Pinky, 40 éves, 168 cm, 80+ kg, Budapest, XIX.

+36/20/597-05-31

Pinky 40

+36/20/597-05-31

Budapest, XIX., Csak nálam
  • H8-16
  • K8-16
  • SZ8-16
  • CS12-17
  • P8-16
  • SZ-
  • V-
2024-04-25: Imádom érezni, amikor megkeményedik a számban a farkad!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Prosztata masszázs

ADATOK

168 cm, 80 kg, mell 115 cm, derék 97 cm, csípő 92 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Rövid, haj, Sötét barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 60 között
  • Légy ápolt, kedves, udvarias:)
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 305457
  • Mai: 292
  • Tetszik: 818

Bemutatkozás

Üdvözölek az oldalamon! Kedves,intelligens, telt formákkal, csókos szájjal, eredeti nagy cicikkel várlak sok szeretettel, csendes, diszkrét otthonomban. A Francia tudásom tényleg szuper! Idézem a vendégeim szavait:"Ezt tanítani kellene!" Ami az adatlapomon van azt mind vállalom, és szeretem! Kérlek számkijelzéssel hívj! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, vissza csörgök amint nem lesz foglalt a szám! Mielöbbi találkozásig csókól: Pinky.

  • 2024-04-25: Budapest Legjobb Franciájával várlak!
  • 2024-04-25: A sex megszünteti a migrént, erősiti az immunrendszert,és enyhiti a stresszt!!
  • 2024-04-24: Eredtei XL -es Cici, Isteni Bőnyálas Mélytorkos Francia, finom punci, nálam!Gyere élvezzünk együtt
  • 2024-04-18: Ha unod a mindennapi stresszt, és egy kis kikapcsolódásra vágysz, keress fel!Csalódás kizárva!Isteni francia, eredeti nagy cicik...

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Amint indultam a városba nézegettem kivel tudok eltölteni egy kellemes órát. A képek és a leírás alapján azonnal Pinkyre esett a választásom és telefonos egyeztetés után fél órával már nála is voltam. Diszkrét panel a belváros központi helyén ám nem jár arra sok autó így könnyű volt a ház előtt parkolni és nem kell félni a kiváncsi szemektől. A parkolás fizetős de a ház előtt van automata így azt gyorsan sikerült megoldani.

Lakás: A ház előtt hívtam is és a kód beütése után mentem is a lifthez. A ház egy viszonylag magas emeletén van a lakása ám a liftből kiszállva diszkréten nyitotta is az ajtót így gyorsan be tudtam surranni. Szépen felújított panel hatalmas előszobával és ahogy láttam 2 teljesen elszeparált szobával. Pinky nagyon kedvesen bemutatkozott majd a cipőm és kabátom levétele után a szobába invitált ahol isteni illat volt. Szép tágas franciaágy, lágy zene és minden megvolt ami a hangulathoz kell. Vetkőzés után a fürdőbe invitált ahol sok tusfürdő, zuhany függöny és kiváló szajvíz is megtalálható kicsi poharakkal. A higiénia maximális :)

Külső: Amint kinyitotta az ajtót megpillanthattam végre az arcát. Gyönyörű nagy szemei vannak, pont ott kerek ahol kell igy abszolút a popsija az egyik kedvencem és persze azok a hatalmas mellek. Írták előttem, hogy nagyok de leesett az állam, mert nagyon szépek. Gyönyörű látványt nyújtott piros bodyjában es a abszolút megfelel a képeknek.

Hozzáállás: A fürdés után bebugyoláltam magam a hófehér száraz törölközőbe és Pinky már az ajtó előtt állt meztelenül. Beinvitált a szobába es ahogy ment előttem láthattam ringatózó popsiját amibe bele is markoltam egy kicsit. A szobába ledobtam a törölközőt majd elkezdtem csókolni a nyakát majd a száját. Igazi nyelves csók a javából. Mivel csak egy órára mentem próbáltam mindent felfedezni rajta így az ágyra húzott és vadul a hajamba túrt. Izgató látvány volt ahogy a mellei rám terülnek.

Együttlét: Mindenképp ki akartam próbálni a sokak által irt franciáját, mert sajnos kevesen vannak akik igazán jól csinálják es tényleg mélytorkosan. Nem is kellett kérni, mert Pinky mintha megérezte volna mit szeretnék és a lábam közé hajolt majd a szájába vett. Először lágyan, bőnyállal es mélyen indított majd rákapcsolt. Nem gyorsan hanem kellően finoman ám határozottan franciázott sok-sok öklendezős mélytorokkal amit tuti imád. Őszinte leszek ilyen jó franciában még életemben nem volt részem így magamhoz képest extra gyorsan elélveztem a szájába amit finoman nyelt. Extra jó élmény volt és alig bírtam magamhoz térni. Miután pihentünk és beszélgettünk egy kicsit kértem egy finom masszázst amit kellően erősen csinált. Nagyon okos és közvetlen lány igy hamar repült az idő. A masszázs után a fürdőbe mentem utána pedig öltöztem és lágy csókokkal köszöntünk el.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút csak ajánlani tudom minden francia imádónak aki tényleg egy mélytorkos, szájba végzős élményt szeretne. Biztos vagyok benne Pinky, hogy sokszor fogunk még találkozni, mert ez az amit én keresek.

Pinky

Draga Laci!Nagyon köszönöm az értékelést, s azt, hogy megismerhettelek!Nagyon remélem, hogy találkozunk még!Millió csók Pinky


2023-12-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már jártam Pinkynél és gondoltam újra meglátogatom. A telefont gyorsan felvette és 1 óra múlva már nála is lehettem. Nagyon aranyosan elmondta újra a lehetőségeket és a címet.

Lakás: Panel háztömb, a ház előtt parkoló található ahol könnyen találtam helyet és ingyenes. Amint parkoltam hívtam is Pinkyt aki mondta a szokásos kapucsengőt és már mentem is fel. Az ajtó mögött várt diszkréten egy szexi fekete ruhában amit 1-2 képen is visel. A lakás felújított, nagy és a szoba abszolút kényelmes. Nagy ágy, a ruháknak egy kis ülőke ahova kényelmesen pakolhattam. Az agyon már előkészített lepedő és friss törölköző várt amit a ruha pakolás után már meg is kaptam. Elkísért a fürdőszobáig ahol egy kád és mosdó található. Szépen fel van újítva, zuhanyfüggöny és csúszásgátló is van. A célnak tökéletesen megfelel

Külső: Nagyon mosolygós, kedves és szép arca van amit öröm megpillantani, mert azonnal jó kedvre derít. Ahogy fent is említettem szexi fekete ruhában várt ami kiemelte hatalmas, eredeti melleit és formás popsiját.

Hozzáállás: A fürdésből visszatérve Pinky visszakísért a szobába majd heves csókcsatába kezdtünk a viszontlátás örömömére. Finom nyelves csók a javából. Igyekeztem minden testrészét felfedezni, mert úgy éreztem kevés lesz az 1 óra amit vele tölthetek. Levettem a fűzős ruháját majd az ágyra fektettem.

Együttlét: A csókok közben simogattam a melleit majd a nyelvemmel is felfedeztem. Igazi, nagy és gyömöszölni való feszes melle van ami a tenyeremben se fért el. Ő eközben a farkammal játszott és finoman simogatni kezdte. Mondtam neki, hogy én is szeretném kényeztetni így 69-be fordultunk. Isteni, bőnyálas franciát kaptam és megmondom őszintén ilyenben ritkán van részem. Bőven ment neki a mélytorok így eléggé vissza kellett magam fognom. Amikor már éreztem a vesztem gyorsan kértem egy gumit amit a szájával húzott fel. Kutyusba tettem be neki így láthattam a kerek, markolnivaló popsiját. Közben néha-néha visszanyúltam a melléhez ami ugrált és extra izgató látvány volt. Ekkor rágyorsítottam és eldurrantam. Szépen megtörölgetett és hagyott egy kicsit lenyugodni. Visszadőltünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk. Közben kértem egy frissítő masszázst az elgémberedett izmaimnak ami kellően erős volt és közben folytattuk a beszélgetést. Jókat nevetgéltünk és jobban megismertük egymást így kellően megteremtette a barátnős hangulatot. Mikor lassan az idő végéhez közeledtünk öltözni kezdtem és egy finom csókkal elköszötünk.

Elégedettség és Ajánlás: Jobb volt mint amire emlékeztem. A francia a kedvenc részem, mert szoktam járni lányokhoz de ilyen lábremegős, mélytorkos franciát nem sokan tudnak szóval gratulálok Pinkynek ehhez a kiváló technikához. A barátnő feeling a találkozó elejétől megvolt így egy kedves ismerősként töltöttük az időt. Még mindig ajánlom mindenkinek aki imádja a telt, belevaló és isteni franciás nőket. Köszönöm Pinky ezt az isteni órát és biztosan találkozunk még ha erre járok.

Pinky

Nagyon köszönöm!Most is fantasztikus élmény volt számomra is a veled eltöltött idő!Várlak vissza. Csók


2023-07-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem. Egyböl felvette, készséges, kedves volt.

Lakás: Barátnőjével használják a lakást, kell egy kis logisztika, hogy ne legyen hajóvonták találkozása. Amúgy rendben van a kégli. Láttam egy bukósisakot az előszobában, ez jelezte számomra jó helyen vagyok. :)

Külső: 40-es jó karban lévő húsos hölgy, kedves, szép arccal.
Arca és a vádlija jön be.

Hozzáállás: Egy órát voltam. Azt emelném ki, hogy rendkívül kedves, barátnős élmény.

Együttlét: Felütésnek alaposan kinyaltam. Egy kisebb és egy nagy OG T sikerült összehoznom neki. Hagytam kicsit visszatérni a valóságba.
Utána alapos francia jött. Gyakorlott benne, és szerintem élvezi is. Küzdött rendesen a mélytorokkal, nem sok hiányzott.
Nagyon élvezetesen szop, kiütötte az agyam rendesen.
A vége igazi pornósra sikeredett. Folyt vissza a farkamon a fehér szirup ahogy játszott. Az egész szája tiszta fehér lett. Ami bent maradt azt nyelte. Végén letörölgetett, és a száját is.
Jót beszélgettünk. Szereti a zenét ahogy én is. Ezzel is közös nevezőn voltunk.
Amit még kiemelnék, gyógyító keze és kisugárzása van. Előtte nincs titok, beléd lát, kitapint, gyógyít a lényével.
A fájós vállam szuperül megmaszírozta.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm, jól éreztem magam!
Ajánlom annak aki igazi barátnős élményre vágyik.

Pinky

Imádtam a veled eltöltött időt! Nagyon köszönöm, hogy megismehwttelek, s remélem találkozunk még!!!Csók Pinky


2023-06-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni őt ismét.

Lakás: Tiszta , jól felszerelt. Teljesen rendben van .

Külső: Telt , viszont nagyon jól néz ki ! Igazi 40+ MILF .

Hozzáállás: Nagyon jó partner , kedves , és alkalmazkodik a vendéghez. Kedveli a fiatalabb korombeli korosztályt korosztályt. :)

Együttlét: Mélytorok az valóban az , és nem csak megjátsza ! Gyorsan a tárgyra tértünk. Ágyra feküdtem, és elkezdett szopni + popóm is nyalta. Nagyon jó volt ! Mondtam neki, hogy meg akarom baszni a torkát , azonnal mehetett is ... KB 15 perc után éreztem, hogy élvezni fogok ... Brutális nagyot spricceltem az arcára, szájába ... Kértem, hogy szopja tovább a farkam mivel nem lankadt le teljesen ... hátulról kezdtem dugni őt . Élvezte, és dicsérte a faszom többször közben , a végén újból szopatás, és a torkába geciztem miközben tövig volt benne .

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom.

Pinky

Köszönöm szépen, a szép szavakat!Egy élmény volt veled!Várlak máskor is!!!Csók


2023-05-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült .

Lakás: Tökéletesen megfelel , tiszta, és felszerelt.

Külső: Igazi MILF ! Nagyon brutális formás hátsója van.

Hozzáállás: Abszolút partner , és fontos neki, hogy jó benyomást keltsen.

Együttlét: Első perctől nagyon kedves volt. Háát mit mondjak.. valóban az egyik legjobb francia ! Szerintem kedveli a fiatalabb korombeli korosztályt ... Tetszett neki a méretem , és nagyon elvezetésen szopott . Rábíztam fejét,de gyorsan torkon is spricceltem ..hatalmas adagot élveztem. Majd viszonylag gyorsan a második körben voltunk . Hátulról pakoltam . Nagyon élveztük ahogy keményen csattog , bírta simán tövig gond nélkül , pedig tényleg keményen basztam . A végén szájba, arcra durrantam .

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott .

Pinky

Köszönöm szépen!Amennyiben jól érezted magad , várlak vissza bármikor


2023-04-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Néhány hete jártam Pinkynél telefonon hívtam,nagyon kedvesen tájékoztatott 1 óra múlva már Nála is voltam.

Lakás: BKV-val mentem.Tiszta lakás és fürdő szuper kényelmes ágy.

Külső: Csodálatos telt dögös milf negyven pluszt ír de mínuszt is írhatna nyugodtan.Szép arc nagy cicik gömbölyú segg.Ízléses tetkók.

Hozzáállás: 1 órára mentem kb.tíz másodperc alatt egymásra hangolódtunk.Kedves, lesi minden kívánságodat.

Együttlét: Amikor visszatértem a zuhanyból az ágyon ülve várt és azonnal a szájába vette. Hamar időt kértem és hasra fektetve megmasszíroztam majd jeleztem, hogy ha nem bánja kinyalnám - nem bánta.Ezután rekordidő alatt felszopott majd gumi fel és már lovagolt is.Mindenképpen a szájában akartam elsülni, úgyhogy egy idő után gumi le és így is történt.A bemutatkozásában azt írja "Budapest legjobb franciája" hát engem se a fővárosban se vidéken így még nem szoptak le az biztos.De a hab a tortán csak ezután jött: kis beszélgetés nevetgélés után ismét kezdett nekilátni én úgy éreztem még nem állok készen, de ő bíztatott és azonnal elnyelte a farkam végül már szabályszerúen basztam a torkát amikor elsültem.

Elégedettség és Ajánlás: Egy szuper csajt ismertem meg Pinky személyében tele odaadásal és odafigyeléssel.Természetesen csak ajánlani tudom.

Pinky

Drágám!Nagyon köszönöm az értékelést,fantasztikusan éreztem magam veled, és jó volt veled beszélgetni is. Várom, hogy újra lássalak csók Pinky


2023-03-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, gyorsan felvette és nagyon aranyos hangon szólt bele. 1 órán belül tudott is fogadni így azonnal indultam is hozzá.

Lakás: A parkolás nagyon könnyen ment, volt hely a ház előtt. Az emeletre felérve egy gyönyörűen felújított panel lakás ajtaja mögött várt Pinky. Egyedül fogadott és a cipő illetve kabát levétele után azonnal a szobájába vezetett. Nagyon hangulatos világítás, előre elkészített franciaágy és kellemes zene szólt. levettem a ruhákat és mentem is zuhanyozni. Jól felszerelt, tiszta fürdőszoba várt sok tusfürdővel és szájvízzel. Száraz törölközőt kaptam így gyors zuhany után már mentem is vissza hozzá.

Külső: A teste teljesen olyan mint a képeken. Nagy cicis, dögös, nőies teste van és mellé egy csodásan szép arca. Igazi mosolybomba. Gyönyörű melleiről alig bírtam levenni a szemem és szemmel látható volt az érdeklődésem iránta.

Hozzáállás: Pinky az ágyra invitált ahol heves csók csata kezdődött, igazi nyelves élmény. Kicsit sajnáltam, hogy csak 1 órát foglaltam, de legközelebb okosabb leszek.

Együttlét: A csókok után elkezdtem felfedezni a testét. Melleit nyalogattam, csókoltam majd lejjebb mentem, hogy megkóstolhassam. Lágy nyögésekkel jelezte, hogy élvezi amitől engem is jobban feltüzelt. Amikor már kellően felcsigáztam átadtam neki a terepet. Olyan mélytorkos franciát kaptam amilyen még soha életemben nem. Mintha nyalókával játszana olyan gyengéden de határozottan csinálta. Imádtam minden pillanatát. Gyorsan gumit kértem amit a szájával húzott fel, majd egy kicsit kutyusba toltam neki. Nem bírtam sokáig így gyorsan kivettem, lehúztam a gumit és kértem egy kis franciát, majd végül a szájába mentem el. Amikor lenyugodtam megtörölt és természetesen magát is rendbe tette. Még beszélgettünk egy kicsit az ágyon fekve. Kicsit később újra letusoltam és öltöztem. Sajnos csak egylövetű vagyok.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút egy csodálatos randit sikerült kihozni aminek nagyon örülök. Pinky gyönyörű és kedves ráadásul a franciája felejthetetlen. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy igazi élményre vágyik. Ritka az a csaj amelyik tényleg élvezi a randikat, de Ő az. Köszönöm drága Pinky ezt az élményt és biztos, hogy találkozni fogunk nemsokára.

Pinky

Kedves Gordiusz! Köszönöm Az értékelést. Igazán jól éreztem magam veled, de te ezt érezted, tudtad. Várlak vissza. Sok csók Pinky


2022-12-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette és minden lényeges tudnivalót elmondott. Egyeztettük is az időpontot.

Lakás: A lakás a célnak teljes mértékben megfelel. Mind a fürdő, mind a szoba.

Külső: Olyan mint a képen, fotói tükrözik a valóságot.

Hozzáállás: Kedves, frappáns. Amit a szöveges részben ír, az teljes mértékben meg is valósult.

Együttlét: Miután letusoltam, leült az ágy sarkára és egyből el is kezdett szopni. Jól rácuppant, bevette rendesen. Utána szopattam, finoman de határozottan húztam rá a hajánál, amit jól fogadott. Aztán hagytam ismét kibontakozni.
Gumit kértem, amit szájjal helyezett fel, egy szempillantás alatt fel is került. Szopott rajta így is egyet, miközben kértem, hogy pucsítson be.
Még be se tettem rendesen neki, máris ringatta a csípőjét, élveztem a mozgását majd megfogtam a derekánál és elkezdtem ütemesen mozogni. Jó segge van, azt markolásztam, miközben gyorsítottam az ütemet és el is élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm! Jó volt minden.

Pinky

Kedves!Örülök, hogy jól érezted magad, számomra is nagyon kellemes volt az élmény. Bízom benne, hogy még találkozunk. Millió csók Pinky


2022-08-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kb 2 órával korábban hívtam. Korrektűl tájékoztatott, kedves volt a telefonban.

Lakás: Gödöllői köuponti helyen lévő panel, 7. emelet. Egy kissebb szobaban voltunk, a fürdő átlagos.

Külső: A magassága, kora, súllya az adatlapnak nagyjából megfelelő. Kicsi kissebb pocak és nagyobb popsi jobban állna neki. A cickók szép nagyok, izgatóak.

Hozzáállás: A hozzá(m)állása példaértékű. Kedves, odaadó volt. Én szeretek inkább iranyítani es ő készségesen teljesítette a kívánságaimat.

Együttlét: Állva csókolóztunk, símogattam, fogdostam a melleit, seggét. Aztán az ágy szélére űlt és változatossan, hol lassan, hol ütemesen szopott. A hajaba túrva iranyítottam, időnként kis kényszerel majdem a farkam tővéig rá tudtam húzni a száját. Mellszex és szopás felváltva ment egy darabig majd lefeküdtem, szájjal gumit húzott és beleült. Kb 10 perc lovaglás utan éreztem, hogy így nem tudok elmenni, ezért újra az ágy szélére ültettem, eléaaltam és melszex és szopás után az arcára élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Ha szereted a telt csajokat, ajanlott kategória.

Pinky

Köszönöm szépen!Várlak vissza Kispesten!csók


2022-08-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: Megfelelő, tiszta szép környezet. Fürdőben többféle tusfürdő közül lehet választani

Külső: Nagyon szexi, hatalmas mellek. Arckitakarástól nem kell félni, egy nagyon széparcú Nő.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, telefonban jeleztem Neki, hogy elképzelhető,Én passzív leszek.
Mondta, hogy semmi gond, és valóban nagyon jól oldotta a bennem rejlő feszültséget.

Együttlét: Nagyon finom franciát kaptam, 2x is :D
Ahogy írtam, van hogy nehezebben oldódom, így Én voltam a passzív fél, de Ő mindenben nagyon ügyes, kiváló partner volt. Legközelebb biztos több mindent kipróbálunk.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, es nagyon köszönöm Neki a türelmet, következő alkalommal, már Én is jobban odafogom tudni tenni magam.

Pinky

Drága LionG! Köszönöm az értékelés! Örülök, hogy jól érezted magad nálam! Várlak vissza bármikor. Csók Pinky


2022-06-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pinkyt elsőre sikerült elérnem mobilon és meg is beszéltük a 12 órás időpontot.

Lakás: Lakás nagyon szép és kényelmes, célnak tökéletesen megfelel. Fürdőben megtalálható minden :)

Külső: Mivel már voltam nála így nem ért meglepetés :) most is vidáman várt engem mint tavaly, de végre újra találkoztunk :)
Kedvenc testrészem a szája és a mellei voltak, de a puncija is isteni. Szex közben jó forró volt :) élvezet volt dugni :)

Hozzáállás: Pinky most is kezdeményező volt :) 1 órát töltöttem vele. És végig kedves volt.

Együttlét: Zuhanyoztam és utána bementünk a szobába, elkezdtünk az ágy mellett csókolózni, közben a szép melleit markoltam :) közben elkezdte a farkamat verni kicsit, gyorsan merevedtem is. Leült az ágyra és mondta hogy szeretne ismerkedni a farkammal mert már rég látta :) szájába adtam a farkamat amit hihetetlenül milyen jól kezdett el szopni. Egyre jobban vastagodott a farkam a szájában és elkezdtem dugni a száját pár percig. Nagyon szép látvány volt hogy dugom a száját, nyomtam neki egyre mélyebbre de sajnos a végét nem igazán tudtam mert vastag a farkam. Lefeküdtem az ágyra ő a lábaim közt szopta a farkamat bőnyállal nagyon jó teknikával, többször folyatta a farkamra a nyálát kurva izgató volt ez látni. Itt is párszor dugtam a száját nagyon jó volt így szopatni. Mondtam neki hogy milyen jól áll a farkam a szájában :D
Most is felállt a farkam így hogy visszagondoltam a franciájára. Kértem Pinkyt hogy a melleit kényeztessem kicsit, mellém ült és elkezdtem a melleit szopogatni a mellbimbóit, nagyon finomak voltak neki :) mondta is hogy milyen jól kényeztetem a melleit. Vétek lett volna kihagyni a mellei kényeztetését. Első élvezés viszonylag gyorsan meglett, csak úgy folyt a spermám a szájába, érzékeny lett nagyon a farkam. Utána beszélgettünk
pár percet és folytattuk a 2. menettel. Újra kemény lettem itt is párszor dugtam a száját. Kis idő múlva kértem hogy szexeljünk is. Felhúzta az óvszert a farkamra utána még szopta egy kicsit így is izgató volt a látvány. Hátulról kezdtem el dugni, viszonylag gyorsabb tempóban, pár perc után el is élveztem nem birtam sajnos tovább dugni pedig jó lett volna. Állítása szerint ő is elélvezett :)
Utána megtisztított és a maradék időben beszélgettünk, nagyon érzékeny lett a farkam a 2. élvezés után. Ez a 2 menet szerintem nagyon jó volt én nagyon élveztem szerintem ő is. Mikor elélveztem utána mondta nekem, dicsérte a farkamat hogy milyen jó farkam van :) megköszöntem neki jólesett. Zuhanyoztam utána öltöztem és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jó volt újra talalkozni Pinkyvel már rég láttam. Jó volt újra meglátogatni :) persze hogy ajánlom :) ha a környéken járok akkor meglátogatlak még :) csókollak Pinky :)

Pinky

Drága József 88!! Szeretek minden veled eltöltött percet! Köszönöm szavaidat, s ha erre jársz hívj bátran! S remélem a tanácsot amit adtam megfogadod! Sok szeretettel csókollak. Pinky

Jozsef88

Szia Pinky! :) persze megpróbálom megfogadni a tanácsodat, mondjuk nem lesz könnyű :( Jól éreztem magam a találkozónkón :) Nagyon jól tudsz franciázni ;) Csókollak! ;)


2022-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan egyeztettünk és egy óra múlva már az ágyában voltam;)

Lakás: Xix ker panel .
Minden rendben volt vele

Külső: Pont olyan mint a képen

Hozzáállás: Nagyon kedves és barátságos igazi barátnő

Együttlét: Gyors tusi aztán kis cicizés és nem bírtam ellenállni a gyönyörű puncinak így jól ki kellet nanyalnom.
Nagyon élvezte aztán kert egy kis pihit H kifujja magát aztán egy isteni mélytorokos franciát kaptam cserébe szájba élvezéssel.
Nagyon jó volt .

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki jól akarja magát érezni .
Köszönöm szépen meg biztos hogy találkozunk

Pinky

Nagyon köszönöm a szavaidat! Igen, fantasztikusan éreztem magam veled! Várlak vissza!


2022-02-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon tökéletes tájékoztatás, megnyerő hang.

Lakás: Még a X.kerületben voltam nála. Minden rendben volt.

Külső: Hatalmas mellek és a dús szája beégett az emlékeim közé.

Hozzáállás: Abszolút érti a dolgát, és könnyen oldotta a kezdeti szeppentséget. :)

Együttlét: Hosszas Franciára mentem. Kitartó és technikás.

Elégedettség és Ajánlás: A legjobb franciát kaptam tőle, még nem találkoztam hozzá hasonlóval. :-)

Pinky

Drágám.. Már a XIX kerületben várlak vissza.. Ahogy megbeszéltünk. Köszönöm.. Imádtalak.. Csók Pinky


2021-12-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Csak sablont tudnék írni!
Nem volt negatív tapasztalatom a hölgynél de igazából kiemelni sincs mit!

Pinky

Sajnálom, ha rossz tapasztalatod volt nálam, Általában mindent megteszek, hogy a partnerem jól érezze magát nálam. Bár láttam te a vékony lányokat részesíted előnyben, így csak megköszönöm, hogy hozzám egy erotikusan telt hölgyhöz jöttél el!


2021-07-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, másnapra szerettem volna konkrétan egy időpontot lefoglalni, sikerült is, nagyon kedves volt a telefonban.

Lakás: A X. kerben voltam nála, tízemeletes panel a helyszín, szoba, fürdőkád a célnak megfelelő. Parkoló pár méterre, hétköznap lévén bőven volt szabad hely.

Külső: A képek alapján számítani lehetett rá hogy egy teltkarcsú hölggyel fogok találkozni, nem csalódtam, az arca is nagyon csinos volt.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, első alkalommal voltam nála, de olyan volt mintha évek óta ismernénk egymást. Nagyon kedves, figyelmes, nagyon jól el lehet beszélgetni vele.

Együttlét: Ez maradjon titok :)

Elégedettség és Ajánlás: Eszméletlenül jól éreztem magam Pinkyvel, alig várom hogy megint mehessek hozzá :)

Pinky

Köszönöm! Az élmény felejthetetlen volt veled! Várlak vissza!! Csók Pinky


2021-07-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egyből felvette, meg is beszéltük a randit.

Lakás: Lakás okéd, tiszta, rendezett. Parkolás gyerekjáték.

Külső: Kedvelem a milf kategoriát, bejött. Fekete csipkés cuccokban várt.

Hozzáállás: Fél órára volt csak időm amit ki is töltöttünk.Kezdeményező, jófej csaj :)

Együttlét: Kaptam egy pohár hideg vizet, majd tusi után a szobába kísért. Kis csókolózás után a szép melleit kényeztettem, majd bemásztam a combjai közé. Finom, illatos puncija van, imádtam nyalni, nedvesedett rendesen. Szerintem ügyes voltam 😉
Aztán ő kényeztetett a szájával, mennyei volt. Finoman néha ráhúztam a fejét a farkamra amit el is nyelt. Aztán beraktam a cicik közé, oltári volt az is, megfordult a fejemben, hogy így fejezem be, de annyira ügyesen cumizott, hogy mikor kértem volna a gumit diszkréten tudtomra adta, hogy így akar kivégezni. Így lett. Az utódok szilviában végezték.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott. 5* francia.

Pinky

Köszönöm! Örülök, hogy jól érezted magad! Várlak vissza! Csókol Pinky


2021-06-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszerű volt. Egy telefon és fél óra múlva már ott is voltam nála.

Lakás: Tökéletesen megfelelt a célnak, rendezett tiszta lakás, tiszta fürdő jól felszerelt..Parkolás a ház előtt ingyenes

Külső: Pinky testalkata nőies kerekded amit én nagyon imádok.. Nagy cicikkel ami nekem a gyengém..

Hozzáállás: Nagyon kedves volt rögtön ásványvízzel kínált.. Teljesen olyan volt mintha már régen ismernénk egymást.

Együttlét: Egy órára mentem Pinkyhez. Többnyire én kezdeményeztem . Fekete csipke fehérneműben várt. A zuhany után nem sokáig tudtam magam türtőztetni... Gyönyörű nagy mellei vannak amik nagyon érzékenyek...Feszes popsi és borotvált babapunci. A franciának mestere Imádta csinálni és én imádtam ahogy csinálta. Kölcsönösen franciáztunk ami nagyon jó volt..majd felkerült a gumi és missziben folytattuk...Gyönyörű látvány volt ahogy a nagy mellei ringtak egy egy lökés után.

Gondoltam hogy majd franciával fejezzük be de annyira jó volt benne lenni hogy mégiscsak inkább ott lett végem mélyen bent Pinkyben. Feküdtünk még egymáson egy darabig lihegve...Szuper szexcsata volt. Aztán még egy kicsit beszélgettünk is ami szerintem szintén fontos dolog egy férfinak is. Majd puszi és búcsú.., de biztos találkozunk még.

Elégedettség és Ajánlás: Akik szeretik a nőies formákat nagy ciciket és a szuper franciát azoknak kötelező... Nagyon közvetlen barátságos barátnős szextündér. Ajánlom mindenkinek

Pinky

Nagyon köszönöm a szép szavakat! Számomra is fantasztikus élmény voltál! Remélem még találkozunk. Csók Pinky


2021-03-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pinkyvel telefonon beszéltem meg az újabb randit nagyon könnyen sikerült egyeztetni vele. 20 perc múlva már ott is voltam nála :)

Lakás: Lakás kifogástalan, a fürdő is. Fürdőben sok tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre.
Egy szóval minden megfelelő! :)

Külső: Pinkyvel már találkoztam pár hete, most is ellenállhatatlan a külseje. Szép arc, nagy és szép mellek, kedvenc testrészem a szája és a mellei :)

Hozzáállás: Pinky nagyon kedves! :)
És nagyon kezdeményező is! :)
Fél órát töltöttem vele.

Együttlét: Mikor megérkeztem, megpusziltuk egymást utána be a szobába, vetkőztem kérdezte hogy vagyok stb. Zuhanyzás után bementem a szobába ő már várt rám :)
Zuhanyzáskor mikor törölköztem levette a tangáját kérdezte h ez nem kell ugye? Mondtam h nem kell :)
Mivel fél órát töltöttem vele így csak franciában részesített. Kezdésnek csókolóztunk, nagyon jól csókol finom a csókja. Már a csókjánál merevedtem nem is kicsit de már vetkőzésnél mindíg merevedik a farkam a melleit és arcát nézve :)
Csókolózás után kérte h feküdjek az ágyra úgy fog leszopni :)
Hát ismét élveztem azt a vákumos franciáját ami nekem nagyon tetszik! :)
Rendesen változatosan szopta a farkamat, megpróbálta a mélytorkot többször is én is próbáltam neki lenyomni tövig :)
Majdnem eltüntette teljesen 1-2 cm maradt csak mutatta is nekem :)
Szopott szorgalommal, kérte javasolta hogy álljak fel és úgy az ágy szélén szopassam meg. Itt már mélyebben bevette a farkamat.
Párszor megpróbáltam dugni a száját de jobban élveztem tarkóját fogva szopatni partnernőmet :) Élvezésemig szopattam, hihetetlen milyen jó élmény volt így szopatni Pinkyt, jól bírta, folyt a nyála de nagyon elveztem így az első menetet így élveztem el a szájába, láttam hogy egy kis mennyiség a mellén is volt :)
Pihentünk kicsit jött a 2. menet. Ismét felszopta a farkam nagyon hamar kemény lettem ugyanaz a koreográfia volt mint az első menetben a végén az ágy mellett ismét kényszerfranciáztattam többször torokra vette a farkamat. Másodjára sajnos nemtudtam elélvezni és az idő is lejárt. Nem volt probléma legközelebb tényleg egy órát töltök majd vele, most sajnos ennyi ideig tudtam maradni. Az én hibám h nem lett meg a 2. élvezés. Az első élvezésnél kilőttem magamből amit lehetett... :)
De ez a fél óra francia és mélytorkos kényszerfrancia nekem nagyon megérte hogy ujra találkoztam Pinkyvel! :)
Amit Pinky csinál a fasszal szopás közben az hihetetlen, nagyon ért hozzá :)
Mikor szopott gondoltam, hogy ő lehetne a franciázás istennője :)
Az még tetszett nekem mikor ráköpött a farkamra, legközelebb mondom neki h többször is csinálhatja szeretem :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy újabb felejthetetlen találkozót sikerült összehozni Pinkyvel :)
Nagyon kedvelem Pinkyt, nekem már az első találkozónkon is rögtön szimpatikus lett :) Ajánlom férfitársaimnak akik egy mélytorkos franciát szeretnének! :)
Köszönöm a találkozót Pinky! ;)
Csókollak! :)

Pinky

Várlak vissza bármikor!


2021-02-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pinkyvel nagyon könnyen sikerült randit egyeztetnem első hívásra felvette. Elmondta a lehetőségeket és már mehettem is hozzá :) 15:30 as vendége voltam szeritnem az utolsó a pénteki nap :)

Lakás: Lakás nagyon jó, célnak nagyon megfelel. Fürdőben nagyon sok tusfürdő és szájvíz is található :)

Külső: Pinky külsőleg nagyon rendben van :)
Szép nagy mellek, szép arc :)
Fekete haj barna szemei vannak :)
Csókolni való szája van :D
Örülnék ilyen barátnőm lenne :D

Hozzáállás: 1 órás randit beszéltünk meg de fél óra lett belőle így egyeztünk meg fél óra után. Pinky nagyon kezdeményező típus :)
És nagyon kedves nő is! :)

Együttlét: Miután megérkeztem beléptem az ajtón kezet fogtunk és bekisért a szobába. Mondta, hova helyezhetem a ruháimat. Az ajtóban már a melleit nézve elkezdett merevedni a farkam. Egy ilyen jó nőre nem csoda hogy merevedek. Vetkőzés után elkisért a fürdőbe, ott megkérdezte mit iszok, ásványvizet választottam. Miután végeztem a zuhanyzással és a száj öblítéssel bementünk a szobába.
Ágy előtt elkezdtem a melleit markolni nagyon jó mellei vannak. Kérdeztem h megcsókolhatom, és mondta h nála szimpátaia alapján megy a csók így igen. Csókolóztunk egy rövid ideig, ő közben már a farkamat vizsgálta :)
Kérte feküdjek az ágyra így kezdte el a tényleg hihetetlenül jó franciáját.
Elkezdett szopni a farkam elérte a végleges keménységet meg is lepődött rajta h ilyen vastag a farkam. Hát hogy is írjam, első menetben olyan szopást kaptam, máshol nem igazán tapasztaltam ilyet. Olyan vákummal szívta a farkakat egy ideig h már a makkom kezdett fájni de én nagyon élveztem mert ezt szeretem ha jól franciázik egy nő. Kérdeztem a kényszerfranciát h csinálhatom mondta h persze igen. Elkezdtem szopatni fekve és próbáltam mélytorkoztatni Pinkyt de a farkam felénél volt a végállomás. :(
Mondta hogy idő kell míg tágul a torka és hogy lentebb tudja venni a farkamat de nem sikerült később sem. Elnézést is kért ezért de én mondtam neki h semmi gond.
Nyomtam lejjebb neki de láttam hogy nem bírja így nem erőltettem. Egy bőnyálas franciát kaptam az első menetben a szájába élveztem el. Utána pár perc pihenő és folytattuk a 2. menettel. Előtte a beszélgetés is jó volt Pinkyvel.
Kérdezte h nekem nem lankad a farkam hogy gyorslövetű vagyok? Mondtam h partnerfüggő de igen gyorslövetű vagyok. Nem állt le a farkam alig kellett felszopnia :)
2. menetet kis franciával kezdte utána gondoltam szexeljünk is egy jót és kértem gumit húzzunk és kérdezte hogy kezdjük mondtam hátulról nekem az a kedvenc pózom, mondta h milyen gondolatolvasó vagyok mert ő is háturlól szerette volna ha megdugom.
Betoltam a farkamat a puncijába ami nagyon szűk szeretem az ilyen szűk puncikat, szexeltünk így kb 10 percig közben mondta nekem hogy basszam keményen és h de jó faszom van. Láthatóan élvezte Pinky is a szexet aminek örülök. A végén tolta rám a fenekét is éreztem hogy közel a vég, meg is lett az eredménye elélveztem a puncijába gumin keresztül. Kicsit lenyugodtam lehúzta az óvszert megtörölgetett. Elfáradtam, 3. menetet is bírtam volna szerintem. Megbeszéltük h fél órában maradunk nekem sem volt gond. Legközelebb 1 órát maradok. Most sietett sajnos mivel az utolsó vendége voltam és délután hívtam ez így spontán randi volt de én nagyon örülök ennek hogy megismerhettem Pinkyt akivel egy szép fél órát tölthettem. A franciája tényleg kiváló! Mondjuk a kényszerfranciát nem mertem csinálni jobban majd legközelebb megbeszélem vele. Ha 1 órás randi lett volna akkor 3-4 szer elélveztem volna ami Pinky érdeme lett volna de a fél óra alatt 2x is megvolt, egy ilyen jó nővel ez nem meglepő! :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam Pinkyvel örülök h már Pinkyt is ismerem.
Ajánlom azoknak akik egy jó franciát szeretnének mert Pinkynél megkaptam úgy ahogy szeretem. Meglátogatlak még Pinky, jó volt veled köszönöm hogy tudtál várni a péntek délutáni napon :)
Én megyek még hozzád ebben biztos lehetsz :) csókollak Pinky! :)

Pinky

Köszönöm, ezt a felejthetetlen fél órát, várlak vissza. Csók Pinky


2020-09-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, fél órán belül tudott fogadni.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelt, tiszta rendezett.

Külső: Az oldalon látható képek a valóságnak megfelelnek, "ellenörzött képek".

Hozzáállás: Maximálisan kedves, amit kértem, illetve megbeszéltünk azt szuperül csinálta.

Együttlét: A zuhanyzást követően megcsillogtatta "francia nyelvtudását", nagyon jól csinálta! A többi legyen a Mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom őt kedvessége, hozzáállása miatt.

Pinky

Köszönöm!Várlak vissza bármikor


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok