúttól nem messze egy kis lakásban fogadott.Parkolást majdnem a ház előtt tudtam megolda.Nagy ágy,két matracos egoldással.Kis fürdő wc helyiség,zuhanyzóval

Külső: Kedvencem a telt de formás alkata.Mosolygós kis tünemény.Nem kicsi keblei formásak duzzadnak a férfi szemek nem tudják levenni róla a tekintetet

Hozzáállás: Kedves,aranyos cuki hölgy.Nagyon vendég ce trikus.1 órácskát maradtam végül

Együttlét: Megérkezésem után,beszélgettünk kicsit,majd fürdést előbb én majd Lilly tudta le.Ágyon vártam rá,és nem is sokat.
Letérdeoelt az ágyra és csókolgatni kezdtük egymást.Kis csók majd cici mustrára indúltam.Kemény cickók szeretik a kényeztetést.Puszikkal halmoztuk el egymást.Levettem Lillyről a fekete csipkés kombinéját és élvetettel estem neki a puncit kényeztetni.Nagyon fincsi volt a pelyhes nuni,jól is reagált a nyalásra,Orgaznus is sikerült véghez vinnem.
Ezután én kaptam egy jó franciát,cicikhez isdörzsölte lágyan.Francia után gumit szájjal felhelyezte és bele is ült.Ritmikusan mozgott rájtam,közben a cicilkel foglalatoskodtam.Missziben folytattuk és így is lett végem.
Törülközes után még sokat beszélgettünk,mqjd könnyes búcsút vettünk egymástól

Elégedettség és Ajánlás: Egy jó kis esti hancúr sikeredett Mindenképp várom a következő randi.MILLIÓ cók mindenhová.


2023-03-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Tökéletes volt a kapcsolatfelvétel. Lilly kedves hangján tájékoztatott minden szükséges tudnivalóról.Egyeztettünk, egy óra múlva nála voltam.

Lakás: Új építésű, lakás.Szoba fürdőszoba rendben, célnak megfelelő.

Külső: Lilly fotóin a melle fogott meg, melyek a valóságban még nagyszerűbbek.Nekem bejön csinos igazi teltkarcsú nő. Öröm volt megsimogatni feszes bőrét és szép nagy formás melleit.Mondhatom bomba jó nőiesen telt teste van.

Hozzáállás: Kellően kezdeményező, segítő, Jól érzi mikor mire volt szükség a tökéletes együttléthez.

Együttlét: Kis lazító masszázzsal kezdte, majd én simogattam végig mindenütt, Csókolgattam a melleit. illatos kelyhét nyelvemmel kényeztettem. Utána ő kényeztetett, a melleivel. Nagyon felizgatott , így első körben hamar végem lett. Kis pihenő, beszélgetés után újra felizgatott.A többit nem is részletezném, csak annyit róla nem sűrűn van ilyen élményem. Szerintem tökéletes csajszi.

Elégedettség és Ajánlás: Mint már írtam tökéletes a hölgy, szerintem mindenben. Ajánlom, és vigyázzatok rá! Elcsépelt szöveg: ha lehetne megtartanám magamnak.


2023-03-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment, Este hívtam, reggelre beszéltünk meg időpontot.

Lakás: Lakás szépen felújított, célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Nekem nagyon tetszett, aki a teltebb lányokat szereti nem fog csalódni. Szerintem élőben még szebb mint a képeken. Kedvencem a gyönyörű nagy cicik,de az egész teste tökéletes.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos jókedvű lány, igazi barátnő feeling. Minden úgy történt ahogy én kértem. Fél órát voltam.

Együttlét: Én kezdtem egy kis nyalással, ujjazással, nagyon jó volt, a hangok alapján talán neki is tetszett. Ezután cseréltünk és kaptam egy olyan jó franciát és ciciszexet, hogy majdnem idő előtt végem lett, kértem is a gumit, kicsit missziben csináltuk, majd újra francia, és a gyönyörű nagy cicikkel kivégzett. Mindenben nagyon ügyes, és szerintem szereti is amit csinál. Végül öltözés, közben jót beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, csak ajánlani tudom.
Köszönöm az együtt töltött időt, nagyon jól indult a napom veled, már várom a következő találkozót :)


2023-03-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-02-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.Minden simán ment.

Lakás: Szekszárd központi részén.Könnyű parkolás.A lakás rendben.Minden tiszta a szobában halk kellemes zene.A fürdő mindennel felszerelt és friss törülköző.

Külső: Nekem nagyon bejön.Szőke gyönyörű nagy mellekkel mézédes puncival.Aki szereti ha van mit fogni egy lányon annak ajánlom.

Hozzáállás: Mivel már másodszor voltam nála ezért nagyjából tudtam hogy mire számíthatok.Nagyon kedves és mosolygós.Már az első alkalommal is nagyon kedves volt.Jót beszélgettünk éreztem hogy megvan köztünk a kölcsönös bizalom és ez szerintem fontos egy intim együttlét előtt.1 csodálatos órát töltöttem vele.

Együttlét: Franciával kezdtünk.Majd profin a szájával felhelyezte a gumit.Majd 3 pózban döngettünk.Mindegyikben csodálatos volt vele.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki szereti a buja és minőségi szexet.Nálam ő a number one.Megbeszéltük a következő találkozót már alig várom.Vigyázzatok rá mert ő egy kincs.Imádlak Lilly.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok