Eliza, 30 éves, 166 cm, 70 kg, Gödöllő

+36/70/610-14-87

Eliza 30

+36/70/610-14-87

Gödöllő, Csak nálam
  • H0-9
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P13-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-04-27: Várok minden úriembert egy kellemes kikapcsolódásra :)

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kebel szex
  • Pisiszex (ha megkérsz)
  • Lábimádat (ha megkérsz)
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel

ADATOK

166 cm, 70 kg, mell 90 cm, derék 80 cm, csípő 85 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Kék szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 65 között
  • Légy ápolt és kedves!
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 273134
  • Mai: 52
  • Tetszik: 729

Bemutatkozás

Tisztelettel köszöntök minden kedves látogatót!Ha fontos számodra a minőség,diszkréció, odafigyelés, akkor jó helyen jársz ! :) Egy pár szót magamról !Figyelmes,igényes,odaadó hölgy vagyok!Nálam nincs óranézés nincs a szobán telefon, semmi olyan zavaró tényező ami miatt ne éreznéd jól magad!Gyere el érezd jól magad hidd el nem bánod meg!Amennyiben ,ha bejelentkezel és lemondás nélkül nem jössz el a megbeszélt időpontban , tiltalak, így nem lesz esélyed még csak próbálkozni sem !A telefonom én kezelem , ha nem venném fel próbálkozz később mert elfoglalt vagyok , Puszi :)


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment, elsőre felvette
Már a telefonban nagyon kedves volt a hangja

Lakás: Teljesenen rendben van, tiszta rendezett lakás
Tökéletes a célnak

Külső: Sokkal szebb mint a képeken, bájos arc, igéző szemek

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos
Könnyen oldódik mellerte az ember fia

Együttlét: Egy SOS lehetőségre látogattam meg, de utólag visszagondolva minimum 1 órára kellett volna mennem
Gyorsan repül vele az idő, és egyáltalan nem óranézegetős

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam vele, mindenképpen ajánlott kategória a lányka, de vigyázni rá
Igazi törékeny kis virágazál, és meglepően kedves

Barbara2007

Örülök hogy jól érezted magad, várlak legközelebb is:)


2023-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, felvette rögtön és meg is beszéltük az ídőpontot.

Lakás: Tiszta, rendezett és igényes. Zuhany van.

Külső: Mint a képeken. Igényes, borotvált mindenhol.

Hozzáállás: Fél órára mentem, nagyon kedves volt és türelmes volt.

Együttlét: A franciája tényleg isteni, én még ilyet nem éreztem. Az aktus rövid volt de nem miatta hanem miattam. Végig kedves volt, kérdezte mindig hogy mit szeretnék.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten jöttem el. Köszönöm Eliza.

Barbara2007

Köszönöm az értékelést:) örülök,hogy jól érezted magad , várlak legközelebb is:) puszi


2023-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam Elizát, egyből felvette és kedvesen és érthetően elmondta a lehetőségeket. Háromnegyed óra múlva nála voltam.

Lakás: Nagyon szép és tiszta lakás, tökéletesen megfelelt a találka helyének. Parkolni a lakás előtt vagy a közelben lévő ingyenes parkoló helyeken lehet, nem probléma. Fürdő teljesen rendben van, jól is esett egy forró tus, eléggé hideg volt odakint.

Külső: Gyönyörű nő, az arca...azok a szép kék szemek! Mosolygós, kedves, kommunikatív, igazi barátnő feeling. Szép nagy és formás keblek és a popsi is szépen gömbölyű. Sokkal szebb mint a képeken. Illatos és bársonyos bőre van, igazi főnyeremény a leányzó!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és már az első pillanatban ahogy megérkeztem véletlenül (na jó, nem véletlenül :-))hozzártem a combjához a hideg kezemmel. Na itt egy jót nevettünk máris, mert meglepődött hogy milyen hideget is hoztam be. :-) Egy órát voltam Vele, nem érdemes kevesebb időre menni egy ilyen szép nővel, Őt ki kell élvezni, jól kell magad érezni mellette. Erre pedig kell a minimum egy óra. Így is elrepült gyorsan az idő.

Együttlét: Ölelkezős, simogatós, nyak és hát puszis indítás, totál barátnős volt. És hogy milyen jól reagál az érintésre, azt mi sem bizonyítja jobban hogy atom libabőr lett a combja és a popsija. Ezen is jót mosolyogtunk. A füle csikis, de ez semmi a lábikójához képest, azt nem tudta tartani nevetés nélkül amikor puszilgattam ott. A keblei is jól reagáltam a puszikra, szopogatásra, a bimbik keményedtek gyorsan.
Aztán finoman kinyaltam az illatos és csupi punciját. Beletettem a mély nyelvet kombinálva a finom nyelvhegyes izgatással. A hüvely bejárat alól indítva fel a csiklóig. Mélyebb és mélyebb sóhajok, nyögések jöttek Elizától. Nagyon tetszett.
Aztán Ő vette kézelésbe vagyis a szájába a farkam és a tojásaim. Ilyen szopi nincs és mégis van! Fantasztikus lágy, nyálas szopás és fullra odafigyel rád, a reakcióidra. A nagy cickókra engettem ki a tojásaimból feltörő ondót, jókora adagot csalogatott elő. :-)
Kaptam egy nagyon finom és mégis kellően erős masszázst és közben beszélgettünk, nagyon közvetlen és őszinte volt, de ez titok hogy miről is volt szó.
Megtörölgette a hátam miután végzett a masszázs műveletével és felajánlotta a tust is, de már lejárt az idő és nem akartam a vendégszeretetével visszaélni.
Felöltöztem és kedvesen megölelt és megpusziltuk egymást és távoztam.
Amiért mentem, hogy jól érezzem magam az sikerült, bár azért eléggé izgultam, de majd legközelebb jobb lesz.
Merthogy fogom még keresni az biztos. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajánlott Eliza... nekem. :-) Igazi barinős érzés, bombázó hölgy, kitűnő technika. Köszönöm szépen Eliza ezt az együttlétet és vigyázz Magadra! Boldog Ünnepeket kívánok Neked!

Barbara2007

Köszönöm az értékelést, örülök hogy jól érezted magad! Kellemes ünnepeket:)


2023-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, amikor villogott a telefon ikon, egyből felvette, és tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Tisztaság van, a fürdőszoba felszerelt, a zuhanyzó nagy.

Külső: A képek visszaadják a valóságot.

Hozzáállás: Közvetlen, kedves, vendégcentrikus, korrekt, tartja magát a megbeszéltekhez. Nem siettet, odafigyel rád. Egy percig sem éreztem azt, hogy teher lennék számára.

Együttlét: Fél órára mentem. Kölcsönös franciával kezdtünk. A franciáját tanítani kellene :) Utána lovagolt egy kicsit, de nem sikerült megtartanom a merevedésem, így visszatértünk a franciához. A szájában lett végem, hatalmasat élvezetem. Szó szerint ki lettem facsarva.

Elégedettség és Ajánlás: Minden téren kielégítő volt a találkozásunk, jól éreztem magam.

Barbara2007

Örülök hogy jól érezted magad,várlak legközelebb is,puszi :)


2023-10-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon Hívtam ! Hamar felvette ! Kedvesen tájékoztatott mindenről.

Lakás: Lakás szép rendezett nagy tisztaság ! Olyan volt mint ha haza mentem volna :)

Külső: Nagyon szép lány ! Gyönyörű Arca van.Kis telt gömbölyded testalkat imádtam minden porcikályát

Hozzáállás: Nagyon Kedves volt! Kedvezményező 1 kellemes órát voltam vele !

Együttlét: Miután beléptem a lakásba ! Bemutatkozás után kedvesen a szobába invitált ! Ott megbeszéltünk minden fontosabb részletett !
Utánna megmutatta a fürdőt és hogy hol van a törcsi. Kértem tőlle egy kellemes masszást amit nagyon jól csinált és közben jót beszélgettünk! És ezek után jött a menyország ! Istenien Fraciázott miután hadrendbe állított kutyus pózt választottuk ! De az valami lenyügöző élmény volt gyönyörű gömbölyded testétt végig simogattam ő pedig istenien mozgot e közben ! Próbáltam vissza tartani hogy minél tovább érezem finom puncikáját !! De kivégzett ;)) Nagyon jó volt !! Miután végeztünk megtörölgetett és még beszélgetünk egy kicsit !! Ez a lány engem nagyon fel töltött aligvárom hogy úrja menjek hozzá !!

Elégedettség és Ajánlás: Tehát mégegyszer Nagyon Nagyon jól éreztem magam vele ! Remélem ő is jól érezte magát velem !! Többször mondtam neki hogy haza vinném magammal de sajnos nem jött velem ;) talán legközelebb 😄😄 Természetesen ajánlom de csak olyannak aki NŐ KÉNT TUDD VELE BÁNNI MERT EGY RITKA KINCS !! Köszönök Mindent Eliza !! A tegnap Délutáni 17 órás vendég voltam A Kamionos 😉😉 Remélem jól érezted magad velem !! Igyekszem mihamarabb vissza látogatni !! Vigyázz magadra 🥰🥰

Barbara2007

Köszönöm az értékelést, örülök hogy jól érezted magad ! :) Várlak legközelebb is:) puszi


2023-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Úton voltam Debrecenbe, felhívtam, azonnal felvette, nagyon kedves volt és fél óra múlva már ott voltam nála.

Lakás: Társasházi lakás, könnyen megközelíthető, könnyű és ingyenes a parkolás a környéken. A lakásban csak ő volt, a fürdőszoba tiszta, tusfürdő, és tiszta törölköző van.

Külső: Félmeztelenül fogadott, amitől azonnal még jobban kedvet kaptam, hogy "beljebb" menjek. Alacsony, dúskeblű szépség - kedvenc testrészem rajta, a keblei, amiket nem is takargatott és a formás feneke. Arca nagyon kedves, mosolygós.

Hozzáállás: Kezdettől fogva nagyon előzékeny volt, nem siettetett, nyugodtan ismerkedtünk, beszélgettünk, majd zuhany után is az történt, amit én szerettem volna. Nincs előre megírt forgatókönyv, többször is megkérdezte, hogy mit szeretnék.

Együttlét: A franciája "felemelő" volt, én állva - ő pedig ülve játszadozott a szerszámon. Aztán, amikor úgy éreztük, hogy nincs más előre, mint hátra, akkor megfordult és a gyönyörű szépséges popsiját hátulról támadtam. Mindeneket követően egy finom masszázs még belefért a kínálatba, úgyhogy összességében még többet is kaptam, mint amit reméltem.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, a kedvessége, szívélyessége miatt is. Szeretném még felkeresni és ebben meg is állapodtunk.

Barbara2007

Örülök,hogy jól érezted magad :) Várlak legközelebb is , puszi :)


2023-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon keresztül levélben, majd telefonon korrektül tájékoztatott mindenről.

Lakás: Debrecenben, csendes környéken. Rendeben van minden.

Külső: Csinos, bögyös faros lány de a jó értelemben. Nekem pont bejön :)

Hozzáállás: 1 órára mentem, kedves volt megcsinált mindent amit kértem tőle.

Együttlét: Ezt nem részletezném, de szereti ha kényeztetik.

Elégedettség és Ajánlás: Egy kis apróság nem jött most össze, de összességében én jól éreztem magam. Remélem ő is élvezte a dolgot.

Barbara2007

Köszönöm az értékelést, örülök hogy jól érezted magad :) puszi


2023-02-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetni vele. (Egyébként, ez tavaly decemberben volt.)

Lakás: Debreceni apartman volt, ami minden szempontból rendben volt, vagyis megfelelő volt az együttlét lebonyolításához.

Külső: Leszögezném, hogy nekem a teltebb nők nem az eseteim, de az arca, a fehér fogsora (ami konkrétan kiverte a retinámat :) ), a melle, meg eleve a az opciók meggyőztek, hogy próbáljam ki.

Hozzáállás: Amint megérkeztem; beinvitált, és megbeszéltük/átbeszéltük a dolgokat. A fél órás együttlét mellé becsusszant egy szájba élvezős plusz kérés is, amit utólag nem bántam, sőt(!)...

Együttlét: Kényelembe helyeztem magam, és elkezdte natúr franciával, aztán ahogy keményedett a cerka; kölcsönös franciára váltottunk, és utána jöhetett a kapcsolódás (már ami belefért a fél órába), amint éreztem, hogy ennyi elég, a kezébe vette és addig verte (itt megjegyezném, hogy nem tudok olyan gyorsan elsülni), míg tele nem vertem a száját "tejjel". (Előre is bocs a nem túl szofisztikált megfogalmazásért.) :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom!!

Barbara2007

Köszönöm az értékelést, örülök hogy jól érezted magad! puszi :)


2022-10-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Még Augusztusban voltam nála. A kapcsolatfelvétel könnyen ment,először itt az oldalon váltottunk pár mondatot,már itt az oldalon is ahogy kaptam választ abból is az jött le,hogy nem fogok rossz helyre menni. Aztán telefonon beszéltünk,elsőre felvette,kellemes,aranyos telefonon keresztül is.

Lakás: Szerintem rendben volt minden,nem tudnék kifogásolható dolgot mondani/írni. A fürdő is rendben volt,szobában kényelmes ágy. Parkolás könnyű volt.

Külső: Gyönyörű,egy az egyben olyan mint a képeken. Az egyik képén is látható rózsaszín felsőben volt,már ajtónyitásnál izgalomba hozott a látvánnyal. Szerintem nagyon egyben van,gyönyörű arc/szemek,fullos cickók,fullos popó és minden is fullos.

Hozzáállás: 1 órára mentem, a franciát kicsit 'sietősnek' éreztem,de partner volt mindenben. Figyelte mit/hogy szeretnék.

Együttlét: Megkaptam a törölközőt és irány a fürdő. Szobába érkezés után rátértünk a lényegre, 69-be fordultunk kölcsönös franciára az általam kért extrával. Kb 3 perc alatt kivégzett,hagyott 'lenyugodni', utána az ilyenkor szokásos. Utána beszélgettünk kicsit, aztán neki láttunk a 2. körnek. Ott már szex is volt a terítéken,bár itt sajnos én miattam ez rövidebbre sikeredett mint ahogy ez jó lehetett volna mert nem sikerült teljesen regenerálódnom... A végén még becsületesen próbálkozott,hogy sikerüljön a 2.finish,de sajnos nem jött össze. Ő mindent megtett az ügy érdekében.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elégedett vagyok,kedves,aranyos volt. Amit beszéltünk azt több/kevesebb sikerrel (miattam kevesebb)megvalósítottuk. Azt sajnálom,hogy a második kör nem jött össze. Én jól éreztem magam a társaságában,remélem ő is. Ha lesz legközelebb akkor egy kicsit másképp fogom kérni a szeánsz felépítését.
Köszönöm a lehetőséget :)

Barbara2007

Köszönöm az értékelést :) Örülök,hogy jól érezted magad :) Várlak legközelebb is :)


2021-11-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolat nagyon könnyen ment hívtam meg beszéltünk mindent és már indultam is.

Lakás: Lakás rendben volt, fürdő tiszta rendezet minden.

Külső: Külsőleg eszméletlen, pont olyan mint amilyennek el kepzeltem.

Hozzáállás: Nagyon kedves. Pont annyira kezdeményező amennyire kell, de nem is ez a lényeg, ő egy angyal bűbájos teremtés,igaz van is sokk pozitiv értékelés, nem tudom mennyire voltam az esete, nem vagyok egy sportos alkat inkább mackós de semmit nem vettem észre rajta, 1 órát voltam vele de egész nap vele akartam volna lenni, nem óra nezegetős, bőven bele mentünk az 1 órába.

Együttlét: Úriember vagyok erről nem írok ez a mi titkunk de egy élmény volt számomra,

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki úriember,amit adol vissza kapod duplán. Lehet kicsit bunkó voltam vele meg se kérdeztem ő hogy érezte magát velem, de majd legközelebb mert amikor tehetem meg keresem. Ha emlékszel rám nekem van a pici fiú.


2021-10-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokasos modon telefonon hamar felvette.Mint mindig mar a telefonban elajulok a hangjatol!

Lakás: A lakas?Kifogastalan tiszta rendezet nagyon szep latszik hogy torodnek vele.Haz elott ingyenes a parkolas.Fuedo hibatlan friss illatos torolkozo var mindig.

Külső: Kinezet pont mint a kepeken inkabb meg szebb!Gyonyoru kaprazatos azok a szemekmegoritenek de a cici,posi is fantasztikus szolid smink izgi fehernu mar az ajtoban harcra kesz vagyok.

Hozzáállás: Leirhatatlanul kedves,neki a vendeg a legfontosabb.Erkezeskor megbeszeljuk mit szeretnek soha nem csalodtam!Most ket orat voltam vele.

Együttlét: Ezt nem arulom el ez a mi titkunk marad most is de kihasznaltam teljes mertekben a ram forditott idejet :)

Elégedettség és Ajánlás: Termeszetesem mindenkinek aki uriember es tud viselkedni csak ajanlani tudom!Ritka gyongyszem,csodalatos csaj!Vigyazni ra nagyon!! Koszi Eliza az fantasztikus elmenyeket!Pusz


2021-09-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Csak azt modhatom aki kihagyja bolond!!
Nagyon ajánlott!!


2021-06-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kommyen ment.Hamar nála lehettem!!

Lakás: Lakás cèlnak megfelelő,tiszta rendezett,kellemes illatu.

Külső: Mikpr ajtot nyitott elajultam,gyonyoru szemek,gyonyoru arc, valoban baba arcu,hatalmas cicik,tokeletes osszkep hibatlan!!!

Hozzáállás: Tobszor voltam Elizanal mèg utazni is megerte erte mindig!!Nagyon kedves,kezdemenyezo,tenylegesen csak ram koncentral mindig! Nem kell semmit mondani pontosan tudja mikor mit szeretnek mikor mit kell csinalnia.

Együttlét: Kivetel nelkul mindig izleses fehernemuben var,illatosan,uriember a toddit megtartja maganak de senkit nem fog csalodas erni biztos vagyok benne!!Egy nagybetus csoda!!!Mind a latvany mind a teknika.Mindenrol lehet vele beszelgetni,nem surget nincs futoszalag erzes!!! Torekszik arrah jol erezd magad!!

Elégedettség és Ajánlás: Minden tokeletes nincs negativum en nem tudok mondani!!Mint mar irtak tokeletes baratno es szivesen megtartanam magamnak!!!
Puszillak Eliza es koszonom ;-)).!!!!

Barbara2007

Köszönöm az értékelést, várlak legközelebb is :)


2021-06-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolat felvétel könnyű volt.

Lakás: Lakás célnak megfelelő.

Külső: Igéző, gyönyörű szemei vannak.
Minden hol ott gömbölyű, ahogy én szeretem.

Hozzáállás: Nagyon kedves,keresi a vendég gondolatait. Egy órát voltam vele.
Olyan volt mintha a barátnőmnél lettem volna.

Együttlét: Isteni francia, el bírnám viselni órákig.
Nagyon finom puncija van.
Több pózt is ki próbáltunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvagyok elégedve, köszi, hogy bearanyoztad a napomat. Lehetne megtartását a baratnomnek.

Barbara2007

Köszönöm az értékelést , várlak legközelebb is :)


2020-11-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette. Könnyen ment az egyeztetés.

Lakás: Kecskeméten történt. Régebben volt. A lakás teljesen renben volt.

Külső: Nagyon csinos, helyes arccal. A képek nem hazudnak. Ha valamit kiemelhetek, hibátlan finom bőre van a hölgynek.

Hozzáállás: Szuper barátnő feeling. Mindenben készséges és könnyen fel tudtam oldódni, mert nagyon jófej. Nem kellett előtte szégyelnem a zavaromat sem mert annyira közvetlen és mosolygós.

Együttlét: Nem szeretném részletezni. Összebúlyós ölelkezős sex. Ahogy fentebb írtam a finom bőrét mindenhol végigcsókoltam.

Elégedettség és Ajánlás: Egyik legjobb élményem volt. Jó visszagondolni rá(d). Sok puszi

Barbara2007

Köszönöm a kedves szavakat , örülök , hogy jól érezted magad :) ! Várlak legközelebb is :) puszi


2020-11-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kereszül értesületem erről az angyalkáról

Lakás: Szerintem defibrilátort is viszek legközelebb mert már a menyországban éreztem magam :D

Külső: Ezer között egy nő akad, akit ha már egyszer bírtunk, többé nem tudunk elhagyni, akit örökké és újra meg újra megkívánunk. Az ilyen nő testének sajátos varázsa van, amely gyógyíthatatlan szerelemkórságot okoz. És van még valami, ami meghatározhatatlan: a lélek az ilyen női testben.

A női test olyan, mint a hegedű, és csak a nagy művészek tudnak jól játszani rajta.

Hozzáállás: Ő egy naggyon diszkrét kedves Hölgy ,a tekintete mindent elárult és azt az érzést nyujtja amire pont szükséged van ahoz hogy megbirkózz a holnapi nappal imáádom :D

Együttlét: 1 szóval feltüzelt

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlani tudom mindenkinek ha felejthetetlen élményt akartok

Barbara2007

Köszönöm szépen aranyos vagy :) várlak legközelebb is ! Puszi :)


2020-10-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment nagyon kedvesen elmondott mindent!

Lakás: Célnak megfelelő, ingyenes parkolás,több féle tus fürdö

Külső: Nagyon szép arcú ,jó alakú.ápolt lány! A mellei a puncija és a popója a kedvencem!

Hozzáállás: Amikor elkezdtem lányokhoz járni így képzeltem,hogy ezt kapom,Eliza egy végtelenül kedves barátságos nő aki élvezi is a szexet, ami ki van írva mindent meg csinál , tudja mikor mit kell csinálni,hogy a vendég jó érezze magát! Egy tündér!Nála sürgetés óra nézegetés nincs!

Együttlét: Egy finom szopival inditott ,majd meg mutatta mélytorkos tudását is,mondhatom csillagos 5 ős!Ahogy közben bele nézz a szemedbe és figyeli élvezed e ,az valami csoda!Utána meg kóstoltam gyönyörü ápolt frissen borotvált puncikáját, eszméletlenül finom ,nyelvzsibbadásig nyalnák neki,de úgye a kőkeményre szopott farkam is meg akarta kóstolni a puncikáját, gumi fel és elkezdtük ,gyerekek ez Eliza olyan jól lovagol,hogy azt tanitani kéne , mondtam is ,hogy váltsunk pózt,sec perc elélveztem volna pedig nem vagyok gyorstüzelö, utána hátulról dugtam, Eliza élvezi ha kicsit keményebben is dugják,nem nyaffog, élvezi,mert ő élvezi is a szexet, rengeteg lánynál voltam rögtön észre veszem ezt!Begyorsítottam,közben gyönyörü popsilyukában gyönyörködtem,gyerekek ez a popsi,huuhhh.nem birtam már gumi le az utodok mind Eliza szájában landoltak,azt hittem sosem áll el,rengeteget élveztem Eliza szájába,de ezt ő hozta ki a csodálatos lényével,hozzáállásával, alakjával,és amit és ahogy csinál az ágyban!Köszönöm Eliza még sokszor fogunk találkozni mert amit te adtál ez miatt szívesen utazom is,hogy élvezhessem a finom, csodás tested!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek merem ajánlani,de legszivesebben megtartanám csak magamnak!Maximálisan elégedett vagyok,azt kaptam amiért mentem mindent csillagos 5 ös kivételezésben,Eliza egy csodálatos nő,vigyázatok rá,megérdemli!Még nagyon sokszor fogom élvezni csodálatos.és finom testét!KÖSZÖNŐM ELIZA,nagyon sok Rossz lányban csalódtam már de te vissza hoztad a reményt,hogy ezt így is lehet korrektül ,fantasztikus hozzáállással! Vidáman,teljesen kielégülve mentem a kocsimhoz, és azt hittem ez egy álom volt és álmodok,de nem ez a valóság! Egy csoda,és hát a csodáknak folytatodni kell! Mert Eliza csodálatos, és minden tekintetben!

Barbara2007

Nagyon szépen köszönöm , hogy írtál! Örülök , hogy találkoztunk , várlak legközelebb is :) Puszi Eliza :)


2019-09-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, előtte hívtam egy óra múlva már nála is voltam...

Lakás: Könnyen megközelíthető, ingyenes parkolás....Bérelt lakás volt, de tiszta ...zuhanyzás tusfürdő ,törölköző adott..

Külső: Szép arcú, gyönyörű feszes keblekkel...kicsit teltebb mint a képeken, de nekem bejött...

Hozzáállás: Nagyon kedves, mosolygós....azt csinálta amit kértem...

Együttlét: Fél órát voltam, tökéletesen ki is használtuk...a franciája és a kézi munkája nagyon profi...de lovagolni is kiválóan tud...

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, nem fogja senki sem megbánni...

Barbara2007

Köszönöm szépen ! Várlak legközelebb is ! Puszi


2019-08-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző este, már késő volt, másnap de.-re beszéltük meg

Lakás: Célnak megfelelő. egyedül van

Külső: Száp arc, száp punci kerek popsi

Hozzáállás: Nagyon kedves, mindenben segítőkész

Együttlét: Szűk punci

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott


2019-07-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel nagyon egyszerűen és könnyen ment elsőre felvette telefont

Lakás: Tökéletesen megfelelő

Külső: Minden tökéletes

Hozzáállás: Mindenben a vendégre figyel, minden a vendég kívánsága szerint történik

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt, tényleg minden tökéletes, igazi barátnő feeling volt az egész, nagyon jól éreztem magam és ha tehetem újra meglátogatom
Ajánlom mindenkinek
Puszi Eliza:)

Barbara2007

Köszönöm szépen , örülök , hogy jól érezted magad ! Várlak legközelebb is !


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-17
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
Odett 20

Odett, 20 éves, 170 cm, 50 kg

Budapest, XI., Csak nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP_Xl 22+

Sidonia_VIP_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
NÁLAM v ESCORTOlga 34+

Olga, 34 éves, 168 cm, 72 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H10-22
  • K10-22
  • SZ10-22
  • CS10-24
  • P10-24
  • SZ10-24
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok