Domina_Alexa, 25 éves, 155 cm, 70 kg, Budapest, XIII.

+36/30/337-94-38

Domina_Alexa 25

+36/30/337-94-38

Budapest, XIII., Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-04-03: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Prosztata masszázs
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Vibrátoros játékok
  • Fétis
  • Pisiszex
  • Kakiszex
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Közös porno nézés (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Kikötözés
  • Kamerázás helyszínen (ha megkérsz)
  • Webcam szex
  • Fotózás (ha megkérsz)
  • Szüzesség elvétel
  • Taposás
  • Fenekelés
  • Öklözés
  • Tánc (ha megkérsz)

ADATOK

155 cm, 70 kg, mell 100 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Sötét barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Domina, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit, Több férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Legénybúcsúba, buliba is
  • Nálam - Nálad
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 64209
  • Mai: 179
  • Tetszik: 92

Bemutatkozás

Alexa vagyok egy fiatal perverz Úrnő, kifejezetten nőies testalkattal és démoni fekete szemekkel. Az uralkodás a lételemem ezért garantálom hogy nem fogsz csalódottan távozni. A játék minden pillanatát élvezem ezt te is láthatod ha közben a szemembe nézel. Ha kezdő vagy az sem baj, örömmel vezetlek be e rejtélyekkel teli világba. Játékunk során nem történik olyasmi, amit nem akarsz! Lehetőséged van szólni, ha valami túl sok neked. Klasszikus büntető Domina lehetőségek: Testi büntetések: - Szinte bármely formája a jelzésszerű enyhétől a nyomot hagyó véres büntetésekig terjedhet erősségben. - fenekelés, teljes test büntetése (ostorok, pálcák, paskolók, nadrágszíj...) - here/farok kínzás több eszközzel (CBT) - csipeszek - súlyok - taposás - pofozás - rugdosás - fojtogatás - tökön rúgás - gyertyázás - gyantázás - csikizés Lelki alázás: - köpködés - csúnya beszéd - farokméregetés - kinevetés, csúfolás - tárgyként használat Szexrabszolga játék: - strap-on felcsatolható műpénisz - kötözés - anális játékok - orgazmusirányítás - arcra ülés, légzéskontroll - popsinyalatás - lábimádat (csizmák, papucsok, cipők, szandálok, harisnyák, talpnyaló kutya képzés, lábtörlőnek használat...) - kutyának nevelés - pórázon vezetés - ketrecbe zárás - csicskáztatás - cross-dressing (sminkelés, női ruhába öltöztetés) - erényöv kulcs őrzés - smoking fetish - elektro fetish Szerepjátékok: - Úrnő-rabszolga - Doktornő-beteg - Tanár-diák - Főnöknő-beosztott - Rendőrnő-elítélt - Katonanő-kopasz - Anya-fia - kurva/travi nevelés - cselédlány képzés - Egyéb... Bizarr: - nagyon durva büntetés - köpködés - etetés-itatás - ondóetetés - pisi - kaki Plusz lehetőségek: - közös vásárlás - virtuális szolgálat (webcam, videók, képek stb...) - szexuálpszichológia Viber-en vagy WhatsApp-on általában egyből tudok válaszolni az üzenetekre!

  • 2023-10-08: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon írtam,aztán telefonon beszéltünk.

Lakás: A lakás nagyon szép, tiszta.

Külső: Szép és nekem tetszik az alakja.

Hozzáállás: Fél órát voltam ott,de látszik rajta hogy tényleg szereti amit csinál.

Együttlét: , a büntetés pedig légzéskontroll volt mellekkel és arcaraüléssel,később pedig a combjai közé fogta a fejem is. Alázás is volt rendesen. Amikor légzéskontrollnál szóltam neki, hogy sok akkor visszább vett, szóval minden biztonságos is volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek.


2023-10-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatappon írtam neki egyből válaszolt

Lakás: Normál panel lakás

Külső: Aki szereti a duci nőket az nem fog csalódni

Hozzáállás: Nagyon korrekt volt tisztáztuk mit szeretnék ,és utána kezdődött a sztori

Együttlét: Ez legyen a mi titkunk

Elégedettség és Ajánlás: Még a nyáron voltam nála , de legközelebb ha lesz időm akkor biztos menni fogok ,


2023-10-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
Crazyalien

Sok dominánál voltam már...a legtöbb nem az viszont Alexa 100%-ig az 1 mondattal megfogott+felállította a kapitányt! Az arcát imádom a legjobban a szép cicik és kerek popsi után... Ahogy játsza a szerepjátékot az fenomenális...úgy tud szemkontaktust tartani hogy elsülsz! Én őt választom dominámnak...ő az akinek engedném hogy táncoljon a határaimon és átlépje


2023-05-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on majd telefonon megtudtunk mindent beszélni nagyon könnyen.

Lakás: Jól felszerelt, diszkrét, igényes, végén zuhanyzási lehetőséggel. Könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőség.

Külső: Szép, igényes, nőies pont mint a képeken.

Hozzáállás: ügyes mind a kommunikáció a felszereltség a figyelmesség és a hozzáértés terén is.

Együttlét: Megérkeztem, zavarban voltam, szégyenlős voltam, de azonnal rámparancsolt hogy vetkőzzek le. Ami nagyon jól jött, a zavarom hamar elmúlt. Letérdeltetett maga elé, és mégegyszer megkérdezte mit is akarok és elmondatta velem. Mire feleszméltem már az ágyra küldött és csattogott rajtam a vessző, ahogy kértem. Egy ponton fojtogatott is ami jóleső érzés volt, mert ekkor már tudtam, hogy csak egy szavamba kerül és abbahagyja, de nem kellett szólnom, nem esett túlzásokba. Egyre erősebbeket ütött, élvezte ahogy a kezei alatt vonaglom. Ez az egész úgy az igazi, ha az is élvezi aki adja és rajta láttam hogy nagyon élvezi amit csinál és a kezei is megfelelően erősek voltak.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves és szigorú egyszerre.

Minden úgy volt ahogy írásban előtte megbeszéltük. Amire azt mondtam, hogy ne azt nem csinálta. Az életben kegyetlenebb a tekintete, mint a fotókon. Maximálisan meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom.


2023-05-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam késő este, amikor elérhető volt. Azonnal felvette. Fél órával későbbre beszéltük meg az időpontot.

Lakás: Otthonos panellakás.

Külső: Nagyon szexis, dögös, domináns megjelenésű hölgy.

Hozzáállás: Nem kellett bíztatni. Azonnal átvette az irányítást és megadta, amire vágytam. :) Alapvetően udvarias, de a játék alatt vadmacska.

Együttlét: Légzéskontrollos, fojtogatós játékot kértem töle ugyanis imádom, amikor egy nő ilyen formában éli ki a kegyetlenségét, a testi erejét használva. Miután ágyba bújtunk különféle módokon fojtogatott; kézzel, karral, hol a melleihez szorítva, hol az arcomra ülve. Ezután jöttek a kőkemény erős combjai. Miközben kegyetlenül megszorongatott velük, kézzel elégített ki. Fantasztikus volt, kellően szadista hozzáállással. A szeánsz után kellemesen elbeszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom, ha valaki igazi domináns partnerre vágyik.


2023-05-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viber.

Lakás: Viber.

Külső: Gyonyoru es szexy csajszi akar a kepein.

Hozzáállás: Kedves es turelmes volt vegig.

Együttlét: Video kuldest beszeltunk meg,fetish videot kertem tole amit reszletesen atbeszeltunk,nagyon profi videot kaptam tole tenyleg olyat amire vagytam amit koszonok megegyszer!

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt es kedves tudja mire vagyik az ember ajanlott kategoria!


2023-03-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont elsőre felvette minden alkalommal, az igényelt idöpontot sikerült mindig egyeztetni.

Lakás: Panel,a célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos zene. Könnyű parkolás. Fürdőszoba kellően felszerelt.

Külső: Életben sokkal szebb mint a fotókon, első pillanattól kezdve hihetetlen érzékiség, bujaság, vadság lengi körbe az aurát. A tekintete lenyügöző, szinte megbabonáz.

Hozzáállás: Rendszeresen járok hozzá, mintha évtizedek óta ismernénk egymást, mindig kedves, empatikus.
Az első alkalommal átbeszéltük, hogy számomra mi okoz igazi gyönyört, azóta teljesen rá bízom magam.Azt csinál velem, amihez éppen kedve van, természetesen az igényeimet szem előtt tartva.
Minden találkozásunk alklmával tud meglepetést, újat nyújtani.Egy órás szeánszokra járok hozzá.

Együttlét: A részletekbe nem akarok belemenni, de amit eddig csinált - legyen az a legbizarrabb is - fantasztikus ügyességgel, odaadással, szenvedéllyel, odafigyeléssel csinálta. Mindig tud valami meglepetéssel szolgálni, újat nyújtani.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra Ő a dominák non plus ultrája. Csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Mindenkinek ajánlom, légyen az soft, vagy hard igény. Amig csak lehet én csak hozzá járok ezentúl. Csodálatos teremtés.


2023-01-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetni,mindne a legnagyobb rendben zajlott az egyeztetés.

Lakás: A lakás teljesen megfelelö volt, tiszta, tusfürdök,szájvíz stb.. minden van ami kell!

Külső: Teljesen ugyan az mint a képeken, talán a valóságban még vonzóbb szerintem!

Hozzáállás: ! órát voltam vele, és hát igen is kezdeményezö volt. Kedves??Amennyire egy dominának kell lennie!

Együttlét: Elsö alkalmam volt egy dominánálazonban,Nos egy bizzar dolgot és egy enyhe domina játékot kértem, mindneböl egy kicsit valamint egy bizzar játékot is amit szemrebbenés nélkül, profin teljesitett!
Elsöre amikor beléptem, bekísért a szobába és már ott kezdeményezö volt hiszen elöre mindent megbeszéltünk rám parancsolt,hogy vetközz! Mindent le! Vetközés után térdre parancsoltatott már itt felizgultam. Izgatott, ágyra fektetett,kiszolgáltatott voltam, a heréim kínozta, paskolta, karmolta.. A szemem bekötötte.. Ezután hátra feküdz,és a gyönyörülábait kellett kényztetnem miközben a szemem láttára játtszott a puncijávalami gyönyörü, de ezuttal nem kaphattam belöle, Szét nyitotta a számat, be dugta a lábát teljesen és ugy kellett szopnpm, falnom ezt.. Amikor már nem tudtam mit az izgalommal és azt hittem nem soká végem lessz jött a végsö kívánt játék amit kegyetlen módon csinált és teljes odaadással teljesitett! Ezután ágyra fektetett újra és olajjal,hosszan húzva de kéjjelfokozve lett végem. És férfiként el sírtam magam ahogy elélveztem. Ez.. Szerintem ez volt maga az extázis számomra!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, kezdöknek,rendzseresen járó suboknak! Eszméletlen egy élményt tud njújtani,eszméletlen mekkora odaadással és elsz´ntsággal csinálja! Biztos Visszamegyek hozzá! Köszönöm ezt az élményt!


2023-01-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először Viberen egyeztettünk, majd telefonon pontosítottuk a részleteket.

Lakás: Egyszerű, de a célnak tökéletesen megfelelő garzon az Örs vezér téren.
Parkolás ingyenes, bár kicsit nehézkes, érdemes néhány perccel előbb menni, Én is késtem egy kicsit emiatt.

Külső: A képek fedik a valóságot.
Ha valaki a szép, egzotikus arcú, telt lányokat szereti, egész biztosan nem fog csalódni.

Hozzáállás: Egy régi, meglehetősen extrém vágyammal kapcsolatban kerestem meg.
Kicsit szkeptikus voltam, de teljesen feleslegesen, Alexa maximálisan teljesítette, amire kértem, sőt nyugodtan mondhatom minden várakozásomat felülmúlta, pedig tényleg nem mindennapi dologgal fordultam hozzá...

Együttlét: Az volt a kérésem, hogy nappal a nyílt utcán alázzon meg, köpködködjön le.
Innentől a nyugalom megzavarására alkalmas, felettébb perverz, némelyek számára esetleg megbotránkoztató részletek következnek, úgyhogy mindenki saját felelősségére olvasson tovább:).
A megbeszéltek szerint a lépcsőház előtt találkoztunk. Alexa köszönés helyett arcon köpött, majd elkezdtünk sétálni a téren. Meglehetősen nagy volt a gyalogos és autós forgalom is, de az Úrnőt ez egyáltalán nem zavarta, folyamatosan köpködött, szidalmazott, verbálisan alázott. Időnként krákogott is, és nagy turhákat köpött az arcomba.
Néhány alkalommal le kellett térdelnem elé, és úgy is leköpött.
Útba ejtettük a Sugár Centert is, itt sem kímélt.
Egy idő után, mikor már az egész arcomon folyt a nyál, és a turha, elkezdtem kérlelni, hogy mostmár hagyja abba, és inkább menjünk fel hozzá.
Mintegy 25 perc sétálgatás után kérésem meghallgatásra talált, de mielőtt még felmentünk volna köpött néhányat a járdára, amit térdem állva fel kellett szednem, majd szét kellett kennem az arcomon, miközben Alexa hangosan kinevetett.
Miután felmentünk a lakására tovább folytatta az alázást, köpködést, majd az arcomba, és a számba pisilt. Ami mellé folyt azt a nyelvemmel, és papírtörlővel kellett feltakarítanom.
Ezt követően hosszas könyörgés után engedélyt kaptam rá, hogy elélvezzek.
Nagyon intenzív, örökre emlékezetes órácska volt ez, egyszerre éreztem magam roppant kínosan, majd elsüllyedtem a szégyentől, ugyanakkor fantasztikusan izgalmas is volt megélni ezt az egészet.
Mielőtt eljöttem megkérdeztem tőle, Ő hogyan érezte magát, hogyan élte meg a dolgot. Nem lepett meg, mikor azt válaszolta, hogy Ő is élvezte, hiszen ez végig érzékelhető volt a szeme csillogásából, na meg abból ahogyan több alkalommal gúnyosan kinevetett.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok.
Egy extrém módon perverz, maximálisan korrekt, csodálatos Domina Úrnőt ismertem meg Alexa személyében.
Bátran merem ajánlani mindenkinek, akinek hasonlóan perverz vágyai vannak.


2022-12-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen, majd telefonon beszéltünk, minden simán ment.

Lakás: Egy panzióban voltunk, majd ő is meglátogatott engem

Külső: Egy az egyben azt kapod mint a képeken.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, gyorsan a helyemre tett ezért azonnal ágaskodni kezdtem amit ő kinevetett és megalázott, majd leszidott.

Együttlét: Ezután megkötözött, orgazmuskontrolt kaptam, kis köpködéssel fűszerezve. Próbáltuk a strapont, de miattam nem ment, még szűk vagyok.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, én visszajárós lettem.


2022-11-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elértem és mindent részletesen megtudtam vele beszélni hogy mit szeretnék

Lakás: Tiszta és rendezett lakás egy nagy kényelmes francia ággyal. A fürdő is normális és szép tiszta volt

Külső: Nagyon szép arcú és nőies testalkatú pont mint a képeken! A nagy formás feneke volt a kedvencem és a gyönyörű kezei és lábai

Hozzáállás: Ahogy beléptem az ajtón egyből átvette az irányítást! 1 órát beszéltem le vele de kicsivel több is lett mert nem nézegette az órát

Együttlét: Szerepjátékra mentem egy konkrét elképzeléssel amit részletesen átbeszéltünk előtte telefonon. Tökéletesen alakította amit szerettem volna egyből szerepben volt ahogy beléptem az ajtón és teljesen az uralma alá hajtott. A szerepjáték mellett a testi büntetésekre és a lábimádatra tettem a hangsúlyt. Nagyon élveztem az együtt töltött idő minden percét.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam vele minden a megbeszéltek szerint történt. Mindenkinek ajánlom aki egy fiatal de tapasztalt dominára vágyik aki nagyon élvezi amit csinál. Én biztosan visszajáró vendég leszek :)

Alexa0123

Én is nagyon élveztem a szeánszunkat;)

Alexa0123

Várlak vissza:)


2022-10-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Tökéletes

Lakás: Tökéletes

Külső: A legtökéletesebb Úrnő akit valaha láttam

Hozzáállás: Nála jobb nőt el sem tudnék képzelni.

Együttlét: Folyamatos megalázásban és csicskáztatásban volt részem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom. Mindenkinek őt kellene szolgálnia.


2022-10-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen majd telefonon

Lakás: Tiszta,szép lakás , kényelmes hatalmas ágy

Külső: Pont mint a képeken

Hozzáállás: Azonnal szerepben volt. Amit végig tartott is.

Együttlét: Titok

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom


Hasonló lányok

Szeretettel várlak!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Veszprém, Csak nálam

  • H8-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V8-24
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V-
Szilikon cicis MILFBianka 37+

Bianka, 37 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H10-24
  • K10-24
  • SZ10-24
  • CS10-24
  • P10-24
  • SZ10-24
  • V-
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok